Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ins canim kendiniz bilirsiniz tabi erkekler pek sevmiyo yag falan benim esimde istemeye istemeye sürmüştü ama bizim canimiz bazen kuruluktan da aciyo yine düz bi sekilde dene ama acirsa yagi dene derim canim herhangi bi zararida yok
denedik yağıda çok kayıyor eşimde kullanmak istemiyor. dediğin gibi ıkınarak denemekte fayda var ama

[QUOTEpatate, post: 40946105, member: 524286"]bende artık öyle düşünüyorum yani artık vakit kaybetmiycem hemen işi bitiricem acısa bile çekmiycem kendimi. kaçtıkça uzıycak biliyorum o yüzden artık kaçmıycam..[/QUOTE]
Haahh şöyle kuzum ya inan aci bile duymucaksin sadece beynini rahatlat gerisi gelir zaten

denedik yağıda çok kayıyor eşimde kullanmak istemiyor. dediğin gibi ıkınarak denemekte fayda var ama
Tabi canim ya bence bu isin puf noktasi derler ya ikinmak zeytinyag ve yarisindan sonra duvar gibi bi yer var orda asagi dogru itmek ve dogru pozisyon oldugu zaman olmamasi icin hic bir neden yok

Haahh şöyle kuzum ya inan aci bile duymucaksin sadece beynini rahatlat gerisi gelir zaten[/QUOTE]

valla ellerimi bağla bende dedim. ama aynen ölüm yok ucunda giricek kanıycak biticek . adet oldum bugun yoksa bugün yapıcaktım sanssızım işte birde. hep ertelemek için neden ama inan bana 13.günüm bugün birlikte olucağım gün muhtemelen evliliğimin 22. günü falan olucak bak yazıcam buraya o gün benim kurtuluşum olucak çok taktım kafaya yapıcam ya. yanımda çalışan ufacık kız takır takır yapıyorsa eşiyle ben kendimden utanmalıyım bence . bu bir sorun olmycak artık bana . eşimde diyor sen geriye dönüp baktıgında bu hallerine gülüceksin kenmdini hazır hissetmen lazım sadece diyor. ben kendimi artık hazır hissedicem ya. 13.gündür yeter yattıgım . sizde silkelenin kızlar ya. ölüm mü var ucunda bırakın girsin. kasın kendinizi gerekirse eşiniz sokarken içinizde biraz durun bekleyin ama devam edin. ben ilk denememde çok ağladım çünkü canım çok yandı meğer eşim yanlış yere ittiriyormuş karnıma değilde popoya doğru itilmesi lazımmış ben o gün çok acı çektim bi ilerleme olmadığı içinde benim canım çok acıdı sağolsun arkdşlar burda yönü tarif etti . ben şimdi o yöne kocamı yönelticem ve bitiricem işi ama 7-8 gün sonra adet biticek napalım valla günah olmadığını bilsem bu halimle yaptırırdım ama napalım bekliycem el mahkum. ama artık kasmıycam kendimi . çünkü eşim bunları haketmiyor 5 senedir beraberiz birbirimze deli gibi aşğz bir gün elimi bırakmadı hasta olduğumda hastanelere taşıdı kuçağında beni.. ne lazımsa aldı ne lazımsa yaptı düğünüm derneğim harika oldu. ben onu sadece 5dklık çekiceğim acı için günlerce beklettim ama daha fazla bekletmeye hakkım yok evliliğimizin 1.ayı dolmadan bu işi bitiricem. şuan artık kafamda bitirdim . 7-8 günede işi bitiricem

Haahh şöyle kuzum ya inan aci bile duymucaksin sadece beynini rahatlat gerisi gelir zaten

valla ellerimi bağla bende dedim. ama aynen ölüm yok ucunda giricek kanıycak biticek . adet oldum bugun yoksa bugün yapıcaktım sanssızım işte birde. hep ertelemek için neden ama inan bana 13.günüm bugün birlikte olucağım gün muhtemelen evliliğimin 22. günü falan olucak bak yazıcam buraya o gün benim kurtuluşum olucak çok taktım kafaya yapıcam ya. yanımda çalışan ufacık kız takır takır yapıyorsa eşiyle ben kendimden utanmalıyım bence . bu bir sorun olmycak artık bana . eşimde diyor sen geriye dönüp baktıgında bu hallerine gülüceksin kenmdini hazır hissetmen lazım sadece diyor. ben kendimi artık hazır hissedicem ya. 13.gündür yeter yattıgım . sizde silkelenin kızlar ya. ölüm mü var ucunda bırakın girsin. kasın kendinizi gerekirse eşiniz sokarken içinizde biraz durun bekleyin ama devam edin. ben ilk denememde çok ağladım çünkü canım çok yandı meğer eşim yanlış yere ittiriyormuş karnıma değilde popoya doğru itilmesi lazımmış ben o gün çok acı çektim bi ilerleme olmadığı içinde benim canım çok acıdı sağolsun arkdşlar burda yönü tarif etti . ben şimdi o yöne kocamı yönelticem ve bitiricem işi ama 7-8 gün sonra adet biticek napalım valla günah olmadığını bilsem bu halimle yaptırırdım ama napalım bekliycem el mahkum. ama artık kasmıycam kendimi . çünkü eşim bunları haketmiyor 5 senedir beraberiz birbirimze deli gibi aşğz bir gün elimi bırakmadı hasta olduğumda hastanelere taşıdı kuçağında beni.. ne lazımsa aldı ne lazımsa yaptı düğünüm derneğim harika oldu. ben onu sadece 5dklık çekiceğim acı için günlerce beklettim ama daha fazla bekletmeye hakkım yok evliliğimizin 1.ayı dolmadan bu işi bitiricem. şuan artık kafamda bitirdim . 7-8 günede işi bitiricem [/QUOTE]
canımmm yönü banada tarif edermisin benim eşimde sanırım yanlış yere yöneliyo ve çok acı çekiyorum ben bugun bitmeye kararlıyımm inşallahhh fakat senden ricam yönü tarif edermisn

canımmm yönü banada tarif edermisin benim eşimde sanırım yanlış yere yöneliyo ve çok acı çekiyorum ben bugun bitmeye kararlıyımm inşallahhh fakat senden ricam yönü tarif edermisn[/QUOTE]

cnm içine girerken popoya doğru sokacak afedersin çiş çıkan deliğe ya da yukarıya değil.
netten anatomik yapıya bakarsan vajina girişi hafif eğimli yani tam karşıya girmiycek eşin.

