- 30 Mart 2015
- 41
- 22
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.441
evet oyle oldu..Siz vajinusmusluyken mi gebe kaldiniz?
vajinismus vajinal kaslari sıkmaya bagli olarak iliskiye girememe durumu. Psikolojik sebeplerden, o zamana kadar etraftan duyulan yanlis bilgilerden oturu iliski aninda kendini sıkma ve iliskiye izin vermeme hali..Vajinismus tam olarak nedir ?
senin bi sucun yok kendini suclama canim..allahin izniyle o gunlerde gelicek insallah..gelecegin annesisin sende anneler gunun kutlu olsun :*Anneler gerinerek mutluluklarini paylaşıyor benim suçum neydi
canım benim.. kendine kızma e mi.. herşeyin bir vakti varmış napalım öteden beri bunu derler.. doğrudur da.. sen de anne olacaksın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek.. o zaman dönüp boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin:))Anneler gerinerek mutluluklarini paylaşıyor benim suçum neydi
insallah canim.. benim de dualarim hepimiz icin..rabbim bizi baska bi seyle sinamasin..Inşallah kızlar ya tez zamanda buradaki herkes annelik duygusunu tadar inşallah. . ALLAH ım sen bize kolaylık ver cesaret ver ol de oluversin Mevlam. Rahat bi şekilde atlatalim artık şu evreyi
Biraz durumundan bahsene canım hiç egzersiz denedim mi? Ben henüz yenemedim aparat egzersizi yapıyorum geldiğim noktaya kadar yardımcı olabilirim.Bende yardim istiyorumm vajinusmus
Yok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?Kızlar aparatım fazla kalın değil bephanten krem kalinliginda. Şimdi egzersiz yaptım aparata hafif akintiyla karişik kan bulaştı. Kahverengi gibi. Benim tansiyon düştü tabineydi şimdi bu aparatım çok kalın değildi ki . Uyuşturucu sprey siktim anlamadan yanlış yöne mi ittim ki?
aparatin kalinligi ne kadar 2 parmak kalinliginda var mi canimYok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?
pardon cnm krem kalinliginda yazmissin zaten..ilk denemede mi geldi yoksa daha once bu aparatla yaptin mi egzersiz..Yok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?
ins vajiyi yenelimde canim tsk ederim seninde kutlu olsunBütün annelerin, anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin anneler gününü kutluyorumm
İnşallahins vajiyi yenelimde canim tsk ederim seninde kutlu olsun
Uzun süredir bu aparatla yapıyordum zaten canım. O yüzden şaşırdım fazla kalın değildi aparatım. Tekrar egzersiz yapmaya çekiniyorum acır diye .pardon cnm krem kalinliginda yazmissin zaten..ilk denemede mi geldi yoksa daha once bu aparatla yaptin mi egzersiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?