- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.881
sen bana sor ben sana yaa tam girişe gelip gireceği an oluyo demi nolursaevet ne olacak bu durum?
güzel bi duygu tebrikler bende orta parmak la başlamıştım başarılarının devamını dilerimkizlar mujde mujdee!!!!! serce parmagimin ucunu dahi sokamayan ben orta parmagimin tamamini icime alabildim.
pes etmek yok kizlar.bizde kiz cocugu olmaktan kurtulup kadin olucaz.biraz sabir biraz cesaret
güzel bi duygu tebrikler bende orta parmak la başlamıştım başarılarının devamını dilerim
Merhaba canim oncelikle egzersizleri tavsiye ederim benim de kasmaktan bacak aralarim agriyodu evde rahat bir ortam ayarla sonra sevdigin muzikleri ya da tv de bisey ac canim ki kendini rahatlatmalisin sonra once kulak cubugu veya onun ayarinda bi seyle egzersizlere baslayabilirsin ..Hepinize de sormus olayim sevgili arkadaslarim kasmaktan yaklastiramiyorum esimi kasilmalar icin onerileriniz nedir?
şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorumsuan ne durumdasin peki ?
Egzersiz olmadan olmaz diyosunuz yaniCanım egzersizi denemelisin bence.. parmak ya da kalem kalinliginda bi aparatla başla ben parmakla yapamadım aparatla yapıyorum onda bile kasılma yaşıyorum yaptıkça azalıyor uzak bakma egzersize derim.
Bnde bilsem ahhhevet ne olacak bu durum?
şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
Canım bende öyleydim hatta sen daha iyisin ben bir boğum alıyordum eşli deneme de uygun pozisyonu bul ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim bol kayganlaştırıcı kullanarak allah yardımcın olsun canımşu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
bence 3 parmağı alabiliyosan peniside alabilirsin canım :) böyle kasılmalarının olması normal sen penis denemeside yap üst pozisyonda eşine sırtın dönük şekilde penise ve vajinaya jel sür dene.Bizde de aynıları oldu ilk başı sonra yarısı derken oldu bitti :)şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
Ya canımcığım ben arkam dönük hiçççç yapamam korkuyom neden bilmiyorum ama korkuyor m ve yenemiypem korkumubence 3 parmağı alabiliyosan peniside alabilirsin canım :) böyle kasılmalarının olması normal sen penis denemeside yap üst pozisyonda eşine sırtın dönük şekilde penise ve vajinaya jel sür dene.Bizde de aynıları oldu ilk başı sonra yarısı derken oldu bitti :)
Canım bende öyleydim hatta sen daha iyisin ben bir boğum alıyordum eşli deneme de uygun pozisyonu bul ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim bol kayganlaştırıcı kullanarak allah yardımcın olsun canım
canım bende de var o korku daha hiç denemedm :) şimdide mantar çıktı deneyemiyorum ama geçer geçmez kolay bir yolunu bulur sana da anlatırım inşYa canımcığım ben arkam dönük hiçççç yapamam korkuyom neden bilmiyorum ama korkuyor m ve yenemiypem korkumu
Aparatla yapamıyom ben eşimle parmak wgzerszi yapcaz onun parmağıyla inşallah onda n sonra olur3 parmagini alabilio olman sahane bisey. zaten peniste 4 parmak kalinliginda.bence aparatla devam etsen ona alistirsan kendini sonra esli denemelere gecsen daha iyi olmaz mi
canım eşinin parmak egzersizi yapmasının çok faydası var eşine güvenmeyi kontrolü ona bırakmasını öğreniyorsun devam et çalışmayaAparatla yapamıyom ben eşimle parmak wgzerszi yapcaz onun parmağıyla inşallah onda n sonra olur
Sen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yokcanım bende de var o korku daha hiç denemedm :) şimdide mantar çıktı deneyemiyorum ama geçer geçmez kolay bir yolunu bulur sana da anlatırım inş
İnşallah o kaybettiğim güveni egzerszde bulurum "( daha başlıcaz amacanım eşinin parmak egzersizi yapmasının çok faydası var eşine güvenmeyi kontrolü ona bırakmasını öğreniyorsun devam et çalışmaya
canım zeytinyağ vazelin durex kayganlaştırıcı hepsini kullandım anlayacağın ama mantar yaptı.Tabi sonuç olarak yendim amaSen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yok
başla canım egzerrsizle güveniyorsun zaten hiç vakit kaybetmeİnşallah o kaybettiğim güveni egzerszde bulurum "( daha başlıcaz ama
sevndm yenmene inş bende yenerm sen eşli egzersz yaptn mıcanım zeytinyağ vazelin durex kayganlaştırıcı hepsini kullandım anlayacağın ama mantar yaptı.Tabi sonuç olarak yendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?