- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.721
Cnm ben hemen egzersize başlayamadm mart sonu nisan başı gibi kulak çubuğuyla başlamıştım. 5 nisandı galiba kulak çubuğunu alabildiğim gün:) şimdi çevresi 8cm olan aparat ile çalışıyorum ama bir yerde takılıyorum dün birazcık geçebildim orayı. 9cmlik hazırlamştım bir kere o da o yer kadar ilerlemişti ileri itememiştim. Eşimin işaret parmağı ile yapabiliyorum ama aparat daha rahat bence parmak rahatsız ediyor. Eşli deneme yapalım demiştik ucu girmiyor daha kalın aparatla çalışmam lazım.farkındamısın cnm sen 18 martan beri, ben 23 marttan beri burdayız. Ben egzersiz yapabiliyorum biraz da eşime yaptıra biliyorum 1 kere denem yaptım olmadı bende egzersize devam ettim. Sen ne durumdasın cnm. bir analiz yapalım kendimizi.
Bence doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum. Sen içini ferah tut ama ihmal etme.Sevgili arkadaşlar,
1,5 sene sonunda nihayet son evrelere girmiş bulunuyorum. Son bir haftadır penis egzersizleri yapıyoruz ve bu bir haftada penisin tamamını alabildim sanıyorum.
Bir konuda yardıma ihtiyacım var:
Her seferinde kanamam oldu, tamam o normal. Geçiciydi. İlk seferinde kırmızı, sonrasında pembemsiydi.
Ama şimdi her egzersizde kanamam oluyor ve bu sefer kahverengi. Pıhtılaşma olduğu için mi acaba?
Ağrı, koku, kaşıntı yok. Her seferinde ilişki sonrası ve ertesi günü oluyor sonra kesiliyor.
Ama bu sefer ki kafama takıldı, aynı şeyi yaşayan var mı?
Bu sefer ki kahverengi akıntı pek iç açıcı gelmedi bana.
Normal midir?
Kendini hala kastigin icin oluyor, kayganlik saglamak icin bebe yagi kullanin faydasini gorursunuzSevgili arkadaşlar,
1,5 sene sonunda nihayet son evrelere girmiş bulunuyorum. Son bir haftadır penis egzersizleri yapıyoruz ve bu bir haftada penisin tamamını alabildim sanıyorum.
Bir konuda yardıma ihtiyacım var:
Her seferinde kanamam oldu, tamam o normal. Geçiciydi. İlk seferinde kırmızı, sonrasında pembemsiydi.
Ama şimdi her egzersizde kanamam oluyor ve bu sefer kahverengi. Pıhtılaşma olduğu için mi acaba?
Ağrı, koku, kaşıntı yok. Her seferinde ilişki sonrası ve ertesi günü oluyor sonra kesiliyor.
Ama bu sefer ki kafama takıldı, aynı şeyi yaşayan var mı?
Bu sefer ki kahverengi akıntı pek iç açıcı gelmedi bana.
Normal midir?
Cnm ben hemen egzersize başlayamadm mart sonu nisan başı gibi kulak çubuğuyla başlamıştım. 5 nisandı galiba kulak çubuğunu alabildiğim gün:) şimdi çevresi 8cm olan aparat ile çalışıyorum ama bir yerde takılıyorum dün birazcık geçebildim orayı. 9cmlik hazırlamştım bir kere o da o yer kadar ilerlemişti ileri itememiştim. Eşimin işaret parmağı ile yapabiliyorum ama aparat daha rahat bence parmak rahatsız ediyor. Eşli deneme yapalım demiştik ucu girmiyor daha kalın aparatla çalışmam lazım.
Bence doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum. Sen içini ferah tut ama ihmal etme.
Kendini hala kastigin icin oluyor, kayganlik saglamak icin bebe yagi kullanin faydasini gorursunuz
İnş canım. Yapabilsek aparat yerine öyle çalışır daha çabuk yenrdik.bir ucunu alabilsek zaten sürekli eşli deneme yapardık. Ben bugün inş. egzersiz sonrası deneyeceğim.
