- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.941
Evet canim pozisyonum da uygun degildi demek ki. bir dahakine daha cok acmayi deneyecegim.canım birde şu çok önemli doktor bana onu söylerdi hep tamam küçük aparat için çok gerekmiyor ama büyük apara
t için bacak açıklğının genişliği çok önemli
Esimin tek parmagiyla calismistik. iki parmak da rahat yaparim uc parmaktan emin degilim aparat sert geliyor belki parmak olur.Canim benim sen yeteri kadar ilerledin zaten esinin parmaklariyla calismaya gecmelisin aparat icin kendini daha fazla zorlama es parmagina gec sirasiyla once tek parmak sonra iki sonrada uc parmak seklinde calisin kegel egzersizini gun icinde firsat bulabildigin kadar cok calis egzersiz oncesinde ve esnasinda da yap esin parmagini senin kontrolunde ilerletsin her nefes verisinde biraz daha ilerletsin olacak insallah canim hic korkma
Canim benim korkularim var kalin oldugu icin itebildigim noktaya kadar itiyorum 2-3 cm bekletiyorum sonra itiyorum yine ama canim yaniyor o can yanmasiyla itersem sanki vajina kenarlari yirtilacakmis gibi geliyor belki de birsey olmayacak ama kafamda oyle kuruyorum isteben cm olcmedim olcub soylerim canim
sen yaparken kayganlawtirici jel sur cok kolay oluyor ayaklarini rahat ac geniw popon yerde dursun kaldirma canim elinle bawla yapmaya az az sal cikar sal cikar bide goruceksin girmiw:)
canim yananda dur ama cikarma aciyi duwunme yapicam de hirs yap
bitirdikden sonra bepanten sur 2saatden sonra yine dene inan o aci kalmiyacak ilk bendede aciyordu yanma hiss ediyordum wimdi yapandan sonra aci falan hiss etmiyorum her wey guzel olacaq gayret:)
Aparat oluyor ama benim icin onemli olan kalin aparati halletmek. sen de gayet iyisin bence p..s ucunu bile alamadim ben daha. es parmagiyla calisacagim sonra belki esli denemeye gecerim senin gibi az bisey de girse yavas yavas ilerlerim belki. aparat daha zor diyorlar zaten. deneye deneye sona ulasacagiz artik.canim ben bir parmak iki bogum aldiktan sonra pns denemesine gectim..aparat yapabiliyosun ne gzl valla..bi bakmissin o aparatla da rahat yapiyosun..kalin diye korkmayasin yaparsin
Oyle dusunme canim, baksana bu kadar insan vajinismusu yenmek icin ugrasiyor tiksinc birsey olsa en basta ben ugrasmazdim:) mutlulugumuz icin gerekli oyle dusun. Eger bu dusuncelerin devam ederse yardim alabilirsin canim. yeni evlisin bizden daha sanslisin eger vajinismus tanisi koyulursa daha kisa surede halledersin belki de. kafandaki olumsuz dusuncelerin buyumesine izin verme.Bana cinsellik tiksinç geliyor o birleşme şuan aklıma geldi nasıl kötü oldum..
evet canım penisle aynı boyuttaydı.Ayrıca sen ne güzel evde ilk defa kendin ilerledn ben onu yapamamıştım mesala.Sorun zaten o ilk sızı olan yeri geçmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor bu sayfada da çok yardım edecek kişi var sen yeterki düzenli yap bence sen çabuk yenersin bu işiCanım bu iyiydi gerçekten.Böyle şeyleri duydukça daha da motive oluyorum.Bence konuyla gayet alakalı bir durum Büyük aparat penisle aynı boyuttamı ? Onu aldıktan sonra bir nevi çözülüyor sanırım.Birde anladığım kadarıyla Emla'nın vajina içine kullanılmasında sakınca yok.Peki sen hangisini önerirsin? Bir de ben hiç doktora gitmedim.Gitmem şart mı? Yoksa bu şekilde devam edip çözebilir miyim sence ?.....
canım ozamn git bir psikoloğa belki psikoğun tek bir lafı senin aklına yatar iyileşirsin bu konu uzamadanHer yerim okey ama bölge de dokunmasına fazla izin vermiyorum kendim de dokunamıyorum zaten..
Uzun sürüyor zaten ama beyin işte sonunda ne olacağını bildiği için konsantre olamıyorum zaten dün 3. kez denedik. Kendimi inanılmaz zorluyorum ve ilk deneyimimizi alkol alarak yapmıştım ve resmen o birleşme anında kendimi kaybettim korkudan eşim de çok korkmuş beni öyle görünce, sonra 2 gün ara verdik dün gece tekrar denedik ama ben gene aynı her defasında sanki ilk defa gibi yaklaştıramıyorum ve sanki adam beni zorluyormuş gibi davranıyorum ağlıyorum, titriyorum, ellerimle yüzümü kapatıyorum, bağrıyorum o an midemi bulandırıyor yani o birleşme kısmı, bende anlamıyorum nedenini ama böyle maalesef..
