- 27 Nisan 2015
- 25
- 41
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.661
Ee senin yenmeye bi adım kalmış o vakit. Pes etmek yok. Nacizane önerim Zeytinyağı ile dene. Ilerlemediği yerde biraz bekle cıkar sonra yeniden sok. Eşinle başka şeylerden konuşup heyecanı korkuyu atmaya çalış. Penisi de bolca yağ sürcanım ben egzersiz yapmadımki hiçhep eşli deneme yapmıştım daha öncesinde 2 parmak yapmıştım ama en son p..... yarısından fazlasını almıştım tahriş olduğu için ertesi gün deneme yapamadım sonrada hastalık girdi araya şimdi ise cesaret edipte birşeylere başlayamıyorum malesef
Ee senin yenmeye bi adım kalmış o vakit. Pes etmek yok. Nacizane önerim Zeytinyağı ile dene. Ilerlemediği yerde biraz bekle cıkar sonra yeniden sok. Eşinle başka şeylerden konuşup heyecanı korkuyu atmaya çalış. Penisi de bolca yağ sür
gerçekten öyle oluyor dene bak dene göreceksin :)Herhalde oyle bakalim benimki ne zaman izin verecek cok gulduuumm:))) iyi geliyorsunuz siz bana ya.
Etmem mi arkadaşım. Ben üste iken daha rahat alıyırom. Denemedinse öyle bi dene.tamam canım eşim gelsin deneme yapmaya çalışıcam inşallah dediğin gibi yenmeme bir adım kalmıştır bana dua edermisin rica etsem zeytinyağı baş ucumda her daim onuda unutmam
canım ben üst pozisyonda yendim ilk olarak vazelini aldım penise ve vajinaya sürdüm sonra penise birde kayganlaştırıcı sürdüm bi kaç kez bu pozisyonda yarısına kadar aldım çıkartım her alışımda biraz daha ittirdim sonra yine üst pozisyonda eşime yüzüm dönük yaptım enson noktada haif sızı oldu orda durdum biraz bekledm sızı geçti beynimi rahatlattım sonrada tam girdi canımEce ulusoy sen nasıl yendin hangi pozisyonda
kız kafanda kurma boşa daha önce yaptım yine yaparım de ben hep çalışmaya başlamadan önce sonunu düşünürdüm başına geçerim ittirim biter kayar gider diye sende öyle düşün sonuçta senin elinde olan bişey orası kapalı bi yer değilki allah ona göre yaratmış olay senin ittirmenle alakalı parmak yada aparat farketmez.Bende ilk aparat almaya başladıktan 3 gün sonra adet oldum sonra yapamıcam diye çok korktum aldım elime aparatı 1 saat ağladım sonra bi cesaret topladım 2 bacağı yana acıp derin nefes alıp verirken ittirdim hop giriverdi 1 saat boşa ağlayıp kafamda kurmuşumcanım hastalığım biteli 1 hafta oldu ama ben cesaret edip deneme yapamıyorum neden korkuyorum bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
canım tahriş için bepontol sür çok iyi geliyor.Ben eşim bana parmak çalışması yaptırdığında da sürüyordum aparatada çok iyi geliyorcanım ben egzersiz yapmadımki hiçhep eşli deneme yapmıştım daha öncesinde 2 parmak yapmıştım ama en son p..... yarısından fazlasını almıştım tahriş olduğu için ertesi gün deneme yapamadım sonrada hastalık girdi araya şimdi ise cesaret edipte birşeylere başlayamıyorum malesef
Etmem mi arkadaşım. Ben üste iken daha rahat alıyırom. Denemedinse öyle bi dene.
