Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kizlar siffemi unuttugum icin yeni aldim tekrar dondum araniza. gecen zamanda hala ayniyiz iyi bisey olmadi aksine sikintili zamanlar gecti. Bir ay doktorun verdigi odevleri esim yapmadi bende morel bozukliguyla biraktim odevleri tabi cok geriledim normalde orta parmagi nerdeyse tamamen alabiliyorken bir hafta hicccc girisi bile saglayamaz oldum. Neyseki simdi tekrar karar verdim inatla ustune gidicem ve tekrar bir bogumu geckin alabildim dun. Benim sikintim dr. Bize kesinlikle cinsel birlikteligi denemeyin ama onun disinda beraberlik olabilir dedi ama biz bigun kendimizi denerken bulduk ve sonuc yinw ayni bes ay oncesi nasilsa yine ayni aci oldu ve giris kesinlikle mumkun olmadi tabi dr hakli keske denemeseydik olmadigini gorunce morelim bozuldu. Merakim nezman birlikte olmayi denicezki biz. Yani parmagi komple alabiliyirdum kendime guvende gelmisti ama yapamadim yine .dr demistiki orta parmaktan sonra ii parmagi kûs isareti yapip alicaksin sonralari makas gibi ac kapa uapicaksin demisti.yani ille o egzersizlLerden sonrami denicezki es denemesini. Aklim almiyir cok yorulduk artik. O egzersizlerde sonra da yapamazsan diye cok korkuyorum .desteklerinize ihtiyacim var :/

kızlar ne olur yardım edin bana
kendi kafama göre davranmayı bırakıp sizin dediğiniz gibi egzersize başladım. bir haftadır yapıyorum.
ben hala bakireyim. eşim kendi kendime yapmamdan rahatsız yani bozmassam izin veriyor.
sizin önerilerinizle aparatlar yaptım inceden kalına..
ama bekaretim gider diye kalınlara geçemiyorum kasıyorum olmuyor girmiyor. incelerle yapabiliyorum 3 ya da 5 kulak çöpüyle sadece.
eşli deneme yapıyorum bende aparat gibi düşünerek girişte çok acı oluyor devam etmiyor.
ne yapmalıyım sizce?

bak canım normalde orası kapalı değil zaten, zarın ortası delik ki adet kanı çıksın..ilk ilişkide de eğer kadın kendini kasmazsa kanama filan olmaz, kanamanın nedeni kadının kaslarını kasması girişi zorlaştırması erkeğin sert davranarak çevre dokularda hafif kanamalara yol açması, yani aslında zarda kan damarı da yok, kanayan o değil..ve aparatla derece derece egzersiz yapıldığında zarın ortası yani o boşluk iyice açılmış oluyor...egzersizlerde iyice kalına geçtiğinde ve eşinle başarılı bir deneme yaptığında eğer kendini rahat bırakırsan ki egzersizler zaten bunu sağlıyor çok büyük ihtimalle kanama filan olmaz..bunları bilerek ve eşine anlatarak egzersize başla..yok illa kanasın eşimin içi rahat etsin diyorsan bence hiç egzersiz yapma..benim ilk gecede eşim zorladığı için çok çok hafif peçeteye pembemsi bir akıntı şeklinde kanama olmuştu doğru düzgün girmediği halde, tabii zorladığı ve acıdığı için vajinismus oldum, sonra 1 yıl egzersiz yaptım, egzersizleri yaladım yuttum diyebilirim ve bir kere bile en ufak bir kan gelmedi..nihayet 1 hafta önce eşimle de başarılı bir ilişki yaşayabildik, ikinci birlikteğimizde aynen ilk geceki gibi tuvalete girdiğimde tuvalet kağıdına çizgi şeklinde pembemsi akıntı geldi..yani kanadı mı dersen o kadarcık bir şey oldu..o da zardan filan değil tabii, dört farklı pozisyonda birlikte olabildik ve sanırım ilişkinin şiddetiyle alakalı..soruların olursa seve seve cevaplarım, Allah yardımcın olsun

aslında dedim ama üstümden büyük bi yük kalktı ama sorun kanamam hala devam ediyor belkide kendimi çok kastım ama olsun bitti gitti çok şükür

Kızlar orda uzuun ve geniş bi boşluk var..Kendinizi kastıgınız için canınız acıyo
aslında dedim ama üstümden büyük bi yük kalktı ama sorun kanamam hala devam ediyor belkide kendimi çok kastım ama olsun bitti gitti çok şükür

