Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.

Canim hepimiz gectik bu asamalardan ama asmaya calismak iicin her gun calistik daha cok alismak icin esinle her gun deneme yapin surekli asama kayded
Canim bu korkulari zamanla asacaksin her gun ya da gun asiri denemelerinizi yapin korku yerini cesaret ve istege birakacak her denemede oldugunu gordukce dahada cesaretleneceksin surekli asama kaydedeceksin

tebriklerrrr :) bu muymus bu kadar miymis dedin kuzum :)

kızlar ben bişi sorucam. yaptıktan sonra kızlığınız bozulunca 2.yi ne zaman yapıyorsunuz ne kadar beklemek lazım iyi hissederse insan kanaması durunca yapmalı mı ?
beni aydınlatın.
sevgiler..

kisiye bagli cnm isterse hemen de yapabilir..ilk gecede hamile kalanlari dusun :)

insallah canim ya uzun zamandir yerimde saymaktan ben de esimde sıkıldik.. firsat buldukca deneme yapabiliyoruz..son iki denememde basariliydim ilerleme kaydettim..insallah en kisa zamanda ismimiz kazinir ..

insallah canim ya uzun zamandir yerimde saymaktan ben de esimde sıkıldik.. firsat buldukca deneme yapabiliyoruz..son iki denememde basariliydim ilerleme kaydettim..insallah en kisa zamanda ismimiz kazinir ..
Firsat buldukca degil canim duzenli bir sekilde iyice alisana kadar calisin ne kadar ilerledigini goreceksin bu donemde tek isiniz bu olsun sonrasinda kendinizi odullendirin

merhaba arkadaşlar ben eski uyelerdenım geçen sene bu zamanda egzersizlere başlamıştım günlerce aylarca yaptım egzersiz ve çok şükür yendım bu hastalığı hala sıkıntı yaşıyorum kasıyorum ama 5 ay oldu ben biraz agır vakaydı panıkataklar titremeler ama ben bile yendiysem herkes yener bu hastalığın temel cümleciği lütfen kendınize inanın ben bu konuda yetersizdim ve şunu unutmayın evet birbirimize destek olacagız ama herkesin ilerleyişi egzersiz yapma şekli deneme şekli farklıdır burda yazılan onlarca binlerce hikayeden size uyan vardır elbette ama demek istediğim yonunuzü kendiniz belirleyin ve lütfen bir mucize beklemeyin egzersiz yapmayanlar için söylüyorum çünkü olmuyor bekleyince çaba gösterin ben işten çıkıp aylarca sabahtan akşama kadar egzersiz yapptım .dualarım sizinle internetim yok fırsat buldukça sizlere yardım etmek isterim rabbim yardımcınız olsun yalnız değilsiniz ...

Olalacimm tebrikler :) ins bizim de bu muymus diyecegimiz gun yakindir

tebriklerrrr :) bu muymus bu kadar miymis dedin kuzum :)
Olalacimm tebrikler :) ins bizim de bu muymus diyecegimiz gun yakindir
Teşekkür ederim canlar :) derincim hiç korkulacak birsey yok hala olduğuna şaşırıyorum eşim oldu diyor inanmadim elimde yokladim baktım olmuş yuh dedim bunun için mi zehir etmişim güzelim günlerimizi

tebrikler inş bizde yeneriz

Teşekkür ederim canlar :) derincim hiç korkulacak birsey yok hala olduğuna şaşırıyorum eşim oldu diyor inanmadim elimde yokladim baktım olmuş yuh dedim bunun için mi zehir etmişim güzelim günlerimizi
Canim egzersizde kalin aparati aldigimda anladim aslinda kolay oldugunu olacak ins. sadece girisi biraz daha esnetmem gerekiyor. gecmisi dusunme artik guzel gunler seni bekliyor mutlulugunuza mutluluk katin:))

Canim egzersizde kalin aparati aldigimda anladim aslinda kolay oldugunu olacak ins. sadece girisi biraz daha esnetmem gerekiyor. gecmisi dusunme artik guzel gunler seni bekliyor mutlulugunuza mutluluk katin:))
Olcak canım olcak hep iyi düşün umutsuzluğa kapılma Rabbimin izniyle atlatacaksiniz bunu

gozun aydin canimmm :* helaaall olsun :) umudumuzsunuz :*
Allah razi olsun canim tez vakitte darisi sizlere kizlar ben bunu yendiysem herkes yener ya bacaklarimi acamiyodum siz dusunun hatta ilkinde inanamadim tesaduf oldu heralde bi daha olmaz falan dedim oldu :) bu forum benim hayatimi degistirdi bundan sonra bende yardima hazirim daha yeni yenmis olsam da elimden geldigince sorularinizi cevaplarim canim :)

Tebrikler, ins bu ay ben ve yenemeyen diger arkadaslarim hallederiz darisi basimiza :)
Sagol canim Allah razi olsun insallah bu ay hepimiz halledicez :) ben de bu hafta yendim ama inanamadim once hatta tesaduftur ya olmamistir falan diye dusundum ama oldu :) canim ben buvforum sayesinde yendim bundan sonra bende yardima hazirim cok tecrubeli degilim ama sormak istedigin bir sey olursa yardima hazirim canim ..

Caniimm tebrik ederiim cok sevindimm inan cok mutlu oldum senin adina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…