Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenen arkadaşlarımı gönülden tebrik ediom.. darısı başımıza.. vee hayırlı cumalarr..

hayırlı cumalar canım :) Sende yendin sayıyorum ben:) ben yaklaşık 25 gündür egzersiz falan yapmıyorum. İyice boşladım. Misafir, temizlik derken yapamaz oldum. Ne güzel mumu rahatlıkla alıyordum, belki de şimdi eşli denemeye bile geçebilirdim off off

Canım yaa adına çok mutlu oldum bu tedavi aşaması nasıl oluyor bunu bana ayrıntılı bi şekilde anlatır misin bende gitmeyi düşünüyorum da nasıl bi tedavi süreci çiziyorlar tabi herkese farklı oluyor ama bana ilk gittiğin andan itibaren neler oldu anlatabilir misin lütfen yardımcı olur musun bana da ben net den arastirdim ama net bi bilgi yoktur bana bunu ayrıntılı bi şekilde anlatır misin bi de ücret konusunda da bilgi verirsen sevinirim hani az çok nasıl bi ücret talep ediyorlar ona göre kendimi ayarlayip gitmeyi düşünüyorum şimdiden çok teşekkür ederim

dun itibariyle esli denemelere yeniden basladik gun icerisinde de egzersizlere devam edicem..esimin icine uysal bisi kacti:) hic kipirdamadi pns kafasini tamamen aldim (sunnet yerine kadar alabiliyodum)senin taktik cok ise yaradi gercekten.bacaklar ne kadar acik olursa o kadar iyiymis ne aci ne sizi ne duvar hicbisi hissetmedim..vajina icinde sinir yok acimicakki diye kendimi telkin ettim :) icimdeyken hissetmek icin sıktım esim de hissetti kasilmayi :) oh dedim o daracik engeli asabildim :) bu aralarda regl gunum insallah olmam araya zaman girsin istemiyorum..

Bitdiiiiii bawardimmmmmm yendimmmmmmm cook mutluyummm cookkkk
Bumuymuwwww
guzellerr inanin bana barmak
bile dokundurmuyordum 4seansda bitirdim iwi cokk kolay sabirli olun darisi bawinizaaaaa
Canım seninle aynı gün yendik :) darısı herkesin başına inşallah :) Hadi kızlar Mayıs ayı hepimizin ayı olsun

Aptamil yapıcaksın sende inanıyorum hadi az kaldı

Canim nacizane bir onerim var nefesini kontrol et. Asla nefes alirken penis almaya calisma. Burnundan derin nefes al bekle yavasca agzindan verirken esin ittirsin. Bak daha kolay olacak. Ayrica sen ustte ol dizlerinin ustunde dur esin altta olsun boylece kontrol sende olur. 3 nefesle al p.. birincide bas kisim ikinci de orta ucuncude tamami. Iyi sanslar dilerim insallah kazanirsin bu savasi

tesekkur ederim canim :) evet bu nefes egzersiziyle aparatlari almaya basladim..sira peniste :) regl dakikalar once basladi biter bitmez devam :)

insallah bebegimm :* ama bi sorun var ben ne zaman bisiler basarsam bi engel cikiyo karsima bisi oluyo yani..regl oldum simdi de..
Şimdi onu hiç düşünme sen olsun bitsin kaldığın yerden devam edersin,geç olsunda güç olmasın. Bende bugün yarın olurum,belki de ikinci birlşme için beklemem gerekecek ama olsun. Artık bilinçaltımız kabul ediyo dimi hep olumlu düşün canım Moral çok önemli :)

İyi gecelr haydR dümenin reçetesiyle yenen kim bana ulaşablrmi xylonice yi nerden nasl buldnz acil yardm edin
Canım ben alali bir ay filan olmadı, eczanede yoksa da ecza deposundan getirtiyolar, ama naçizane tavsiyem spreye de o reçeteye de cok güvenme, cunku sorunumuz psikolojik, kafan da halletmen gerek bazı seyleri

sizler olduktan sonra ne pes edebilirim ne de basarisiz olurum..iyiki varsiniz canlar:) biticek bu sıkıntılar inaniyorum..

