- 23 Mayıs 2015
- 22
- 6
- 1
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.161
Ne güzel haberler alıyoruz son gunlerde tebrkler :) yatak ucunu ben de deneyecegim eşli denemeye geçtiğimde.
Canım o batma gibi rahatsızlık verici his yüzünden 2 saat uğraşmişimdir emla bile rahatlatmadı .. Giriş sanki şiş oldu sanki aparatı dokundurup çekmekten. Ben inat ettikçe ora da inat ediyor sanki. Yarın ola hayrola bakalım.Canımm cumartesi günü benim de başıma geldii alabildiğim aparatı alamadım girise dayayıp ittiğimde her seferinde batma oldu ağladım baya neden olmuyor diye kegel yaptım sonra aparatın birini yaptım bir boy büyüğü grmed yine batma oldu. O gün de çok yorgundum ve kafamda başka şeyler vardı işle ilgili odaklanamadım galiba. Olabiliyormus böyle normalmiş. Bugün yapabildim sorunsuz girdi ama kalın olan 6-7 cm anca soktum daha ileri gitmedi.
Tebrikler canimm:) bende de kan gelmedi egzersizlerle esnediği için gelmemiş olabilirmis. Seni de duydum rahatladım bende ay yendim bide kan gelmedi acaba tamamen olmadı ki stresi yaşıyordumHerkese iyi akşamlar bende yendim çok şükür bu olayı adanis sayesinde adanis Allah senden razı olsun tez zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben ki ağustos başında evlenmiştim sürekli erteledim korktum pek aparatta çalışamadım bişi giremez sanıyodum içime ama en büyük destekçim eşim oldu. Ben kendi parmağımı içime alamazken o bana parmak egzersizi yaptı bıkmadan ki ben çok nazlıyımdır canım kıymetlidir. en son şimdi deneyelim dedi tamam dedim bi o alta geçiyo bi ben komedi gibi :) ama yatak ucuyla yapabildik çok şükür. Şuanda çok tuhaf hissediyorum ben mi yaptım gerçekten diye. Ama kan gelmedi. Bi girerken tuhaf oluo sonra kendi gidio zaten. Hafif yanma hissediyorum o kadar darısı diğer herkesin başına inş ama kızlar ben yaptıysam herkes yapar :) :)
canım ben yendim ama dediğin olay şu yarısından sonra yanma bende de var hala geçmedi yanma olduğunda duruyorum geçmeye başladığında tekrar ittiriyorum beynimi rahatlatıyorum bi kaç kez yarısına kadar gir çık yapıyorum sonra tam oluyor.Hiç üzülüp ağlama bende bir kaç ay aynı yarısına kadar aldım çalışırken çalışırken beynimiz kabulleniyor hepsi giriyor sadece biraz sabretmek gerekiyor canımkızlar neden böyle oluyor anlamıyorum okadar kızgınımki kendime dün gece eşli deneme yapalım dedik 1 ay sonra yine aynısı yarısından fazlasını alabildim p..... ama gerisi kendimi kastığım için ilerlemiyor ne kadar nefes alıp versemde ıkınsamda ilerlemedi çok kastım kendimi ilk başta başı girerken hiç birşey hissetmedim ama sonrasında yanma olduğu için gerisi gelmedi hep böyle kafayı yiycem yakında neden böyle oluyor neden kendimi serbest bırakamıyorum off offf bir anlık serbest bıraksam bile ittirmeye cesaret edemiyorum
kızlar o batma yanma durumu mantardan da olabilir çünkü siz artık çalışmasını biliyorsunuz fazla jel kullanımı mantar yapıyor doktora gözükünCanım o batma gibi rahatsızlık verici his yüzünden 2 saat uğraşmişimdir emla bile rahatlatmadı .. Giriş sanki şiş oldu sanki aparatı dokundurup çekmekten. Ben inat ettikçe ora da inat ediyor sanki. Yarın ola hayrola bakalım.
canım bacak aralığıda çok önemli ne kadar çok açarsan okadar sızı falan olmazÖyle yaptım ama bir turlu girişi açamadım girmedi bile. Yatmadan tekrar egzersiz yapacağım olumlu düşünmeye çalışıyorum inş yapabilirim.
