- 4 Nisan 2015
- 136
- 101
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.561
şimdi eşim gelince kavga etmezsek ve boşanmaya karar vermezse bi günde onu içerimKas gevşetici ise yarıyor ya baya rahatlatiyor hele iki tane içince pek kasamiyorsun bile ben biraz erken içmiştim ondan ise yaramadı 1 saat önce iç
Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor
Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.
ayyy inşallah bızım adımızda bu lıstede yazılırr..
Şimdi kayganlaştırıcıyla serçe parmağımı ittim girdi biraz :)
Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya
bebisss miii :)
Çok teşekkür ederim orta parmağım da ilk boğuma kadar girdi eşimlede konuştum gayet sakin devam et böyle dedi inşallah anlayışı devam ederOooo sü
Oooo süpersinnişte bu kadar canım böyle böyle olacak hepimiz aynı şekilde yaptık bravoo sana..takipteyim hadi bakalım devamm
Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadıNe demekmiş boşanırım, insan bu yüzden mi evlenir, eşin yaptığı hatayı fark edecektir, bu şekilde baskı yaparak hiçbir şey elde edemez.
Canım kendine zaman kaybetmeden bir aparat oluştur. Kulak çubuğunu jelatinle sarıp, kendine aparat yapabilirsin. Nasıl alman gerektiğini sana ayrıntılarıyla anlatırız durucum, canını sıkma, eşine de kulağını kapat, şu anki tek amacın bu dertle baş etmek olsun,biliyorum zor bir süreç fakat güçlü olmalısın. Biz hepimiz senin yanındayız.
Merhaba, ben çevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum zar zarar görmedi bir kere de 9 cm olanı aldım yine birşey olmadı birden sokmuyoruz zaten aparatı inceden kalına doğru ilerliyoruz esniyor zar. Ben de bakireyim korkma kulak çubuğunu streç film ile sar kayganlaştırıcını sür eğim yönünde tut aparatını yavaş yavaş ilerlet.Yaa ne güzel ben bakireyim şu an bile korkuyorum bunun bi de sonrası var
Süper mesajı attıktan sonra gördüm bu şekilde iştr korkulacak birşey yok. Eşinin parmağnı da almaya çalış bu da önemliymiş egzersizde.kolay gelsin inşallah hepimiz yeneriz en kısa sürede.Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadı
Merhaba, ben çevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum zar zarar görmedi bir kere de 9 cm olanı aldım yine birşey olmadı birden sokmuyoruz zaten aparatı inceden kalına doğru ilerliyoruz esniyor zar. Ben de bakireyim korkma kulak çubuğunu streç film ile sar kayganlaştırıcını sür eğim yönünde tut aparatını
En yakın zamanda denicem canım teskkur ederim. Peki bi şey sorucam biraz ayıp olucak ama ben daha önce egzersiz yapmayı denerken ayna karsisinda sanki orası kapalı duvar var gibi görüyorum öyle resimlerde ki gibi kocaman bi açıklık yok acaba bastirdikca bi şey sokmaya calistikca mi açılıyor
Ne zamandır egzersiz yapıyosun peki sen ?
Benimde psikolojim bozuldu bide eşim bazen çok aşağılayıcı konuşuyo. Nişanlılık dönemimizden beri deniyoruz olmadı. Artık onunda sabrı tükendi. Benimde tükendi ama benim elimde olan bişey değil o da bunun farkında değil. Aklı sıra kötü şeyler söyleyip yapamazsın diyip beni gaza getirmeye çalışıyo ama o öyle dedikçe benim iyice ümitlerim tükeniyo farkında değil. Eşi anlayışlı davrananlar çok şanslı. İsyan etmek istemiyorum bu da bi imtihan galiba. Ama zor imtihan. Şu duruma düştüğümden beri dediğim tek şey Allah böyle bi durumu düşmanıma bile yaşatmasın
İnşallah ya hep destek tam destek :)Süper mesajı attıktan sonra gördüm bu şekilde iştr korkulacak birşey yok. Eşinin parmağnı da almaya çalış bu da önemliymiş egzersizde.kolay gelsin inşallah hepimiz yeneriz en kısa sürede.
Yaşadım ama işte korktum iyice o acıdan. Eşimde o acıyı bi kere çektin bitti diyo ama kendimi kastığım için yine acı çekerim diye korkuyorum kaslarımı kontrol edebilsem keşke..
İşte insan o an çok çaresiz kalıyocanım benimki anlayışlı da noluyor bazen negatif enerji hepimiz alıyoruz.
surat asmalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar hep bunun yüzünden ve anlıyorsun sen de altında yatan nedeni. çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?