Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o sopa olayi beni cok etkilemis..simdi pnsin virc diye girmesinden korkuyorum..
o düşünceler bende de vardı canım ama her nedense egzersizide yılmadan yaptım.Eşimle ikimiz hala şaşırıyoruz olmayacak dedik okadar üzüldük nasıl yaptık diye iyiki çalışmışız keşke tedaviyi ertelemesymişiz boşa 1.5 senemz gitti diye üzüldük.Sen çalışmaya devam et ama bn en son bu işi yapamıcam gibi gelsede beynime sürekli martta bu iş bitecek diye şartlandırdım araya adet dönemi girdi mardın son haftası nisanın ilk haftası eşimle konuşuyorduk mart geçti ama bu hafta bitecek dedim durdum beynim bi taraftan kabul etmek istemiyor ama bn şartlanmaya çalıştım iyice beynime yer ettim penislede egzersizime devam ettm yine yarıda kalacak düşünceleri aklımın ucundaydı hep ama beynim kabullenmş demeki biteceğine sizde öyle düşünün bitecek bu iş şu kadar daha egzersiz yaparım ama şundan sonrasıda bitiririm çok sürmez deyin hergün beyninize bu mesajı verin

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz
aynı şekilde yapacaksın canım bacaklarını iki yana ayır aynayı karşına koy parmağına jeli sür nefes al nefes verirken ilerlet sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme bu çok önemli o sızı 1 veya 2 sn de geçiyor tekrar nefes verirken ilerlet zaten bir kaç kez yaptığında sızı falanda kalmıyor

Cnm söyle diyim simdi isaret ve orta parmak yapmayi dusunuyorum boy olarak uymadigi icin ikisini esitledigimde orta parmak biraz bükük kaliyo birisi daha öncemi giricek bide yanyana mi sokmaya calisiyim yoksa parmaklari üst üste mi yaparak anlamadim

evet ben yaşıom senıde cokk iyi anlıom..o yanma gibi şeyde ister istemez kendini kastığından oluomuş :)

erotik film izlesenız korkunuzu yenebılırsınız bence
emm sen çok kısa ve tuhaf şeyler yazıon bilmem farkındamısın.. ilk " VAJİNİSMUSMU?" yazdın sonra gerisi gelmedi ... bu tabi benim fikrim.. şimdiyse gene tuhaf yazdın.. bu iş o erotike merotike bakmakla geçecek bişi değil..sen bu durumda olmadığın için bence şükret . allah kimsenin başınada vermesin... çünkü bu durum insani hayatından edio.. yani eğer yardımcı olacak şekilde yazarsan bi faydan olur mutlaka ama bu şekil olacaksan bence parmaklarına yazık :)

Allah razı olsun kardeşim sağol. Devam ediyorum. İnşaallah bu sorunu yaşayan bütün bayanlar kurtulur bu illetten. Bununla yaşamak gercekten zor

supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*

supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*
inşallah canım benim :) Darısı herkesin başına inşallah :) Aksilik bu yaa tam sonuna yaklaştım şimdide regl belirtileri başladı. Umarım regl olmadan şu iş tamamiyle hallolur. Araya zamana girsin istemiyorum

Günaydın kızlar. Sabrili sevindim canım :) bitmişşş :) mutlumuyumki sende bitmiş say :) darısı bana ben geriledim heralde.
öyle düşünme canım , gerileme filan yok inan bana, ben 15 gün eşimde ayrıydım bak 3-4 günde kaldığım yerden devam ettim. beni birazorladı ama yılmadım,üzerine gitmek lazım. mesela dün denerken dedimki hep kendime,acı yok beynim bana oyun oynuyor,herkes yaptı bende yapıcam dedim,bi baktım ki ben bunları kendi kendime söylerken eşim ilerlemiş bile :) ilk girişte bi sızı ve baskı oluyo ama sıktım dişimi,eşimi kesinlikle itmedim. tek sorun ereksiyon kaybı,git gel yapmayınca maalesf çabuk sönme oluyo .

Günaydın kızlar. Sabrili sevindim canım :) bitmişşş :) mutlumuyumki sende bitmiş say :) darısı bana ben geriledim heralde.
sende yaparsın .. hatta sen coktan yenmiş olurdun..ahhh tembell seni bak mumla veya parmakla deneme yapıonya sadece 5 10 dk yapsan yeter inan hiç zorlanman.. taaa başlarda olsan hadi neyse derdim ama sende sonuna vardın artık az kaldı sanada ... dediğim gibi sadece 5 10 dk çalış :) ben öyle yapıom

aynen öyle :)

aynen cnm aksilikler benim de pesimi birakmiyo..yarin obur gun ben de regl olucam

canım bizler de senin düşündüklerini düşündük bize de imkansız geldi. ama psikolojik olarak şartlandırma bizlerde şartlandırdık. aslında mevzu acıması falan değil mevzu oraya bişeyn girmesini kabullenmemek bu kadar kişi kurtulmuş hepsi acımadığını söylüyor. bak ben her acımıyor denildiğininde beni rahatlatmak için söyluyorlar sandım sonra yapınca bende bu mu dedim ya. zaten vaji bu olay için yaratılmış önemli olan doğru pozisyonla yenmek hangisi rahat geliyorsa sana onda eşli deneme yap

saol canm:) en kisa zamanda bu muymus dicez insallah..dedigin gibi mevzu aci degil (ne acilar cektim bu surecte) git gel olayi korkutuyodu beni astim sayilir egzersizlerle..az kaldi biliyorum kurtulcam bu illetten beynimi alt edicemmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…