hiçte ayların falan geçmez canım bir tek baş parmağı kalınlığıında bişey alabiliyorsan kalın aparatıda alabilirsin.Ben dokunmaya bile korkuyordum en küçük aparatı doktor sayesinde yaptım sonra aynı gün içinde orta ve kalın aparatıda yaptım doktorunda yaptığı hiç birşey yok sadece bizim yapamadığımız canımız acıyacak diye ittiremediğimiz aparatı ittiriyor hepsi bu.Birde bacaklarını geniş açman önemli ne kadar geniş açarsan okadar hiç bişey hissetmezsin.Seni korkutan o en başta giriş kısmında hafif sızı hissediyorsundur onu hissedince geri çekiyosundur obir kaç saniyelik bişey onu hissedince geri çekme biraz bekle o geçecek sonra derin nefes al verirken ittir nasıl girecek göreceksin.Ben ilk o büyük aparatta aynı senin gibi kendimi korkutmuştum doktor yaptı ama ben evde nasıl yapıcam diye oyüzden ilk 3 gün emle krem kullandım öyle yapdım 4. gün çok rahat yapıyordum.Korkma dene hiç birşey kaybetmezsin ilerlediğini görüncenasıl sevineceksin .Biz burdayız takıldığın yerlerde sor canımBen sizin gibi ölçmuyorum kaç cm diye ya .. P. . Kalinliginda olmadığı kesin..zaten çok yavaş ilerliyorum p.. kalinligina ulaşan a kadar aylarım geçer benim
canım ne güzel başlamışsın kendin tek kulak çubuğunu bile almışsın ben okadarını bile yapamıyordum.Ne kadardır çalışıyorsun kiKızlar ben daha o kadar başındayım ki kulak çubuğuonuda kalınlaştıramadım iki tane birlikte yapayım dedim başaramadım canım acıdı
ne güzel ilerlemişsin canım.Hiç eşli denemeye geçtin mi?3 parmağı yapıyor olabilmen penis denemesinede geçme aşamasına gelmen demektir.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hatta balayından beri takip ediyorum Sayfayı ama bi türlü yazamamıştım vijinismusla ilgili olan bütün sayfaları gözden geçirdim defalarca okudum ama bi türlü yenemedim tabi okumakla olmuyor.sonra doktora gitmeye karar verdik eşimle önce kadın doğum doktoruna gittik doktor bi sorunum olmadığını sadece zarımın kalın olduğunu söyledi daha sonra psikoloğa Gittik parmak egzersizi yapmam gerektiğini söyledi ama o zamanlar yapamadım eşimde istemedi yapmamı ben yinede denedim ama olmadı.yaklaşık bir aydır =Sayfayı okudukça gaza geldim Ve egzersizlere başladım sanırım iyi gidiyorum 2parmak çok rahat alıyorum kendime rimelden aparat Yaptım rimele 5kat kadar peçete sardım streçledim onuda alabiliyorum ama 3parmakta zorlanıyorum..benim hikayemde böyle ne yapmalıyım sizce ne durumdayım bu arada hafta sonu evlilik yıldönümümüz sizce o güne kafa çözebilirmiyim.
Bende dedim niye gelmedi falan acaba diye korKtum amA rahattım sıkmadımda çok kendimi herhalde ondan dedim.Tebrikler canimm:) bende de kan gelmedi egzersizlerle esnediği için gelmemiş olabilirmis. Seni de duydum rahatladım bende ay yendim bide kan gelmedi acaba tamamen olmadı ki stresi yaşıyordum
bende öyle çok rahattım, ona yordum. Kaderim normal olanı bu aslında diyo, ama bende diyorum bu kadar normal olmak zorunda değildi diyeBende dedim niye gelmedi falan acaba diye korKtum amA rahattım sıkmadımda çok kendimi herhalde ondan dedim.
canım ben yendim ama dediğin olay şu yarısından sonra yanma bende de var hala geçmedi yanma olduğunda duruyorum geçmeye başladığında tekrar ittiriyorum beynimi rahatlatıyorum bi kaç kez yarısına kadar gir çık yapıyorum sonra tam oluyor.Hiç üzülüp ağlama bende bir kaç ay aynı yarısına kadar aldım çalışırken çalışırken beynimiz kabulleniyor hepsi giriyor sadece biraz sabretmek gerekiyor canım
merhaba canımmerhaba
ne güzel ilerlemişsin canım.Hiç eşli denemeye geçtin mi?3 parmağı yapıyor olabilmen penis denemesinede geçme aşamasına gelmen demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?