bu arada ben bağlıcam elleri napıyorsa yapsın ölmem ya bir girip çıkacak yani. of yeter.

canımmm yönü banada tarif edermisin benim eşimde sanırım yanlış yere yöneliyo ve çok acı çekiyorum ben bugun bitmeye kararlıyımm inşallahhh fakat senden ricam yönü tarif edermisn

cnm içine girerken popoya doğru sokacak afedersin çiş çıkan deliğe ya da yukarıya değil.
netten anatomik yapıya bakarsan vajina girişi hafif eğimli yani tam karşıya girmiycek eşin.

bu arada ben bağlıcam elleri napıyorsa yapsın ölmem ya bir girip çıkacak yani. of yeter.[/QUOTE]
aaaa anladım canım çoook saol :) aynen yeter 9 aydır yapsaydım bebegime hamile olacaktım belkide

aaaa anladım canım çoook saol :) aynen yeter 9 aydır yapsaydım bebegime hamile olacaktım belkide [/QUOTE]

kesinlikle bende öyle düşündüm hadi bakalım bugün deneyelim kızlar:)

aaaa anladım canım çoook saol :) aynen yeter 9 aydır yapsaydım bebegime hamile olacaktım belkide

kesinlikle bende öyle düşündüm hadi bakalım bugün deneyelim kızlar:)[/QUOTE]

Canım arkadaş anlatmış evet direk düz yada yukarı karına doğru değil aşağı popoya doğru giriyormuş benim eşim hep yukarı karnıma doğru denedi olmayan deliği açmaya çalışmış benim canım çok acıdı eşimede söyledim sanki delik yokmuşta sen açmaya çalışıyorsun gibi hissediyorum dedim. oda bana sen korktugun için öyle hissediyorsun dedi. ama gerçekten delik karnıma doğru değil aşağı doğruymuş. ben dün parmağımla yokladım evet gerçekten aşağı doğru giriyor parmak bugün adet oldum eşimle deniycektim yoksa. inş. işi 1 hafta sonra bitiricem .

kesinlikle bende öyle düşündüm hadi bakalım bugün deneyelim kızlar:)

Canım arkadaş anlatmış evet direk düz yada yukarı karına doğru değil aşağı popoya doğru giriyormuş benim eşim hep yukarı karnıma doğru denedi olmayan deliği açmaya çalışmış benim canım çok acıdı eşimede söyledim sanki delik yokmuşta sen açmaya çalışıyorsun gibi hissediyorum dedim. oda bana sen korktugun için öyle hissediyorsun dedi. ama gerçekten delik karnıma doğru değil aşağı doğruymuş. ben dün parmağımla yokladım evet gerçekten aşağı doğru giriyor parmak bugün adet oldum eşimle deniycektim yoksa. inş. işi 1 hafta sonra bitiricem .[/QUOTE]
ayyy inşalahh ben de bugun bitrcemm ama zaman yaklaştıkça korku başladı sanki

ayyy inşalahh ben de bugun bitrcemm ama zaman yaklaştıkça korku başladı sanki [/QUOTE]

korkma canım benim neyden korkuyorsun . bak bende korkuyordum ama şuan diyorum ki keşke adet olmasamda bugun yapsam ay ben kafayı yedim cesaret hapı içsem böyle olmazdm bitir bak kurtulucaksn

ayyy inşalahh ben de bugun bitrcemm ama zaman yaklaştıkça korku başladı sanki

korkma canım benim neyden korkuyorsun . bak bende korkuyordum ama şuan diyorum ki keşke adet olmasamda bugun yapsam ay ben kafayı yedim cesaret hapı içsem böyle olmazdm bitir bak kurtulucaksn[/QUOTE]
inşallahhh yarın yazarım umarımm çook mutlu girerim buraya :)

korkma canım benim neyden korkuyorsun . bak bende korkuyordum ama şuan diyorum ki keşke adet olmasamda bugun yapsam ay ben kafayı yedim cesaret hapı içsem böyle olmazdm bitir bak kurtulucaksn
inşallahhh yarın yazarım umarımm çook mutlu girerim buraya :)[/QUOTE]

bu gece bende şansımı deneyeceğim yarın sabah haber veririm kızlar

15 Ay, hergün zehir oluyor bana
çok üzgünüm, en çokta canımdan çok sevdiğim eşime haksızlık yapıyorum bence

Tatlım kimseye haksızlık etmiyorsun, şu durumda olmayı hiçkimse istemezdi, elinde olan bir durum hiç değil. Lütfen yazı rengini değiştir, şöyle pembeli morlu bir renk yapabilirsin, sen karamsar değil aksine ümitleri olan, kendine inanan bir kızsın. Şöyle düşün, şimdiye kadar tedavi olan veya egzersiz yapan herkes bu illetten kurtuldu, sen neden kurtulmayasın, hiçbir farkımız yok, çalışmalarına devam et birtanem, sen de başaracaksın. Dualarım hepinizle ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…