Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy inşalahh ben de bugun bitrcemm ama zaman yaklaştıkça korku başladı sanki [/QUOTE]

hayır hayır sakın korkma seninle birlikte bunu yapan insanların olduğunu düşün. aşacağız tamam mı bak bende deneyeceğim birbirimizin aklına gelelim. kapatalım gözümüzü olsun bitsin.

Canım benim, olacak bu iş olacak :)) peyderpey, sağlam adımlarla ilerliyorsun maşallah. Her zaman öneriyorum bu yöntemi, acı hissettiğinde bırakma birtanem, kaslarını kapattığın için acı duydun, içinde beklet p..si birkaç saniye bekle, nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et. Ya da p..si çıkar, tekrar al, çıkar tekrar, al, bunu birkaç kez tekrarla vajinanı esnetmiş olacaksın, daha kolay giriş yapılabileceğini düşünüyorum. Hadi oolalaacım başaracaksın, "yendim" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2 NataHuseinliiiii

24-) humanurr

Tebrik ederim canım benim..^^

Adımı hala listede görmek ne güzel uzın bir aradan sonra geldim sanki yıllardır girmiyorum gibi hissediyorum özlemişim sizleri elimden geldiğince girecem inşallah

Bu liste de adımı görmek ne güzel bi duygu Rabbime şükürler olsun başardık diğer arkadaşlara da nasip olsun inşallah :)

Merhaba adını listeye yazdıranlar nasıl başardınız
3 sene oldu evliyim ve hala yenemedim
doktora gidemiyorum çünkü zaten birşeylerle egzersiz yapmaktan korkmasam bu işi başarabilirim .
sizler nasıl başardınız lütfen yardımcı olun

Allahım bu durumda olan herkese yardımcı olsun

merhaba hangi doktora gittiniz ? yardımınızı rica ediyorum

Eşim dayanamadı malum durumlar canım saatte ilerlemisti yapamadık yoksa bu dedikleriniz aklimdaydi

kızlar o kadar gaza getirdik dün birbirimizi yapın Allah aşkına ya. bende yapıcam yapıcam diyorum adet olduğum için yapamıyorum belki adetim bitsede yapamıycam korkucam bilmiyorum ama kendimi hazırlıyorum. bakın annem sabah bana kızlık zarını doktor bozsun dedi bi boru gibi bişiy sokup direk bozuyormuş bekliycem dedim. bi kocamla adet bittikten sonra deniycem olmazsa gidicem bozdurucam olmayacak böyle.

kızlar benim uygun olmadı. yorgunduk denemedik. bugüne artık olmadı yarın ama hiç olmadı haftasonu var allahın izniyle..
canım o nasıl bozmak tam adı yok mu onun ben sadece operasyonla kesip alındığını biliyorum cahil kaldım açıklar mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…