Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy ne olur dua edin valla yaşam kalitem o kadar düştü ki anlatamam ben böyle biri değildim ya çok neşeli heycanlı deli doluydum bu yuzden dünyam karardı sanki, eşim o kadar iyi biri ki yüzüne baktıkça içim kan ağlıyor resmen

Merhaba bir süredir siteyi takip edemedim.Ben parmak egzerzisini yapamıyordum.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktora gittim.Henüz deneme safhasına geçmedik.ama egzersizler çok iyi gidiyor.Ben burdaki bir çok yorumdan doktorun faydalı olmayacağını düşünmüştüm.ama doğru doktora giderseniz sorunu daha fazla sürdürmeden 1 ay gibi bir sürede acısız kolay bir şekilde atlatabilirsiniz kızlarr tabi parmakla kolaylıkla egzersiz yapabiliyorsanız bişey diyemem yapamayanlar için söylüyorum.çünkü ben parmakla çok uğraştım olmadı çok kasılıyordum.oranın yapısını bilmediğim için bir türlü olmuyordu.birde sorun aslında psikolojik kaygılar şimdi yapacağıma inanıyorum en azından egzersizlerde oranın açık olduğunu acı olmadığını penisin kolaylıkla girebileceğine anlamış oldum.beynim kabullendi geri kalan kısım daha kolay.bu illetin ne kadar üzücü acı verici olduğunu çok iyi bilirim.benim gibi olan arkadaşlar varsa özelden yardımcı olabilirim.

mecelli, post: 40942148, member: 679287"]ayy ne olur dua edin valla yaşam kalitem o kadar düştü ki anlatamam ben böyle biri değildim ya çok neşeli heycanlı deli doluydum bu yuzden dünyam karardı sanki, eşim o kadar iyi biri ki yüzüne baktıkça içim kan ağlıyor resmen [/QUOTE]
Dualarim hepinizle canim ins bu illeti yenip bebislerimizi alirz kucagimiza dünyani karartcak bisey yok bu da bizim sinavimizmis ama bi caresi var Allahin izniyle yeter ki azimle istekle devam et mutlu haberlerini en kisa zamanda bekliyorum

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum,hipnoz tedavisine başladım,ama vajinamdda şişlik oluyorhala bu da beni iyice soğutuyor ilişkiden
tam yendim diyemem yani,şişlik için doktora gitmek istiyorum orda da yine korkmaktan korkuyorum,nolacak bizim bu kısır döngümüz (
evlilikten soğudum artık inanın,9 ay olacak bizimde ama daha evliliğin tadına varamadım

Egzersizlerle çok uğraşıp kendi kendine yapamıyorsan daha fazla süreyi uzatma doktora git banada öyle diyorlardı doktor ne yapıcakki kimse memnun kalmıyor diye düşünüyordum ama doğru kişiye gidersen egzersizlerin çok kolay olduğunu görürsün bu mutsuzluk ruh halindende kurtulursun canım bende çok uğraşıyodum kulak çubuğu parmak 1 cm ileri gidememiştim seni çok iyi anlıyorum ama egzersizleri kendi kendine yapamıyosan vakit kaybetme derim

Dualarim hepinizle canim ins bu illeti yenip bebislerimizi alirz kucagimiza dünyani karartcak bisey yok bu da bizim sinavimizmis ama bi caresi var Allahin izniyle yeter ki azimle istekle devam et mutlu haberlerini en kisa zamanda bekliyorum[/QUOTE]
inşallahhhhh :)

sen başardın mı hangi doktara gittin ben ankaradayım

15 Ay, hergün zehir oluyor bana
çok üzgünüm, en çokta canımdan çok sevdiğim eşime haksızlık yapıyorum bence

Kızlar benimde moralim iyice bozuldu az önce farkettim adet olmuşum . canım sıkıldı iyice çok kötü oldu ya. yapamıycam gibime geliyor beynim bulandı . kocam çok anlayışlı . canım sıkıldı aradım onu adet olmuşum diyorum ee ne güzel diyor. yattı bizim iş dedim aman nolucak kendini sıkma o güzel yüzün gülsün diyor. o böyle diyince içim daha çok acıyor

