Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esimin tek parmagiyla calismistik. iki parmak da rahat yaparim uc parmaktan emin degilim aparat sert geliyor belki parmak olur.

Canim benim korkularim var kalin oldugu icin itebildigim noktaya kadar itiyorum 2-3 cm bekletiyorum sonra itiyorum yine ama canim yaniyor o can yanmasiyla itersem sanki vajina kenarlari yirtilacakmis gibi geliyor belki de birsey olmayacak ama kafamda oyle kuruyorum iste bu yuzden de devami gelmiyor. kayganlastirici da suruyorum diger turlu zaten yapamam.

canim ben bir parmak iki bogum aldiktan sonra pns denemesine gectim..aparat yapabiliyosun ne gzl valla..bi bakmissin o aparatla da rahat yapiyosun..kalin diye korkmayasin yaparsin
Aparat oluyor ama benim icin onemli olan kalin aparati halletmek. sen de gayet iyisin bence p..s ucunu bile alamadim ben daha. es parmagiyla calisacagim sonra belki esli denemeye gecerim senin gibi az bisey de girse yavas yavas ilerlerim belki. aparat daha zor diyorlar zaten. deneye deneye sona ulasacagiz artik.

Bana cinsellik tiksinç geliyor o birleşme şuan aklıma geldi nasıl kötü oldum..
Oyle dusunme canim, baksana bu kadar insan vajinismusu yenmek icin ugrasiyor tiksinc birsey olsa en basta ben ugrasmazdim:) mutlulugumuz icin gerekli oyle dusun. Eger bu dusuncelerin devam ederse yardim alabilirsin canim. yeni evlisin bizden daha sanslisin eger vajinismus tanisi koyulursa daha kisa surede halledersin belki de. kafandaki olumsuz dusuncelerin buyumesine izin verme.

evet canım penisle aynı boyuttaydı.Ayrıca sen ne güzel evde ilk defa kendin ilerledn ben onu yapamamıştım mesala.Sorun zaten o ilk sızı olan yeri geçmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor bu sayfada da çok yardım edecek kişi var sen yeterki düzenli yap bence sen çabuk yenersin bu işi

canım ozamn git bir psikoloğa belki psikoğun tek bir lafı senin aklına yatar iyileşirsin bu konu uzamadan çünkü iş psikolojik

İnşallah doktora kadar gerek kalmadan aşarım bu durumu, Allah herkesin yardımcısı olsun..

canim bi sorum olacak..ilk 2 cmlik yeri geciyorum gerisi gelmiyo..neden olabilir yanlis yone dogru mu ittiriyorum pnsi acaba..2 cmden sonrasi bosluk dedin ya coook rahatladim yaa :*
evet canım 2 cm den sonrası boşluk ve çok elastik bir böge herşeye göre şekil alır yönünü buldurmak çok önemli ben aparat ilk çalıştığımda yönünü bulduramamıştım ilk sızı oldu sonra buldurdum hiçbişey olmadı.

benim bu sorunum da var bacaklarim acikken hic giris yapamiyorum..hafif kapaliyken cuk diye giriyo ya bu nasil bi istir:s
canım sana birşey söyliyim mi bende 2 ay boyunca ayağımı tam açmamak konusunda ısrar ettim kendi korkum yüzünden sonra eşim bacağını aç öyle çalış şunu deyip kızıyordu öyle çalışmaya başladım ve inan hiç birşey hisstmiyorsun çok açınca aslında ne kadar kasarsak kasalım peniste girer o durumda zaten bu problemin temel sebeblerinden biri bacak açmamak bence bunu öğrenmemiz lazım .Ben ne zaman bunu öğrendim ozamn bir adım daha yaklaştım çözmeye

ayy inşallah kız bugun denemek istiom kocamanın pek isteği yok gene.. kurtulmak istiom artıkkk :)
isteği yoksa yeni çamaşırlar al bak nasıl isteği geliyor zaten vajinusmuslu kadınlar ön sevişmede daha başarılıymış bir haberde öyle okumuştum böylece onuda gönlü olur sende çalışmana devam edersin

hayirlisiyla canim insallah biter bu is..

canim ilk once kafandan o fikirleri sil at bi kenara
orasi biw yirtilacak bi wey yok orda ben bu gun 4cu aleti kolaylikla aldim ilk cok az yanma oldi ama takmadim sende oyle yap canim agri falan duwunme inan 1kez tam girse gerisi cooookkk kolay oluyor:) ben yarin bitiriyorum seansi:)
ewe geciyorum bakalimm cok umutluyum:)
sende guzelim o aciyi duwunme bol sur kayganlawtirici vee ilerle inan cok kolay aci hiss etsen bepanten kullan ama pes etme sakin

insallah canim insallah ben uzun zamadir yerimde sayiyorum. ilerletemedim bi turlu

tamam canimmm artik bacaklar acilacak yonunu de bulurun insallah :s

İnsallah ben de yapabilirim de korkularimin yersiz oldugunu gorurum bunu yaparsam yolun sonuna gelmis olacagim ben de. hadi insallah guzel haberleri aliriz senden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…