- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.901
Canim benim kocam napsin 5 yila yaklastik 1-2 defa ucu girmisti o kadar o da yeni evliyken:) supersin ilerleme var hem de cok, destek olsun sana sen basarmissin iste deneye deneye duzene de girer bence. tebrik ediyorum birakma sakin olmusken bir daha deneyin derim.Kızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
destekle diye ama yapmıo hatta ilerlemeler var mi diye sordum daha halen yok dio kendi kendine. Simirlenio.. Yarın denerse gene denicez rabbîm izizn verirse :) iyice tiksindim şu yağın kokusundan dedi bırakalım yarın yapalım dedi gitti....Canim benim kocam napsin 5 yila yaklastik 1-2 defa ucu girmisti o kadar o da yeni evliyken:) supersin ilerleme var hem de cok, destek olsun sana sen basarmissin iste deneye deneye duzene de girer bence. tebrik ediyorum birakma sakin olmusken bir daha deneyin derim.
erkeklerin klasik sözü başkalarını çocuğu oldu sanki biz istemiyoruz biraz sabırlı olsalar hemen bitecek bu dert zaten hemende sinirlenirler.Çoğu bitmiş canım zaten sana iyi davranır motive ederse bu tam oldumu olmadımı derdi kalmaz senin vajinada penise karşı açılmaya başlamş demekki benimki de 2 gün senin dediğin gibi oldu 3. gün tamamen bitmişti canımKızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
Yenene kadar o da katlanacak mecburen bazi seylere. biz ister miydik boyle olsun. bilseydik evlenir miydik:) surekli egzersiz yapmak da kolay degil. biz daha cok yipraniyoruz. Kendi kendimize moral de vermek zorundayiz. onlara sadece desteklemek kaliyor.Kaçlete dedim
destekle diye ama yapmıo hatta ilerlemeler var mi diye sordum daha halen yok dio kendi kendine. Simirlenio.. Yarın denerse gene denicez rabbîm izizn verirse :) iyice tiksindim şu yağın kokusundan dedi bırakalım yarın yapalım dedi gitti....
Sağpl cnm inşallah dediğin gibi başarmışımdr :)
tebrik ederim canim cok az kalmis:) bebek sorunu hepimizde var ve hepimizin kocasi bunu buyuk sorun yapiyo.daha dun esim bana dede mi dicek ben cocuk istiyorum artik diye isyan etti..anasini satayim bebek diye geberen biz degiliz sanki..kurban oldugum allah isterse verir istemezse vermez kimsenin haddine degil..bak bu isi yapamayan vajinismusken hamile kalan ya da duzenli cinsel yasami olan yillarca bebek hasreti ceken binlerce kadin var.. demekki keramet sexte degilmis..allahin taktirine kalmis..insallah allahin izniyle bu dertten sonsuza dek kurtulup kafamizi yastiga huzurla koyucaz..kusura bakma canim erkeklerin bebek diye eslerine kizmalari beni gercekten etkiliyo yasadigim icin bu duruma cok sinirleniyorum..Kızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
ilerleyemezsem diye dusunme canim moral bozma bi olur bi olmaz..ben size imreniyorum valla parmak bilr mme sokamiyorum..bir parmak kalinliginda aparat yaptim sokamiyorum..kendinizle gurur duymalisiniz benceBen yerimde sayiyorum yineilerletemiyorum aparati korku var kalin oldugu icin. ne yapmaliyim eger ilerleyemezsem? olumsuz dusunmek istemiyorum. bir an once yenmem lazim.
canim sakin ol burda sana yardimci olacak bi suru melek varMerhaba kizlar bende üye oldum buraya yeni kullanmaya basladim bende korkak bi vajinusmusum 3yillik evliyiz sadece 3kere yarim sekilde iliski yasadik bebek istiyoruz ama bu sorun yüzünden olmuyo biktim bunaldim kimseye anlatamiyorumm omuzlarimda resmen agir bi yük var esim tam oan geldimi olmayinca bagirip cagiriyo nezaman olucak milletin 2.cocugu oldu diyo 3sene oldu artik kendine cesaret ver diyo ama olmuyo cok korkuyorum lütfen bu sorunu asmis arkadaslar yardim evin neolur cok caresizim sizin gibi ayni sorunu olan arkadaslara ihtiyacim var adetim yeni bitti 3-4gün sonra cocugun olma sansi yüksek günlerim yaklasiyo yani dogurganligin verimli oldugu günler diyor ya doktorlar biz cocuk icin zorla yapicazz ama korkuyorumm nasil olcak yardimm edin
Merhaba cnm 3yillik evli bir insan olarak sana tavsiyem sakin erteleme bu korkunun üzerine üzerine gitt eger benim gibi böyle bekletirsen cözülmesi cok zor oluyo biz esimle hala cözemedik ve cocuk istiyoruz ama hevesimiz resmen kursagimizda simdiki aklim olsaydi senin gibi yeni evliyken herseyi yapardim bu sorun icin insalahh senin korkularin yersizdirMerhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..
