- 6 Aralık 2012
- 673
- 68
- 323
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.121
Cevabın için teşekkür ederim.hoşgeldin arkadaşım. Gayet aklı başında ve sorun ve sonucu bulacak şekilde kendini analiz etmişsin.
Tek yapman gereken egzersizlere başlaman, vakit geçtikçe bu sorun daha da büyüyor, yapman gereken bir an önce egzersizze başlaman, bunun için de cesaret. buda sende zaten buraya yazmaya karar verdiğine göre çok cesaretli birisin.
haydi eline bir ayna al ve tek parmak ile yada bir kulak çöpü ile başlaman. ilk denemede yada diğer denemede olmaya bilir istersen dokun sadece, BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISI . UNUTMA ! :)
Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo
Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo
insallah hepsi olucak cnm :* artik biz de rahat rahat dusunmeden korkmadan normal ikiski yasayabilicez cücüklerimiz olucaaakk :)ilk bendede sadece ucu giriodu.. en son denememde birazdaha girdi :) yani yavaş yavaş oluo hepsi :)
canim ben aklina gelebilecek her seyi denedim.uyku ilaci mi dersin,istek arttirici damla mi dersin,alkol mu dersin,sakinletirici igne mi dersin,hatta ve hatta bayiltici spreyl sparisi verdim icinden deodorant cikti:) daha neler neler..ama cozum degil canim 2 senedir bu dertle bogusuyoruz..egzersizlerine basla baska turlu olmuyo..gonul isterdi ki bi ilaci olsun bitsin bu cile.. ama tek ilac egzersiz..
İnternetten öyle gelıo bnde istek arttırıcı aldm boş su gbi şey cktı eczanede arkdsm var o bna dedi cok satıyoruz yetştiremıoz dıe . Bn deneme bile yaptrmıom acıcak kapalı kapalı dıomay evet bende verdim she deodorant geldi :)
insallahhh cnm pns alabiliyodum ama sadece kafasini diger yerleri ilerlemiyodu.egzersizlerle o dar gibi gelen yeri gectim darisi pnse insallah:)
Kızlar bugün tekrar denicez,dua edinde bugün kurtulayım artık şu illetten .
aynen bebegim:) esim de dalga gecti bak sana 50 liralik deodorant aldim diye :) kapagi da yoktu ayrica :)ay evet bende verdim she deodorant geldi :)
dualarin seninle canim insaaalllaaahhh bugun titirirsin bu isi ben sana guveniyoruumm :*Kızlar bugün tekrar denicez,dua edinde bugün kurtulayım artık şu illetten .
Onemli olan beynimize kabullendirmek butun bu caba onun icin ne zaman ki beyin olarak haziriz o zaman bu is bitmistir hapa falan gerek yok :)Teşekkür ederim ben başlangıç için 3 kulak çubuğunu bir araya getirip denedim rahatça içime girdigine inanamadim. Sonra 5 çubugu bir araya getirip pamukla sarıp yaptım dün gece. Vajenime almayı başardım ama binbir güçlükle ve sanki fazlaca sert geldi bana. Sanki streç de ısırıyordu.. O yüzden kafam karışmıştı.. Amaaan sade pamukla bile yapsak batma hissedeceğiz. Esas şu korkumuza bir çare bulalım demi... Cesaret hapı mı alsak ne
kuzum ben ilk 7 ayimi aynada kendimi incelemekle gecirdim..bi turlu cesaret edip parmagimi ittiremiyodum..sadece giriste tutuyodum..bi deli cesareti geldi bir tirnak boyu girdi..o kadar sevindim ki bu sevincle 1 parmak 2 bogum yaptim..ama tiksindim bi daha yapamadim..kulak copu denedim olmadi..pnse gectim yavas yavas giris yapmaya basladim..tabi ayni yerde sayiyorum 1 seneye yakin zamandir..3 gun once aparat yaptik esimle bir parmaktan daha kalindi..2 gun onunla egzersiz yaptim..bugun kalinlastirdim onu da aldim..yani yapamiyorum diye bisi yok yapmiuorum diye bisi var..erteleme nolur parmak yapamiyosan baska bi aparat olustur..yavas yavas kalinlastir..%100cozumu olan bisi cok sukur..allah dermansiz dert vermesin..benim aci esigim cok dusuk parmagima diken batsa oldum sanarim..bunu ben yapabiliyosam herkes yapar yemin ederim..lutfen derin bi nefes al silkelen..aklina gelen her seyi burda sor ben oyle yapiyorum..herkes de benimle ayni duyguyu yasiyo yalniz degilim sadece bana olmuyo diye seviniyorum..Canım valla bitmiş senin ki oh oh maşallah sıra bizde tabii bu lanet korku biterse
cesaret edip egzersize başlarsam
erotik film izlesenız korkunuzu yenebılırsınız bence
Arkadaslar Merhaba. Konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat bir türlü yazmaya cesaret edemedim.
Sırf bu konu için ikinci üyelik aldım. Malesef ilk üyeliğim çevrem tarafından biliniyor.
Ben 30 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim.
Henüz ilişkiye giremedik
Aslında yaklaşık 1 senedir egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Çevreden bebek soruları gelmeye başladı ve kimse bu durumumuzu bilmiyor.
Burada başaran arkadaşları gördükçe çok hevesleniyorum ama nedense asla denemek istemiyorum.
Eşim bu konuda çok anlayışlı, asla beni rahatsız edecek bir şey sormuyor ve yapmıyor.
Bir süre önce doktor muayenesine gittim, doktor hanim muayene sırasında çok rahat olduğumu söyledi, yani aslında vajinismusu kolay yenebilirmisim. Bir çok hastası vajinasına dokundurtmuyormus bile. Ben kendimi hiç kasmadım, bu da bana az da olsa ümit verdi.
Sizlerden destek istiyorum. Eğer başarırsam sadece burada ve sizin desteğinizle olacağından eminim.
kizlarrr aparatla daha fazla ilerledim :) her pozisyonda giris sagladim gelgit yaptim :) girerken hicbi sorun yok ama cikarirken yanma desem yanma degil aci desem aci degil sizi desem sizi degil garip bi his oluyooo cok rahatsiz ediciii :s bu durumu yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?