Amin. Ben dr.a gidip aştım iki sene once. Bebe yagi da dr tavsiyesi. Arada bakiyorum hala bu sayfaya.DemliÇayKeyfi, deniyorum deniyorum ve evet kasıyorum hala sanırım.
Aman, başıma başka bi iş açılmasın da, Allah korusun. Artık paranoyak olduk iyice.
Sağol :)
hayır ben aksilikler yaşadığım için doktor randevumu ertelemek zorunda kaldım.egzersiz yapıyorum ama aşama aşama gidiyor henüz tamamlayamadım gidemediğim için ama tamamlayan ark.hepside atlattıpeki canım aşdınmı bu durumu ?
Amin. Ben dr.a gidip aştım iki sene once. Bebe yagi da dr tavsiyesi. Arada bakiyorum hala bu sayfaya.
Evet, katiliyorum. Hepsinden öte, kadinin da cinsellikten keyif almayi ogrenmesi lazim. Bunu erkege gorev gibi dusunmemesi lazim. Kendi kendine aşamayanlarin uzman destegi almasi lazim. Yillari kardeş gibi geçirmemesi lazim. Biz bir ay kendimiz çabaladik, olmayinca alip okudugum kitabin yazari olan dr.a gittik, bu muymuş diyor insan. Herkesin yaptigi şeyi yapamamak kötü bir his...Doktorsuz halletmeye çalışmak çiftleri ruhsal ve fiziksel açıdan yoruyor zaten.
Benim de 1,5 sene oldu, boşa harcanmış zaman olarak görüyordum, artık görmüyorum. Kendi vücudumu tanımıyormuşum resmen, vajinama dokunamıyordum bile ilk başlarda, kaldı ki ilişkiye gireyim. Zaten olmazmış, olamazmış diye bakıyorum.
Zamanla, yavaş yavaş oluyor herşey. Parmağımı ilk soktuğumda duyduğum mutluluğu anlatamam. Hepimiz yaşamışızdır.
Ben dahil, buradaki arkadaşlarımın da temelde yatan sorunu bu zaten, kendimizi tanımaya çekiniyoruz genç kızlığımızda.
hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah ne hayellerle evlendik aklımıza gelmeyecek bir sorun yüzünden huzursuzluk yaşıyoruz.hayatım boyunca yaşadığım ve en uzun süren sıkıntım oldu.biran olsun beynimden atamıyorum artık bitsin bu kabus
hiç utangaç değilim eşimle çok rahatım tek sorun kendime kıyamamak canım yanacak korkusu şimdi egzersiz yapıyorum acı falan yok sadece doktor seansları tamamlayıp öyle denememi söyledi ama ben gidemedim bir türlü fakat çok sıkıldım egzersizdende bu sorunla yaşamaktanda bugün gidip denicem nolursa olsunnn :)))Oluyor, olacak. Zaman verelim kendimize. Eşlerimizden anlayış bekliyoruz hep ama kendimize de anlayış gösterelim. Eş odaklı değil, kendimiz odaklı bakalım bu olaya. Vücudumuza dokunmaktan utanmayalım.
hiç utangaç değilim eşimle çok rahatım tek sorun kendime kıyamamak canım yanacak korkusu şimdi egzersiz yapıyorum acı falan yok sadece doktor seansları tamamlayıp öyle denememi söyledi ama ben gidemedim bir türlü fakat çok sıkıldım egzersizdende bu sorunla yaşamaktanda bugün gidip denicem nolursa olsunnn :)))
adanisim siralamada bi yanlislik olmus..28den sonrabu kadar az degil yenen umutlarimiz :)
mrb canım sen hamiştin sanırım nasıl gidiyo bakalım herşey yolundadır umarım :)Kuzucum gözümden kaçabiliyor, yenen meleklerimiz. Bana hatırlatırsanız çok sevinirim birtanem.
İnşallah herkesin ismi bu listede yazacak, inancım sonsuz her bir meleğime.
Canım bugün denemek zorunda kaldım kayganlştırıcım da bepanthol de bitti aynı anda. Yarın alacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?