- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.181
Bir hafta olmadı zaten bir iki kez yaptım kalınlaştırayım dedim onuda başaramadım şimdi neye geçmem lazım acaba ?canım ne güzel başlamışsın kendin tek kulak çubuğunu bile almışsın ben okadarını bile yapamıyordum.Ne kadardır çalışıyorsun ki
Bende de ilk yaptığımızda kan gelmedi. Eşim cok az bi kısmı kaldı Demişti. Bi parmak kalınlığında falan. Ikinci kez denememizde ise sanırım biraz panik oldum heyecandan sıktım kendimi. O zaman kan geldi. Kan dedimse öyle abartılacak bişey değil. Bacağınız da bir yara olur o yarayı kavlatırsınız hafif hafif biraz kanarya aynı öyle. Küçük bi mendil vardı. Onu tuttum bi süre geçti beş on dakika içinde.Bende dedim niye gelmedi falan acaba diye korKtum amA rahattım sıkmadımda çok kendimi herhalde ondan dedim.
Üç parmak vallahi tebrik ediyorum. Ben iki parmak tek boğumda yendim. Eşli denemeden önce bi eşinin parmağını dene. Ona güvenmeyi öğren. Ondan sonra deneme yap bence.Teşekkür ederim cnm acemiyim biraz cvp falan yazmada. Eşli denemeye geçemiyorum açıkcası korkuyorum olmazsa diye 3 parmakla biraz daha Çalışmaya devammı etsem ne yapacağımı bilemiyorum
Işaret parmağını denedin mi hiç. Klozete oturup ıkınınca da rahat sokabiliyor insan. Bi dene istersen arkadasım.Bir hafta olmadı zaten bir iki kez yaptım kalınlaştırayım dedim onuda başaramadım şimdi neye geçmem lazım acaba ?
Yaklaşık bi elli Altmış günde ben beklemiştim. Azmet çalışmaları Bırakma. Bende üç dört kez devlet hastanesinde ki bi psikiyatri ye gittim. Onun dışında burdan yardım aldım. Cok şükür ki yendim. Sen de yapabilirsin arkadasım.evliliğimin ilk günlerinin böle geçeçeği aklımın ucundan bile gecmezdi dısarda milyonlarca kadın hatta milyarlarca kadın var ve herkesin rahatlıkla yaptığı sey için 50 gündr bekliyoruz neyi beklediğimizi de bilmiyorum nasıl cıkacağız hallaolacak bu iş illa binlerce lira mı vermek gerekiyor aklımı kacıracağım
Bence milyarları dökmeden biraz kendin çabala. Çalışıyor musun bilmiyorum ama tüm gün Uğraş. Bazı arkadaşlar cok kısa sürede halledebiliyor.eşimle 5 yıldrı sevgiliyiz ve yaklasık 50 gün önce evlendik ama hala evli gibi hissedemiyorum kendimi malesef eminim eşimde böle düşünüyor. doktora gitsem mi? yoksa evde eğzersiz mı yapsam .eğzeriszleri ne kadar süre yapmayalım ,ne kader devam etmeyim ,içimde aşamadığım su eksiklik hissi... dün bir doktorla telden görüştüm ortalama 2500 ile 4500 arası bir tedavi ücreti varmıs ve de ilk başta 300 liralik bir muayene ücreti... elbette bu duurum asılamayacak gibi bir hal alırsa vereceğiz bu paryı da napalım. işin içinden çıkamıyorum şaşım kaldım hiç gece olmasın ve biz yatağa girmeyelim
Işaret parmağını denedin mi hiç. Klozete oturup ıkınınca da rahat sokabiliyor insan. Bi dene istersen arkadasım.
Bence bi parmağı dene derim. İçirisinin esnedini görmek bana iyi gelmişti. Hem insan kendi parmağına daha güvenir.Parmaktan ziyade yabancı cisim tercih ediyorum kafam biraz fazla uyanık içerideki yapıyı hissedince korkularım artar diye düşünüyorum ama kalınlaştıramadımda
Çok teşekkür ederim burayı okudukça daha çok gaza geliyorum en kısa zamanda Eşli deneme yapmak istiyorum eşimin sağlık sorunları var biraz geçsin hemen denicem Inşallah Allah hepimize yardımcı olsun.Üç parmak vallahi tebrik ediyorum. Ben iki parmak tek boğumda yendim. Eşli denemeden önce bi eşinin parmağını dene. Ona güvenmeyi öğren. Ondan sonra deneme yap bence.
