Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
Canım bende öyleydim hatta sen daha iyisin ben bir boğum alıyordum eşli deneme de uygun pozisyonu bul ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim bol kayganlaştırıcı kullanarak allah yardımcın olsun canım

şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
bence 3 parmağı alabiliyosan peniside alabilirsin canım :) böyle kasılmalarının olması normal sen penis denemeside yap üst pozisyonda eşine sırtın dönük şekilde penise ve vajinaya jel sür dene.Bizde de aynıları oldu ilk başı sonra yarısı derken oldu bitti :)

Ya canımcığım ben arkam dönük hiçççç yapamam korkuyom neden bilmiyorum ama korkuyor m ve yenemiypem korkumu

Allahm hepimizin yatirdmcısı olsun pens o noktoyq degdiği an kıyamet ler kopuyo sende korkuyormuydun peki

canım bende de var o korku daha hiç denemedm :) şimdide mantar çıktı deneyemiyorum ama geçer geçmez kolay bir yolunu bulur sana da anlatırım inş
Sen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yok

Sen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yok
canım zeytinyağ vazelin durex kayganlaştırıcı hepsini kullandım anlayacağın ama mantar yaptı.Tabi sonuç olarak yendim ama

cnm senin yazdıklarını okuyunca bir gaza geliyorum tamam diyorum çok sağol valla

ama iş başa gelince olmuyor aynı durumlar yine

canım benim önce kendini inandırıcaksın. valla bak ben dün gittim bebe yağı aldım adetim bitmedi hala . bugün inş. biticek yarında eşimle deneme yapıcam bitiricem işi. valla korkuyorum ama kesin kararlıyım . gaza getirin kendnizi ve kendinize güvenin. başka yolu yok. doktorada gitsen çarelerde bulsan yine iş sende bitiyor. bırakıcaksın rahatlıycaksın unutucaksın o an dualar et ve bitir.

Günaydın arkadaşlar....
Dün pArmak egzersizi denedim fakat yapamadım.... Kulak pamuğu sokabiliyorum ama..
Yılmak yok devam kızlar herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz dimi ama..

Günaydın arkadaşlar....
Dün pArmak egzersizi denedim fakat yapamadım.... Kulak pamuğu sokabiliyorum ama..
Yılmak yok devam kızlar herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz dimi ama..

doktora kulak cubugunu sokturmayan, kendi serce parmagini sokamayan ben orta parmagimin tamamini soktum.sadece sabir.uzunca zamandir parmak egzersizi yapmaya calisiyorum ama her denememde basarisizdim.dun bende cok sasirdim ve umudum yeserdi adeta.oraya biseyin girebildigini bunun normal bisey oldugunu kendime ispatladim.hergun dene yilma.
belkide kendini tam olarak uyaramadigin icin delik buyumuyo ve parmak girisi yapamiyosun.buda beynini rahatlatmadan olmuyo.inanir misin suan adet geciktirici kullaniyorum bi kac gundur sirf bu illet hastaliktan artik kurtulmak istedigim icin

selam kızlar,

nasılsınız önce halinizi vaktinizi sorayım?
aramızda yenenler olmuş nasıl sevindim anlatamam, bumuymuş diyenlere yolculadıklarımızı tekrar tebrik ederim, süpersiniz kızlar ay pardon kadınlar

darısı da bizim gibi evli kızların başına inşallah
birazda kendimden bahsedeyim, suan adet oldum ama iki gün önce bi parmak denemesi yapayım dedim, ilk boğumun bir gıdımı girer gibi oldu ama inanılmaz sızı oldu yanma gibi bende yine o korku sarınca heyecan basınca çektim elimi
adet bitsin eşime denettiricem inşallah, bilmiyorum kızlar yine bu lanet korkunun esiri oldum anlayacağınız

umarım herkes gibi bizde bu işin üstesinden geliriz, en kısa zamanda

Allahm hepimizin yatirdmcısı olsun pens o noktoyq degdiği an kıyamet ler kopuyo sende korkuyormuydun peki
Korkuyordum tabi ki ama az bi cesaret acı olmadığını sende göreceksin ben o kadar korkaktım ki nerdeyse 1 yıl hiç deneme bile yapmadık ama ben bile yendim bence kontrol sende olmalı o zaman daha ccesaretli oluyorsun ben eşimi hiç kıpırdatmadım girene kadar kendim ilerlettim oturdum yani üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…