- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.741
mrb canım sen hamiştin sanırım nasıl gidiyo bakalım herşey yolundadır umarım :)
amin canım.
iyi canım ya nolsun çok şükür dolu dizgin cinselliği yaşamaya başladık artık eşimin her sabah gülerek işe gittiğini görmek dünyalara değer biliyomusun :) bide canım bişe sorcam hamilesinya doktorun cinselliğe bi kısıtlama getirdimi onu merak ettim
Kızlar şimdi bulunduğum şehirde bir doktoru aradım 1000 $ ücret istedi ve 21 günde kesin çözüm dedi.
doktora sordum tedavi yöntemleriniz nedir.
Cevap;
Anatomisini anlatacakmış
Kegel egzersizi yaptıracakmış.
Aparat ile egzersiz yaptıracakmış,
bunları evdede yapmamı isteyecekmiş
BEN BUNLARI YAPIYORUM ZATEN :)
1000$ CEBİMDE KALSIN.
Benim sorunum tembellik, hergün yapabilsem aşacağım ama yapamıyorum. dua edin bol bol zaman ayırabileyim Kızlar.
Zuzucum bizlerin söylemiş olduğunu sizlerin de yaptığı egzersizin aynısını yaptıracak, zaten bunun farklı bir çözümü de yok. Hiçbir doktorun elinde sihirli değnek yok ki, dokununca tüm kabus bitsin. Sabırla denemeye devam et canım benim, ismini listeye kazımak istiyorum. Canımsın..
tabi babalık duygusu erkeklğin önüne geçmiştir.hayılısıyla evladınızı kucağınıza alında önünüzde doya doya yaşayacağınız nice yıllar var inşallah :*Bilmez miyim, yeniden doğuyor insan.
Hayır herhangi bir kısıtlama getirmedi doktorumuz fakat biz birkaç aydır ara verdik ilişkiye. Eşimle biraz titiziz bu konuda, bebişe zarar vermeyeceğini bile bile bir süre ara verme kararı aldık.
ah benim tembel zuzum probleminin egzersiz yapamamak olduğunu biliyosun ne güzel biraz daha gayret be zuzum adanisim senin adınıda listeye altın harflerle kazısın :)teşekkür ederim Adanis :) Bende senin gibi düşünüyorum. Eşime dedim istersen gidelim dedi ama ben farklı bişey yapacağını düşünmüyorum dediğin gibi. İlk girişi yaparsam gerisi gelecek gibi ama ben bunu başaramadım daha. Sanırım aparatı kalınlaştırıp eşimin egzersiz yapmasına tam izin vermem. Hergün yapamıyorum işte sorun burda. Yapmam gerekenleri biliyorum ama yapacak zaman bulamıyorum
teşekkür ederim Adanis :) Bende senin gibi düşünüyorum. Eşime dedim istersen gidelim dedi ama ben farklı bişey yapacağını düşünmüyorum dediğin gibi. İlk girişi yaparsam gerisi gelecek gibi ama ben bunu başaramadım daha. Sanırım aparatı kalınlaştırıp eşimin egzersiz yapmasına tam izin vermem. Hergün yapamıyorum işte sorun burda. Yapmam gerekenleri biliyorum ama yapacak zaman bulamıyorum
tabi babalık duygusu erkeklğin önüne geçmiştir.hayılısıyla evladınızı kucağınıza alında önünüzde doya doya yaşayacağınız nice yıllar var inşallah :*
Tamam canım. Bugün yapamadım başım ağrıyordu uyudum hala ağrıyorTamam bebeğim, fazla kullanmamaya gayret et. Neler yaptın, bugün egzersizine vakit ayırabildin mi?
Tamam canım. Bugün yapamadım başım ağrıyordu uyudum hala ağrıyoryemekten snra yapcam inşallah.
Sağol canım, baş ağrım geçmzse yapmam zaten kötü bir tecrübem var :)Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Sağlığın daha önemli, yapamayacak gibi olursan zorlama kendini Derinim.
Kendini hala kastigin icin oluyor, kayganlik saglamak icin bebe yagi kullanin faydasini gorursunuz
aynı şeyleri yaşadım hatta hala o kahverengi akıntı devam ediyor ilişki sonrası uzman bir kadın doğuma görünmemi söyledi ama ben alıştıkça bunun da geçeceğini düşünüyorum sonuçta Ağrı yok ama belli bir zaman sonrasında da devam ederse gitmek gerekSevgili arkadaşlar,
1,5 sene sonunda nihayet son evrelere girmiş bulunuyorum. Son bir haftadır penis egzersizleri yapıyoruz ve bu bir haftada penisin tamamını alabildim sanıyorum.