kız kafanda kurma boşa daha önce yaptım yine yaparım de ben hep çalışmaya başlamadan önce sonunu düşünürdüm başına geçerim ittirim biter kayar gider diye sende öyle düşün sonuçta senin elinde olan bişey orası kapalı bi yer değilki allah ona göre yaratmış olay senin ittirmenle alakalı parmak yada aparat farketmez.Bende ilk aparat almaya başladıktan 3 gün sonra adet oldum sonra yapamıcam diye çok korktum aldım elime aparatı 1 saat ağladım sonra bi cesaret topladım 2 bacağı yana acıp derin nefes alıp verirken ittirdim hop giriverdi 1 saat boşa ağlayıp kafamda kurmuşum
canım tahriş için bepontol sür çok iyi geliyor.Ben eşim bana parmak çalışması yaptırdığında da sürüyordum aparatada çok iyi geliyor
canım ben en başta 1 parmak 1 boğum bile yapamamıştım dediğin gibi çok iğrenç gelmişti sonra vajinayı inceledim sonra bir doktora gittil en küçük aparatla başladım onu alınca zaten diğerlerinide 3. aparata kada hepsini çok rahat yapabilirisn en küçük aparata bepantol ve kayganlaştırıcı sürdü doktor sonra 2 bacağı yana açıp hafif bükerek nefes alıp tam verirken ittiriyorsun sızıolursa dur ama sakın çekme sonra tekrer ittir böylece hepsni alırsın.Yada parmak çalışması istersen yine aynı posizsyonda parmağına bepontol ve kayganlaştırıcı dür ittir canım inan tek sorun ittirmek kolayca yapabilirisn sakın ertelemeSelamlar bayanlar... Ben de vajinismustan muzdaribim.. Çok istekli bir bayan olmama rağmen ilişkide o noktaya geldiğimde kenetleniyorum. 8aylık evliyim. İlk başlarda bacaklarım şimdikinden daha fazla kapanmasına rağmen eşimin denemesine izin veriyordum ve daha az kasılıyordum. eşim bir kaç santim giriyodu da.Olmayınca ağlama krizlerine giriyordum. Şimdilerde ise bacaklarım daha az kenetlenirken vajina kanalım ağzına kadar ölümüne kenetleniyor.bana öyle geliyor ki hastalığım şekil değiştirip karşıma çıkıyor her seferinde.. Daha önceden bu konuda daha dişil düşünmeme rağmen gecen hafta resmen cinsellige ayıp birşeymiş gibi bakmaya başladığımı gördüm. Resmen ruhsal kaos yaşıyorum. İki -üç defa çok ilerlemiştik bir ara.. Hani girişten sonra ortalarda bir yerde bir set varmış gibi acılı bir etap var ya, orayi aşamadim üçüncü ayımızdı o zaman. İki üç günün sonunda, her seferinde bir aşama atlatarak o mesafeye gelmiştik. Ertesi gün yaparız dedik yoruldugumuz icin. Ertesi gün regl oldum. Reglimin sonlarına doğru çok ama çok fena pişik oldum :'( şimdi pek hatırlayamıyorum ama sonraları aramıza şiddetli tartışmalar girdi ve birbirimizden soğuduk. Bir barıştık bir tartıştık aylar böyle geçti. En son bir ay önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık. Sanırım ömrümde hiç bu kadar ağlamamışım. Hem stresten, hem sinirden, en çok da hayal kırıklıklarımdan dolayı hem dearamız düzelsin diye çok gözyaşı döktüm eşime içimi döktüm. Onu sevdigimi de bir kez daha anlamıştı.Bana gözleri o gece benimle ilk çıktığı günlerdeki gibi baktı. Çok etkilendim ve yine ağladım. Eşim de durmadan espiri yapıyordu neşem yerine gelsin diye.. Ve sonuç çok dalgalardan gectik ki şu anda hic giriş sağlayamiyoruz bile.... Parmak egzersizlerini de iğrenc buluyordum önceleri ama şimdi sevmeye çalışıyorum. Bir kez denemiştim olmamıştı tabi ki. Ve ilk denemede de genellikle olmadığının, sabır işi olduğunun bilincindeyim. Bana yardım edin bayanlar. Önce nerden nasıl başlamam gerekiyor. Krem, kayganlaştırıcı türleri, ilaç felan tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
