Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu akşam yine yapmak istiyorum bakalım gelcek mi merak ediyorum dediğin gibi benm teyzemn kızınında 2. De gelmiş kan biraz.

Benimde umduğumdan çok normaldi ama tuhaf dediğin gibi ama gün içinde sanki hep bi akıntım var gibi tuvalete gitme ihtiyacı duydum nedense. İlla anormal bişi arıcam ya :d
ayy sorma şimdi ben hamilelik psikolojisine girdim yok buram ağrıyo yok midem bulanıyo sanki hemen hamile kalcam da üstüne iki günde belirtileri başlıcak

Bu akşam yine yapmak istiyorum bakalım gelcek mi merak ediyorum dediğin gibi benm teyzemn kızınında 2. De gelmiş kan biraz.
arkadaş diyor ki sıktım kendimi öyle geldi sıkmasa demek ki gelmeyecekti niye kendine acı çektirme derdindesin ki gelmesin bırak olmuş olması önemli değil mi

ne yapıcaz bu korku ne zaman bitecek
egzersizleri bile yapamıyorum tansiyonum çıkıyo korkudan
kötü bir dönemdeyim yine tat yok tuz yok bana
BENDE yol alamadım canım
Kızlar umutsuzluk yok, başaracağız. Ben de ilerlryemedim hatta olumsuzluk yaşadım geriledm sandım moralim bozuldu sonra yaptığımın yanlış olduğnu anladım sakin kalmaya çalıştım inat ettim egzersizi bırakmadım en azından ince olan aparatı alayım da raht uyuyayım dedim ve yapabildim. Yeneceğimize inanmalıyız. Düşünsnize hangi aşamadaydınız ilk başta oradan bir sey girebileceğine inanmıyordunuz belki. Kulak çubuğunu sokmak bile çok zor gelmişti bana. Ama simdi cevresi 8 cm olan aparatı alıyorum. Siz de geldiğiniz aşamayı ilk baştaki durumunuz ile kıyaslayın. Bu bir süreç zamnla ilerleyeceğiz. Buraya kadar ilerleme varsa devamı gelecek.

canım ben kendimde hiç delik büyümesi falan görmedm ancak ittirince giriyordu çünkü orası esnek bi yer o takılduğın yerde bi kaç saniye bekle öyle ittir orayı geçince rahatlıyor zaten.Nefef verirken ittir kaslar çok açılıyor ozaman

Ca

Canım kaşıntı yok ama, kastığımı düşünüyorum çünkü sonrasında alabildim aparatı kegel yaptım da öyle gevşedi. Dün de egzersiz yaptım bu sefer sorun yoktu.
alıştıktan sonra kassan bile giriyor canım :) Bence biz vajinusmus kadınlarının sorunu bu ayak açmamak ayaklarınızı açtıktan sonra ne kadar kasarsan kas giriyor tek yapmamız gereken sızı hissetiğimizde çekiyoruzya işte ozaman durmamak o geçiyor .Beynimizde biz engel yaratıyoruz geriye gitme olayı yok kafamızda biz kuruyoruz

Bir hafta olmadı zaten bir iki kez yaptım kalınlaştırayım dedim onuda başaramadım şimdi neye geçmem lazım acaba ?
canım benim bir gittiğim doktor her bir parmağı 1 hafta çalışmamı önerdi 2. gittiğim doktor birgünde hepsini yaptırdı.İstersen ilk yaptığını 1 hafta çalış diğerlerini daha hızlı yapıp bitirebilirsin.

Benim açılıyor delik ıkınınca egzersiz yaparken de o giriş büyüyor esniyor. Tabi öyle kocaman olmuyor aparatın çapı kadar büyümüyor. Ama yapışık da durmuyor. Kasmıyorsam daha iyi bir açıklık oluyor. O dediğim yerde bir daralma sonra genişleme mi var acaba içersinin yapısını da bilmiyorum parmak ile çalışmadığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…