Oraya birşey sokabildiğimde aslında inandım orası bir boşluk şekil alabilen ama işte şu giriş kısmıyla iç yapı öyle değil... O ilk girişin esnemesi lazım ki belki kalınlaştırabilirim o zamanBence bi parmağı dene derim. İçirisinin esnedini görmek bana iyi gelmişti. Hem insan kendi parmağına daha güvenir.
Bi de tv karşısında sevdiğin bi programı izlerken dene. O zaman daha gevşemiş oluyır insan.
çalışıyorum siz ne kadarlık bir süreçte yendinizBence milyarları dökmeden biraz kendin çabala. Çalışıyor musun bilmiyorum ama tüm gün Uğraş. Bazı arkadaşlar cok kısa sürede halledebiliyor.
Doktor bana yavaş olmam konusunda ısrarda bulunmasa idi ben de bu egzersizlerin çopunu daha hızlı halledebilir olacaktım.
Egsersizlere başla bence zaman kaybetmeden.
selam kızlar, nasılsınız..
ben yine hiç yol alamadım
yenen tüm kızlara tebriklerdarısı bizlerin başına
BENDE yol alamadım canım
Canım emla kullanmıyorum hiç alıştırmak istemedim kendimi. Beynimizi rahatlatmadığımız sürece emla da işe yaramıyor. O anki psikoloji önemli geçici bir durum yaşadığın bugün rahatlıkla alacaksın aparatı sadece aklına getirme dünü.Canım o batma gibi rahatsızlık verici his yüzünden 2 saat uğraşmişimdir emla bile rahatlatmadı .. Giriş sanki şiş oldu sanki aparatı dokundurup çekmekten. Ben inat ettikçe ora da inat ediyor sanki. Yarın ola hayrola bakalım.
Canım kaşıntı yok ama, kastığımı düşünüyorum çünkü sonrasında alabildim aparatı kegel yaptım da öyle gevşedi. Dün de egzersiz yaptım bu sefer sorun yoktu.kızlar o batma yanma durumu mantardan da olabilir çünkü siz artık çalışmasını biliyorsunuz fazla jel kullanımı mantar yapıyor doktora gözükün
Cnm bacaklarımı açabildiğim kadar açıyorum girişi açamadım ıkınınca delik büyrdü çok az açıklık oldu kastığım için bir de çok yorgundum o gün. Etkiliyor sanırım. Bende sızı yanma olmadı şimdiye kadar şükür ama tek sorunum var şimdilik. Çevresi 8 cm olan aparat 6-7 cm giriyor ittiğimde gerilme hissediyorum ve itemiyorum arkada bir et parçası gibi bir şeye değiyor ya da ben öyle hissediyorum. Orda bekliyorum ıkınıyorum itmye çalışıyorum o his yüzünden ilereyemiyorum.canım bacak aralığıda çok önemli ne kadar çok açarsan okadar sızı falan olmaz
Ben önce psikiyatriye gittim. Doktor bna acele etmemem gerektiğini söyledi. Yapabilecek iken diğer parmaklara geçmedim.çalışıyorum siz ne kadarlık bir süreçte yendinizegzersizler konusunda nasıl bir program zilemeyelim ki mesela orta parmağı ilk boğuma kadar soakabiliyorum deneyip deneyip tamamını soktuktan sonra mı 2 parmağa geceyim
Benimde umduğumdan çok normaldi ama tuhaf dediğin gibi ama gün içinde sanki hep bi akıntım var gibi tuvalete gitme ihtiyacı duydum nedense. İlla anormal bişi arıcam ya :dbende öyle çok rahattım, ona yordum. Kaderim normal olanı bu aslında diyo, ama bende diyorum bu kadar normal olmak zorunda değildi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?