- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.461
ayy kıızzz inan inanamıom daha oldumu dıye cokkk tuhaf bı hisSabrili ... Adanise adını yazdır canım. Bu muymuş listesine .)
ayy kıızzz inan inanamıom daha oldumu dıye cokkk tuhaf bı his
ayy sagol kızz ... aminn aminn rabbim hepımızın yardımcısı olsun.. :)canım gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah
sgol allah razı olsun :) darısı başınıza bırakmayın kendınızıcanım bana olmuş gibi geldi gerçi olan biri bunu daha iyi bilir bence
bu bile süper ben şimdiden tebrik ederim canım, Allah bizede bu kadar olmayı bile gösterse işi bitiricezde o kadarı bırak ben egzersiz bile yapamıyorum o yüzden sen bu iş oldu bitti de ve eşli denemeleri çoğalt sıklaştır bırakma derim ben
ayy sagol kızz ... aminn aminn rabbim hepımızın yardımcısı olsun.. :)
evet canim sona yaklastim ama uzun zamandir yerimde sayiyorum..aparat kalinligin nasildi pns kalinligina yakin miydi canimBen de aynı senin gibiydim egzersizi sırt üstü yapıyordum eş denemesinde eşime dönük üstte yapıyordum ve sadece uç kısmı giriyodu ve azıcık ilerleyebiliyodum.. Mümkün değil daha ileri gitmiyordu. Ama son iki hafta aparatı aynı üstte eş denemesi gidip önümde ve hafifçe geriye eğimli tutup oturma çalıştım.. Bu önemli çok dik tutmamalısınız.. 3 gün önce aynı şekilde egzersiz yapıp hemen o pozisyonda eş denemesine geçtim o kadar kolay oldu ki bebe yağı bile sürmeden kayıp gidiverdi.. Sen de bu şekilde çalış canım zaten çoğunu başarmışsın son bir adım kalmış sadece:))
tebriklerrrrrr canim benim.. gozun aydinnnn :)kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha demın yıne eş denemesi yaptık... veeee tam olarak gırdımı gırmedımı anlamadım.. herzamankı gıbı nefen alıp verırken ıkınarak ıcıme almaya basladım ama yavaş yavaş tabii... neyse sonra ikl gene ucu gırdı bıraz bekledım gerı cıkardım sonra tekrar aynı sekılde ıkınırkene ıcıme aldım bukez az daha ıcıme alabıldım .. cıkarmadan bekledım sıkıp bıraktım sonra ıcımdeyken gene nesef alıp verdım yavas yavas ıcıme az daha aldım aff edersınız ayıp olacak ama başka turlu yazamıom.. neyse dış dudaklarla eşimin penıs tarafı baya yapısıktı elimle nekadar ıcınde dıye test ettım .. iç dudakların orda sadece 2-2,5 cm kadar dısardaydı.. acaba sızce oldumukı hmm... yanı hemen hemen 9-10 cm kadar ıcımdeydı... sonra gerı cıkarttım gerı gırerkene eşim dayanamadı veeee....... olan oldusuanda alt tarafımda degişik bı his var sankı içimde bişi vardı gıbı... sıkıp bırakırkenede bellı oluodu .. kendımı az daha serbest bıraksaydım belkı 12 13 cm kadar gırerdı demı.. ama hala anlamadım acaba birazcık olsun yendımmıkı :) inanın bu halime 1000 lerce kez çok çok çok şükür ... rabbim diğer herkezleride bu aşamalara getırsın aminnn... tekrar soruyorum acaba oldumuki.. ama pek rahat degıldım gene az biraz kasılmalar vardı :) buda normaldir herhalde..
