- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.321
tebrik ederim canım çok mutlu oldumevetttttt tam iliwki oldu hala inanmiyorum:) kocami mutlu gordum dahada mutlu oldum cok wukur bitdiiiiidarisi diger arkadawlarin bawina:)
Canim cok tebrik ederim senitebrik ederim canım çok mutlu oldum
evetttttt tam iliwki oldu hala inanmiyorum:) kocami mutlu gordum dahada mutlu oldum cok wukur bitdiiiiidarisi diger arkadawlarin bawina:)
yok kız öylesine gönderdim :)ne oldu canım hayırdır düşünceli gördüm seni
yenen arkadaşlarımı gönülden tebrik ediom.. darısı başımıza.. vee hayırlı cumalarr..
Canım yaa adına çok mutlu oldum bu tedavi aşaması nasıl oluyor bunu bana ayrıntılı bi şekilde anlatır misin bende gitmeyi düşünüyorum da nasıl bi tedavi süreci çiziyorlar tabi herkese farklı oluyor ama bana ilk gittiğin andan itibaren neler oldu anlatabilir misin lütfen yardımcı olur musun bana da ben net den arastirdim ama net bi bilgi yoktur bana bunu ayrıntılı bi şekilde anlatır misin bi de ücret konusunda da bilgi verirsen sevinirim hani az çok nasıl bi ücret talep ediyorlar ona göre kendimi ayarlayip gitmeyi düşünüyorum şimdiden çok teşekkür ederimKizlar selamlar artik vajinismussuz biri olarak geldim araniza. Hedefime uc ay kadar rotarli ulastim. Ama once Allahin izni sonra sevgili Suleyman hocam sayesinde kurtuldum..
Ben burda sizlerle parmak egzersizleri yapardim ama artik yetmiyordu ciddi bir sorun vardi, farkindaydim..
Septali denilen bir kizlik zarim vardi ve vajina iki girisimi ikiye boluyordu..
Suleyman hocam cok rahat bir sekilde sohbet ede ede acisiz ve agrisiz hatta kesiksiz, dikissiz o bolgeyi cikartti..
Boylece ilk asama bitmis oldu..
Sonrasinda pamuk elli Esra ablamla calismalara basladik sasirmadim yaptiklarima cunku onlara ve kendime cok inanmis, cok guvenmistim..
4. Gunun sonunda bebek haberi bekliyoruz dedi Melek yuzlu Esra ablam..
Kizlar beklemeyin ugrasmayin kendinize ve esinize bunu yapmaya devam etmeyin ve Hera Klinige gidin DR. SULEYMAN ESERDAG'a ulasin ve inanin o insan Allah korkusu ve inanci olan bir insan, size her konuda yardimci olacaktir..
tebrik ederimmm canim :* gozun aydin :)Bitdiii bawardimmmmm
dun itibariyle esli denemelere yeniden basladik gun icerisinde de egzersizlere devam edicem..esimin icine uysal bisi kacti:) hic kipirdamadi pns kafasini tamamen aldim (sunnet yerine kadar alabiliyodum)senin taktik cok ise yaradi gercekten.bacaklar ne kadar acik olursa o kadar iyiymiscanım sen bu egzersizleri yaparken bilinçaltı zaten oraya bişeyler girebileceğine kendini hazırlıyor.Ben 3. aparatı çalışırkende penis buraya nasıl girecek şüphesi vardı penisi yarısına kadar alırken bile hala vardı.Sende 3. aparatı çalışıyorsun penis denemelerine başlayabilirsin önce ucu girdi şaşırdım bn hiç giremeyeceğini düşünüyordum sonra yarısı girdi ama ben hala bu burdan fazla ilerlemez gibi düşünüyordum ama egzersizlerimi de yapıyordum sonra bi gün çalışıyorum bugünde yarısına kadar girer düşünceleriyle ama vajina kendini penise açmaya başladı şaşırdım tam ilişki olmadı ama çoğunu almıştım 2 gün sonra vajina hepsini aldı.Şöyle bi durum var biz egzersizleri yaptığımız sürece bilinçaltıda buna ikna oluyor biz kafamızda engeller koysakta bilinçaltı yaptığımız egzersizler sonucunda penise vajinayı açıyor.Sen devam et çalışmalarına bugün az girer yarın çok bu iş böyle ilerliyor
Canım seninle aynı gün yendik :) darısı herkesin başına inşallah :) Hadi kızlar Mayıs ayı hepimizin ayı olsunBitdiiiiii bawardimmmmmm yendimmmmmmm cook mutluyummm cookkkk
Bumuymuwwww
guzellerr inanin bana barmak
bile dokundurmuyordum 4seansda bitirdim iwi cokk kolay sabirli olun darisi bawinizaaaaa
Aptamil yapıcaksın sende inanıyorum hadi az kaldıdun itibariyle esli denemelere yeniden basladik gun icerisinde de egzersizlere devam edicem..esimin icine uysal bisi kacti:) hic kipirdamadi pns kafasini tamamen aldim (sunnet yerine kadar alabiliyodum)senin taktik cok ise yaradi gercekten.bacaklar ne kadar acik olursa o kadar iyiymisne aci ne sizi ne duvar hicbisi hissetmedim..vajina icinde sinir yok acimicakki diye kendimi telkin ettim :) icimdeyken hissetmek icin sıktım esim de hissetti kasilmayi :) oh dedim o daracik engeli asabildim :) bu aralarda regl gunum insallah olmam araya zaman girsin istemiyorum..