Oyle dusunme canim, baksana bu kadar insan vajinismusu yenmek icin ugrasiyor tiksinc birsey olsa en basta ben ugrasmazdim:) mutlulugumuz icin gerekli oyle dusun. Eger bu dusuncelerin devam ederse yardim alabilirsin canim. yeni evlisin bizden daha sanslisin eger vajinismus tanisi koyulursa daha kisa surede halledersin belki de. kafandaki olumsuz dusuncelerin buyumesine izin verme.
aminn...İnşallah doktora kadar gerek kalmadan aşarım bu durumu, Allah herkesin yardımcısı olsun..
evet canım 2 cm den sonrası boşluk ve çok elastik bir böge herşeye göre şekil alır yönünü buldurmak çok önemli ben aparat ilk çalıştığımda yönünü bulduramamıştım ilk sızı oldu sonra buldurdum hiçbişey olmadı.canim bi sorum olacak..ilk 2 cmlik yeri geciyorum gerisi gelmiyo..neden olabilir yanlis yone dogru mu ittiriyorum pnsi acaba..2 cmden sonrasi bosluk dedin ya coook rahatladim yaa :*
canım sana birşey söyliyim mi bende 2 ay boyunca ayağımı tam açmamak konusunda ısrar ettim kendi korkum yüzünden sonra eşim bacağını aç öyle çalış şunu deyip kızıyordu öyle çalışmaya başladım ve inan hiç birşey hisstmiyorsun çok açınca aslında ne kadar kasarsak kasalım peniste girer o durumda zaten bu problemin temel sebeblerinden biri bacak açmamak bence bunu öğrenmemiz lazım .Ben ne zaman bunu öğrendim ozamn bir adım daha yaklaştım çözmeyebenim bu sorunum da var bacaklarim acikken hic giris yapamiyorum..hafif kapaliyken cuk diye giriyo ya bu nasil bi istir:s
isteği yoksa yeni çamaşırlar al bak nasıl isteği geliyorayy inşallah kız bugun denemek istiom kocamanın pek isteği yok gene.. kurtulmak istiom artıkkk :)
hayirlisiyla canim insallah biter bu is..yok ne kusuru al bendende okadar dün akşam akşam canı feci sıktı ağladım sinirden bugün hiç bişi olmamış gibi geri sarılıup edio.. sanki ben istemiom bu derten kurtulmak bebek sahibi felan olmak.. ama gercekten az kaldı inanıom hayırlısıyla bugunde denesek barii.. hiç niyeti yok gene ama bakalım bi
canim ilk once kafandan o fikirleri sil at bi kenaraCanim benim korkularim var kalin oldugu icin itebildigim noktaya kadar itiyorum 2-3 cm bekletiyorum sonra itiyorum yine ama canim yaniyor o can yanmasiyla itersem sanki vajina kenarlari yirtilacakmis gibi geliyor belki de birsey olmayacak ama kafamda oyle kuruyorum istebu yuzden de devami gelmiyor. kayganlastirici da suruyorum diger turlu zaten yapamam.
insallah canim insallah ben uzun zamadir yerimde sayiyorum. ilerletemedim bi turluAparat oluyor ama benim icin onemli olan kalin aparati halletmek. sen de gayet iyisin bence p..s ucunu bile alamadim ben daha. es parmagiyla calisacagim sonra belki esli denemeye gecerim senin gibi az bisey de girse yavas yavas ilerlerim belki. aparat daha zor diyorlar zaten. deneye deneye sona ulasacagiz artik.
tamam canimmm artik bacaklar acilacakcanım sana birşey söyliyim mi bende 2 ay boyunca ayağımı tam açmamak konusunda ısrar ettim kendi korkum yüzünden sonra eşim bacağını aç öyle çalış şunu deyip kızıyordu öyle çalışmaya başladım ve inan hiç birşey hisstmiyorsun çok açınca aslında ne kadar kasarsak kasalım peniste girer o durumda zaten bu problemin temel sebeblerinden biri bacak açmamak bence bunu öğrenmemiz lazım .Ben ne zaman bunu öğrendim ozamn bir adım daha yaklaştım çözmeye
Canim sen doktorla yendin dimi?evet canım 2 cm den sonrası boşluk ve çok elastik bir böge herşeye göre şekil alır yönünü buldurmak çok önemli ben aparat ilk çalıştığımda yönünü bulduramamıştım ilk sızı oldu sonra buldurdum hiçbişey olmadı.
insallah en kisa surede asariz hepimiz.İnşallah doktora kadar gerek kalmadan aşarım bu durumu, Allah herkesin yardımcısı olsun..
İnsallah ben de yapabilirim de korkularimin yersiz oldugunu gorurum bunu yaparsam yolun sonuna gelmis olacagim ben de. hadi insallah guzel haberleri aliriz senden de.canim ilk once kafandan o fikirleri sil at bi kenara
orasi biw yirtilacak bi wey yok orda ben bu gun 4cu aleti kolaylikla aldim ilk cok az yanma oldi ama takmadim sende oyle yap canim agri falan duwunme inan 1kez tam girse gerisi cooookkk kolay oluyor:) ben yarin bitiriyorum seansi:)
ewe geciyorum bakalimm cok umutluyum:)
sende guzelim o aciyi duwunme bol sur kayganlawtirici vee ilerle inan cok kolay aci hiss etsen bepanten kullan ama pes etme sakin
yani evetde şöyle bi durum ben hiç parmak yapamadm sonra doktora gittim doktor uzaktaydı 2 günde aparatların hepsini tamamladı ama ben geri kalan egzersizleri sürekli evde yaptım o aparatları 2 ay evde kendim çalıştımCanim sen doktorla yendin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?