Niye kullanmak istemiyo ki tatlim inan o zaman daha kolay olur alisinca zaten birakiyosun hem ikininca cikmiyo icine vakum gibi cekiyo
yağ sürekli kayıyor canım eşim kendi ıslaklığı yetiyor diyo. deniycem ıkınmayı inşallah senin gibi olmadı ki kandırıyosun deriiiim :)

bak bu 1 hafta boyunca kafanı dagıt.. bende eskıden cok takardım ama kabullendım artık.. arada bı bunalıma gırıom okadar .. kocanın dedığı gıbı sıkma canını .. cok kafa yaparsan ozaman hıcccc yapaman ınan bana tecrübe konuşuo.. gercı bende halen tam olarak yenmış sayılmam ama nezaman bosvermeye basladım yanı kabulşlendım bu durumu daha da cok ılerledım .. ıanan bana kafayı takmadığın zaman bırcpk seyı yapabılıon :)

Öyle de işte insan üzülüyor . yani ne bilim ya. düşünmüycem ama sıkmıycam kendimi . tşk ederim inanın burada daha çok konuşup rahatladım 12 gündür kendimi yiyip bitirdim. inş düzelir hallederim. yoksa yapıcak pek birşeyim yok

yağ sürekli kayıyor canım eşim kendi ıslaklığı yetiyor diyo. deniycem ıkınmayı inşallah senin gibi olmadı ki kandırıyosun deriiiim :)
Ins canim kendiniz bilirsiniz tabi erkekler pek sevmiyo yag falan benim esimde istemeye istemeye sürmüştü ama bizim canimiz bazen kuruluktan da aciyo yine düz bi sekilde dene ama acirsa yagi dene derim canim herhangi bi zararida yok

patapost: 40943951 .!.:
ben çok iyi anlıyorum seni bende böyle hissediyorum haksızlıkk
Canim niye oyle düşünüyosun ki bilerek isteyerek yaptığın bisey degil ki bikere cik şu bunalimdan bunun bi cözümü var Allah korusun ya dermansiz bi derdimiz olsaydi o zaman napar dik ayricaa vajinismus sadece bizim sorunumuz degil eslerimizinde sorunu yenmis biri olarak suan kendime degil esime kiziyorum mesela o zamanlarda cok üstüne düsmedi ben acidi dedikce cekildi israrci olup yapsaydi benim 1bucuk senem gitmicekti onun umursamaz tavriyla bu zamana kadar uzadi bu mesele siz kesinlikle uzatmayin eşiniz istemese bile üstüne gidin biraz cesaret sadece daha fazla vakit kaybetmeyin bence

bende artık öyle düşünüyorum yani artık vakit kaybetmiycem hemen işi bitiricem acısa bile çekmiycem kendimi. kaçtıkça uzıycak biliyorum o yüzden artık kaçmıycam..

bende artık öyle düşünüyorum yani artık vakit kaybetmiycem hemen işi bitiricem acısa bile çekmiycem kendimi. kaçtıkça uzıycak biliyorum o yüzden artık kaçmıycam..

al benden de o kadar yeter artık kaçmıcam ölüm yok ya sonunda en fazla ne olabilir kanaman olur ya da ağrın gidersin bir kontrole tamam dimi ama bende başarmak istiyorum evlendiğimi anlamak istiyorum bazen öylesine gelinlik giymişim gibi geliyor
altta denesem ellerimle tutuyor kapatıyorum üstte denesem girmiyor acıyor diye bağırıyorum
eşim de hart diye otur kurtul diyor
diyor da olmuyor işte diye ağlamaktan yoruldum
artık psikopata bağladım yahu yeter ellerimi bağla diyorum adama iyice saçmaladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…