Benden kan ertesi gün gelmişti bi damla..Kendini kastığın içindir canım kendini kasmasan okadar kan gelmez

Tatlım ben de bakireyim ama zarım esniyor aparatla çalışırken aparat da ince değil yani. Eşine anlat esnek de olabileceğini söyle. Zarı dert etmesn bence önemli olan egzersizlerimizi yapıp ynmek. Belki ilişkide bile zar zedelenmeyecek. Eşim hiç umursamıyor zarı önceden doktora gitmiştik orda durduğunu biliyor hatta aldıralım gitsin diyor:) bana sıkıntı çıkarmadığı için aldırmadım.

Aynı korku bendede var çok sık yapamıyorum zaten bir kere birazcık zorlayayım dedim kalınlaştırmaya çalıştım çok olmasada bi acı oldu zarar vereceğim diye devam edemedim ama herkesin yapısı farklı buda var... İşinde doktoru olmadığımız için insan nerede durup devam etmeli pek kestiremiyor

,

işte bende aparatla değil eşimle hep o noktada takılıyorum bir anlasam sanki duvar var orda
Arkadaşım ben de ilk penis denemelerinde ilerleyemedim takılıyordu bir noktada eşim önmli değil zamanla geçer dedi ama ben kafama taktım ve pozisyon değişikliğiyle hallettik biz yatağın köşesinde erkek Üstte denedik ve oldu çok şükür sana da böyle denemeni öneririm ve penise bolca kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın biz bebek Yağı kullanıyoruz inan yemin ederim siZe tamamı girdi diyince inanamadım çünkü anlamadım tekrar deneyelim diyince ancak anlayabildim durumu gdiyor geliyor ve anlamıyorsun hatta en sonunda ne kadarını alabildiğimi kendim kestirmeye bile başladım çokkkkk şükürr darısı hepinize inşşşş

Üzülmeyin hırslanın kızlar yapabilirsiniz güvenin kendinize Boşa zaman harcamayın hemen egzersizlere başlayın kendiniz ilerleyemiyorsanız da hemennn bir uzmandan yardım ALIN yapabilirsiniz yüzde yüz Çözümü var böyle düşünün Sonrasını düşünün hayat yeniden Başlıyor sanki

blackopium
derinsunaz
mhy83

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR..
Eşime okutacağım bunları. onunla konuşup bir yol çizmeliyim. ama ben yine de bir anda olsun bitsin mantığındayım. ama o an da hiç gelmiyor

Kızlar şimdi bulunduğum şehirde bir doktoru aradım 1000 $ ücret istedi ve 21 günde kesin çözüm dedi.
doktora sordum tedavi yöntemleriniz nedir.
Cevap;
Anatomisini anlatacakmış
Kegel egzersizi yaptıracakmış.
Aparat ile egzersiz yaptıracakmış,
bunları evdede yapmamı isteyecekmiş
BEN BUNLARI YAPIYORUM ZATEN :)
1000$ CEBİMDE KALSIN.
Benim sorunum tembellik, hergün yapabilsem aşacağım ama yapamıyorum. dua edin bol bol zaman ayırabileyim Kızlar.

bence doktor hiç egzersiz yapamayanlar için çok gerekli ben bir türlü egzersiz yapamıyordum zaman kaybediyodum doktora gittim şimdi yapabiliyorum kolay olduğunu ve nasıl bi his olduğunu anlamış oldum.hiç egzersiz yapamayanlar ve kısa sürede çözmek isteyenler kesinlikle doğru doktora gitmeliler.ayrıca parmak egzersizleride sağlık açısından zararlı bakteri enfeksiyon gibi sorunlara yol açıyor.

peki canım aşdınmı bu durumu ?

Canım inşallah yeneceğiz. Aksamları 1 saate yakın egzersiz yapmaya çalış. Ben de yorgun olduğumda ya da başım ağrıdıgında erteliyorum egzersizi o zamanlrda içim sıkılıyor egzersiz yapmadığım için. Allah yardımcımız olsun.

farkındamısın cnm sen 18 martan beri, ben 23 marttan beri burdayız. Ben egzersiz yapabiliyorum biraz da eşime yaptıra biliyorum 1 kere denem yaptım olmadı bende egzersize devam ettim. Sen ne durumdasın cnm. bir analiz yapalım kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…