Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sgol allah razı olsun :) darısı başınıza bırakmayın kendınızı

evet canim sona yaklastim ama uzun zamandir yerimde sayiyorum..aparat kalinligin nasildi pns kalinligina yakin miydi canim

tebriklerrrrrr canim benim.. gozun aydinnnn :)

Gozun aydin canim

evet canim sona yaklastim ama uzun zamandir yerimde sayiyorum..aparat kalinligin nasildi pns kalinligina yakin miydi canim
7-8 cm kadardı aparatım.. Uzun zamandır aynı kalınlıkta çalıştım.. İnan çok da kalına gerek yok çünkü penis aparattan daha kolay.. Aparat çok sert esnek değil o yüzden insanı zorluyor ama penis esnek olduğu için çok daha rahattı.. Umutsuzluğa kapılma brn de çook uzun zaman yerimde saydım...bgn ikinci kez denicem eşle bakalım inşallah ilki kadar kolay olur..eş denemesinden önce mutlaka bol bebe yapyla egzersiz yap hemen ardından eş denemesine geç derim çünkü iyice açılmış oluyo ve yağ içerilere girdiği için kayganlaşmış oluyo iyice canım.. Kolay gelsin herkese

Tatlım vakit kaybetme bir an önce egzersize başla bak ben bir yıl bekledim egzersiz için ne salakmışım diyorum şimdi..boşuna vakit kaybetme..ben egzersize cesaret edemezken şu bahsettiğim kitapları okumuştum.. Bak burda yazılanlar da çok kıymetli hepsini oku kendine güven dua et ve başla.. Allah yardım eder sen yeter ki emek harca canım.. Soruların olursa özelden de yazabilirsin

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2 NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16

27-) bir umut 34

Cimcimem, harikasın.. Aynı yöntemle denemeye devam et, anlattığın kadarıyla 2-3 cm kadar bir şey kalmış, yani devede kulak hatta tüy :)) Rahat olamaman çok normal canım, daha çok yeni hissediyorsun bu duyguyu, alıştıkça rahatlayacaksın. Öpüyorum seni kocaman

sagol canim :) ben 1 parmak 2 bogum aldiktan sonra pns basini aldim..simdi 2.5 parmak kalinliginda aparat yaptim onunla yapiyorum egzersiz sirf yonunu bulabilmek icin..pnsle ayarlayamiyodum cunku aparat egzersizindeki pozisyona alistim..oturarak aparatla calisicam artik..esim hep bana gogus tarafina bi yastik koy..yastigi benmisim gibi dusun.. poponu kaldir o sekilde yap egzersizi diyodu..(esli denemelerde yaptigimiz gibi)keske o soyledigi zaman yapsaymisim cok da dikkate almamistim esimi..
insallah biticek bu kabus hepimiz yenicez ohhh beee dicez :)

bende seni öpüommmm bıdakı sefere hepsını yapabılırımmmmm

ayyy inşallah

Sabırlı bravo olmussssss benimde bıyle oldu ve deneye deneye tamamı gırdı sende kurtuldun denemeye devam

Kızlar En rahat hangi pozisyonda yapiyorsunuz biz bi türlü tutturamiyoruz geri çıkıyor

Serpilcim, yatak ucu pozisyonunu denemediysen, mutlaka denemelisin. Çıkma durumu söz konusu olmuyor, en azından ben o problemi yaşamadım. Zamanla, tecrübe kazandıkça bu sorun kendiliğinden aşılıyor, hiç endişelenme canım.

kızlar ben aparatla yapamıyodum batıyodu biraz günaha girdim mi bilmiyom ama bugün salataluk la denedm ve yaptm hemde ağrı acı yok sızıda egzetsz yaptkca azalıyo

Salatalığa gelinceye kadar o kadar çok aparat seçeneğin var ki, hatta aparatını peçete ve streçle yumuşak hale getirebilirdin, bizlere danışsaydın keşke, gözlerime inanamadım okuyunca. Her insan hata yapar, bir kere daha tekrarlamamanı umuyorum sevgili elif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…