Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim cnm darisi bizlere..nasi oldu peki
Bi anda oldu canım anlamadım bile kayganlaştırıcı bol kullandım hem eşime hem kendime bol bol sürdüm ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim oturdum üstüne yani sonra nefes egzersizi yaptım ittirirken ve dua tabiki :))) sonra ıkındım bi baktım girmiş hepsi içimde canım sonra ağladım sevinçten bi de eşim o kadar mutlu oldum ki onu öyle görmek herşeye değer :))) bu arada altta daha denemedim üstte iki kez yaptık bide Sırtım dönük şekilde

alttada olur merak etme sakin olursan o daha kolay hatta

gözün aydin canimm:) umutlarimiz katlaniyo yenenleri gordukce :)

Kızlar egzersizleri gündüz evde yapıyorsunuz sanırım sıklıkla öyle mi? Ben yapabildiğim zaman akşam ve 15 dk falan yapabiliyorum. Şuan regliyim zaten. Bitince asılacağım inş. Gündüz evde olsam sanki daha çabuk olurdu benim pek zamanım yok maalesef. Hep öteliyorum zaten. Tam müsait oldum şimdide regli şu bayram gelmeden bitirmek istiyorum arkadaşlar. Yenen arkadaşları okudukça gaza geliyorum, kendimi tembel ilan ettim zaten. dua edelim inşallah da biran önce hepimiz kurtulalalım.

evet canim ya gunduzleri daha fazla zaman ayirabiliyo insan..aksamlari yemektir caydir bi de misafir geldi mi egzersize ara vermek zorunda kaliyosun..

vajinismus teshisi konmasi icin 11 gun kisa bi sure..bildigim kadariyla 21 gun boyunca her gun denenmis ve basarisiz olmus olmasi lazim..peki senin korkularin ne boyutta yani neden korkuyosun..?

Canım acıycak diye zaten 11 gün boyunca 3 kez denedim başarısız oldum. bir daha istemedim. ben denemek isteyince canım acıdığında kocam kıyamıyor bırakıyor bende ztn ağlamaya başlıyorum doktora gittim ve doktor söyledi.. doktor aile doktoru o yüzden içim rahat doktordan yana. ama ne yazıkki dün gecede sakinleştirici şurup içtim ve yine denemek istedim sonu hüsran.. ağlamaya başladım kocamda kıyamadı.

Ilk olduğunda bende de kan gelmemişti. Belki biraz geridedir zar. Eşim cok az bi kısmın kaldığını söylemişti. Ikinci kez misyoner de denedik o zaman oldu. Rabbim herkese nasip etsin
Ayrıca bu zar olayına takılmamalıyız zaten takıla takıla böyle oluyoruz ya.

aynı benim durumum çok az bi kısmı kaldı ama olmadı diyerek karalar bağlıyorum halbuki sevinsene o kadar olduğuna dimi

kızlar ben yendim yardımcı olacagım birisi olursa ozelden yazabilir. surekli ilgilenebilirim yeterki bu illetten hepimiz kurtulalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…