Zaten bende sizlerin yazilarini okuyunca kendimi size yakin buldum yazdicanim sakin ol burda sana yardimci olacak bi suru melek varonlar sana hangi yolu izleyecegini anlatirlar merak etme..ben de ayni dertten yaniyorum keske elimden bisi gelse de yardim edebilsem
canim sakin ol burda sana yardimci olacak bi suru melek varonlar sana hangi yolu izleyecegini anlatirlar merak etme..ben de ayni dertten yaniyorum keske elimden bisi Cnm sizleri yakin buldum yazdimm köseye sikismis gibi hissediyorum ya evliligim bitecek yada nasil olucak bilmiyorum sagol insallah sende bende bizim gibi olanlarda rabbim yardim etsinnn ne diyeyim
Ben de parmak ile calisamiyorum aparat kolay geldi ama iste belli bir kalinliga kadarilerleyemezsem diye dusunme canim moral bozma bi olur bi olmaz..ben size imreniyorum valla parmak bilr mme sokamiyorum..bir parmak kalinliginda aparat yaptim sokamiyorum..kendinizle gurur duymalisiniz bence
canım ben dün sana yazmamışmıydım yanlış hatırlamıyorsam.Ben ilk kalın aparata geçtiğimde 3 gün emla krem sürmüştüm 4. gün sürmeden rahat girmişti.Birde aparatın üzerine bepantolle kayganlaştırıcı sür nefes al nefes verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor hatta tv karşısında birşeyler izlerken yap kafan dağılsın strese girmeBen yerimde sayiyorum yineilerletemiyorum aparati korku var kalin oldugu icin. ne yapmaliyim eger ilerleyemezsem? olumsuz dusunmek istemiyorum. bir an once yenmem lazim.
canım hangi aşamadasın hiç egzersiz yaptın mıMerhaba kizlar bende üye oldum buraya yeni kullanmaya basladim bende korkak bi vajinusmusum 3yillik evliyiz sadece 3kere yarim sekilde iliski yasadik bebek istiyoruz ama bu sorun yüzünden olmuyo biktim bunaldim kimseye anlatamiyorumm omuzlarimda resmen agir bi yük var esim tam oan geldimi olmayinca bagirip cagiriyo nezaman olucak milletin 2.cocugu oldu diyo 3sene oldu artik kendine cesaret ver diyo ama olmuyo cok korkuyorum lütfen bu sorunu asmis arkadaslar yardim evin neolur cok caresizim sizin gibi ayni sorunu olan arkadaslara ihtiyacim var adetim yeni bitti 3-4gün sonra cocugun olma sansi yüksek günlerim yaklasiyo yani dogurganligin verimli oldugu günler diyor ya doktorlar biz cocuk icin zorla yapicazz ama korkuyorumm nasil olcak yardimm edin
Yaptim canim emla ile olmadi yine inat ettim anca 2-3 cm giriyor nefes verirken ittim zaten ama canim yandi yine. kasiyorum. ne zaman kasmamayi ogrencem ben yaacanım ben dün sana yazmamışmıydım yanlış hatırlamıyorsam.Ben ilk kalın aparata geçtiğimde 3 gün emla krem sürmüştüm 4. gün sürmeden rahat girmişti.Birde aparatın üzerine bepantolle kayganlaştırıcı sür nefes al nefes verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor hatta tv karşısında birşeyler izlerken yap kafan dağılsın strese girme
Mrb cnm yok hic egzersiz yapmadim sadece bi gün esim kayganlastirici almisti onu isaret parmagima sürüp sokmaya calistim canim cok yandi bende bir daha denemedim kegel egzersizleride diye okuyup arastirdim biarada onu yapiyordum onun faydasi pek olmuyacagini dusundugum icin fazla üstüne düsmedim ekim ayinda bebek icin 2 kere zorla yaptik yarim girdi tam bi iliski olmadi sadece icime bosalma amacli tabii bebiss felan olmadi yani oan geldimi tüm vücudum titriyo korkudan nasil halledicem bilmiyorumcanım hangi aşamadasın hiç egzersiz yaptın mı
canım kengel egzersizide yapYaptim canim emla ile olmadi yine inat ettim anca 2-3 cm giriyor nefes verirken ittim zaten ama canim yandi yine. kasiyorum. ne zaman kasmamayi ogrencem ben yaa(
canım bende aynı senin durumundaydım vajinama bakmaya bile çekinirdim doktor ilk vajinaya bakma dokunma egzersizi verdi sende bak tanı dokun sonra 1 parmak 1 boğum yapacaksın ayrıntılı yazmam gerekirse bu konuda ilk gittiğim doktor bana bilgi vermediği için sana yardımı dokunur diye yazıyorum bacaklarını iki yana iyice aç hafif bük vajinanın karşısına da ayna koy parmağına kayganlaştırıcı sür nefes al nefes verirken ittir sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme sızı geçince biraz daha ilerlet gerisi boşluk zaten girer gider sadece o girişteki 2 cm lik yeri geç.Ben ilk olarak parmağı yapamamıştım parmağı yapamazsan birde aparat dene onu ittirmesi daha kolay olmuştu bana göre .Birde bu giriş çıkışları en az 20 kez yap ben 40 kez yapıyordumMrb cnm yok hic egzersiz yapmadim sadece bi gün esim kayganlastirici almisti onu isaret parmagima sürüp sokmaya calistim canim cok yandi bende bir daha denemedim kegel egzersizleride diye okuyup arastirdim biarada onu yapiyordum onun faydasi pek olmuyacagini dusundugum icin fazla üstüne düsmedim ekim ayinda bebek icin 2 kere zorla yaptik yarim girdi tam bi iliski olmadi sadece icime bosalma amacli tabii bebiss felan olmadi yani oan geldimi tüm vücudum titriyo korkudan nasil halledicem bilmiyorum
canım birde şu çok önemli doktor bana onu söylerdi hep tamam küçük aparat için çok gerekmiyor ama büyük aparaYaptim canim emla ile olmadi yine inat ettim anca 2-3 cm giriyor nefes verirken ittim zaten ama canim yandi yine. kasiyorum. ne zaman kasmamayi ogrencem ben yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?