Gozun aydin canimkızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha demın yıne eş denemesi yaptık... veeee tam olarak gırdımı gırmedımı anlamadım.. herzamankı gıbı nefen alıp verırken ıkınarak ıcıme almaya basladım ama yavaş yavaş tabii... neyse sonra ikl gene ucu gırdı bıraz bekledım gerı cıkardım sonra tekrar aynı sekılde ıkınırkene ıcıme aldım bukez az daha ıcıme alabıldım .. cıkarmadan bekledım sıkıp bıraktım sonra ıcımdeyken gene nesef alıp verdım yavas yavas ıcıme az daha aldım aff edersınız ayıp olacak ama başka turlu yazamıom.. neyse dış dudaklarla eşimin penıs tarafı baya yapısıktı elimle nekadar ıcınde dıye test ettım .. iç dudakların orda sadece 2-2,5 cm kadar dısardaydı.. acaba sızce oldumukı hmm... yanı hemen hemen 9-10 cm kadar ıcımdeydı... sonra gerı cıkarttım gerı gırerkene eşim dayanamadı veeee....... olan oldusuanda alt tarafımda degişik bı his var sankı içimde bişi vardı gıbı... sıkıp bırakırkenede bellı oluodu .. kendımı az daha serbest bıraksaydım belkı 12 13 cm kadar gırerdı demı.. ama hala anlamadım acaba birazcık olsun yendımmıkı :) inanın bu halime 1000 lerce kez çok çok çok şükür ... rabbim diğer herkezleride bu aşamalara getırsın aminnn... tekrar soruyorum acaba oldumuki.. ama pek rahat degıldım gene az biraz kasılmalar vardı :) buda normaldir herhalde..
sagolllll...Gozun aydin canim
sagol canımmm allah razı olsun :)tebriklerrrrrr canim benim.. gozun aydinnnn :)
7-8 cm kadardı aparatım.. Uzun zamandır aynı kalınlıkta çalıştım.. İnan çok da kalına gerek yok çünkü penis aparattan daha kolay.. Aparat çok sert esnek değil o yüzden insanı zorluyor ama penis esnek olduğu için çok daha rahattı.. Umutsuzluğa kapılma brn de çook uzun zaman yerimde saydım...bgn ikinci kez denicem eşle bakalım inşallah ilki kadar kolay olur..eş denemesinden önce mutlaka bol bebe yapyla egzersiz yap hemen ardından eş denemesine geç derim çünkü iyice açılmış oluyo ve yağ içerilere girdiği için kayganlaşmış oluyo iyice canım.. Kolay gelsin herkeseevet canim sona yaklastim ama uzun zamandir yerimde sayiyorum..aparat kalinligin nasildi pns kalinligina yakin miydi canim
nasılda ilaç gibi geldi anlattıkların, Tebrikler canım, darısı da bizlerin başına inşallah
hala şu egzersiz kafama yatmıyor aklım alamıyor korkuyorum onun dışında büyük azim helal olsun.
su mum olayı ve @ece ulusoy dediklerini denicem bakalım hayırlısı olsun artık ama OLSUN LÜTFEN
kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha demın yıne eş denemesi yaptık... veeee tam olarak gırdımı gırmedımı anlamadım.. herzamankı gıbı nefen alıp verırken ıkınarak ıcıme almaya basladım ama yavaş yavaş tabii... neyse sonra ikl gene ucu gırdı bıraz bekledım gerı cıkardım sonra tekrar aynı sekılde ıkınırkene ıcıme aldım bukez az daha ıcıme alabıldım .. cıkarmadan bekledım sıkıp bıraktım sonra ıcımdeyken gene nesef alıp verdım yavas yavas ıcıme az daha aldım aff edersınız ayıp olacak ama başka turlu yazamıom.. neyse dış dudaklarla eşimin penıs tarafı baya yapısıktı elimle nekadar ıcınde dıye test ettım .. iç dudakların orda sadece 2-2,5 cm kadar dısardaydı.. acaba sızce oldumukı hmm... yanı hemen hemen 9-10 cm kadar ıcımdeydı... sonra gerı cıkarttım gerı gırerkene eşim dayanamadı veeee....... olan oldusuanda alt tarafımda degişik bı his var sankı içimde bişi vardı gıbı... sıkıp bırakırkenede bellı oluodu .. kendımı az daha serbest bıraksaydım belkı 12 13 cm kadar gırerdı demı.. ama hala anlamadım acaba birazcık olsun yendımmıkı :) inanın bu halime 1000 lerce kez çok çok çok şükür ... rabbim diğer herkezleride bu aşamalara getırsın aminnn... tekrar soruyorum acaba oldumuki.. ama pek rahat degıldım gene az biraz kasılmalar vardı :) buda normaldir herhalde..
