- 4 Haziran 2015
- 57
- 29
- 8
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.701
kızlar ne olur yardım edin bana
kendi kafama göre davranmayı bırakıp sizin dediğiniz gibi egzersize başladım. bir haftadır yapıyorum.
ben hala bakireyim. eşim kendi kendime yapmamdan rahatsız yani bozmassam izin veriyor.
sizin önerilerinizle aparatlar yaptım inceden kalına..
ama bekaretim gider diye kalınlara geçemiyorum kasıyorum olmuyor girmiyor. incelerle yapabiliyorum 3 ya da 5 kulak çöpüyle sadece.
eşli deneme yapıyorum bende aparat gibi düşünerek girişte çok acı oluyor devam etmiyor.
ne yapmalıyım sizce?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kurtuldum çok şükür rabbim sizlerede yardım etsin inşallah tşk ederim yardımlarınız için
aslında dedim ama üstümden büyük bi yük kalktı ama sorun kanamam hala devam ediyor belkide kendimi çok kastım ama olsun bitti gitti çok şükür
Tatlım ben de bakireyim ama zarım esniyor aparatla çalışırken aparat da ince değil yani. Eşine anlat esnek de olabileceğini söyle. Zarı dert etmesn bence önemli olan egzersizlerimizi yapıp ynmek. Belki ilişkide bile zar zedelenmeyecek. Eşim hiç umursamıyor zarı önceden doktora gitmiştik orda durduğunu biliyor hatta aldıralım gitsin diyor:) bana sıkıntı çıkarmadığı için aldırmadım.kızlar ne olur yardım edin bana
kendi kafama göre davranmayı bırakıp sizin dediğiniz gibi egzersize başladım. bir haftadır yapıyorum.
ben hala bakireyim. eşim kendi kendime yapmamdan rahatsız yani bozmassam izin veriyor.
ama bekaretim gider diye kalınlara geçemiyorum kasıyorum olmuyor girmiyor. incelerle yapabiliyorum 3 ya da 5 kulak çöpüyle sadece.
eşli deneme yapıyorum bende aparat gibi düşünerek girişte çok acı oluyor devam etmiyor.
ne yapmalıyım sizce?
kızlar ne olur yardım edin bana
ne yapmalıyım sizce?
insanı bitiren bi dertt allahım hepimizi bi an önce kurtarsın bende delirmek üzereyimnapcazz valla deprosyonlardayım ya bu nasıl bir derttir
Arkadaşım ben de ilk penis denemelerinde ilerleyemedim takılıyordu bir noktada eşim önmli değil zamanla geçer dedi ama ben kafama taktım ve pozisyon değişikliğiyle hallettik biz yatağın köşesinde erkek Üstte denedik ve oldu çok şükür sana da böyle denemeni öneririm ve penise bolca kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın biz bebek Yağı kullanıyoruz inan yemin ederim siZe tamamı girdi diyince inanamadım çünkü anlamadım tekrar deneyelim diyince ancak anlayabildim durumu gdiyor geliyor ve anlamıyorsun hatta en sonunda ne kadarını alabildiğimi kendim kestirmeye bile başladım çokkkkk şükürr darısı hepinize inşşşş,
işte bende aparatla değil eşimle hep o noktada takılıyorum bir anlasam sanki duvar var orda
bence doktor hiç egzersiz yapamayanlar için çok gerekli ben bir türlü egzersiz yapamıyordum zaman kaybediyodum doktora gittim şimdi yapabiliyorum kolay olduğunu ve nasıl bi his olduğunu anlamış oldum.hiç egzersiz yapamayanlar ve kısa sürede çözmek isteyenler kesinlikle doğru doktora gitmeliler.ayrıca parmak egzersizleride sağlık açısından zararlı bakteri enfeksiyon gibi sorunlara yol açıyor.Kızlar şimdi bulunduğum şehirde bir doktoru aradım 1000 $ ücret istedi ve 21 günde kesin çözüm dedi.
doktora sordum tedavi yöntemleriniz nedir.
Cevap;
Anatomisini anlatacakmış
Kegel egzersizi yaptıracakmış.
Aparat ile egzersiz yaptıracakmış,
bunları evdede yapmamı isteyecekmiş
BEN BUNLARI YAPIYORUM ZATEN :)
1000$ CEBİMDE KALSIN.
Benim sorunum tembellik, hergün yapabilsem aşacağım ama yapamıyorum. dua edin bol bol zaman ayırabileyim Kızlar.
bence doktor hiç egzersiz yapamayanlar için çok gerekli ben bir türlü egzersiz yapamıyordum zaman kaybediyodum doktora gittim şimdi yapabiliyorum kolay olduğunu ve nasıl bi his olduğunu anlamış oldum.hiç egzersiz yapamayanlar ve kısa sürede çözmek isteyenler kesinlikle doğru doktora gitmeliler.ayrıca parmak egzersizleride sağlık açısından zararlı bakteri enfeksiyon gibi sorunlara yol açıyor.
Canım inşallah yeneceğiz. Aksamları 1 saate yakın egzersiz yapmaya çalış. Ben de yorgun olduğumda ya da başım ağrıdıgında erteliyorum egzersiziKızlar şimdi bulunduğum şehirde bir doktoru aradım 1000 $ ücret istedi ve 21 günde kesin çözüm dedi.
doktora sordum tedavi yöntemleriniz nedir.
Cevap;
Anatomisini anlatacakmış
Kegel egzersizi yaptıracakmış.
Aparat ile egzersiz yaptıracakmış,
bunları evdede yapmamı isteyecekmiş
BEN BUNLARI YAPIYORUM ZATEN :)
1000$ CEBİMDE KALSIN.
Benim sorunum tembellik, hergün yapabilsem aşacağım ama yapamıyorum. dua edin bol bol zaman ayırabileyim Kızlar.
Canım inşallah yeneceğiz. Aksamları 1 saate yakın egzersiz yapmaya çalış. Ben de yorgun olduğumda ya da başım ağrıdıgında erteliyorum egzersizio zamanlrda içim sıkılıyor egzersiz yapmadığım için. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?