- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.501
kızlar ben dünden beri rimelden yaptığım aparatla egzersiz yapıyorum ama kalınlaştırsammıki kararsız kaldım açıkçası yapabilirmiyim bilemiyorum
Bihterim, aranızda yenemeyecek biri olsaydı inan o ben olurdum. Aklımdaki saçma sapan düşünceleri sana anlatsam inanamazsın kuzucum, sizler çok daha cesursunuz. Ve ben bir gün hepinizin ismini bu listeye ekleyeceğim, adım gibi biliyorum, önce rabbimin izni, sonra da sizin çabalarınızla...
Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.Kuzucum merhaba, hoşbulduk Derinim. Evimizi değiştirdik canım, taşınma telaşıyla uğraşıyorum günlerdir. Gelemesem de aklım hep sizdeydi. Her zaman iyi tarafından bakalım, yerinde saymak, endişe edip geriye gitmekten yeğdir. Sendeki cesareti, azmi çok iyi biliyorum, sen güçlü bir kızsın, hangi pozisyonda nasıl alman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Hep söylerim ya birtanem, tek bir kulak çubuğunu almanız bile bu illetin büyük bir kısmını yenmenize yeter aslında, böylece beyin kabullenmiş oluyor vajinaya herhangi bir nesnenin girebileceğini, egzersiz yapma sebebimiz de bu. Geriye kalan tek şey cesaret gösterip üzerine gitmen, sabırla, inatla devam etmen. Sakın bırakma, bu noktaya kadar geldin, ilerledin, ertelemeden, sabırla devam et çalışmalarına, şu listeye adını yazacağımız günleri düşün canım benim, ben senden eminim, sen de kendinden emin ol, başaracaksın.
merhaba arkadawSelam arkadaşlar ben önce orta parmak sonra orta ve yüzük parmağı birlikte girdirebildim ama bebe yağı ve anestol yardımıyla. Sonra eş denemesi yaptım yine bebe yağı ve anestol kullandım yarısına kadar aldım fakat belli bir süreden sonra gitmiyor. Eşim ki de sertliği gidiyor. Ne yspnsm gerekiyor yardım eder misiniz
Ben ustteyim zaten. Krem kullanmamda bir sorun yok demimerhaba arkadaw
ew denemesi yaparken sen ustde ol daha kolay yapa bilirsin o zaman cok vakitde gecmez sertlik icin
eyer yapamazsan aparat hazirla bir az buyuk ve caliw egzersiz yap bir az sonra dene ewinle:)
bawarilar canim
hayir yok ama cokda kullanma derim benBen ustteyim zaten. Krem kullanmamda bir sorun yok demi
ayyy inşallah bızım adımızda bu lıstede yazılırr.."BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2gltkn
Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor
AMİN AMİN AMİN AMİN HAYIRLI KANDİLLER HERKESE ARKADAŞLARgünaydın ve hayırlı kandiller... rabbim dualarımızı kabul buyursunn.. aminnnn....
Tatlım bende aynı sorunu yaşıyorum bana ise yaramadı ama haydar dumenin bi reçetesi var denemek istersen onu dene belki senin sorununa cagre olur.Çok çaresizm kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı. Hergün ağlıyorum bıktım artık boşanmaya gidicek bu iş çok korkuyorum
Nasıl bi reçete o canım?Tatlım bende aynı sorunu yaşıyorum bana ise yaramadı ama haydar dumenin bi reçetesi var denemek istersen onu dene belki senin sorununa cagre olur.
Parmak egzersizlerine başlayın, fazla zaman kaybetmeden.Merhaba kızlar bende bi vajinismusluyum eşim doktor tedavisini kabul etmiyo psikolog da bana eşle tedavi olunması gerekiyo demişti şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?