- 21 Mayıs 2015
- 197
- 84
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.681
evet canım istemsiz kasmalar devam ettigi için yılmak yok devam tatlım işallah başarıcaz hep beraber :)Canım kasmaktan oluyor herhalde dimi. O an anlayamıyor insan kastıgını. Kayganlaştırıcım bitti bebe yağı ile yaptım pozisyon da değiştirdim sırtımı koltuğa dayadım popom yukarda çömeldim yani oraya gelince bekldm snra yavas yavs ittim duvarların açıldığını hissettim sanki biraz daha ilerldim. Bacaklrım agrıyınca egzersizi bıraktım.4 günün acısını cıkarttım uzun süre çalıştım. Aksam aynı şekilde devam edeceğim.
Evet farkındayım cnm orayı geçmem lazım. Biraz ilerledi işte akşam deneyeceğim yine. Dediklerini yapacağım sagol cnm.O noktaya geldiğinde deriiiin bir nefes al karnına doğru yani nefesle karnını şişir nefesi verirken ittir o zaman daha kolay geçersin o yeri.. Bende de oluyordu aynısı popoyu da biraz daha kaldır yukarı oraya geldiğinde.. Bir de orada aparatı içinde rut kegel yap içerdeyken kaslarını kas beşe kadar say bırak bir kaç kere o zmadaha da kolay oluyor..Bak orası dönüm noktası egzersizlerde.. Orayı geçmeye başladığında baya ilerlemiş oluyorsun
İnşallah canım yaa en kısa sürede zorlanmadan:)evet canım istemsiz kasmalar devam ettigi için yılmak yok devam tatlım işallah başarıcaz hep beraber :)
Bazen gerçekten hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ama inşallah aşıcam bu sorunu. Yıllardır hayalini kurduğum yuvam yıkılsın istemiyorum
Bebe yağı ya da zeytin yağı ile deneyin kızlar çok daha kolay:)
Arkadaşlarrr çok şükür, ne yazacağımı bulamıyorum inanın, şaşkınım, sersemim aynı zamanda mutlu ve daha rahatım, bugün kurtuldum bu illetten, çok klasik olacak ama ben de bir gün buraya yazabilecek miyim diye düşünüyor herkes yapar ben yapamam galiba diyordum ama oldu işte yardım aldık biz eşimle cised den orada bize destek olmaya çalışan uzmana da çok şey borçluyuz tabi ki herkese tavsiyem maddiyatı sıkıntı edecek durumunuz yoksa mutlaka netten araştırın, size en yakın cisede başvurun birkaç ay sonra siz de buraya yazacaksınız
kızlar kaç gündür aparatla egzersiz yapıyorum ama bugün nedense yapamadım hiç girmedi baskı oldu hep girişte kasıklarımda anlam veremediğim bir ağrı var özelliklede sol kasığımda sanırım tam konsantre olamıyorum bu durumdan artık çok sıkıldım
valla bebek yağı kuruyor yahu
zeytinyağı da çok kullanmayın mantar yapar.
durex kayganlaştırıcı fena değildi.
ama en iyisi ok kayganlaştırıcı :) tek geçerim harika kayıyor.
Üzerimden kocaman bir yük kalktı gibi hissediyorum, artık anne olabilecek miyim diye düşünmek de bitti, gerginlik de... Bunu yaşayan herkes dilerim çok geçmeden bu Duyguları yaşar Bu arada çok teşekkür ederim heyecandan ne diyeceğimi unutuyorumCanım tebrik ederim, çok sevindim.
İnsan yeniden doğuyor, hayat daha bir anlamlı senin için şimdi. Darısı meleklerimizin başına inşallah.
"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2gltkn
29-) Yrnzmlztnd
Canım ben Egzersiz yaparken kullanıyorum bi sorun yaşamadım Hiç yanma falan olmuyor önce emla kremde kullandım o anestoldan daha etkili bide Zeytinyağı yada bebeyağı kullanmıyorum ok kayganlaştırıcı çok daha etkili ve mantar yapma gibi bi sorun olmuyorKızlar anestol krem kullanan oldumu aranızda acı ve yanma hissini engellermi
işte bende aparatla değil eşimle hep o noktada takılıyorum bir anlasam sanki duvar var ordaKızlar benim de sorum var uzun zamandır cevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum giriyor 7-8 cm ama daha ileri gitmiyor buraya kadar çok rahat oluyor. İleri itmeye çalışınca rahatsız ediyor hep mi kasıyorum diyorum kastığımı da sanmıyorum. O histen dolayı ilerleyemiyorum. Sizlerde de kalın aparatlarda böyle bir durum söz konusu muydu? Normal mi hani sızı olunca bekle snra devam et diyorlar ben şimdiye kadar yaşamdm o sızıyı kalın apratta mı oluyor bu olay?
Ok kullandım gerçekten iyiydi. Eşim durex almış hiç beğenmedim ok in yanında çok kötü. Durex te yaşadım ben kuruma sorunuu sürekli kayganlaştırıcı sıkmak zorunda kaldım. Bugün bitti bebe yağına geçtim daha rahat çalıştım. Zeytin yağı denemedim ama kullananlar varmıs.valla bebek yağı kuruyor yahu
zeytinyağı da çok kullanmayın mantar yapar.
durex kayganlaştırıcı fena değildi.
ama en iyisi ok kayganlaştırıcı :) tek geçerim harika kayıyor.
Canım bugün denemek zorunda kaldım kayganlştırıcım da bepanthol de bitti aynı anda. Yarın alacağım artık.Canlarım bebe yağı mantara yol açıyor. Bephanthol kremi denemediyseniz, denemenizi öneriyorum. Ben çok rahat etmiştim, iyi bir kayganlaştırıcı.
Biraz kayganlığı artırınca ilerledi aparat. Pozisyon da değiştirdim tabi. Farklı pozisyon deneyin belki ilerler.,
işte bende aparatla değil eşimle hep o noktada takılıyorum bir anlasam sanki duvar var orda
ayyyy senindemi bebeişin olacakk .. ne guzellll darısı basımıza .. rabbım saglıkla kucagınıza alamayı nasıp etsınnnnnnnn.... kıskandımmmmcooookk sag ol guzelim in wa ALLaH tez zamanda sizede nasib olur bu guzellikler :) ALLaH yardimciniz olsun tam gaz devam edin egzersizlere inanin korkulacak bir wey yoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?