- 18 Mayıs 2015
- 68
- 22
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.861
merhaba kizlar,
yaklasik 1 aydir burada derdini anlatanlarin kurtulanlarin halen kurtulmaya calisanlarin yorumlarini okuyorum. 9 aylik evliyim ve vajinismusla mucadele ediyorum.o kadarki artik psikolojim bozuldu.internetten yaptigim arastirmalar ilk gece acisi vs. butun bunlar benim suan kabus gibi evliligime çöktü.
bu durumla savasmak icin terapi almak istemedim hic bi zaman.cunku tum doktorlarin uyguladigi yontem ayni once parmak egzersizi sonra esli egzersizler.ben bi cok kez kendim parmak egzersizi yapmaya calistim ancak asla parmagimi sokamiyorum.esimi ittiriyorum bacaklarimi kitliyorum acamiyorun.alkolle denedim yinede bu is beyinde bittigi icin yine beceremedim.aslinda bende sizler gibi bile bile bu sacmaligi yasiyorum.biliyorumki herkesin acimiyo acisa dahi bi anlik bi aci ve hemen gecicek.buna ragmen beynim bana hukmediyo.gectigimiz gunlerde az daha oluyordu iliski.giris saglanamadi ama ani bi darbe aldim ve sizlama kanama yasadim.dedimki oh be sonunda yirtildi zarim.1 hafta sonrasinda jinekologa gittim teyit etmek icin.doktorun agzindan cikacak olan her kelime bana umut vericekti.ama istedigim cevabi alamadim.zar zarar gormemis.vajina icinde farkli bi yer darbe almis.yasitlarim bebek sahibi oluyor bense imrenerek onlara bakiyorum gozyaslarimi icime akitiyorum.neden ben kocama bunu yasatiyorum diye kendimi sorguluyorum.isin icinden cikamiyorum kizlar cikamiyorum.bi umut bi mucize bekliyorum cok yorulduk artik esimde bende
valla canım ya onca sıkıntıya değmezmiş ama olsun vardır bunda da bir hayır. inşallah hemencecik bebişlerimiz olur :)C
Canım zaten gereksiz insanları dinleye dinleye başımıza bunlar geldi. Bende yeni yendim,valla ertesi gün işime de geldim, cok rahat oturup kalktım. Bir daha ki yaptığında inan cok daha rahat oluyo.hangi pozisyonda olduysa o pozisyon da devam et canım :)
Bende seninle ayni durumdaydim canim hatta esime yeminler ettirdimgörmesem girdiğini inanmıycam o dereceyimçok az bi acı oldu hemen geçti gitti. biri anlattı bana otururken bile acıyor diyordu gözüm çok korkmuştu. bir daha yapmadık ama inşallah seninki gibi rahat olur.
sağol canım olduğunu gördüm ya artık rahatım zatenBende seninle ayni durumdaydim canim hatta esime yeminler ettirdimama inan bir sonrakinde daha da rahat oluyosun sadece guzel seylere odaklan canim tedirgin olmani anliyorum ama inan bundan sonrasi cok daha rahat deneme yaptigimz donemlerde kendimi kasmaktan oturu duydugum acinin yanindan bile gecmedi ilk seferdeki ikinci ise cok cok daha kolay canim icin rahat olsun:))
Canim bende bi kac gun oldu yeneli inan bizde esimle cok tartistik yedik bbirbirimizi sonra bi baktim bu sefer cozum icin hic bisey yapamiyoruz ben kac kere neleri denedim caniim once kendine inan sonra hangi asamada takiliyosun acaba zorlandigin asamayi paylasirsan yardimci olabiliriz caniim gercekten kendini de uzme lutfeen ..
aynen bende de öle oluyo buna bi çözüm yok sanki .sgirişte cnm tüm egsersizler tamam. ama tam girişte bağırıyorum ve itiyorum.
Canim ben de ayni problemi yasadim oncelikle sen kendin yerlestir canim kontrol sende olsun bu sekilde yendim ben canim zaten giris problemini hallettin mi gerisi kolay canim az kalmis basarmana yakinda senden de duyucaz insallah mutlu haberler canim:)girişte cnm tüm egsersizler tamam. ama tam girişte bağırıyorum ve itiyorum.
Canim merhaba oncelikle seni cok iyi anliyorum gercekten de ceken bilir ama ben bu forum sayesinde daha bi kac gun once yendim ben de egzersizlere baslayinca hemen esli deneme yapmistim ve olmamisti canim oncelikle egzersizlere devam edip esli denemeye hazir olman lazim ben kendim yasadigim icin oradan biliyorum canim bende seninle ayni durumdaydim canim en yakin zamanda unsallah sende kurtulacaksin yeter ki kendine inan canimArkadaşlar bende 3,5 yıl Evliyim maalesef vajinusmusum..bu hastalığı hep erteledim fakat artık ertelemenin çare olmayacağını anladım...eşimi çok sevmeme rağmen bu işi yapmamak her geçen gün beni birazdaha yıpratıyor. Şimdi düşündüğümde adam beni 3,5 yıl bekledi ve ben hala onunla bir birliktelik yaşayamadım.bu formu 15 gün önce internette araştırarak farkettim.ve anladımki yanlız değilim tek Değilim benim gibi birçok kader arkadaşım var..tabi aralarında kurtulanlar var..okuyunca okadar mutlu oluyorumki çünkü gerçekten çeken bilir...Allah'ım bizde nasip etsin inşallah..
