Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım benim, ben bir gün yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bu illeti yaşamış biri olarak. Bugün bol bol dua edelim, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Kuzucum, o duvar senin beyninde, olumlu düşüncelerinle o duvarı yerle bir edebilirsin, her şey zihninde bitiyor. Egzersiz yaparken sevdiğin bir tv programına odaklan, hiç düşünme o an ne yaptığını, farkında olmadan kendiliğinden girecektir, hiç bozma moralini, bu derdi aşamayan yok tatlım benim.

Sağol Derinim, amin.

Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin, seve seve okurum. Umarım ciddi bir sorun değildir.

Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya

Ne demekmiş boşanırım, insan bu yüzden mi evlenir, eşin yaptığı hatayı fark edecektir, bu şekilde baskı yaparak hiçbir şey elde edemez.

Canım kendine zaman kaybetmeden bir aparat oluştur. Kulak çubuğunu jelatinle sarıp, kendine aparat yapabilirsin. Nasıl alman gerektiğini sana ayrıntılarıyla anlatırız durucum, canını sıkma, eşine de kulağını kapat, şu anki tek amacın bu dertle baş etmek olsun,biliyorum zor bir süreç fakat güçlü olmalısın. Biz hepimiz senin yanındayız.

Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadı

Yaa ne güzel ben bakireyim şu an bile korkuyorum bunun bi de sonrası var
Merhaba, ben çevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum zar zarar görmedi bir kere de 9 cm olanı aldım yine birşey olmadı birden sokmuyoruz zaten aparatı inceden kalına doğru ilerliyoruz esniyor zar. Ben de bakireyim korkma kulak çubuğunu streç film ile sar kayganlaştırıcını sür eğim yönünde tut aparatını yavaş yavaş ilerlet.

Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadı
Süper mesajı attıktan sonra gördüm bu şekilde iştr korkulacak birşey yok. Eşinin parmağnı da almaya çalış bu da önemliymiş egzersizde.kolay gelsin inşallah hepimiz yeneriz en kısa sürede.

Ikınınca açılıyor canım ben deliği görünce itiyorum kalın aparatın gireceği kadar açılmıyor delik ama itince esniyor.aparat gidiveriyor.

canım benimki anlayışlı da noluyor bazen negatif enerji hepimiz alıyoruz.
surat asmalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar hep bunun yüzünden ve anlıyorsun sen de altında yatan nedeni. çok üzülüyorum.

Yaşadım ama işte korktum iyice o acıdan. Eşimde o acıyı bi kere çektin bitti diyo ama kendimi kastığım için yine acı çekerim diye korkuyorum kaslarımı kontrol edebilsem keşke..

canım bende yaşadım onu. çok az girdi. acıdı bende çekildim. bir daha da cesaret edemedim aylardır . yok olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…