evet canım korku heyecan bizdede oluyor ama yapmaktan vazgeçmeay hadi inşallah bende yenerim artık tak dedi canıma :) bende sonuna geldiğimi düşünüyorum ama işte yinede korkularım yok değil
Çok teşekkür ederim. Bu sayfaya yeni üye oldum ve çok sevdim. En azından hic olmasa bile duygusal olarak güzel bir destek sağlayacağı kesin. bu bile çok büyük birşey. Benimle aynı derdi zamanında paylaşmış olup bunu aşıp bir de benim aşmam için yardımcı olmaya istekli olan üyelerin oldugu güzel bir sayfa.. Ececim teşekkür ediyorum. İnşaallah ben de başarı öykümü buraya yazacağım.. Bunu çok istiyorum hem evliligim icin hem de gün geçtikçe kırılan özgüvenimi tekrar getirmek icin.. Meşakkatli ve sabır gerektiren bir işte çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim. Mesleğim sanılanın aksine (hakkıyla çalışana) çok yorucu ve sağlık olarak yıpratıcı.. Miniklerimi de bozulan asabımla yanlış egitmek istemedigimden çogu zaman kendimi bir kutunun icine hapsolmuş çaresiz ve unutulmuş bir insan gibi hissediyorum.. Sinirlerimi hep bastiriyorum. Gercekten destege ihtiyacim var.canım ben en başta 1 parmak 1 boğum bile yapamamıştım dediğin gibi çok iğrenç gelmişti sonra vajinayı inceledim sonra bir doktora gittil en küçük aparatla başladım onu alınca zaten diğerlerinide 3. aparata kada hepsini çok rahat yapabilirisn en küçük aparata bepantol ve kayganlaştırıcı sürdü doktor sonra 2 bacağı yana açıp hafif bükerek nefes alıp tam verirken ittiriyorsun sızıolursa dur ama sakın çekme sonra tekrer ittir böylece hepsni alırsın.Yada parmak çalışması istersen yine aynı posizsyonda parmağına bepontol ve kayganlaştırıcı dür ittir canım inan tek sorun ittirmek kolayca yapabilirisn sakın erteleme
Başkasını bilmem ama ben evlenmeden önce Birleşme olduğunda penis sanki yukarıya doğru yani sanki karına doğru ilerleyecek diye düşünürdüm. Hatta eşimin de daha önceden bi deneyimi olmadığjndan öyle zannettiği için ilk Birleşme denemelerimiz de öyle sokmaya çalıştığı için ben biraz acı çektim doğrusu.
Ama Yön eğer misyoner pozisyonda iseniz yanı kadının altta olduğu pozisyonda iseniz ittirme yönü Aşağıya yani popoya doğru. Aslında penis de buna göre yaratılmış dikkat ederseniz belli bi açı ile dik duruyor.
Ben de öğretmenim. Mesleğimiz sabır gerektiriyor bir de üstümüzde bu gizli Dert var allah hepimizin yardimcisi olsunÇok teşekkür ederim. Bu sayfaya yeni üye oldum ve çok sevdim. En azından hic olmasa bile duygusal olarak güzel bir destek sağlayacağı kesin. bu bile çok büyük birşey. Benimle aynı derdi zamanında paylaşmış olup bunu aşıp bir de benim aşmam için yardımcı olmaya istekli olan üyelerin oldugu güzel bir sayfa.. Ececim teşekkür ediyorum. İnşaallah ben de başarı öykümü buraya yazacağım.. Bunu çok istiyorum hem evliligim icin hem de gün geçtikçe kırılan özgüvenimi tekrar getirmek icin.. Meşakkatli ve sabır gerektiren bir işte çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim. Mesleğim sanılanın aksine (hakkıyla çalışana) çok yorucu ve sağlık olarak yıpratıcı.. Miniklerimi de bozulan asabımla yanlış egitmek istemedigimden çogu zaman kendimi bir kutunun icine hapsolmuş çaresiz ve unutulmuş bir insan gibi hissediyorum.. Sinirlerimi hep bastiriyorum. Gercekten destege ihtiyacim var.