Ve bu forum sayesinde arkadaşların tavsiyelerini uygulamaya başladım inanınki başlamak bile bir adım benim için şuanda..vajinama bile bakamayan dokunamayan ben dün ilk defa elma krem sürerek kulak çubuğu ile vajinama sokarak deneme Yaptım.. Tabiki titredim çok zor oldu ama orada ıkınınca esneyen bir delik olduğunu ve bişeyin girebileceğini farkettim. Bu sevinçle akşam eşimin gelmesini bekledim tekrar denemek için..fakat sonuç yine hüsranpenis vajinama değdiği zaman hemen eşimi itmeye başlıyorum ve bacaklarımı kapatıyorum.. Artık kurtulmak çocuk doğurmak istiyorum çok mutsuzum hergün düşünmekten psikolojim alt üst durumda
Mrb canım öncelikle aramıza hoşgeldin :) yeni kurtulan biri olarak sana tavsiyem öncelikle sakin ol ve nerden nasıl başlamak istediğine karar ver, Yavaş yavaş beynini bu duruma hazırla ve beyninin sana oyun oynadığını söyle,sürekli tekrar et kendi kendini gaza getir yani :) kesinlikle kendini günlere kısıtlama, Eşinle konuş gerekirse burda yazılanları eşinede oku,bende parmak egzerzizi yapamadım,ama eşimle yavaş yavaş deneyerek oldu.Bu forumda yardımcı olan çok iyi kalpli insanlar var,biribirimizi görmüyoruz ama birbirimize olumlu olarak destek oluyoruz :) her zaman yardımcı oluruz :)
Caniim ben sana inaniyorum sende inan kendine oarmak egzersizlerine basla bakalim oncelikle bir priblemle karsilasirsan yine paylasirsin canim burada dedigim gibi once sakin bir sekilde yavas yavas bunun bir surec oldugunu unutma gerisi zaten gelicek canim..Inşallah canım inşallah bende senin gibi bu dertten kurtulurum.. Bugün parmak egzersizlerine Başlamak istiyorum inşallah onuda başaracağım ..seninki mutlu haberlerimi paylaşmak banada nasip olur inşallah
kkaderim merhaba nasilsin? beni hatirladinmi ozeldende yardimci olmaya calismistin cok ilgilenmistin tesekkur ederim.Ben hala ay i durumdayimdenk gelmişken söylemek istedim soru bana sorulmadı aptamilden özür dileyerek cvp vermek istedim. aparat şart değil arkadaşım önemli olan vajinana ağrısız sızısız birşeylerin girebildiğine beynini ikna etmek. aparatta yada parmakta kalınlıkta öyle illaki 3 parmak olacak zorunluluğu yok yeter ki cesaret et vajinam esnek diye düşün. ama 3 parmak helal olsun büyük başarı. eş denemesini ihmal etme. eşinede aynı parmakta olduğu gibi alışmalısın.
Canım egzersizi denemelisin bence.. parmak ya da kalem kalinliginda bi aparatla başla ben parmakla yapamadım aparatla yapıyorum onda bile kasılma yaşıyorum yaptıkça azalıyor uzak bakma egzersize derim.Hepinize de sormus olayim sevgili arkadaslarim kasmaktan yaklastiramiyorum esimi kasilmalar icin onerileriniz nedir?
GÜNAYDIN KIZLARR.. bir kaç gündür yazamadım kusura bakmayın. bende hala adetim. hafta içinde çarşamba perşembe gibi deneme yapıcam ve işi bitirmeden denemeyi sonlandırmıycam yeter valla ya kabul etmiyorum vajinismudur nedir. banane be . ben ondan mı korkucam . giricek o şey benim içime. kasılsamda ağlasamda. canım çok yansada bitiricem . mantığım kabullenmek istemiyor çünkü böyle birşey olamaz. ben o adama aşık oldum herşeyiyle herşeyimle. o bana dokununca hissettiğim zevk mutluluk aşk 5 dk lık bir acı için son bulamaz. . kocamla birbirimize çok aşığız. bu hastalık bizi yıpratmaz izin vermem . hafta içi bitirip burayada yazıcam . sizde eşinize nasıl aşık olduğunuzu düşünün kızlar ben ilişki esnasında bunu düşünüp sadece eşimin gözlerine bakıcam..
aynen bende de öle oluyo buna bi çözüm yok sanki .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?