Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cevabın için teşekkür ederim.
Maalesef bugün başlayamiyorum, adetimin son günündeyim.
İnşallah yarın başlayacak cesareti bulurum. Aslında daha önceki denemelerimde orta parmağımın tamamını alabildim. Eminim egzersizle çok kısa sürede yeneceğim. İşin ilginç tarafı hayatım boyunca hiç böyle bir korkum olmamıştı. Hatta oldukça istekliydim diyebilirim, ta ki ilk denememize kadar.

Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo

denedim canım hiç bir faydası yok. olay beyinde bitiyor. o an olsa bile sonrakinde olmaz. bunu kafan yerindeyken yapacan bebiş.

canim ben aklina gelebilecek her seyi denedim.uyku ilaci mi dersin,istek arttirici damla mi dersin,alkol mu dersin,sakinletirici igne mi dersin,hatta ve hatta bayiltici spreyl sparisi verdim icinden deodorant cikti:) daha neler neler..ama cozum degil canim 2 senedir bu dertle bogusuyoruz..egzersizlerine basla baska turlu olmuyo..gonul isterdi ki bi ilaci olsun bitsin bu cile.. ama tek ilac egzersiz..

ay evet bende verdim she deodorant geldi :)

Onemli olan beynimize kabullendirmek butun bu caba onun icin ne zaman ki beyin olarak haziriz o zaman bu is bitmistir hapa falan gerek yok :)

Canım valla bitmiş senin ki oh oh maşallah sıra bizde tabii bu lanet korku biterse

cesaret edip egzersize başlarsam
kuzum ben ilk 7 ayimi aynada kendimi incelemekle gecirdim..bi turlu cesaret edip parmagimi ittiremiyodum..sadece giriste tutuyodum..bi deli cesareti geldi bir tirnak boyu girdi..o kadar sevindim ki bu sevincle 1 parmak 2 bogum yaptim..ama tiksindim bi daha yapamadim..kulak copu denedim olmadi..pnse gectim yavas yavas giris yapmaya basladim..tabi ayni yerde sayiyorum 1 seneye yakin zamandir..3 gun once aparat yaptik esimle bir parmaktan daha kalindi..2 gun onunla egzersiz yaptim..bugun kalinlastirdim onu da aldim..yani yapamiyorum diye bisi yok yapmiuorum diye bisi var..erteleme nolur parmak yapamiyosan baska bi aparat olustur..yavas yavas kalinlastir..%100cozumu olan bisi cok sukur..allah dermansiz dert vermesin..benim aci esigim cok dusuk parmagima diken batsa oldum sanarim..bunu ben yapabiliyosam herkes yapar yemin ederim..lutfen derin bi nefes al silkelen..aklina gelen her seyi burda sor ben oyle yapiyorum..herkes de benimle ayni duyguyu yasiyo yalniz degilim sadece bana olmuyo diye seviniyorum..

erotik film izlesenız korkunuzu yenebılırsınız bence

Bakmakla olsaydı kediler kasap olurdu diye manidar bir söz vardır sweetcim.. Keşke söylediğin kadar kolay olabilseydi canım, ne yazık ki bu sorun bilinçaltında, o yüzden ha deyince çözülmüyor.

Merhaba canım, bu aslında erteleme hastalığı biliyor musun. Çok geç kalmış sayılmazsın, eğer gerçekten başaramayacak olan biri olsaydı aranızda bu kesinlikle ben ve kızlar olurduk. Bizler başardığımıza göre senin yenememen için hiçbir sebep yok. Bilinçaltındaki kaygıların kaslarını sımsıkı kapatmana sebep oluyor birtanem, bu elinde olan bir şey değil. Şimdi seninle egzersizlere başlayacağız ve sen beynine vajinana cisimlerin gayet kolayca girebildiğini net bir şekilde anlatmış olacaksın.

Kendine bir aparat hazırlamakla başlayabilirsin, çalışmaların için bu kulak çubuğu olabilir, ya da etrafına bak daha rahat edebileceğin farklı bir nesne varsa o da olur birtanem, aparatını güzelce jelatinle sar. Kızlara da her zaman öneriyorum eczaneden bephanthol krem alabilirsin, çok iyi kayganlaştırıcı görevi görüyor ya da evinde varsa başka bir kayganlaştırıcı onu da kullanabilirsin. DAHA sonra sırtını yatak başına ya da rahat edebileceğin bir yere yasla. Yatar ile oturur arası bir pozisyon al, dizlerini hafifçe kendine doğru çek. Başlamadan önce derin bir nefes al, ver, al ver.. 10 kez tekrarla bunu. Hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken aynı zamanda ıkınarak aparatını almaya başla, korkma vajinanda sana zarar verecek bir engel, endişelenmene sebep olabilecek herhangi bir durum yok hayatım. Cesur ol, aparatını alamadığın noktada ise sakın aparatını çıkarma bırak kalsın gittiği noktada, alışsın. Hazır olduğunda tekrar almaya devam et. İnan bana zihninde büyüttüğün kadar zor, imkansız bir şey değil. Lütfen hemen egzersizlerine başla, başardıkça aparatını kalınlaştıracağız ve her aşamada bize haber vermeyi unutma.

Evet var, olmaz mı, ben hamile kalmadan önce bile yaşıyordum bu sorunu aptamilcim. Çünkü aparatı ya da p..si çıkarırken insanın içini gıcıklayan bir şey oluyor, farklı bir duygu.. acı da değil, sızı da değil, iç gıcıklanması diyelim, tuhaf bir şey. Ben bu sorunu hala aşamadım mesela, aşan varsa ne mutlu :))) hakikaten çok rahatsız edici bir durum, umarım alışırız hayatım.

Kızçelerim yenen var mı bu arada, sayfaları kontrol ediyorum fakat gözümden kaçmış olabilir

Hayır hayır, hap almakla çözülecek bir problem değil. Hem o güzel anı kendin yaşamak istemez misin canım benim, çaresiz değilsin, bu illeti yenmenin tabii ki bir çözümü var. Egzersizlerini ertelemen kendine yapacağın en büyük kötülük olur inan bana, lütfen hemen egzersizlerine başla. Bak hepimiz yanındayız birtanem, başarana kadar da yanında olacağız. Vajinismuslu olup da yenemeyen hiçkimseye rastlamadık biz, sen de başaracaksın inşallah, ben buna yürekten inanıyorum. Üşenme, erteleme hemen çalışmalara başla, her aşamada bizlere yazmayı unutma, kendin için, eşin için harekete geç kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…