- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.481
Arkadaslarr suann 6 ayluk evliyimm ve bugune kadarr bacagimi bile zor acan biri olarak dun gece ilk iliskiye girebildik sonunda insallahh sizdee biran once atlatabilirsinizz ben cok cektimm ve inanin vajinismusla savasan tum kadinlarimiz icin duaa ediyorum insallah herkez bu savasi yenerr ve kurtulurr bebislerimizz olurr allahin izniyle
kızlar s int araştırırken bişey buldum yapay p.s son aşamada alsam faydası olurmu acaba daha mı kolay olur onunla çalışması deneyen varmı ???
Su listede adimi görecegim günler gelecekmi acaba??Insallah haziran ayinda yenenlerden bende olurum.. Kizlar varmi aranizda Haziranda yenicem kafaya koydum diyenler??
Adanis onunla 2 kere yaptık zaten ama niye misyonerde olmuyor
Sağol adaniscim :):×Serpil, illa misyoner olacak, olmalı diye sakın zorlama kuzucum. Ben aylarca misyoner pozisyona geçemedim, rahat edemiyordum çünkü. Yendikten sonra birkaç ay boyunca üstte olduğum pozisyonda devam ettik, hiçbir şey de kaybetmedik. Alıştıkça farklı pozisyonlar denedik. Sen şu anda ilişkiye alışana kadar, en rahat ettiğin pozisyonda devam et, deneyim kazandıkça ister istemez yeni pozisyonlar deniyorsun zaten, yani biraz zaman ver kendine, sabırlı ol birtanem.
siz nerden almıştınız sadece int bir site var satış yapan başka bi yerde varsa temin edebilcegimiz söyleyebilirmisinizCanım ben dilatör setle çalıştım, çok rahat ettim, edinebilirsen faydasını göreceğini düşünüyorum. P..se olan benzerliği beynimizi daha kolay ikna ediyor, imkanın varsa eğer almanı tavsiye ederim.
siz nerden almıştınız sadece int bir site var satış yapan başka bi yerde varsa temin edebilcegimiz söyleyebilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik önceleri stres yapmadım ama şimdi stres yapmaya başladım. .. sorun içime bi şeyin girecek olmasını kabullenemiyorum ... bir de eşim ben yatarken üstüme uzanıp yapamıyor o zaman olmuyor diyor. Ben yatarken ayaklarımı omzuna alıp yapmaya çalışıyor o zamanda ben o anda onu itiYorum yani ilk kez yapacaksak hani pozisyonla yapmak lazım .. çok mutsuzum
ilgilendiginiz için cok tesekkür ederim sizeCanım doktorumun kliniğinden edinmiştim ben. Burada internetten alan arkadaşlarımız var, hangi siteden aldıklarını sorabilirsin, en uygun fiyatı da öğrenmiş olursun.
ilgilendiginiz için cok tesekkür ederim size
bu bilgiler bizim içnde cok iyi oldu bende yenersem bu pozisyonlarda deniycemMerhaba sevgili "her şey yolunda" :)) kullanıcı adın çok hoş, sen de 3 idiot sevenlerdensin demek :))
Denediğiniz pozisyon misyoner pozisyon, kişiye göre değişse de ilk deneme için yapılması en tuhaf pozisyonlardan biridir. Hele de eşinin tavşan pozisyonu yapmaya çalışması yani bacaklarını omzuna alması, henüz çok erken sizin için, sana itici gelmesi çok normal. Sana 2 pozisyon önereceğim canım. İlki yatak ucu pozisyonu. Yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, eşinde yerde senin önünde diz çöküyor, p..s ve vajina tam olarak karşı karşıya gelmiş olacak. Dilersen bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin. Hazır olduğunda derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken eşin ilerleyecek, hiç korkma canın yanmayacak birtanem, daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz, kendini kasmazsan p..s rahatlıkla girer.
İkinci pozisyon senin eşinin üzerinde ona sırtını dönük olarak oturduğun pozisyon. Bunun rahatlığı kontrolün tamamen sende olması. İstediğin zaman almaya başlayabilirsin, yine derin bir nefes al, nefesini verirken almaya başla. Rahat ol, vajinanda canını yakacak hiçbir engel yok birtanem, sadece bir boşluktan ibaret. Bizleri habersiz bırakma, hangi aşamaya geldiğini mutlaka yaz. Mesela p..s yarısına kadar girdi diyelim, sakın çıkarma, alışsın 10-15 saniye kadar içinde beklet, tekrar hazır olduğunda nefes egzersiziyle almaya devam et.
bu bilgiler bizim içnde cok iyi oldu bende yenersem bu pozisyonlarda deniycem
Sevgili adaNis vermiş olduğun cevap için çok teşekkür ederim pozisyinumuzda bir sorun olabilir ve o yatak ucunu kesinlikle deneyecegm en mantıklı bu geldi bana inşallah oluyuuurrrr. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?