canım seni çok iyi anlıyorum bizde ne sorunlar yaşadık eşimle artk evliliğim boşanmaya gidiyordu aileler duymuştu sonra eşimle çok tartışmaya başladık daha neler neler daha yeneli 4gün oldu sanki onlar hiç yaşanmamış gibi eşimde melek oldu inşallah sende en kısa sürede atlatırsın sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsinÇok teşekkür ederim. Bu sayfaya yeni üye oldum ve çok sevdim. En azından hic olmasa bile duygusal olarak güzel bir destek sağlayacağı kesin. bu bile çok büyük birşey. Benimle aynı derdi zamanında paylaşmış olup bunu aşıp bir de benim aşmam için yardımcı olmaya istekli olan üyelerin oldugu güzel bir sayfa.. Ececim teşekkür ediyorum. İnşaallah ben de başarı öykümü buraya yazacağım.. Bunu çok istiyorum hem evliligim icin hem de gün geçtikçe kırılan özgüvenimi tekrar getirmek icin.. Meşakkatli ve sabır gerektiren bir işte çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim. Mesleğim sanılanın aksine (hakkıyla çalışana) çok yorucu ve sağlık olarak yıpratıcı.. Miniklerimi de bozulan asabımla yanlış egitmek istemedigimden çogu zaman kendimi bir kutunun icine hapsolmuş çaresiz ve unutulmuş bir insan gibi hissediyorum.. Sinirlerimi hep bastiriyorum. Gercekten destege ihtiyacim var.
Canim istersen yardimci olabilirimSelamlar bayanlar... Ben de vajinismustan muzdaribim.. Çok istekli bir bayan olmama rağmen ilişkide o noktaya geldiğimde kenetleniyorum. 8aylık evliyim. İlk başlarda bacaklarım şimdikinden daha fazla kapanmasına rağmen eşimin denemesine izin veriyordum ve daha az kasılıyordum. eşim bir kaç santim giriyodu da.Olmayınca ağlama krizlerine giriyordum. Şimdilerde ise bacaklarım daha az kenetlenirken vajina kanalım ağzına kadar ölümüne kenetleniyor.bana öyle geliyor ki hastalığım şekil değiştirip karşıma çıkıyor her seferinde.. Daha önceden bu konuda daha dişil düşünmeme rağmen gecen hafta resmen cinsellige ayıp birşeymiş gibi bakmaya başladığımı gördüm. Resmen ruhsal kaos yaşıyorum. İki -üç defa çok ilerlemiştik bir ara.. Hani girişten sonra ortalarda bir yerde bir set varmış gibi acılı bir etap var ya, orayi aşamadim üçüncü ayımızdı o zaman. İki üç günün sonunda, her seferinde bir aşama atlatarak o mesafeye gelmiştik. Ertesi gün yaparız dedik yoruldugumuz icin. Ertesi gün regl oldum. Reglimin sonlarına doğru çok ama çok fena pişik oldum :'( şimdi pek hatırlayamıyorum ama sonraları aramıza şiddetli tartışmalar girdi ve birbirimizden soğuduk. Bir barıştık bir tartıştık aylar böyle geçti. En son bir ay önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık. Sanırım ömrümde hiç bu kadar ağlamamışım. Hem stresten, hem sinirden, en çok da hayal kırıklıklarımdan dolayı hem dearamız düzelsin diye çok gözyaşı döktüm eşime içimi döktüm. Onu sevdigimi de bir kez daha anlamıştı.Bana gözleri o gece benimle ilk çıktığı günlerdeki gibi baktı. Çok etkilendim ve yine ağladım. Eşim de durmadan espiri yapıyordu neşem yerine gelsin diye.. Ve sonuç çok dalgalardan gectik ki şu anda hic giriş sağlayamiyoruz bile.... Parmak egzersizlerini de iğrenc buluyordum önceleri ama şimdi sevmeye çalışıyorum. Bir kez denemiştim olmamıştı tabi ki. Ve ilk denemede de genellikle olmadığının, sabır işi olduğunun bilincindeyim. Bana yardım edin bayanlar. Önce nerden nasıl başlamam gerekiyor. Krem, kayganlaştırıcı türleri, ilaç felan tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?