Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizlere anlatılanlar zaten bu durumda olmamızın sebebi. ben de istekliydim hani nasıl bu duruma geldim ve bu kadar zaman yenemedim bilmiyorum bilinçaltım herşeyi almış biriktirmiş biriktirmiş şimdi önümüze koymuş. ama yinede halime binlerce kez şükürler olsun eşim anlayışlı ve bu kadar ilerledim Rabbimin izniyle en kısa sürede atlatacağım. söylediğiniz gibi deniyeyim o yere geldiğimde bakalım belkide ben yanlış hissediyorumdur.

Ben de doktor söylediğinde tuhaf geldi o zaman iterim çıkar gibi düşündüm ama önce o eliyle baktı ıkın dedi masada ıkınınca burası dğzleşiyor dedi o yüzden öyle denedim... Yani bi nevi psikolojik rahatlama aslında.. Dediğin gibi anlayışlı eşinin olması en güzel şey... İnşallah en kısa zamanda herkes yener

Canim bu cok guzel bir gelisme inan yenmene cok az kalmis bende yarisini alip takilmistim tam o noktada ve 2 gun sonra basarmistm sen acidigini hissettigin zaman birakma sadece ikin orda ve popodan destek alip kendini penise dogru it inan o aci 5 sn bile sürmüyo inan yapabilirsin cok az kalmis mutlu sonakuruluk varsa zeytinyagi sur canim cok etkili

eşim kullanmak istemiyor yağ yada kayganlaştırıcı birşey. acıdı deyince de eşim çok zorlamadı b...ldı devam etmedik saatte geç olmuştu. ıkındığımda çıkcak diye korktum yapamadım ama diğer denemede ıkıncam. inşallah hemen başarabilirim

Canim bende bu illeti 1bucuk sene yasadim ne kadar zor bisey oldugunun farkindayim ama inan sadece beynimizde biz büyütmüsüz ben en bastan basliyorum bir sene boyunca hic üstüne dusmemistim elbet bigün olur diye ama ne zaman ki benden sonra evlenenlern bebegi oldugunu görünce cok üzüldüm ve calismalara basladik esimle önce nefes alip vermeyi öğrendim burundan alip agizdan veriyosun parmak egzersizini ben kendim dokunamadim esim eldiven giyip tek parmagini o soktu ve sokarken nefes alip ikininca bisey hissetmedim icerde oynatti burasi cok geniş dedi ama bende korku vardi hala sonra 2 parmagini soktu hafif aci oldu ama bekle rahatliyim dedm kendimi biraktm ikindim kendim aldım 2 parmagi tabi bunlar hemen olmadi bi 3 haftami aldi sonra p..s denemesine gecelim dedik ama inan kolay olmadi altta geciyorm olmuyo üstte yapamiyorum yan sekilde deniyrz derken bi arkadaş yatak ucu pozisyonu tavsiye etti ama yatagim bazali olduğu icin yüksek geldi bende kanepede denemek istedim zaten yatak odasinda ayri bi kasiliyorm oturma odasina kanepenin üzerine oturdum bacaklarimida kanepe uzerine koydum eşim önume oturdu ve vajina ve p..s karsi karsiya olck bana gözünü kapat parmak gibi düsün dedi ve p..s ucundayken ikininca kendim basini almis oldum esim biraz daha ittirdi yavas sekilde tabi erkeklerde sönme olabiliyo o gitgel yapip hafif hafif ileri götürdü ve bi yerde aci hissettim dur nolur rahatliyim dedim ama cikarmadim alisiyim diye biraz bekledik ve 5e kadar saydim o üstüme aniden bi yuklendi ve ikindim tam o sırada olmus anlamadim bile olmadi ki kandiriyosun dedim valla oldu dedi bi baktk zaten kan falan geldi bide kesinlikle zeytinyagini bolca sürün ici dışı her taraf yagli olsun inanin o zaman daha kolay oluyo daha merak ettigin bisey varsa sorabilirsin

Niye kullanmak istemiyo ki tatlim inan o zaman daha kolay olur alisinca zaten birakiyosun hem ikininca cikmiyo icine vakum gibi cekiyo

bu ıkınmayı ve zeytinyagını denemedim bugun onuda yapacam ıkınma normal bildiğimiz ıkınma dimi farklı bisey değil :) çoook açıklayı olmuş teşekkur ederim şuan kesin yapacağım diye bir umut doğdu içime

Tabi kide yaparsin canim ya benim gibi biri yaptiysa cok korkagimdir yani o bakimdan normal buyuk abdestini yapar gibi ikinma farkli bisey degil ve p..se bakma o anda baska yere odaklan o zaman daha cok kasiliyorz ikin bi yanadan derin derin nefes al bi de zeytinyagi sur tamam olmucak bisey degil inan kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…