Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım söylediğin kliniklerde yaptırılan egzersizleri yaptırıyoruz burada. Cebinize yazık, tedaviler çok pahalı. Uyuşturucu kremleri kullanmayı tercih etme istersen, tüm çözüm sende, beyninde bitiyor. Fakat yine de emla kremi kullanmak istersen nasıl kullanacağını anlatırım. Birden cinsel ilişkiye girmeliyim diye düşünme, paranı biriktir tabii yine fakat başka ihtiyaçlarında kullan. Şimdi daha fazla vakit kaybetmeden egzersizlerine başla, kendine aparat oluştur kulak çubuğunu jelatinleyerek hazır hale getirebilirsin. Nasıl alman gerektiğini hepimiz anlatırız lütfen vakit kaybetmeden, ertelemeden çalışmalarına başla birtanem.

canım çıkarırken ıkın..ıkınarak çıkardığında daha rahat olur..

canım hiç üzülüp ağlamayın çok iyi anlıyorum sizi bende çok umutsuzluğa düştüm artık allahım alda canımı kurtulayım diyordum ama asla yinede pes etmedm eşimde artk ümidi kesmişti benim üzerimde sürekli negatif konuşuyordu psikolojik olarak destek olmadı penis çalışmalarında bazen sakin olmaya çalışır bazende delirir çıkardı bu süreç böyle stresli bi süreç ama geçiyor inanın buna sonra hiç yaşanmadı gibi oluyor.Her karanlık günün ardından güneş doğar bu günlerde geçecek allahın izniyle

o sopa olayi beni cok etkilemis..simdi pnsin virc diye girmesinden korkuyorum..
o düşünceler bende de vardı canım ama her nedense egzersizide yılmadan yaptım.Eşimle ikimiz hala şaşırıyoruz olmayacak dedik okadar üzüldük nasıl yaptık diye iyiki çalışmışız keşke tedaviyi ertelemesymişiz boşa 1.5 senemz gitti diye üzüldük.Sen çalışmaya devam et ama bn en son bu işi yapamıcam gibi gelsede beynime sürekli martta bu iş bitecek diye şartlandırdım araya adet dönemi girdi mardın son haftası nisanın ilk haftası eşimle konuşuyorduk mart geçti ama bu hafta bitecek dedim durdum beynim bi taraftan kabul etmek istemiyor ama bn şartlanmaya çalıştım iyice beynime yer ettim penislede egzersizime devam ettm yine yarıda kalacak düşünceleri aklımın ucundaydı hep ama beynim kabullenmş demeki biteceğine sizde öyle düşünün bitecek bu iş şu kadar daha egzersiz yaparım ama şundan sonrasıda bitiririm çok sürmez deyin hergün beyninize bu mesajı verin

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz
aynı şekilde yapacaksın canım bacaklarını iki yana ayır aynayı karşına koy parmağına jeli sür nefes al nefes verirken ilerlet sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme bu çok önemli o sızı 1 veya 2 sn de geçiyor tekrar nefes verirken ilerlet zaten bir kaç kez yaptığında sızı falanda kalmıyor

Cnm söyle diyim simdi isaret ve orta parmak yapmayi dusunuyorum boy olarak uymadigi icin ikisini esitledigimde orta parmak biraz bükük kaliyo birisi daha öncemi giricek bide yanyana mi sokmaya calisiyim yoksa parmaklari üst üste mi yaparak anlamadim

evet ben yaşıom senıde cokk iyi anlıom..o yanma gibi şeyde ister istemez kendini kastığından oluomuş :)

erotik film izlesenız korkunuzu yenebılırsınız bence
emm sen çok kısa ve tuhaf şeyler yazıon bilmem farkındamısın.. ilk " VAJİNİSMUSMU?" yazdın sonra gerisi gelmedi ... bu tabi benim fikrim.. şimdiyse gene tuhaf yazdın.. bu iş o erotike merotike bakmakla geçecek bişi değil..sen bu durumda olmadığın için bence şükret . allah kimsenin başınada vermesin... çünkü bu durum insani hayatından edio.. yani eğer yardımcı olacak şekilde yazarsan bi faydan olur mutlaka ama bu şekil olacaksan bence parmaklarına yazık :)

Allah razı olsun kardeşim sağol. Devam ediyorum. İnşaallah bu sorunu yaşayan bütün bayanlar kurtulur bu illetten. Bununla yaşamak gercekten zor

supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*

supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*
inşallah canım benim :) Darısı herkesin başına inşallah :) Aksilik bu yaa tam sonuna yaklaştım şimdide regl belirtileri başladı. Umarım regl olmadan şu iş tamamiyle hallolur. Araya zamana girsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…