- 23 Temmuz 2014
- 115
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.861
cnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkücanım hiç göz yaşı dökme aslında 1 parmak yapan bile bu işi yapar aynı şey.Orası okadar esnek ki sen oraya kalın aparat bile soksan ittikçe giriyor düşünsen bebek çıkıyor ordan.Bu durumda kendini rahatlatmak çok önemli hatta ben kalın aparata ilk geçtiğimde aynı sen gibi yapamıcam diye ağlıyordum biraz sızı hissetsem itmeden geri çekiyordum sonra ilk 3 denememde emla krem sürdüm uyuşturdu öyle yaptım sonra 4. denememde emla kullanmadan yaptım çok rahat giriyordu.Birde kAfamı dağıtmak için televizyonun karşısında birşey seyrederken deniyordum.Sen parmakla yapıyosun onuda eldiven tak bepathol ve kayganlaştırıcı sür unutmaman gereken bi nokte nefesi al verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor eğer sızı hissedersn bekle elini çekme o 1 yada 2 sn yelik bişey tekrar nefes verirken ittir girecek göreceksn
Günaydıın. Bende senden daha tembel oolalaaGünaydın canlar. Ben tembel zuzuukuu
canım ben giriş kısmına ve küçük aparata sürüp vajinanın içine de sürüyordum yanlış hatırlamıyorsam yarım saat bekliyorsuncnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkü
kızz ne oldu yendin mi yoksa :)
Hanımlar BM'de yeni katıldım aranıza yardımcı olun lütfenne oldu canım..
ahhh nerdeeeee.. beyefendiyi bekliozzz... inşallah 1 2 güne kadar yenerimde kurtulurum hayırlısıyla... tabi hepimiz inşallah :)kızz ne oldu yendin mi yoksa :)
inşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirsebitti mi yoksa sabrili :)
nörüonnggg gııı .. denemeler ne alemdeGünaydın canlar. Ben tembel zuzuukuu
kız sen yenmedinmiGünaydıın. Bende senden daha tembel oolalaa
Deneme yok canım egzersizinde yapmıyorum ne zamandır :-(nörüonnggg gııı .. denemeler ne alemde
benimki de 10 cm ucu girmisti benim de itmeme ragmen girmedi canim yandi pes etmedim 7 cm olanla yaptim acilsin diye hemen arkasindan bunu denedim olmadi hic.cnm çalştğn aparatın kalınlğı kaç cm ben en son 10 cm kalınlğnda apartla çalştm onuda 5 cm kadr alabldm daha fazla itemedim
ayni seyleri dusunmusuz ben de emla surup yapacagim bir dahakine. biraz emla biraz bephantol krem karistirip da yapacagim.cnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkü
baya hizli ilerledin aferin sana masallahh:)) ben dilator setle calismiyorum 3. aparat ve 4. aparatin kalinligini ogrenebilir miyim canim cevresi kac cm?bawla canim ben 3cu aleti kolay aliyorum artik yarin 4cu geliyoooorr))))
bu hafta belki bitdi
a.s canim ben de umutsuzluktan geberiyorumselam kızlar, yine umutsuz ben.
nasılsınız ?
a.s canim ben de umutsuzluktan geberiyorum
hmmm çalıştığın içinmi :).. gerçii bende egzersis yapıom arada sadece hergün değil :)Deneme yok canım egzersizinde yapmıyorum ne zamandır :-(
maşallah bu gazla son vuruşu yapıverin artıkıninşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse
her zaman boyle gulelim in wa ALLaHgece gece güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?