Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben dünden beri rimelden yaptığım aparatla egzersiz yapıyorum ama kalınlaştırsammıki kararsız kaldım açıkçası yapabilirmiyim bilemiyorum

kızlar ben dünden beri rimelden yaptığım aparatla egzersiz yapıyorum ama kalınlaştırsammıki kararsız kaldım açıkçası yapabilirmiyim bilemiyorum

Canım bir müddet daha devam et aynı kalınlıkla, tamamen rahat alabildiğinde biraz daha kalınlaştırırsın aparatını.

Kızlar merhaba. Umarım bana da yardımcı olabilirsiniz. Ben de şu anda nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında olduğu için bir kere tatile gittiğimizde bir deneme yaptık. Ama o geceye kadar asla öyle bir korkum hatta bu hastalığı bildiğim halde asla bir tereddüdüm yoktu. Ancak deneme sırasında misyoner pozisyonda yaptık ve inanılmaz canım yandı. Sanki orada bir duvar var ve oradan öteye gitmiyor. Maalesef nişanlım bu konuda çok anlayışsız çünkü hep yabancı kızlarla beraber olduğu için beni anlayamadı ve bilerek yaptığımı düşünerek bir daha denemek istemedi. Ve 8 aydır görüşemediğimiz için 8 aydır ya yapamazsam korkusuyla baş başayım. Bir ay sonra 2. tatilimize çıkıyoruz ve yine deneyeceğiz ama biliyorum ki olmazsa tepkisi çok daha sert olacak. Çok mutsuzum kızlar ne yapabilirim bir akıl verin. Bir kere denedik ama vajinusmus olup olmadığımı bilmiyorum çünkü bacaklarımı kapatma korku v.s hiç olmadı sadece ucu girdikten sonra o acıyı duyup devam ettiremedim. Nişanlımın zar takıntısı v.s yok hatta evde kendin dene diyor ama ona da cesaret edemiyorum. Ne yapabilirim yardım edin

Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor

Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.

Selam arkadaşlar ben önce orta parmak sonra orta ve yüzük parmağı birlikte girdirebildim ama bebe yağı ve anestol yardımıyla. Sonra eş denemesi yaptım yine bebe yağı ve anestol kullandım yarısına kadar aldım fakat belli bir süreden sonra gitmiyor. Eşim ki de sertliği gidiyor. Ne yspnsm gerekiyor yardım eder misiniz

merhaba arkadaw
ew denemesi yaparken sen ustde ol daha kolay yapa bilirsin o zaman cok vakitde gecmez sertlik icin
eyer yapamazsan aparat hazirla bir az buyuk ve caliw egzersiz yap bir az sonra dene ewinle:)
bawarilar canim

ayyy inşallah bızım adımızda bu lıstede yazılırr..

Tatlım işaret parmağından penis boyutuna geçen çoğu kimse yapamayabilir bu çok normal...moralini buna bozuyorsan eğer boşuna..parmağını alabiliyor olman da çok güzel..sabırlı olmalısın..kalınlığı yavaş yavaş arttır..bir kat peçete sar onunla bir kaç gün çalış..tamamen rahatladığında ve kasılmaların geçtiğinde bir kat daha arttır kalınlığı..bir de aparat ya da parmağın içerdeyken kaslarını kas 5e kadar say ve gevşet..bunu 5-10 tekrarlı yap..çok faydasını göreceksin..acele etmeden sabırlı sakin bir şekilde egzersizlere devam et canım..nefes, kayganlaştırcı, kolaylaştırıcı pozisyonlar (hep burda anlatılanlar) onları da atlama..ama sakın bir anda çok fazla kalınlaştırıp umutsuzluğa kapılmana yol açacak denemeler yapma derim ben..bu iş sabır ve inanç işi...kolay gelsin

Merhaba kızlar bende bi vajinismusluyum eşim doktor tedavisini kabul etmiyo psikolog da bana eşle tedavi olunması gerekiyo demişti şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…