Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen egzersizi aparatin ustune oturarak yaptin mi isin cok kolay bence canim zaten basi giriyor hadi az kaldi sen de yeneceksin. ben bas kismini alamadim daha buyuk geliyor bir de sert. cok uzuluyorum 5 yil bitecek. Dua ediyorum surekli insallah bir gun basarabilirim ben de.

Canım merhaba, hoşgeldin bayadır yoktun merak ettim seni. Nasılsın? Ben yerimde sayıyorum ilerleyemedim iyi giderken takıldım kaldım.

Kuzucum merhaba, hoşbulduk Derinim. Evimizi değiştirdik canım, taşınma telaşıyla uğraşıyorum günlerdir. Gelemesem de aklım hep sizdeydi. Her zaman iyi tarafından bakalım, yerinde saymak, endişe edip geriye gitmekten yeğdir. Sendeki cesareti, azmi çok iyi biliyorum, sen güçlü bir kızsın, hangi pozisyonda nasıl alman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Hep söylerim ya birtanem, tek bir kulak çubuğunu almanız bile bu illetin büyük bir kısmını yenmenize yeter aslında, böylece beyin kabullenmiş oluyor vajinaya herhangi bir nesnenin girebileceğini, egzersiz yapma sebebimiz de bu. Geriye kalan tek şey cesaret gösterip üzerine gitmen, sabırla, inatla devam etmen. Sakın bırakma, bu noktaya kadar geldin, ilerledin, ertelemeden, sabırla devam et çalışmalarına, şu listeye adını yazacağımız günleri düşün canım benim, ben senden eminim, sen de kendinden emin ol, başaracaksın.

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2 NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35

26-) Please16

Ben de aynı senin gibiydim egzersizi sırt üstü yapıyordum eş denemesinde eşime dönük üstte yapıyordum ve sadece uç kısmı giriyodu ve azıcık ilerleyebiliyodum.. Mümkün değil daha ileri gitmiyordu. Ama son iki hafta aparatı aynı üstte eş denemesi gidip önümde ve hafifçe geriye eğimli tutup oturma çalıştım.. Bu önemli çok dik tutmamalısınız.. 3 gün önce aynı şekilde egzersiz yapıp hemen o pozisyonda eş denemesine geçtim o kadar kolay oldu ki bebe yağı bile sürmeden kayıp gidiverdi.. Sen de bu şekilde çalış canım zaten çoğunu başarmışsın son bir adım kalmış sadece:))

kıızz evet ja bı acele edıo .. dıomkı yavas yap sen acele edınce korkuom dıye ama anlamıo

kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha demın yıne eş denemesi yaptık... veeee tam olarak gırdımı gırmedımı anlamadım.. herzamankı gıbı nefen alıp verırken ıkınarak ıcıme almaya basladım ama yavaş yavaş tabii... neyse sonra ikl gene ucu gırdı bıraz bekledım gerı cıkardım sonra tekrar aynı sekılde ıkınırkene ıcıme aldım bukez az daha ıcıme alabıldım .. cıkarmadan bekledım sıkıp bıraktım sonra ıcımdeyken gene nesef alıp verdım yavas yavas ıcıme az daha aldım aff edersınız ayıp olacak ama başka turlu yazamıom.. neyse dış dudaklarla eşimin penıs tarafı baya yapısıktı elimle nekadar ıcınde dıye test ettım .. iç dudakların orda sadece 2-2,5 cm kadar dısardaydı.. acaba sızce oldumukı hmm... yanı hemen hemen 9-10 cm kadar ıcımdeydı... sonra gerı cıkarttım gerı gırerkene eşim dayanamadı veeee....... olan oldu suanda alt tarafımda degişik bı his var sankı içimde bişi vardı gıbı... sıkıp bırakırkenede bellı oluodu .. kendımı az daha serbest bıraksaydım belkı 12 13 cm kadar gırerdı demı.. ama hala anlamadım acaba birazcık olsun yendımmıkı :) inanın bu halime 1000 lerce kez çok çok çok şükür ... rabbim diğer herkezleride bu aşamalara getırsın aminnn... tekrar soruyorum acaba oldumuki.. ama pek rahat degıldım gene az biraz kasılmalar vardı :) buda normaldir herhalde..

nasılda ilaç gibi geldi anlattıkların, Tebrikler canım, darısı da bizlerin başına inşallah
hala şu egzersiz kafama yatmıyor aklım alamıyor korkuyorum onun dışında büyük azim helal olsun.
su mum olayı ve ece ulusoy dediklerini denicem bakalım hayırlısı olsun artık ama OLSUN LÜTFEN

insallah bebegim insallah hepimiz kurtulucaz bu dertten :)
bak ben bir parmak 2 bogum aldiktan sonta pns basini almayi basardim..aparattan cok daha kolay yemin ederim..sen de yaparsin biraz ugrasirsan sana guveniyorum :*

egzersizi oyle yapicam artik sonra da pnsi aparat gibi dusunup uzerine oturucam :)

bu arada bu kez eş denemesi fazla sürmedi yanii en fazla 20 25 dk.. herzaman 1- 1 bucuk saat surerken :)

SAbrili tabiki olmuş canım :) Tebrik ederim. Şuan kendine inanamıyorsun ondan emin olamıyorsun:) Şimdi tecrübe kazanmada iş. Tebrik ederim canım. Banada dua et....

canım bana olmuş gibi geldi gerçi olan biri bunu daha iyi bilir bence
bu bile süper ben şimdiden tebrik ederim canım, Allah bizede bu kadar olmayı bile gösterse işi bitiricezde o kadarı bırak ben egzersiz bile yapamıyorum o yüzden sen bu iş oldu bitti de ve eşli denemeleri çoğalt sıklaştır bırakma derim ben

sende bırakma inan bana ezersiz yaptıkca insan cesaretlenıo :)

SAbrili tabiki olmuş canım :) Tebrik ederim. Şuan kendine inanamıyorsun ondan emin olamıyorsun:) Şimdi tecrübe kazanmada iş. Tebrik ederim canım. Banada dua et....
herzaman hepimize dua edıom.. sagol canım benım darısı sızlere inşallah.. dediğn gibi inan kendime inqanamıom.. girişte az bı iğne batması gibi oldu ama sonrası az sızı olo hemen gerı gecıo oda galıba genışledığı için :) sen de yaparsın... bırakma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…