- 4 Nisan 2015
- 136
- 101
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.681
evet bitdi ve egzersizler tum hiziyla devam ediyorCanim anliyorum seni, ne guzel ilerlemissin uzme kendini sen kisa zamanda cok yol aldin ilk zamanlarini hatirliyorum cok umutsuzdun. En fazla bir hafta uzak kalacaksin ama biter bitmez egzersize basladiginda goreceksin ki daha da ilerlemis durumda olacaksin. su an sabirsizlaniyorsun egzersize baslamak icin bu cok guzel bir sey.
bu kocalar hep böyle canım benimkide aynıydı ama ona rağmen çalışmalara devam ettm yeri geldi ağladım ama çalışmkatan vazgeçmedm sakın kendini üzme sende yeneceksin bak göryaaa vu vajimusu yenicemde kocayla kavgalardan yapamiyacam yaaartik sinirlerim cok kotu offf
buralardayım 3gündür işim vardı ara ara giriodum :)nerelerdesin kız
ayy sen o kızmısın hani kocan aff edersin cok kötü bi şekilde sana yanaşmıştı kaynanayın felan haberi vardı kocan söylemişti ... ayy o kızsan maşallah sana gercekten .. sen bide vajenınede elliyemiorun demi... bende hep o kız nerdeki acaba diye hep düşünüodum meğer o kız senmişsin ..bu kocalar hep böyle canım benimkide aynıydı ama ona rağmen çalışmalara devam ettm yeri geldi ağladım ama çalışmkatan vazgeçmedm sakın kendini üzme sende yeneceksin bak gör
bi sıkıntı yoktu umarım.siz ne durumdasınız canımburalardayım 3gündür işim vardı ara ara giriodum :)
Kizlar merhaba bu misyoner pozisyon dediginiz nedir acaba ben uygun pozisyon ariyorumda varsa bu sekilde pozisyon sekilleri yardimci olabilirmisinizTesekkurler canim.Anladim yani misyoner pozisyonda dirwk vajinaya paralel degil biraz asagi dogru bir açıyla giris olmali sanirim.
Canim ayni seyleri yasadgmz ıcin seni bizdn baskasi anlayamaz.mutlaka yag kullanarak (zeytnyagi kullananda cok )serce parmagnla basla derim.ilk bogum ıkinci bogum dierek yapabildgni goruyosun zatenSelamlar bayanlar... Ben de vajinismustan muzdaribim.. Çok istekli bir bayan olmama rağmen ilişkide o noktaya geldiğimde kenetleniyorum. 8aylık evliyim. İlk başlarda bacaklarım şimdikinden daha fazla kapanmasına rağmen eşimin denemesine izin veriyordum ve daha az kasılıyordum. eşim bir kaç santim giriyodu da.Olmayınca ağlama krizlerine giriyordum. Şimdilerde ise bacaklarım daha az kenetlenirken vajina kanalım ağzına kadar ölümüne kenetleniyor.bana öyle geliyor ki hastalığım şekil değiştirip karşıma çıkıyor her seferinde.. Daha önceden bu konuda daha dişil düşünmeme rağmen gecen hafta resmen cinsellige ayıp birşeymiş gibi bakmaya başladığımı gördüm. Resmen ruhsal kaos yaşıyorum. İki -üç defa çok ilerlemiştik bir ara.. Hani girişten sonra ortalarda bir yerde bir set varmış gibi acılı bir etap var ya, orayi aşamadim üçüncü ayımızdı o zaman. İki üç günün sonunda, her seferinde bir aşama atlatarak o mesafeye gelmiştik. Ertesi gün yaparız dedik yoruldugumuz icin. Ertesi gün regl oldum. Reglimin sonlarına doğru çok ama çok fena pişik oldum :'( şimdi pek hatırlayamıyorum ama sonraları aramıza şiddetli tartışmalar girdi ve birbirimizden soğuduk. Bir barıştık bir tartıştık aylar böyle geçti. En son bir ay önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık. Sanırım ömrümde hiç bu kadar ağlamamışım. Hem stresten, hem sinirden, en çok da hayal kırıklıklarımdan dolayı hem dearamız düzelsin diye çok gözyaşı döktüm eşime içimi döktüm. Onu sevdigimi de bir kez daha anlamıştı.Bana gözleri o gece benimle ilk çıktığı günlerdeki gibi baktı. Çok etkilendim ve yine ağladım. Eşim de durmadan espiri yapıyordu neşem yerine gelsin diye.. Ve sonuç çok dalgalardan gectik ki şu anda hic giriş sağlayamiyoruz bile.... Parmak