Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar selamlar..ben dun iki parmağı deneyeyim dedim pek olmadı sadece belki bi kısmı...ya tek parmak giriyor da iki parmak nasıl olmuyor anlamıyorum..yanlis i nerde yapıyorum acaba?!

biz enjektorle yaptik..enjektore once pamuk sonra strec film sardik.uzerine de ameliyat eldiveninin bir parmagini gecirdik...bolca bepanthol surdum ilk denemede oldu..aparati buyutmek icin de pamugunu cogaltip yaptik..

Teşekkür ederim cevabın için.
Ben maalesef direk olsun istiyorum, egzersiz yapmak çok zor geliyor.
Sebep acı falan değil, yapmak istemiyorum itici geliyor. İnşallah asarim bu durumu. 15 20 gün çok iyi bence. Tebrik ederim seni.
İnşallah hayırlısıyla kısa sürede bebeğine de kavuşursun.

selam hepinize. bugün 3 parmak denedim oldu . şaşırdım tabi bunun olmasına. 2 mum da denedim aynı bugün o da oldu. artık sonlara geldim sanırım. çok heyecanlıyım. hepinizden allah razı olsun. başka bi egzersiz kaldı mı onu da bilmiyorum.?

Kızlar ikinci kez egzersiz yaptım.
Yine çok uzun süre yapamadım 10 dakika falan sürdü.
Önce mumla denedim daha sonra bi büyük aparati geçtim.
İlkten zorlansam da sizin yazdiklariniz sayesinde nefes verirken denedim ve oldu. 2. aparatın çevresi 8 buçuk cm.
Yalnız merak ettiğim, aparatın ucu yani giriş kısmı ince, yukarı doğru kalınlaşıyor.
Bu eksi bir durum mu? Yani ucu da mı 8 buçuk cm olmalı?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/page-197
o zaman birde buraya göz atmanızı tavsiye ederim arkadaşım.

arkadaşlar ben 22 ay bu dertle uğraştım
Berakellahü leke ve bâreke aleyke ve cemea beynekümâ fi hayrin
Dua bu arkadaşlar anlamı: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini döksün.ikinizi hayır içinde biraraya getirsin.
bu duayıda okumayı eksik etmeyin çoooook faydası oldu bence

Kizlar bi yaptigimiz parmak egErsileri sayesinde dogumun son aylarindaki alltan muaynede cok isimize yatayacak hop korkmadan doktorun elini icimize alacagiz iyi dusunun iyi olsun sokun elinizi hiç bisey olmaz

canim ben de hep ayetel kursi okuyorum fakat hep cekinerek okudum gunaha mi giriyorum acaba diye..ama hep beni rahatlatmistir..bu duayi paylastigin icin binlerce tesekkur canim benim :*

canim ben de hep ayetel kursi okuyorum fakat hep cekinerek okudum gunaha mi giriyorum acaba diye..ama hep beni rahatlatmistir..bu duayi paylastigin icin binlerce tesekkur canim benim :*
canım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür

Kizlar bi yaptigimiz parmak egErsileri sayesinde dogumun son aylarindaki alltan muaynede cok isimize yatayacak hop korkmadan doktorun elini icimize alacagiz iyi dusunun iyi olsun sokun elinizi hiç bisey olmaz
ben de hep bunu dusundum :) bu isi ilk gecede yapanlar:iyyy parmak egzersizi mi igrenccc ben yapamam..demislerdi bana..doktor muayenesinde parmak sokturamadilar :)

Iyi aksamlar Kizlar,,,Ya ben tek parmaga alistim artik rahat egsersiz yapiyorum ama iki parmak olmuyo acidigi icin felan degil küs isareti yapip eldiven ile deneyim dedim eldivenden dolayi giriyormu nekadar giriyo hissetmedigim icin geri eldiveni cikardim sonra eldivensiz deneyim dedim bu seferde iki parmak birlikte tam yuvarlak düzgün bi oval sekli olmadigi icin yapamadim ama tek parmak yaridan fazla giriyo yani,,ben yapmasam iki parmagi olurmu bi akil verin..

amin insallah canim.regl olmadan once allahim sen bana guc ver cesaret ver..beynimdeki sacma dusunceleri silmeme izin ver vajina icinde sinir yok acimicak bisi hissetmicem diye diye ilk defa bas kismini tamamen aldim..dedigin gibi allah ol derse olur..insallah dermanimizi verir..yumurtaya can veren allahim bizim de rahmimize bebek dusur bu duyguyu bizden esirgeme..isteyen herkese nasip eyle yarabbim..

benzer bi sorun bende de oldu canim aparat yaptim 2parmak kalinliginda sen de bu sekilde yapabilirsin..

canım arkadaşım benimya ne kadar iyi yürekli çalışkan bi kızsın inşallah çabuk atlacaksn :)

Vajinismus tam olarak nedir ?

canım arkadaşım benimya ne kadar iyi yürekli çalışkan bi kızsın inşallah çabuk atlacaksn :)
tsk ederim canim beni duygulandirdin :* belki demode bi soz olucak ama gercekten burdaki meleklerin destegiyle olucak bu is su an regl donemindeyim ne aparat ne es denemesi var fakat;beynime cok guzel sinyaller gonderiyorum sayenizde..o kocaman yureklerinizden opuyorum hepinizi *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…