evdeki mum 10 cm. egzersiz için . aparat dediğiniz ne oluyor? dün uyuyakalmışım eşli çalışamadım. bu ay bitmesini çok istiyorum. başka Doktora gitmeli miyim acaba? psikiyatra gittim kadın doğumcuya gittim. o kısmımda bi sorun yokmuş baktı. insanların başka ne sorunları var dedi. benimki de sorun muymuş gibi. psikiyatr ise 3 parmak egzersizi vermedi benim iki parmağı duyunca bile korktugumu gördüğü için mi demedi acaba?.

Merhabalar.
Burayı epilasyon aleti için fikir almak için gelmiş. Yazılanları okuyup çıkıyordum. Bu konuyu gördüm sonra. O zamanlar nişanlıydım. Bu olay bilmiyorum görünce okuyunca mı aklıma girdi yoksa ben mi öyleydim.
Nisanın 19da evlendik. Ama ben yapamadım. İstediğim halde. Sabahında balayına gittik. Orada denedik. Canım yana yana giriş oldu ve kanamada oldu. Kanamam uzun sürdü. Hatta o gün neredeyse oturamıyordum bile. Acıyordu. Bunu çok denemeden dolayı aşınmaya bağladım. Dediğim gibi istiyordum. o yüzden baya deniyorduk. Yorulunca artık etrafında acı hissedince bırakıyorduk. benim bu konuda hiç bilgim yok. Eşim her pozisyonda deniyordu.
İlk birleşmeden aklımda kalan acıydı sadece. Kanamam bitmeyince eşim bişey olmaz diye yine denedik. Yine acı ve zorlanma. Ama yinede oldu. Kastığım için içime ulaştığını hissediyordum. acı dayanılmaz olunca geri çekildim. Kanamam 5 6 gün sürdü. Sonra adetim başladı. Bittiği akşam denedik. Yine olmadı. bu zamana kadar gayet sakin ve anlayışlı olan eşim kızdı. Anlık bişeydi ama çok zoruma gitti. Sonra sarıldı güzel sözler söyledi ama benim gözler dolmuştu. Ama ona hiç belli etmedim. Sesimi çıkarmadım.
Sabah o işe gidince saatlerce ağladım. Yattım uyudum.
O günün akşamı mıydı yoksa ertesi akşam mı bilmiyorum. Hatırlamıyorum. Ama şimdi oluyor. Yani oluyor herhalde. Ki eşim bişey demiyor. Ama ben sırtüstü yatarken. Başka şekillerde yine olmuyor. Zaten olduğunu da başka şekilde denerken anladım. Eşim sen başka pozisyonda yapamıyorsun dedi. Güldüm. içimden yani oluyor mu diye geçirdim. Anlamıyorum çünkü. Giriyorken çıkarken. Normal mi bu durum onu sormak istiyorum. Öyle lap diye olmuyor tabi. Önden baya şey yapıyoruz. Eşim sağolsun beni iyi hazırlıyor. Bende de istek var. Islaklık da.
Durum bu. Şimdi aklıma takılan olanı hissetmemem yani dediğim gibi girişi çıkışı falan içerde olduğunu hissetmemem normal mi..
Birde hala kan geliyor. Çarşafta lekesini görüyorum yani. en son değişik şekilde denerken yine acıma hissettim. Sabahında baya kan vardı. Hatta gün boyu devam etti. Ama böyle yara kanar gibi. İçimden gelmediği belliydi. Peçete ile bastırınca kenarının kanadığını farkettim. Netten baktım yırtılmadan olabilirmiş. Mantıklı geldi. O da geçti şimdi. Bakalım yine olacak mı.. olmaz İnşaallah.. baya kan kaybettim çünkü.
Soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Eşime oluyor mu diye soramıyorum. Çekiniyorum. Adamın koynuna girip soru soramamak da tuhaf geliyordur belki ama soramıyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…