Bir konuda yardıma ihtiyacım var:
Her seferinde kanamam oldu, tamam o normal. Geçiciydi. İlk seferinde kırmızı, sonrasında pembemsiydi.
Ama şimdi her egzersizde kanamam oluyor ve bu sefer kahverengi. Pıhtılaşma olduğu için mi acaba?
Ağrı, koku, kaşıntı yok. Her seferinde ilişki sonrası ve ertesi günü oluyor sonra kesiliyor.
Ama bu sefer ki kafama takıldı, aynı şeyi yaşayan var mı?
Bu sefer ki kahverengi akıntı pek iç açıcı gelmedi bana.
Normal midir?
canm sen hangi doktora gittnCanım ben sizlerin yaptığı egzersizlerin yarısını bile kendi başıma yapamadım, aylarca uğraştım, bir arpa boyu yol alamadım. Her fırsatta söylüyorum çok cesursunuz, bu illetten kurtulamayacak biri olsaydı aranızda o kesinlikle ben olurdum. Daha sonra doktora gitme kararı aldık, yüklü bir meblağ ödeyerek, 3 günde yendim. Çünkü benim başka bir alternatifim yoktu, sizler öyle değilsiniz. Hiçbiriniz yerinizde saymadınız, evet hemen yapamadınız fakat her hafta, her gün ilerlediniz. Bu bence oldukça umut verici, tek başına yenebileceğini düşünüyorum. Ola ki çok bunalırsan, yenme sürecin çok uzarsa o zaman bir doktor araştırmaya başla. Ayrıca sana vaad edilen 3 hafta çok uzun bir zaman, 3-4 günde, bir haftada çözüm önerisi sunan doktorlar var, iyice araştır.
Bana sorarsan gayret etmeye devam et, egzersiz yapmak için vakit bulmaya çalış, paranız cebinizde kalsın zuzucum, sen bunu başarabilirsin.
canm sen hangi doktora gittn
ağrılı ilişki yaşıyorum vajinusmustan şüpeleniyorum.Ama muayenede olmaktan korkuyorum çok ağrı hissedeceğimi düşünüyorumyardım edin lütfen önerebileceğiniz hastane dr varmı?
okadar ilerlemişken keşke bırakmasaydın canım ama neyse olan olmuş hatalarıımızdan ders çıkartmlıyız sen daha önce parmağını alabiliyorsan yine alırsın yapabilirmiyim diye düşünme yaparsan zaten yapman gereken parmağına jel sürüp nefes verirken ittirmek olacak sızı hisseddiğnde geri çekme elini dur nefes al nefes verirken tekrar ittir olay sadece giriş kısmında zaten orayı geçtikten sonra hiç birşey yok sanki o sızıyı hissettiğimizde çok acıcak diye geri çekiyoruz ama öyle değil ilerisi boşluk ve orda sinir uçları yok oyüzden bişey hisstmiyoruzMerhaba kizlar siffemi unuttugum icin yeni aldim tekrar dondum araniza. gecen zamanda hala ayniyiz iyi bisey olmadi aksine sikintili zamanlar gecti. Bir ay doktorun verdigi odevleri esim yapmadi bende morel bozukliguyla biraktim odevleri tabi cok geriledim normalde orta parmagi nerdeyse tamamen alabiliyorken bir hafta hicccc girisi bile saglayamaz oldum. Neyseki simdi tekrar karar verdim inatla ustune gidicem ve tekrar bir bogumu geckin alabildim dun. Benim sikintim dr. Bize kesinlikle cinsel birlikteligi denemeyin ama onun disinda beraberlik olabilir dedi ama biz bigun kendimizi denerken bulduk ve sonuc yinw ayni bes ay oncesi nasilsa yine ayni aci oldu ve giris kesinlikle mumkun olmadi tabi dr hakli keske denemeseydik olmadigini gorunce morelim bozuldu. Merakim nezman birlikte olmayi denicezki biz. Yani parmagi komple alabiliyirdum kendime guvende gelmisti ama yapamadim yine .dr demistiki orta parmaktan sonra ii parmagi kûs isareti yapip alicaksin sonralari makas gibi ac kapa uapicaksin demisti.yani ille o egzersizlLerden sonrami denicezki es denemesini. Aklim almiyir cok yorulduk artik. O egzersizlerde sonra da yapamazsan diye cok korkuyorum .desteklerinize ihtiyacim var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?