Canim nacizane bir onerim var nefesini kontrol et. Asla nefes alirken penis almaya calisma. Burnundan derin nefes al bekle yavasca agzindan verirken esin ittirsin. Bak daha kolay olacak. Ayrica sen ustte ol dizlerinin ustunde dur esin altta olsun boylece kontrol sende olur. 3 nefesle al p.. birincide bas kisim ikinci de orta ucuncude tamami. Iyi sanslar dilerim insallah kazanirsin bu savasidun itibariyle esli denemelere yeniden basladik gun icerisinde de egzersizlere devam edicem..esimin icine uysal bisi kacti:) hic kipirdamadi pns kafasini tamamen aldim (sunnet yerine kadar alabiliyodum)senin taktik cok ise yaradi gercekten.bacaklar ne kadar acik olursa o kadar iyiymisne aci ne sizi ne duvar hicbisi hissetmedim..vajina icinde sinir yok acimicakki diye kendimi telkin ettim :) icimdeyken hissetmek icin sıktım esim de hissetti kasilmayi :) oh dedim o daracik engeli asabildim :) bu aralarda regl gunum insallah olmam araya zaman girsin istemiyorum..
insallah bebegimm :* ama bi sorun var ben ne zaman bisiler basarsam bi engel cikiyo karsima bisi oluyo yani..regl oldum simdi de..Aptamil yapıcaksın sende inanıyorum hadi az kaldı
tesekkur ederim canim :) evet bu nefes egzersiziyle aparatlari almaya basladim..sira peniste :) regl dakikalar once basladi biter bitmez devam :)Canim nacizane bir onerim var nefesini kontrol et. Asla nefes alirken penis almaya calisma. Burnundan derin nefes al bekle yavasca agzindan verirken esin ittirsin. Bak daha kolay olacak. Ayrica sen ustte ol dizlerinin ustunde dur esin altta olsun boylece kontrol sende olur. 3 nefesle al p.. birincide bas kisim ikinci de orta ucuncude tamami. Iyi sanslar dilerim insallah kazanirsin bu savasi
Şimdi onu hiç düşünme sen olsun bitsin kaldığın yerden devam edersin,geç olsunda güç olmasın. Bende bugün yarın olurum,belki de ikinci birlşme için beklemem gerekecek ama olsun. Artık bilinçaltımız kabul ediyo dimiinsallah bebegimm :* ama bi sorun var ben ne zaman bisiler basarsam bi engel cikiyo karsima bisi oluyo yani..regl oldum simdi de..
Canım ben alali bir ay filan olmadı, eczanede yoksa da ecza deposundan getirtiyolar, ama naçizane tavsiyem spreye de o reçeteye de cok güvenme, cunku sorunumuz psikolojik, kafan da halletmen gerek bazı seyleriİyi gecelr haydR dümenin reçetesiyle yenen kim bana ulaşablrmi xylonice yi nerden nasl buldnz acil yardm edin
sizler olduktan sonra ne pes edebilirim ne de basarisiz olurum..iyiki varsiniz canlar:) biticek bu sıkıntılar inaniyorum..Şimdi onu hiç düşünme sen olsun bitsin kaldığın yerden devam edersin,geç olsunda güç olmasın. Bende bugün yarın olurum,belki de ikinci birlşme için beklemem gerekecek ama olsun. Artık bilinçaltımız kabul ediyo dimihep olumlu düşün canım Moral çok önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?