egzersizlerini de iğrenc buluyordum önceleri ama şimdi sevmeye çalışıyorum. Bir kez denemiştim olmamıştı tabi ki. Ve ilk denemede de genellikle olmadığının, sabır işi olduğunun bilincindeyim. Bana yardım edin bayanlar. Önce nerden nasıl başlamam gerekiyor. Krem, kayganlaştırıcı türleri, ilaç felan tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Canim misyoner senin altta esinin ustte oldugu pozisyon..burdaki arkadaslardan yatakucu pozisyonundada yenen cok yatagn ucuna gelip esinin p.. ile senin vajinan karsilikli olup yapiyomussunKizlar merhaba bu misyoner pozisyon dediginiz nedir acaba ben uygun pozisyon ariyorumda varsa bu sekilde pozisyon sekilleri yardimci olabilirmisiniz
Cok tesekkurler canim varmidir baska boyle pozisyonlar aciklamalariyla birlikte ben penis denemesine gecemiyorum da uygun pozisyon ariyorumCanim misyoner senin altta esinin ustte oldugu pozisyon..burdaki arkadaslardan yatakucu pozisyonundada yenen cok yatagn ucuna gelip esinin p.. ile senin vajinan karsilikli olup yapiyomussun
bu pozisyonu yapan arkadaslar bi sorum olacak.esin gobegine oturuyo musunuz yoksa diz cokerek mi giris yapiyosunuz?Burdaki arkadaslardan bazisi kadinin ustte we sirti donuk,esin altta oldugu pozisyonlar dada yendgni soluolar kontrol kadinda oldugundan daha rahatmis..bide bunu biliyorum cnm
Ben yatak ucu pozisyonunda icime aldigimi gordukten sonra ustte denedim o da yuzum esime donuk sekilde yaptim arkam donuk olunca ggobegine otrur gbi oluodubu pozisyonu yapan arkadaslar bi sorum olacak.esin gobegine oturuyo musunuz yoksa diz cokerek mi giris yapiyosunuz?
yatak ucu pozisyonunu da denedim.esim hareketsiz durmuyo cok sukur..o hareket edince de ben kasiliyorum hicbi sey yapamiyorum..sirtim donuk denemeye calisicam bakalim hayirlisiBen yatak ucu pozisyonunda icime aldigimi gordukten sonra ustte denedim o da yuzum esime donuk sekilde yaptim arkam donuk olunca ggobegine otrur gbi oluodu
bı sıkıntımız vajınısmus çok şükür başka sıkıntımız yok şuan.. ha bide kaynana dırdırı okadarbi sıkıntı yoktu umarım.siz ne durumdasınız canım
Esine kontrolu sana birakmasini soyle pNik oluyorum de. Aparat egzersizi yapar gibi al onu sokmaya calis icine esin sabit dursun biraz bu esnda.yatak ucu pozisyonunu da denedim.esim hareketsiz durmuyo cok sukur..o hareket edince de ben kasiliyorum hicbi sey yapamiyorum..sirtim donuk denemeye calisicam bakalim hayirlisi
insallah :) baslarken sabit duruyo sonra bana yardim etmek icin hareket ediyo ama bana kostek oluyo..defalarca konustum ama nafile hala ayni..ilk zamanlar panik atak gibi seyler yasiyodum nefes alamiyodum tirtir titriyodum.icime az bisi almayi basardiktan sonra o ataklarim gecti.Esine kontrolu sana birakmasini soyle pNik oluyorum de. Aparat egzersizi yapar gibi al onu sokmaya calis icine esin sabit dursun biraz bu esnda.
Gecerrr hepsi gecerr ama biraz parmaga yonelmenizi tavsiye ederim yada bi aparata sadece ve sadece beyninizi ikna etmeniz icin bliosnuz bu durum beyinle alakali.insallah :) baslarken sabit duruyo sonra bana yardim etmek icin hareket ediyo ama bana kostek oluyo..defalarca konustum ama nafile hala ayni..ilk zamanlar panik atak gibi seyler yasiyodum nefes alamiyodum tirtir titriyodum.icime az bisi almayi basardiktan sonra o ataklarim gecti.
coook tsk ederim allah razi olsun..gun icerisinde parmak egzersizi yapip aksam da es denemesi yapicam artikGecerrr hepsi gecerr ama biraz parmaga yonelmenizi tavsiye ederim yada bi aparata sadece ve sadece beyninizi ikna etmeniz icin bliosnuz bu durum beyinle alakali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?