Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah dilerim herkes kısa sürede kurtulur çok tuhaf ama gerçekten bu mu yani dedim bitince ama yaparken eşimden de benden de nasıl terler döküldü anlatamam :) :)

Siz yatak ucuna doğru yatıyosunuz ayakalarınızı açıp o an eşiniz çok rahat görebiliyo iyice açık oluyo ve yavaş yavaş yerleştiriyo deliğe ve gidio. Ben zeytinyağı ve emla kremi kullandım ama her şey psikolojik. Kafada bitirmek lazım ve kendimize güvenmemiz lazım kızlar ve bol dua tabiki neleri aşıyoruz bu bizi yıldırmasın. Bizden küçüklr rahat yapıosa biz niye yapamayalımki hadi inşallah herkes yakında aşıcak bu illeti sadece ben yapacağım diyin ve eşinizin yaklaşımı önemli tabiki bana kalsa ertelenebildği kadar ertelerdm herhalde

Canım o batma gibi rahatsızlık verici his yüzünden 2 saat uğraşmişimdir emla bile rahatlatmadı .. Giriş sanki şiş oldu sanki aparatı dokundurup çekmekten. Ben inat ettikçe ora da inat ediyor sanki. Yarın ola hayrola bakalım.

Tebrikler canimm:) bende de kan gelmedi egzersizlerle esnediği için gelmemiş olabilirmis. Seni de duydum rahatladım bende ay yendim bide kan gelmedi acaba tamamen olmadı ki stresi yaşıyordum

canım ben yendim ama dediğin olay şu yarısından sonra yanma bende de var hala geçmedi yanma olduğunda duruyorum geçmeye başladığında tekrar ittiriyorum beynimi rahatlatıyorum bi kaç kez yarısına kadar gir çık yapıyorum sonra tam oluyor.Hiç üzülüp ağlama bende bir kaç ay aynı yarısına kadar aldım çalışırken çalışırken beynimiz kabulleniyor hepsi giriyor sadece biraz sabretmek gerekiyor canım

kızlar o batma yanma durumu mantardan da olabilir çünkü siz artık çalışmasını biliyorsunuz fazla jel kullanımı mantar yapıyor doktora gözükün

Ben sizin gibi ölçmuyorum kaç cm diye ya .. P. . Kalinliginda olmadığı kesin.. zaten çok yavaş ilerliyorum p.. kalinligina ulaşan a kadar aylarım geçer benim
hiçte ayların falan geçmez canım bir tek baş parmağı kalınlığıında bişey alabiliyorsan kalın aparatıda alabilirsin.Ben dokunmaya bile korkuyordum en küçük aparatı doktor sayesinde yaptım sonra aynı gün içinde orta ve kalın aparatıda yaptım doktorunda yaptığı hiç birşey yok sadece bizim yapamadığımız canımız acıyacak diye ittiremediğimiz aparatı ittiriyor hepsi bu.Birde bacaklarını geniş açman önemli ne kadar geniş açarsan okadar hiç bişey hissetmezsin.Seni korkutan o en başta giriş kısmında hafif sızı hissediyorsundur onu hissedince geri çekiyosundur obir kaç saniyelik bişey onu hissedince geri çekme biraz bekle o geçecek sonra derin nefes al verirken ittir nasıl girecek göreceksin.Ben ilk o büyük aparatta aynı senin gibi kendimi korkutmuştum doktor yaptı ama ben evde nasıl yapıcam diye oyüzden ilk 3 gün emle krem kullandım öyle yapdım 4. gün çok rahat yapıyordum.Korkma dene hiç birşey kaybetmezsin ilerlediğini görüncenasıl sevineceksin .Biz burdayız takıldığın yerlerde sor canım

ne güzel ilerlemişsin canım.Hiç eşli denemeye geçtin mi?3 parmağı yapıyor olabilmen penis denemesinede geçme aşamasına gelmen demektir.

Tebrikler canimm:) bende de kan gelmedi egzersizlerle esnediği için gelmemiş olabilirmis. Seni de duydum rahatladım bende ay yendim bide kan gelmedi acaba tamamen olmadı ki stresi yaşıyordum
Bende dedim niye gelmedi falan acaba diye korKtum amA rahattım sıkmadımda çok kendimi herhalde ondan dedim.

3 parmak 1 bogum alabiliyorum ama esli denemede bacagimi kasiyorum uyluklari. Esli denemede zorlaniyorum . korku geliyor ne yapmaliyim yag da kullaniyoruz

canım bende kaç defa gir çık yaptım o yanma geçsin diye ama hiç geçmedi kendimi çok kastım şimdide cesaret edip eşli deneme yapamıyorum

evliliğimin ilk günlerinin böle geçeçeği aklımın ucundan bile gecmezdi dısarda milyonlarca kadın hatta milyarlarca kadın var ve herkesin rahatlıkla yaptığı sey için 50 gündr bekliyoruz neyi beklediğimizi de bilmiyorum nasıl cıkacağız hallaolacak bu iş illa binlerce lira mı vermek gerekiyor aklımı kacıracağım

eşimle 5 yıldrı sevgiliyiz ve yaklasık 50 gün önce evlendik ama hala evli gibi hissedemiyorum kendimi malesef eminim eşimde böle düşünüyor. doktora gitsem mi? yoksa evde eğzersiz mı yapsam .eğzeriszleri ne kadar süre yapmayalım ,ne kader devam etmeyim ,içimde aşamadığım su eksiklik hissi... dün bir doktorla telden görüştüm ortalama 2500 ile 4500 arası bir tedavi ücreti varmıs ve de ilk başta 300 liralik bir muayene ücreti... elbette bu duurum asılamayacak gibi bir hal alırsa vereceğiz bu paryı da napalım. işin içinden çıkamıyorum şaşım kaldım hiç gece olmasın ve biz yatağa girmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…