Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaw
ew denemesi yaparken sen ustde ol daha kolay yapa bilirsin o zaman cok vakitde gecmez sertlik icin
eyer yapamazsan aparat hazirla bir az buyuk ve caliw egzersiz yap bir az sonra dene ewinle:)
bawarilar canim

ayyy inşallah bızım adımızda bu lıstede yazılırr..

Tatlım işaret parmağından penis boyutuna geçen çoğu kimse yapamayabilir bu çok normal...moralini buna bozuyorsan eğer boşuna..parmağını alabiliyor olman da çok güzel..sabırlı olmalısın..kalınlığı yavaş yavaş arttır..bir kat peçete sar onunla bir kaç gün çalış..tamamen rahatladığında ve kasılmaların geçtiğinde bir kat daha arttır kalınlığı..bir de aparat ya da parmağın içerdeyken kaslarını kas 5e kadar say ve gevşet..bunu 5-10 tekrarlı yap..çok faydasını göreceksin..acele etmeden sabırlı sakin bir şekilde egzersizlere devam et canım..nefes, kayganlaştırcı, kolaylaştırıcı pozisyonlar (hep burda anlatılanlar) onları da atlama..ama sakın bir anda çok fazla kalınlaştırıp umutsuzluğa kapılmana yol açacak denemeler yapma derim ben..bu iş sabır ve inanç işi...kolay gelsin

Merhaba kızlar bende bi vajinismusluyum eşim doktor tedavisini kabul etmiyo psikolog da bana eşle tedavi olunması gerekiyo demişti şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum bana yardım edin

Ya onu yapmayı çok denedim ama bi türlü cesaret edemiyorum sinirlerim bozuluyo midem bulanıyo siz nasıl alıştınız yapmaya
Benim ki sanırım o kadar ileri boyutta değildi. Önce kendime zarar veririm diye korktum. Bir de büyük tabu muz var ya kızlık zarı!!!! Ona zarar vermekten korktum. Ama sonra eşimin de yardım mı ile bu takıntım bir nebze de olsa azaldı. Önce biraz korktum. Ilk yaptığımda Bayağı uğraştım ama cok şükür sıkıntı olmadı. Herkes yapıyor bende yapacağım diye bilinç altına olumlu mesajlar gönder. Orası da senin kulağın burnun gibi bir yer. Düşün kulağın kaşındığında kulağına parmağını sokmaktan korkuyor musun ya Da miden bulanıyor mu. Biz Orayı ayıplanmış mide bulandırıcı açılmaması gereken bi yer gibi bilinç altımıza nakşetmişiZ. Ama emin ol o kadar kolay basit bişey ki. Düşün çocuk yaşta evlenenler bunu yapıyor.
Sende bir yerden başla evliliğini kurtarmak adına. Gec Aynanın karşına derin bi nefes al. Emin ol yapılamayacak bişey değil.

Merhaba kızlar bende bi vajinismusluyum eşim doktor tedavisini kabul etmiyo psikolog da bana eşle tedavi olunması gerekiyo demişti şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum bana yardım edin

canım benim de eşim aynıydı, hiç bir şekilde yer almadı, ben doktora tek başıma gittim, pek bir işe yaramadı ama o sayede kendi kendime egzersize başladım..eşimle tedaviyi, egzersizi bırak, bu konulardan söz etmek bile istemiyordu..ben de kendi kendime hallettim, tek başıma egzersizlerimi yaptım, sadece ben de süreç uzun sürdü...ve geçen hafta tam bir birleşme yaşayabildim...kısaca boş ver eşini, kafaya takma, burda yazılanları oku ve bir an önce egzersizlere başla..evet eşinin desteği ile daha çabuk ve kolay yenebilecekken bu durumda sadece biraz daha vakit alıyor o kadar..soruların olursa cevaplarım..sevgiler

Çok çaresizm kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı. Hergün ağlıyorum bıktım artık boşanmaya gidicek bu iş çok korkuyorum

tatlım eşinle sadece konuş ve ondan biraz vakit iste..hepimiz aynı şeyleri yaşadık..lütfen sakin ol, bak benimki iki yıl bekledi..kendine inan, bol bol dua et ve bir an önce egzersiz yapmaya başla canım

Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya

Ne kadar güzel eşin yardım etmiş benimki destek olcağına iyice canımı sıkıyo bende artık kendimi bi hiç gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…