7-8 cm kadardı aparatım.. Uzun zamandır aynı kalınlıkta çalıştım.. İnan çok da kalına gerek yok çünkü penis aparattan daha kolay.. Aparat çok sert esnek değil o yüzden insanı zorluyor ama penis esnek olduğu için çok daha rahattı.. Umutsuzluğa kapılma brn de çook uzun zaman yerimde saydım...bgn ikinci kez denicem eşle bakalım inşallah ilki kadar kolay olur..eş denemesinden önce mutlaka bol bebe yapyla egzersiz yap hemen ardından eş denemesine geç derim çünkü iyice açılmış oluyo ve yağ içerilere girdiği için kayganlaşmış oluyo iyice canım.. Kolay gelsin herkese
bende seni öpüommmmCimcimem, harikasın.. Aynı yöntemle denemeye devam et, anlattığın kadarıyla 2-3 cm kadar bir şey kalmış, yani devede kulak hatta tüy :)) Rahat olamaman çok normal canım, daha çok yeni hissediyorsun bu duyguyu, alıştıkça rahatlayacaksın. Öpüyorum seni kocaman
Sabırlı bravo olmussssss benimde bıyle oldu ve deneye deneye tamamı gırdı sende kurtuldun denemeye devamkızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha demın yıne eş denemesi yaptık... veeee tam olarak gırdımı gırmedımı anlamadım.. herzamankı gıbı nefen alıp verırken ıkınarak ıcıme almaya basladım ama yavaş yavaş tabii... neyse sonra ikl gene ucu gırdı bıraz bekledım gerı cıkardım sonra tekrar aynı sekılde ıkınırkene ıcıme aldım bukez az daha ıcıme alabıldım .. cıkarmadan bekledım sıkıp bıraktım sonra ıcımdeyken gene nesef alıp verdım yavas yavas ıcıme az daha aldım aff edersınız ayıp olacak ama başka turlu yazamıom.. neyse dış dudaklarla eşimin penıs tarafı baya yapısıktı elimle nekadar ıcınde dıye test ettım .. iç dudakların orda sadece 2-2,5 cm kadar dısardaydı.. acaba sızce oldumukı hmm... yanı hemen hemen 9-10 cm kadar ıcımdeydı... sonra gerı cıkarttım gerı gırerkene eşim dayanamadı veeee....... olan oldusuanda alt tarafımda degişik bı his var sankı içimde bişi vardı gıbı... sıkıp bırakırkenede bellı oluodu .. kendımı az daha serbest bıraksaydım belkı 12 13 cm kadar gırerdı demı.. ama hala anlamadım acaba birazcık olsun yendımmıkı :) inanın bu halime 1000 lerce kez çok çok çok şükür ... rabbim diğer herkezleride bu aşamalara getırsın aminnn... tekrar soruyorum acaba oldumuki.. ama pek rahat degıldım gene az biraz kasılmalar vardı :) buda normaldir herhalde..
Kızlar En rahat hangi pozisyonda yapiyorsunuz biz bi türlü tutturamiyoruz geri çıkıyor
kızlar ben aparatla yapamıyodum batıyodu biraz günaha girdim mi bilmiyom ama bugün salataluk la denedm ve yaptm hemde ağrı acı yok sızıda egzetsz yaptkca azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?