- 10 Mayıs 2015
- 26
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.481
MALESEF, SEVDİGİM CİDDİ DUSUNDUGUM ADAMLA OLMUSTU SONRA AYRİLDİK :))SANIRIM evli değilsiniz ?
tamam canım kızma :)bizde ilk giristen bahsediyoruz zaten
ilk gırısten sonra kımse problem yasamaz
ılk gırerken bıraz tedırgın oluyor ınsan mevzunun ılerleyısınde alısmıs oluyor
ama gun sonra yıne ılk gırerken hıssedıyorsun
benım kasteddıgım o ! bazı fılmlerde direk lap diye gayet rahat gıırıyorlar onu anlatıyırum
oyle bırsey zaten olmaz korkma dıyorum arkadasa
nerefeydin kız kaç zamandır nasıl oldun iyimisinSANIRIM evli değilsiniz ?
nerefeydin kız kaç zamandır nasıl oldun iyimisin
sağlık olsun canım sıkma canını.bende alıştım gibi sanki ya benim kocada alıştı bazen yorgun oluyorum valla dinlemem yorgunluk falan diyo anlıcağın hemen hemen günlük oluyo yani
bizde ilk giristen bahsediyoruz zaten
ilk gırısten sonra kımse problem yasamaz
ılk gırerken bıraz tedırgın oluyor ınsan mevzunun ılerleyısınde alısmıs oluyor
ama gun sonra yıne ılk gırerken hıssedıyorsun
benım kasteddıgım o ! bazı fılmlerde direk lap diye gayet rahat gıırıyorlar onu anlatıyırum
oyle bırsey zaten olmaz korkma dıyorum arkadasa
başım ağrıyo demiyorum ama yorgunum bugün olmasa diyorum o da sen zaten bişey yapmıcan merak etme yorulcak olan benim diyo :) böyle masum masum bakınca kıramıyorum eşşeği :)başım ağrıyor :) triplerine bile girdin yani, o kadar ilerledin maaşallah sana :)
ne güzel o gunleri bende görmek istiomsağlık olsun canım sıkma canını.bende alıştım gibi sanki ya benim kocada alıştı bazen yorgun oluyorum valla dinlemem yorgunluk falan diyo anlıcağın hemen hemen günlük oluyo yani
ha habaşım ağrıyo demiyorum ama yorgunum bugün olmasa diyorum o da sen zaten bişey yapmıcan merak etme yorulcak olan benim diyo :) böyle masum masum bakınca kıramıyorum eşşeği :)
Kızlar aparatım fazla kalın değil bephanten krem kalinliginda. Şimdi egzersiz yaptım aparata hafif akintiyla karişik kan bulaştı. Kahverengi gibi. Benim tansiyon düştü tabineydi şimdi bu aparatım çok kalın değildi ki . Uyuşturucu sprey siktim anlamadan yanlış yöne mi ittim ki?
tebrik ederim hayırlısı olsun ben tam 5 yıldır yenemiyorum nasıl başardınArkadaşlar,yaklaşık 6ayönce ben de burada çaresizce bişeyler yapmaya ve buradaki tecrübeli arkadaşlardan faydalanmaya çalışıyordum ve çok şükür yendim:)LÜTFEN sakin olun ve pes etmeyin..her türlü sorunuza açığım yardım ederim.
Evet duruyordu canım ilk defa az da olsa kan geldi. Kızlık zarı gitti mi bilmiyorum pek sanmiyorumZardan dolayı kanamış olabilir mi. Kızlık zarınız duruyor muydu
Merhaba arkadaşım olması gereken o. Pns in baş kısmıda afedersin incedir git gide kalınlaşırKızlar merhaba
Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım malesef.
2. aparatla egzersiz yaptım, çevresi 8 buçuk cm. Yalnız merak ettiğim benim aparatımın ucu ince, giderek kalinlaşiyor.
Sizce bu sorun mu?
Yani ucu da mı 8 buçuk cm olmalı?
İlk girişte direk 8 buçuk cm olmasi mi lazım?
Teşekkür ederim cevabın için.Merhaba arkadaşım olması gereken o. Pns in baş kısmıda afedersin incedir git gide kalınlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?