- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.401
cok tesekkur ederım
benımde oyle oldu duvar gıbı ıtıyodum gıtmıyodu bacaklarım tıtrıyodu kasılmaktan vucudum boynum tutulmustu kendımı kasmaktan basım dısım agrıyodu
hatta bunca kadın nasıl yapıyor kadınlar cıldırmıs olmalı dıyordum
ben abartmısım kafamda cok buyutmusum
esım 192 boyunda 110 kılo
onu kaldırıp ustumden yere attım yapmaya calısırken
resmen delı gucu gelmıstı bacaklarımı oyle bı kapatıyordumkı acabılmek mumkun degıldı
kas gevsetıcı aldım uyku ılacı aldım sezeryanda kullanılan uyusturan krem aldım merhem surdum sprey sıktım
amuda kalktım
ne yaptımsa olmadı
sınır krızlerı gecırdım esıme bosanalım bıle dedım
bu haldeyken bu yere geldım basardım
sende yaparsın
sogukluk hıssedebılırsın hatta bıkabılırsın
ıcınden vezgecmek gelebılır hatta bu durum bı sure sonra ısıne bıle gelebılır bunun arkasına sıgınmak ısteyebılırsın
ıste bu noktaya gelme en tehlıkelı nokta orası
ben ınanıyorum baslayacaksın ve basaracaksın
guzel haberlerını beklıyorum
canim cok sag ol darisi bawina dualarim sizinle:)Canlar tebrik ediyorum her ikinizi de, Allah bize de nasip etsin inşallah
sanırım bnde sennle aynı fikirdeyimilk defa kimsenin anneler gününü kutlamak istemiyorumbencilce olabilir ama öyle
Canım serçe parmakla başka canım önce vajinani incele devamlı Nefes egzersizi yapKızlar Günaydın,
Yarın için ilk egzersizime başlıyorum inanılmaz korku ve heyecan var anlatamam.
bugün akşam kendimi tanımak için ayna karsısında olacağım, bakalım hayırlısı..
ilk olarak serçe parmakla mı başlasam?
nasıl nerden ve en kolay hangisi ile başlayayım ?
Canım merhaba ben yenmiş biri olarak soyluyorum gormene gerek yok, zaten orada sadece aparat veya parmak veya penisin girebilecegi ebatta tek delik var :)Kızlar Günaydın,
Yarın için ilk egzersizime başlıyorum inanılmaz korku ve heyecan var anlatamam.
bugün akşam kendimi tanımak için ayna karsısında olacağım, bakalım hayırlısı..
ilk olarak serçe parmakla mı başlasam?
nasıl nerden ve en kolay hangisi ile başlayayım ?
Tam da bilmiyorum ki.. deneyerek oldu galiba. her akşam oluyor. eşimin kızdığı akşamın sabahı masaj yaptım. aynayla inceledim. buradaki yazılanları okudum. sürekli acı yok acı yok dedim kendime. çocuk istiyorsan olacak dedim.canım ben kastığım için sızı oluyo dimi nasıl rahatlattın kendini çok deneyerek mi?
canim ben de cok ugrastim ama 2 parmak yapamadim..2 parmak kalinliginda aparat yaptik esimle..ilk denemede basardim..parmaklar katlaniyo tirnak faktoru falan da var..aparat daha kolay oluyo benceKızlar selamlar..ben dun iki parmağı deneyeyim dedim pek olmadı sadece belki bi kısmı...ya tek parmak giriyor da iki parmak nasıl olmuyor anlamıyorum..yanlis i nerde yapıyorum acaba?!
Eğer gittiğim doktor beni engellemese idi ben Onbeş yirmi gün uğraşsa idim halledebilirdim diye düşünüyorum.Kızlar merhaba
Vajinismus u Yenen lere bir sorum var.
Egzersizleriniz ne kadar sürdü?
Yani ne kadar sürede yendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?