- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.201
Bu akşam yine yapmak istiyorum bakalım gelcek mi merak ediyorum dediğin gibi benm teyzemn kızınında 2. De gelmiş kan biraz.Bende de ilk yaptığımızda kan gelmedi. Eşim cok az bi kısmı kaldı Demişti. Bi parmak kalınlığında falan. Ikinci kez denememizde ise sanırım biraz panik oldum heyecandan sıktım kendimi. O zaman kan geldi. Kan dedimse öyle abartılacak bişey değil. Bacağınız da bir yara olur o yarayı kavlatırsınız hafif hafif biraz kanarya aynı öyle. Küçük bi mendil vardı. Onu tuttum bi süre geçti beş on dakika içinde.
Benimde umduğumdan çok normaldi ama tuhaf dediğin gibi ama gün içinde sanki hep bi akıntım var gibi tuvalete gitme ihtiyacı duydum nedense. İlla anormal bişi arıcam ya :d
arkadaş diyor ki sıktım kendimi öyle geldi sıkmasa demek ki gelmeyecekti niye kendine acı çektirme derdindesin kiBu akşam yine yapmak istiyorum bakalım gelcek mi merak ediyorum dediğin gibi benm teyzemn kızınında 2. De gelmiş kan biraz.
Valla ben üZülmüstüm parmak egzersizleri ile zar gitti diyeBu akşam yine yapmak istiyorum bakalım gelcek mi merak ediyorum dediğin gibi benm teyzemn kızınında 2. De gelmiş kan biraz.
ne yapıcaz bu korku ne zaman bitecek
egzersizleri bile yapamıyorum tansiyonum çıkıyo korkudan
kötü bir dönemdeyim yine tat yok tuz yok bana
Kızlar umutsuzluk yok, başaracağız. Ben de ilerlryemedim hatta olumsuzluk yaşadım geriledm sandım moralim bozuldu sonra yaptığımın yanlış olduğnu anladım sakin kalmaya çalıştım inat ettim egzersizi bırakmadım en azından ince olan aparatı alayım da raht uyuyayım dedim ve yapabildim. Yeneceğimize inanmalıyız. Düşünsnize hangi aşamadaydınız ilk başta oradan bir sey girebileceğine inanmıyordunuz belki. Kulak çubuğunu sokmak bile çok zor gelmişti bana. Ama simdi cevresi 8 cm olan aparatı alıyorum. Siz de geldiğiniz aşamayı ilk baştaki durumunuz ile kıyaslayın. Bu bir süreç zamnla ilerleyeceğiz. Buraya kadar ilerleme varsa devamı gelecek.BENDE yol alamadım canım
Zaten bu zihniyet bizi bu hale getirenarkadaş diyor ki sıktım kendimi öyle geldi sıkmasa demek ki gelmeyecekti niye kendine acı çektirme derdindesin kigelmesin bırak olmuş olması önemli değil mi
ne yapıcaz bu korku ne zaman bitecek
egzersizleri bile yapamıyorum tansiyonum çıkıyo korkudan
kötü bir dönemdeyim yine tat yok tuz yok bana
canım ben kendimde hiç delik büyümesi falan görmedm ancak ittirince giriyordu çünkü orası esnek bi yer o takılduğın yerde bi kaç saniye bekle öyle ittir orayı geçince rahatlıyor zaten.Nefef verirken ittir kaslar çok açılıyor ozamanCnm bacaklarımı açabildiğim kadar açıyorum girişi açamadım ıkınınca delik büyrdü çok az açıklık oldu kastığım için bir de çok yorgundum o gün. Etkiliyor sanırım. Bende sızı yanma olmadı şimdiye kadar şükür ama tek sorunum var şimdilik. Çevresi 8 cm olan aparat 6-7 cm giriyor ittiğimde gerilme hissediyorum ve itemiyorum arkada bir et parçası gibi bir şeye değiyor ya da ben öyle hissediyorum. Orda bekliyorum ıkınıyorum itmye çalışıyorum o his yüzünden ilereyemiyorum.
alıştıktan sonra kassan bile giriyor canım :) Bence biz vajinusmus kadınlarının sorunu bu ayak açmamak ayaklarınızı açtıktan sonra ne kadar kasarsan kas giriyor tek yapmamız gereken sızı hissetiğimizde çekiyoruzya işte ozaman durmamak o geçiyor .Beynimizde biz engel yaratıyoruz geriye gitme olayı yok kafamızda biz kuruyoruzCa
Canım kaşıntı yok ama, kastığımı düşünüyorum çünkü sonrasında alabildim aparatı kegel yaptım da öyle gevşedi. Dün de egzersiz yaptım bu sefer sorun yoktu.
canım benim bir gittiğim doktor her bir parmağı 1 hafta çalışmamı önerdi 2. gittiğim doktor birgünde hepsini yaptırdı.İstersen ilk yaptığını 1 hafta çalış diğerlerini daha hızlı yapıp bitirebilirsin.Bir hafta olmadı zaten bir iki kez yaptım kalınlaştırayım dedim onuda başaramadım şimdi neye geçmem lazım acaba ?
canım bunu denerken kasıntı azalıyor her geçen gün daha az yanma olur sonra olmazcanım bende kaç defa gir çık yaptım o yanma geçsin diye ama hiç geçmedi kendimi çok kastım şimdide cesaret edip eşli deneme yapamıyorum
canım bunu denerken kasıntı azalıyor her geçen gün daha az yanma olur sonra olmaz
Benim açılıyor delik ıkınınca egzersiz yaparken de o giriş büyüyor esniyor. Tabi öyle kocaman olmuyor aparatın çapı kadar büyümüyor. Ama yapışık da durmuyor. Kasmıyorsam daha iyi bir açıklık oluyor. O dediğim yerde bir daralma sonra genişleme mi var acaba içersinin yapısını da bilmiyorum parmak ile çalışmadığım için.canım ben kendimde hiç delik büyümesi falan görmedm ancak ittirince giriyordu çünkü orası esnek bi yer o takılduğın yerde bi kaç saniye bekle öyle ittir orayı geçince rahatlıyor zaten.Nefef verirken ittir kaslar çok açılıyor ozaman
canım sen ne durumdasın egzersiz yapabiliyormusunarkadaşlar bana da yardım edin
ayy sorma şimdi ben hamilelik psikolojisine girdim yok buram ağrıyo yok midem bulanıyo sanki hemen hamile kalcam da üstüne iki günde belirtileri başlıcak
Gittim testimi bile aldım gecikirse hemen yaparım diye. Sende Var mı gebelikbende senin gibi hissetmiştim
Ooo iyi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim aratmasin kimseyeyok hayır sonrasında hep korunmuştuk hazirana düşünüyoruz bakalım :)
Ooo iyi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim aratmasin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?