Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim de duygularima tercuman olmussun. Yetistirilme tarzimiz en buyuk sebebi bunun sanirim. Sayginin sinirini kaciriyoruz. Allahim bu illetten kurtuldugumuz gunleri gostersin tez zamanda..

:) ben o tarz filmlerde daha çok korkuyorum vallahi. Birde o ilk gece yapanlara hayranım nasıl yapmışlar nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Ben burada bi yerlerimi yırtıyorum milim milim ilerliyorum.

Teşekkür ederim ben başlangıç için 3 kulak çubuğunu bir araya getirip denedim rahatça içime girdigine inanamadim. Sonra 5 çubugu bir araya getirip pamukla sarıp yaptım dün gece. Vajenime almayı başardım ama binbir güçlükle ve sanki fazlaca sert geldi bana. Sanki streç de ısırıyordu.. O yüzden kafam karışmıştı.. Amaaan sade pamukla bile yapsak batma hissedeceğiz. Esas şu korkumuza bir çare bulalım demi... Cesaret hapı mı alsak ne

Arkadasım sen yendin Aynanın karşısına gec ve bunu söyle. Cok şükür.
Umarım yakın zaman da da küçük bir Meleğin olur...

kızlar evet aile kültürü derseniz doğru , çevre derseniz doğru ama işte yeterli değil çünkü hemen hemen herkes bu kültürde büyüdü ama herkes bunları bizim gibi algılayıp içselleştirip dert etmiyo dimi...biz niye yapıyoruz.. birşeyler var işte bazı olaylar yaşamışız ve onlara böyle saçma sapan anlamlar yüklemişiz kendi kendimize.. onlardan da duvarlar örmüşüz kendimize şimdi kendimizi boğuyoruz o duvarların içinde.. yoksa yanlış olduğunu bizde biliyoruz asında artık..bunun için hüzünlenmeye gerek yok tatlım.. inan seni hüzünlendirmek için söylemedim.. çünkü bütün bunları hissetmende inan senin sucun yok.. kendine bunları söyle artık ..algın değişecek inanıyorum.. geçmişte ne yaşadıysam beni ne bu hale ne getirdiyse getirsin artık şuan biliyorum ki benim bunlarda bir suçum yok de.kendini sakın suçlama .. bu olaya her ne sebep olduysa yada her kim sebep olduysa ailemiz arkadaşlarmız onlar da sende böyle bir travma yaratmak istememişlerdir mutlaka ..onlar da bilemezlerdi senin bu anlamları yükleyeceğini ve onları da affet.... sonunda bak gerçekten algın değişecek ve keyif almaya başlayacaksın sen de

Bu sabah küçük aparatımla egzersiz yaptım. İçime aldıktan sonra eşimi yanıma çağırdım. Gelip ilk kez görmesini istedim vajenimin birşeyleri alabildiğini. Görünce şaşırdı ve bana inanmak için çıkarmamı istedi. Çıkardım. Biraz keyiflendi. Bu hem beni mutlu etti hem de üzdü.. Bu illet hastalık duyguların da beynini dağıtıyor. Allah hepimize kolaylıkla bu hastalığı biran önce aşmayı nasip etsin dostlar. Amin

insallah ben de doktora gitmeden basarmak istiyorum ama ilerleyemezsem daha da uzatmak istemiyorum doktor yardimi alabilirim 5 yila yaklastim cunku.

Moral oldunuz bana çok sağolun Allah razı olsun. O kendime güvenmeyen halim uçtu gitti iyiki varsınız.

Arkadasım sen yendin Aynanın karşısına gec ve bunu söyle. Cok şükür.
Umarım yakın zaman da da küçük bir Meleğin olur...
O kadar çok istiyorum ki Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. İsteyen herkese versin Rabbim yokluğunu göstermesi. Yapıcam vallahi geçti gitti dicem. Kurtuldum bu illetten diyecem bide böyle deneyelim bakalimm :)

delilolita1 gerçekten bu yazdığınla beni duygulandırdın bir anda kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi bir parmak bir boğum yaptığımda kalkıp oynamıştım giriş yaptım diye :) ben de eşimi çağırmıştım bak yaptım gördün mü diye nasıl bir mutluluktu bişeyleri yapabildiğimi görmek... inanıyorum buradaki aşan herkes aynı şeyi söylüyor ben yaptıysam herkes yapar diye ben de aynı şeyi söyledim Allahım yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsiniz yılmadan egzersizlere devam :)

tesekkur ederim canm bilgi verdiğin için

Canım söylediğin kliniklerde yaptırılan egzersizleri yaptırıyoruz burada. Cebinize yazık, tedaviler çok pahalı. Uyuşturucu kremleri kullanmayı tercih etme istersen, tüm çözüm sende, beyninde bitiyor. Fakat yine de emla kremi kullanmak istersen nasıl kullanacağını anlatırım. Birden cinsel ilişkiye girmeliyim diye düşünme, paranı biriktir tabii yine fakat başka ihtiyaçlarında kullan. Şimdi daha fazla vakit kaybetmeden egzersizlerine başla, kendine aparat oluştur kulak çubuğunu jelatinleyerek hazır hale getirebilirsin. Nasıl alman gerektiğini hepimiz anlatırız lütfen vakit kaybetmeden, ertelemeden çalışmalarına başla birtanem.

canım çıkarırken ıkın..ıkınarak çıkardığında daha rahat olur..

canım hiç üzülüp ağlamayın çok iyi anlıyorum sizi bende çok umutsuzluğa düştüm artık allahım alda canımı kurtulayım diyordum ama asla yinede pes etmedm eşimde artk ümidi kesmişti benim üzerimde sürekli negatif konuşuyordu psikolojik olarak destek olmadı penis çalışmalarında bazen sakin olmaya çalışır bazende delirir çıkardı bu süreç böyle stresli bi süreç ama geçiyor inanın buna sonra hiç yaşanmadı gibi oluyor.Her karanlık günün ardından güneş doğar bu günlerde geçecek allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…