Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben kendimde hiç delik büyümesi falan görmedm ancak ittirince giriyordu çünkü orası esnek bi yer o takılduğın yerde bi kaç saniye bekle öyle ittir orayı geçince rahatlıyor zaten.Nefef verirken ittir kaslar çok açılıyor ozaman

Ca

Canım kaşıntı yok ama, kastığımı düşünüyorum çünkü sonrasında alabildim aparatı kegel yaptım da öyle gevşedi. Dün de egzersiz yaptım bu sefer sorun yoktu.
alıştıktan sonra kassan bile giriyor canım :) Bence biz vajinusmus kadınlarının sorunu bu ayak açmamak ayaklarınızı açtıktan sonra ne kadar kasarsan kas giriyor tek yapmamız gereken sızı hissetiğimizde çekiyoruzya işte ozaman durmamak o geçiyor .Beynimizde biz engel yaratıyoruz geriye gitme olayı yok kafamızda biz kuruyoruz

Bir hafta olmadı zaten bir iki kez yaptım kalınlaştırayım dedim onuda başaramadım şimdi neye geçmem lazım acaba ?
canım benim bir gittiğim doktor her bir parmağı 1 hafta çalışmamı önerdi 2. gittiğim doktor birgünde hepsini yaptırdı.İstersen ilk yaptığını 1 hafta çalış diğerlerini daha hızlı yapıp bitirebilirsin.

Benim açılıyor delik ıkınınca egzersiz yaparken de o giriş büyüyor esniyor. Tabi öyle kocaman olmuyor aparatın çapı kadar büyümüyor. Ama yapışık da durmuyor. Kasmıyorsam daha iyi bir açıklık oluyor. O dediğim yerde bir daralma sonra genişleme mi var acaba içersinin yapısını da bilmiyorum parmak ile çalışmadığım için.

Kızlar 8 cm lik aparat çalışıyorum her geçen gün daha çok zorlaniyorum çok ilginç. . Giriyor girmesine ama bırak git gel yapmayı zor itiyorum . Bugün o kadar uğraştım ki girişin etrafi şişti. Bu aparat biraz rahat girsin hemen p.. denemem lazım gücüm kalmadi artık ...

Ay kızlar, aylar sonra başladım egzersize ve eşime de azda olsa bıraktım ve o tuttu mumu, bende git gel yaptım, ama çok garip oluyorum. Makatta hissediyorum haraketi sanki, git gel yapmadan daha rahat ama git gel yaparken şunu farkettim içeri itince itiyorum ama geri çekerken kendisi otomatik geliyo ben itmiyorum bile, ay inşallah bu gün biraz daha az tedirginlik hissederim. Bizimki korku değil sanki tedirginlik zaten :) Umutlarım tekrar yeşerdi :)

masallah sana kuzum aynen bu sekilde devam:) kesinlikle korku degil tedirginlik aparatin kendiliginden cikisini ben de kesfettim :) gitgel yaptigin zaman iceri girdirince hafif bi sızlama hissettin mi peki..tam sızlama degilde garip bi sey..literaturde adini koyamadigim bi his :)

Sızı değil bir basınç hissediyorum sanki. Ordaki tüm kaslar haraket ediyor öyle bir his. Benim daha çok sanki vajinaya değilde makata iter gibi bir his hissediyorum. Böyle canım.

Sızı değil bir basınç hissediyorum sanki. Ordaki tüm kaslar haraket ediyor öyle bir his. Benim daha çok sanki vajinaya değilde makata iter gibi bir his hissediyorum. Böyle canım.

evet canim yonu popoya dogru oldugu icin aparat makattan cikicak gibi oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…