- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.801
Canim hepimiz gectik bu asamalardan ama asmaya calismak iicin her gun calistik daha cok alismak icin esinle her gun deneme yapin surekli asama kaydedtskler cnm :) esime donuk yapiyorum aci sizi hicbi sey yok ama belli yere kadar ilerletebiliyorum o da korkudan devami gelmiyo.. niye korktugumu ben de bilmiyorum..acaba sizlerde de bu sekilde korkular oldu mu..korkudan kastim aci veya sizi degil baska bisi cozemedim..
Canim bu korkulari zamanla asacaksin her gun ya da gun asiri denemelerinizi yapin korku yerini cesaret ve istege birakacak her denemede oldugunu gordukce dahada cesaretleneceksin surekli asama kaydedeceksintskler cnm :) esime donuk yapiyorum aci sizi hicbi sey yok ama belli yere kadar ilerletebiliyorum o da korkudan devami gelmiyo.. niye korktugumu ben de bilmiyorum..acaba sizlerde de bu sekilde korkular oldu mu..korkudan kastim aci veya sizi degil baska bisi cozemedim..
Kızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
canim parmagim sonuna kadar giriyo demissin..parmagin sonu gelmis bence :)Kızlarrrr tek parmağmla çalışıyom şimdi ama bi sorun var .s orta parmagım sonuna kadar giriyo ama daha ileri itiom yok gitmioo sonumu ora ???
kızlar ben bişi sorucam. yaptıktan sonra kızlığınız bozulunca 2.yi ne zaman yapıyorsunuz ne kadar beklemek lazım iyi hissederse insan kanaması durunca yapmalı mı ?
beni aydınlatın.
sevgiler..
Canim hepimiz gectik bu asamalardan ama asmaya calismak iicin her gun calistik daha cok alismak icin esinle her gun deneme yapin surekli asama kayded
Canim bu korkulari zamanla asacaksin her gun ya da gun asiri denemelerinizi yapin korku yerini cesaret ve istege birakacak her denemede oldugunu gordukce dahada cesaretleneceksin surekli asama kaydedeceksin
Firsat buldukca degil canim duzenli bir sekilde iyice alisana kadar calisin ne kadar ilerledigini goreceksin bu donemde tek isiniz bu olsun sonrasinda kendinizi odullendirininsallah canim ya uzun zamandir yerimde saymaktan ben de esimde sıkıldik.. firsat buldukca deneme yapabiliyoruz..son iki denememde basariliydim ilerleme kaydettim..insallah en kisa zamanda ismimiz kazinir ..
ya yok canm hani itiyom braz daha ama yer yok praya kqdarmş gbicanim parmagim sonuna kadar giriyo demissin..parmagin sonu gelmis bence :)
Olalacimm tebrikler :) ins bizim de bu muymus diyecegimiz gun yakindirKızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
tebriklerrrr :) bu muymus bu kadar miymis dedin kuzum :)
Teşekkür ederim canlar :) derincim hiç korkulacak birsey yok hala olduğuna şaşırıyorum eşim oldu diyor inanmadim elimde yokladim baktım olmuş yuh dedim bunun için mi zehir etmişim güzelim günlerimiziOlalacimm tebrikler :) ins bizim de bu muymus diyecegimiz gun yakindir
tebrikler inş bizde yenerizKızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
Canim egzersizde kalin aparati aldigimda anladim aslinda kolay oldugunu olacak ins. sadece girisi biraz daha esnetmem gerekiyor. gecmisi dusunme artik guzel gunler seni bekliyor mutlulugunuza mutluluk katin:))Teşekkür ederim canlar :) derincim hiç korkulacak birsey yok hala olduğuna şaşırıyorum eşim oldu diyor inanmadim elimde yokladim baktım olmuş yuh dedim bunun için mi zehir etmişim güzelim günlerimizi
Olcak canım olcak hep iyi düşün umutsuzluğa kapılma Rabbimin izniyle atlatacaksiniz bunuCanim egzersizde kalin aparati aldigimda anladim aslinda kolay oldugunu olacak ins. sadece girisi biraz daha esnetmem gerekiyor. gecmisi dusunme artik guzel gunler seni bekliyor mutlulugunuza mutluluk katin:))
Allah razi olsun canim tez vakitte darisi sizlere kizlar ben bunu yendiysem herkes yener ya bacaklarimi acamiyodum siz dusunun hatta ilkinde inanamadim tesaduf oldu heralde bi daha olmaz falan dedim oldu :) bu forum benim hayatimi degistirdi bundan sonra bende yardima hazirim daha yeni yenmis olsam da elimden geldigince sorularinizi cevaplarim canim :)gozun aydin canimmm :* helaaall olsun :) umudumuzsunuz :*
Sagol canim Allah razi olsun insallah bu ay hepimiz halledicez :) ben de bu hafta yendim ama inanamadim once hatta tesaduftur ya olmamistir falan diye dusundum ama oldu :) canim ben buvforum sayesinde yendim bundan sonra bende yardima hazirim cok tecrubeli degilim ama sormak istedigin bir sey olursa yardima hazirim canim ..Tebrikler, ins bu ay ben ve yenemeyen diger arkadaslarim hallederiz darisi basimiza :)
Allah razi olsun canimmm amiiiiin tez vakitte hep beraber sevinelim insallah valla ben daha inanamiyorum ama oldu :) her zaman yardima hazirim canim daha yeni yendim sayilir ama bildigim ya da uyguladigim ne varsa paylasirim ..TEBRİK EDERİM CANIM Çok Şükür. Çoook sevindim. Darısı başımıza :))
Caniimm tebrik ederiim cok sevindimm inan cok mutlu oldum senin adina :))Kızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
aynn bde korkuyoz ,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?