- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.541
İnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcakayneeen tatlım3 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyım
Yapamicam diye bakma lütfen sen zaten iliski yaşamıssin rahat ol basaricaksinİnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcak
7 mayısta evlendik.Ya işte kendimi kasmayı bi bıraksam olcakta kendimi ona bi türlü tam olarak bırakamıyorumcanım sen ne zamandır evlisin? ya belki o böyle diyince sen kesin yapmam gerek diye düşünüp bu işi bu gece halledersin. yarın bizle gelişmeleri paylaş
Yaşadım ama işte korktum iyice o acıdan. Eşimde o acıyı bi kere çektin bitti diyo ama kendimi kastığım için yine acı çekerim diye korkuyorum kaslarımı kontrol edebilsem keşke..Yapamicam diye bakma lütfen sen zaten iliski yaşamıssin rahat ol basaricaksin
Nedir o reçeteKIZLAR BEN HAYDAR DÜMENİN REÇETESİNİ DENEDİM EĞER TEK KORKUNUZ ACIMASIYSA DENEYİN DERİM ANCAK BENDE İŞE YARAMADI ÇÜNKÜ BEN ACIMASININ YANINDA NASIL Bİ ŞEY BİLEMİYORUM O YUZDEN ENDİŞELENİYORUM DA BİRAZ ORAYA BİR ŞEY GİRİCEK OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...
Yaşadım ama işte korktum iyice o acıdan. Eşimde o acıyı bi kere çektin bitti diyo ama kendimi kastığım için yine acı çekerim diye korkuyorum kaslarımı kontrol edebilsem keşke..
Kendi kendime acı çektirdim kaçtım oda zorladı ben iyice kastım ondan. Yoksa normal bi şekilde yapanlar hiç hissetmedik bile diyolarÇok mu canın yandı ya
Bu arada bu reçete bana yararmı acaba,kas gevşetici ordaki kaslara da etki edermi ki kendimi kasmamı engelleyebilir mi acaba
3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.
şimdi eşim gelince kavga etmezsek ve boşanmaya karar vermezse bi günde onu içerimKas gevşetici ise yarıyor ya baya rahatlatiyor hele iki tane içince pek kasamiyorsun bile ben biraz erken içmiştim ondan ise yaramadı 1 saat önce iç
Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor
Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.
ayyy inşallah bızım adımızda bu lıstede yazılırr..
Şimdi kayganlaştırıcıyla serçe parmağımı ittim girdi biraz :)
Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?