Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol canim esli denemeye gecince yardim isterim mutlaka cok tecrubesizim zaten.

amin cümlemizi insallahhh :) allah hepinizden razi olsun..gercekten burasi umutlarimin yeserdigi yer..hele de yenenler olunca daha da gzl oluyo:)

her ikinizede cok teşekkür ederm ama ben bde eşimle parmak egzrszi yapcm ona güvenmek için bu şart bn öle diyom doktor da ini yenicez belki bi gün kaderim o dediklerini bnde başjasına dern :) ama hangi gün bilmiyom ama o gün çabuk gelsin

canım rica ederim ama dediğim gibi yağı eşine sürdürmen zaten ona güvenmeni sağlayacak birde vajinayı eşinin yağmasını isteme nedenim. biz kendi kendimize vajina sonuna kadar yağlayamıyoruz ama eşlerimiz karşıdan direk giriş yaptığından neredeyse sonuna kadar yağlayabiliyorlar. kendi yağlayan arkadaşlar hep yarıya kadar sorunsuz giriş yaptılar. ama eşi yağlayanlar genelde giriş yaptı ve tamamını aldılar.sen nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan o şekilde dene arkadaşım.bu psikolojik birşey. kuralları yok herkesin kişiliğine göre rahat olacağı durum değişir. sende yenmek için nasıl istersen öyle davran. ben inanıyorum üzerine gidersen bu hafta sonuna kalmaz =)

Kızlar biraz önce bi doktorla knuştum böle böle egzersz yapmama ragmen ilişki yok dedim evlendiğin günden itibaren ne yasadysan anşat dedi anlattm fiziksel şiddet gören vajinusmus hastaları hiçbi zaman kendi kendine iyileşemez dedi

Her zaman
Sagol canim esli denemeye gecince yardim isterim mutlaka cok tecrubesizim zaten.
Her zaman yardima hazirim canim benim bende cok tecrubeli sayilmam ama inan bumuymus dedim yani insanin inanasi bile gelmiyo bu kadar rahat olamaz diye ama egzersizin faydasi buyuk caniim saglicakla kal dikkat et kendine yardima ihtiyacin oldugunda ben buradayim canim :)

Canim sen yeni yendin dimi ya. Hani diyorlardi ya yara oluyor orası, acıyor otururken falan diye inan bende hiçbiri olmadı sen nasılsın hemen yaptınız mı peşinden

Canim sen yeni yendin dimi ya. Hani diyorlardi ya yara oluyor orası, acıyor otururken falan diye inan bende hiçbiri olmadı sen nasılsın hemen yaptınız mı peşinden
Canim aynen bende de olmadi hatta ben ilkinden sonra biraz tedirgindim acaba tesadufen mi oldu bi daha olur mu ki diye ama daha sonrakinde daha da rahat bi sekilde oldu eski deneme yaptigimiz donemlerde filan bazen sizlardi ama simdi inan hic bir yerimde aci agri yok canim ..

GÜNAYDIN KIZLARR.. bir kaç gündür yazamadım kusura bakmayın. bende hala adetim. hafta içinde çarşamba perşembe gibi deneme yapıcam ve işi bitirmeden denemeyi sonlandırmıycam yeter valla ya kabul etmiyorum vajinismudur nedir. banane be . ben ondan mı korkucam . giricek o şey benim içime. kasılsamda ağlasamda. canım çok yansada bitiricem . mantığım kabullenmek istemiyor çünkü böyle birşey olamaz. ben o adama aşık oldum herşeyiyle herşeyimle. o bana dokununca hissettiğim zevk mutluluk aşk 5 dk lık bir acı için son bulamaz. . kocamla birbirimize çok aşığız. bu hastalık bizi yıpratmaz izin vermem . hafta içi bitirip burayada yazıcam . sizde eşinize nasıl aşık olduğunuzu düşünün kızlar ben ilişki esnasında bunu düşünüp sadece eşimin gözlerine bakıcam..

Dün denedim yine olmadı yine olmadı.
Artık bunalımdayım sıkıntıdan birbirimizi yiyeceğiz of her geçen gün daha çok yıpranıyoruz.

Artık bunalımdayım sıkıntıdan birbirimizi yiyeceğiz of her geçen gün daha çok yıpranıyoruz.

Canım benim saçmalayamayın. birbirinizi yiyerek değil destek olarak aşıcaksınız. şuan konuşuyorum henüz denemedim ama yapmak için kendimi hazırladım valla ya. yıpratmadan kendinizi. bu işin sizin için bir amaç değil araç olduğunu unutmayın. sadece sevginizi evliliğinizi sürdürücek bir araç. he bu olmadan sevginiz evliliğiniz sürmez mi tabiki sürücek. ama kim istemez ki eşiniz işten gelip deli gibi sizi istediği geceleri. hadi ama bunları düşünün. hazırlayın kendinizi.

Birşey sorabilir miyim..
Yapıyoruz oluyor hatta belki hamileyim de. Ama her seferinde hemen olmuyor. Hala kendimi sıkıyorum. Girişte zorlanıyorum. Neden olabilir...
Benden mi kaynaklı yoksa yanlış birşeyler mi oluyor..

günaydın kızlar. bende 7 mayısta yendim,sonrasına regl oldum.yaklaşık bir haftadır günaşırı deniyoruz,ama halaa ilk girişte sızı oluyor.bir an önce bu sızıdan kurtulmak istiyorum.Kızlar sizde azimle devam edin denemelere mayıs ayı bizim ayımız olsun :)

Canim bende bi kac gun oldu yeneli inan bizde esimle cok tartistik yedik bbirbirimizi sonra bi baktim bu sefer cozum icin hic bisey yapamiyoruz ben kac kere neleri denedim caniim once kendine inan sonra hangi asamada takiliyosun acaba zorlandigin asamayi paylasirsan yardimci olabiliriz caniim gercekten kendini de uzme lutfeen ..

Caniim eger yeni yendiysen belki de daha alisma surecindedir sonucta belli egzersizleri yapip sonuca anca ulastik bende de ilk zaman skma oluyor mesela o an baska bi sey dusunmeye calisiyorum gercekten aciya odaklanmadigin zaman hissetmiyosun ..

görmesem girdiğini inanmıycam o dereceyim çok az bi acı oldu hemen geçti gitti. biri anlattı bana otururken bile acıyor diyordu gözüm çok korkmuştu. bir daha yapmadık ama inşallah seninki gibi rahat olur.

C
görmesem girdiğini inanmıycam o dereceyim çok az bi acı oldu hemen geçti gitti. biri anlattı bana otururken bile acıyor diyordu gözüm çok korkmuştu. bir daha yapmadık ama inşallah seninki gibi rahat olur.

Canım zaten gereksiz insanları dinleye dinleye başımıza bunlar geldi. Bende yeni yendim,valla ertesi gün işime de geldim, cok rahat oturup kalktım. Bir daha ki yaptığında inan cok daha rahat oluyo.hangi pozisyonda olduysa o pozisyon da devam et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…