- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.901
Ne tür egzersiz onlar açıklayabilir misin canım, ben aparat ile çalışıyordum takıldım ilerleyemiyorum uzun zamandır.ben 3 bin lira ödemiştim toplam 4 yada 5 seans gidiyosun parmak egzersizi değil çok daha kolay egzersiz ve ev ödevleriyle bitiriyosun.. seanslarada ev egzersizlerini yapabildiğin zaman gidebiliyosun bi gün sonra yada iki üç gün sonra falan
evet seni cok iyi anlıyorum ama zaten cogunu başarmıssın uyuşturan kremlerden yardım al doktorlarda onlardan kullanıyormusCanım ben egzersiz yapıyorm da 5-6 gün oldu yapamıyorum ara verdim. Çevresi 8 cmden başlayp genişleyen bir aparat hazırladm rimelden. Çevresi 9 cm olan yere gelince ilerlemiyor uzun süredir aynı yerde takıldım. İlerleme olmadı. Zaman kaybetmek istemiyorum.
canım aparatla çalışıyosun 5 boy aparat var plastik bişey inceden başlıyosun sonra devam ediyosun ama doktor bey sana yöntemini anlatıyo o yüzdende işte takılmalar olmuyo o paralelliğini iyi ayarlaman lazım.. ayrıca hiç muayene oldun mu sen çünkü bazı kişilerde kızlık zarı kalın yada dar olabiliyor esnemiyor o yüzden takılıyo olabilirsin ben ilk başta bu yüzden ameliyat olmuştum kızlık zarım çok kalındı sonrasında rahat çalışabildimNe tür egzersiz onlar açıklayabilir misin canım, ben aparat ile çalışıyordum takıldım ilerleyemiyorum uzun zamandır.
Jinekolojik muayene de olmak istiyorum anatomik bir sorun olup olmağını öğreneyim diyorum. Daha önce 2 dra gittim çok hızlı baktılar dıştan muayene oldum sadece. Vajina darlığından şüpheleniyorum. Dıştan bakmayla anlaşılmaz sanırım darlık.evet seni cok iyi anlıyorum ama zaten cogunu başarmıssın uyuşturan kremlerden yardım al doktorlarda onlardan kullanıyormus
Kızlık zarımın kalın olduğunu söylediler. İlişkiye engel değil dediler. Ama detaylı bakılmadı hiç dıştan sadece.çevresi 9 cm olan yere geliyorum aparatı itiyorum vajina girişimi geriyor ilerltsem yırtacak gibi rahtsız ediyor çok. Ben aparat alabiliyorum da işte burada takıldım.canım aparatla çalışıyosun 5 boy aparat var plastik bişey inceden başlıyosun sonra devam ediyosun ama doktor bey sana yöntemini anlatıyo o yüzdende işte takılmalar olmuyo o paralelliğini iyi ayarlaman lazım.. ayrıca hiç muayene oldun mu sen çünkü bazı kişilerde kızlık zarı kalın yada dar olabiliyor esnemiyor o yüzden takılıyo olabilirsin ben ilk başta bu yüzden ameliyat olmuştum kızlık zarım çok kalındı sonrasında rahat çalışabildim
öyle bi şüphen varsa hemen doktora git canım kendinde rahatlamış olursun bi problem yoksa egzersizlerinde cok başarılı olur belki doktora acıklarsın durumu tüm kadın dogumcularbu konuda ben sahsen bilgi sahibi olmadıkları düşünüyorum bende gitmiştim hiç bakmadan psikolga gitfalan demişlerdi araştırırsın iyi bi doktora gidersinJinekolojik muayene de olmak istiyorum anatomik bir sorun olup olmağını öğreneyim diyorum. Daha önce 2 dra gittim çok hızlı baktılar dıştan muayene oldum sadece. Vajina darlığından şüpheleniyorum. Dıştan bakmayla anlaşılmaz sanırım darlık.
merhabalar ben daha önce yazmıştım ama uzun zmndır giremiodum siteyeçok çok ama çok mutluym 2 ay oldu bu işi halledeli :) iki ay boyun ca eşimin üstte olduğu pozisyonda denedik oluodu ama artık ikimizde farklı denemek istioduk biraz dişimi sıktım ve artık oda gerçekleşti .daha öncede sölemiştim burda yazılanları okudum ( sadece bende değil bir çok kişide olduğunu öğrendim kendime gvenim geldi:))daha sonra ise sevgili dr ma bana yardımcı olduğu için rabbime binlerce şükürler olsun zorla yatağa girdiğim geceleri şimdi dört gözle bekliyorum. çok mutluyum tedaviyi erteleyenlerde bi an önce başlasınlar mutlu günler yakın arkadaşlarrrrrr
merhabalar ben daha önce yazmıştım ama uzun zmndır giremiodum siteyeçok çok ama çok mutluym 2 ay oldu bu işi halledeli :) iki ay boyun ca eşimin üstte olduğu pozisyonda denedik oluodu ama artık ikimizde farklı denemek istioduk biraz dişimi sıktım ve artık oda gerçekleşti .daha öncede sölemiştim burda yazılanları okudum ( sadece bende değil bir çok kişide olduğunu öğrendim kendime gvenim geldi:))daha sonra ise sevgili dr ma bana yardımcı olduğu için rabbime binlerce şükürler olsun zorla yatağa girdiğim geceleri şimdi dört gözle bekliyorum. çok mutluyum tedaviyi erteleyenlerde bi an önce başlasınlar mutlu günler yakın arkadaşlarrrrrr
