- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.861
canım bi zararı olmaz bende yendikten sonra kullanmıştım ara ara ama en zararsız olanı bepanthol cilt için olanı hem kayganlaştırıyor hemde zararı yok.. ben bepanthol ve fito kremle yapmıştım hep egzersizlrimi ve penisede bolca sürüp denemiştim olmuştu denemeni tavsiye ederim..
canım bence egzersizi yap çok faydası var eşin şimdi istemez aular geçtikçe yapamayınca kavga çıkarur stres olursun yolun başundayken hiç geciktirmeişte ben egzersiz yapamıyorum eşim onunla denemei istiyor zaten evleneli çok olmadı açıkçası egzersiz yapmaya gelince yapmamalıyım zaten eşim istemiyor diyorum ve dediğiniz gibi bir yapsam belki halledecem of
canım benimde ilk girerken acımıyor o en son noktada acıyor oraya gelice sızının geçmesini bekliyorum beynimi rahatlatıyorumbiraz daha it gel git yap sonra tamamı oluyorKızlar mrb lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz çok önemli şimdi ben yendim bu hastalığı yarısından fazlasını alıyorum ama şöyle bi sorun var eşim p..si girdiğinde ilk girerken değil de en son acı hissediyorum herkes girerken acı olur diyo ben tam sokmaya Çalışınca acıyo ve 1 Cm bile ilerlemiyor hepsini alamıyorum yani neden bole oluyo sizce
Zeytinyağı yerine Bebe yağı kullansak aynı etki olur mu canim?canım zeytin yağı asitik değeri diğer yağlara göre biraz daha yüksek anca vajiyi yenme sürecinde bende kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim.yalnızca bazı arkadaşların hamilelik düşünenlerin kullanmaması gerektiğini okumuştum sanırım sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım
Bana da yardım eder misiniz parmak egzersizlerini ne kadar yapmam lazım eşimin iki parmağını alabiliyorum ama kotkarak alıyorum. Ps nin de başını alabiliyorum itince acı hissefiyorumbende bebeyağı denedim çabuk kuruyor
canım eczanelerde kayganlaştırıcı jeller satılıyor bi onu deneyin derimZeytinyağı yerine Bebe yağı kullansak aynı etki olur mu canim?
sen varsın ya :)) daha kim olsun :)slm kızlar yenenler varmı ..
sen varsın ya :)) daha kim olsun :)
o da olur canım ya takılma :)
inşallah daha tam yenemedımde
Bana da yardım eder misiniz parmak egzersizlerini ne kadar yapmam lazım eşimin iki parmağını alabiliyorum ama kotkarak alıyorum. Ps nin de başını alabiliyorum itince acı hissefiyorum
canımya merak ettim senin egzersizler ne kadardr devam ediyor
inşallah daha tam yenemedımde
Ben de o andan korkuyorum aparat yaptım bugün kendime rimel den yaptım 20 dk sonra bir kat daha peçete ve film sardim onu yaptım bugün fakat eşe gelince korku ve panik oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
ocak ayından berı ama ben sık sık yapmıom.. hele bu aralar hıc yapmıom :)canımya merak ettim senin egzersizler ne kadardr devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?