Canım hangi doktora gittinmerhabalar ben daha önce yazmıştım ama uzun zmndır giremiodum siteyeçok çok ama çok mutluym 2 ay oldu bu işi halledeli :) iki ay boyun ca eşimin üstte olduğu pozisyonda denedik oluodu ama artık ikimizde farklı denemek istioduk biraz dişimi sıktım ve artık oda gerçekleşti .daha öncede sölemiştim burda yazılanları okudum ( sadece bende değil bir çok kişide olduğunu öğrendim kendime gvenim geldi:))daha sonra ise sevgili dr ma bana yardımcı olduğu için rabbime binlerce şükürler olsun zorla yatağa girdiğim geceleri şimdi dört gözle bekliyorum. çok mutluyum tedaviyi erteleyenlerde bi an önce başlasınlar mutlu günler yakın arkadaşlarrrrrr
Evet doktor şu aşamada çok önemli artık benim için çok zaman kaybettim yıllarım üzülmekle geçti. Herşey yolunda ama bundan dolayı mutlu olamadım eşim destek oluyor sağolsun sorun etmedi hiç ama önce kendi mutluluğum için başarmak istiyorum ben mutlu olursam eşim daha çok mutlu olur.öyle bi şüphen varsa hemen doktora git canım kendinde rahatlamış olursun bi problem yoksa egzersizlerinde cok başarılı olur belki doktora acıklarsın durumu tüm kadın dogumcularbu konuda ben sahsen bilgi sahibi olmadıkları düşünüyorum bende gitmiştim hiç bakmadan psikolga gitfalan demişlerdi araştırırsın iyi bi doktora gidersin
işallah en kısa zamanda kurtulursun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen sen doktora git sonrasınıkendin hallediceksin ben inanıyorumEvet doktor şu aşamada çok önemli artık benim için çok zaman kaybettim yıllarım üzülmekle geçti. Herşey yolunda ama bundan dolayı mutlu olamadım eşim destek oluyor sağolsun sorun etmedi hiç ama önce kendi mutluluğum için başarmak istiyorum ben mutlu olursam eşim daha çok mutlu olur.
İnşallah canım, kesinlikle problemler aynı olunca duygular düşünceler yaşananlar aynı oluyor. Ben de sizin gibi atlatırım umarım. Yaz tatilimi zehir etmeden.işallah en kısa zamanda kurtulursun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen sen doktora git sonrasınıkendin hallediceksin ben inanıyorum
canım bence işe iyi bi doktor bulmakla başla doğru düzgün bi muayene ol belki o engeldir egzersiz yapmanaKızlık zarımın kalın olduğunu söylediler. İlişkiye engel değil dediler. Ama detaylı bakılmadı hiç dıştan sadece.çevresi 9 cm olan yere geliyorum aparatı itiyorum vajina girişimi geriyor ilerltsem yırtacak gibi rahtsız ediyor çok. Ben aparat alabiliyorum da işte burada takıldım.
Evet detaylı muayene gerekiyor. 7 cm fln giriyor kalın aparat. zar zarar görmedi esniyor aslında ama neden ilerlemedi bir ay olacak aynı aparat ilrlemiyor hep mi kasıyorum yani 7 cm çok rahat giriyor kassam o da girmez diye düşünüyorum.canım bence işe iyi bi doktor bulmakla başla doğru düzgün bi muayene ol belki o engeldir egzersiz yapmana
alırmısınızda ne demek kız sorman hata.vajinismus değilsen sorununu biraz açabilirsen yardımcı olabiliriz belkimerhabalar bende geldim hep takıp edıyordum aranıza alırmısınız benıde? vajinusmus değilim ama ah su bilinçaltım 1 yıllık evlıyım
Mrb arkadaşım korkunu, kaygını, be yaşadığını gayet iyi anlıyoruz sen merak etme, burada çok rahat hissedebilirsin, içini dökebilirsin, burada herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor ya da Yaşadı endişeyi at kenara artık çünkü bu dert dermansız değil şükürBenim de yardıma ihtiyacım var, aslında okudum forumu ve anladım da.. Ama..Çok korkuyorum..
Merhaba bacim bende muayene oldum doktorda yani tam vaji degilsin dedi kalin duvarin dedi kizlik biraz yirtikti balaynda bi dahasida olmamisti iste o gun bugun hic denemiyorum bile doktor aparatlar vermsti ama ben evde tek degilim esim yurtdisinda calisiyor o yuzden yapamyorum yaptgim zamanlar aglayarak yapiyordum kramplar oluyor kasigimda sankialırmısınızda ne demek kız sorman hata.vajinismus değilsen sorununu biraz açabilirsen yardımcı olabiliriz belki
Kusum annemlerleyim ben ayri odam maalesef yok olsa bile evde erkek kardes var yapamiyorum sadece dun dus sonrasi orda denedm 15 dk 2 3 kez denedim 2 nolu aparati ve 3.nolu yu ama 3 no kac cm bilmem ama kramp giriyor kasiklarima yada rahmime bilemiyorum kiöncelikle eşinizin yurtdışında olması kötü olmuş.bu sorunu tek başına çözmek kolay değil.eş desteği çok önemli.ikinciside şu ki burda yıllardır evli olduğu halde ilişkiye giremeyen arkadaşlarımız var ve azimle yılmadan denemelerini egzersizlerini yapıyorlar ve birçoğuda kurtuldu.kesinlikle moralini bozmaman gerekiyor.evde yalnız olmasan bile evli bi kadınsın en azından kendi odan vardır.sakin bi ortamda geçeceksin odana belki bi müzik belki eşinle konuşarak zihnen rahatlıcaksın.sonra egzersiz yapmaya başlayabilirsin.ilk klitorisini uyararak hem biraz zevk alıp hemde vajinal ıslanmayı sağladıktan sonra hazırladığın aparatla yada parmağınla uygun bi poziyonda egzersini yapmmaya çalış.şunu unutmaki asla ümitsizliğe kapılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?