- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.941
Anladm cnm bilmiyorum bu kafamdaki urkeklik gtse ah ya 2ay sonra gelr esim bilmiyorum nasl yapcam ya hergunde yapamiyorum bakalm nasipboyutunu hiç ölçmedim canım yaben bacaklarımı cok kastıgım içi altta olmayı tercih etmedim bide aparatla sanki üst pozisyonda gibi çalıştıgım için o pozisyonda kendime güvenim geldi ilk normal egzersiz pozisyonunda yapıodum ben sonra aparatı yatagın üstüne koyup bacaklarmı acıp kendimi aparata iktiriyodum ilk denememde benimde başarısız oldugum oldu o zamanda daha ince aparatı yatagın üstüne koyup kendimi iktirmeyi denedim öyle öyle alışıyo insan canım
Canim hamilemisin vaji olupta?Aparatimi yapip baslamak bugun nasip oldu. Iki kulak cubugunu yanyana strecledim ama alamadim onu yanefes ikinma hepsini denedim. Nasil olacak bu is? 3 4 cm alabildim diyom ama bi bakiyom ki daha ucu anca girmis. 10 12 cm alanlari ayakta alkisliyorum.buyuk bi is basariyorsunuz. Gerci ben 10dk anca sabrettim. Biraz daha mi ugrasmam gerekiyordu yoksa tek kulak cubugu mi yapmam lazim?
yaparsın canım işallah eşin gelene kadar egzersizlere devam et allahım senide kurtarırAnladm cnm bilmiyorum bu kafamdaki urkeklik gtse ah ya 2ay sonra gelr esim bilmiyorum nasl yapcam ya hergunde yapamiyorum bakalm nasip
Amin kuzum ins yazarm arada buraya yineyaparsın canım işallah eşin gelene kadar egzersizlere devam et allahım senide kurtarır
Canım önce tek kulak çubuğu ile dene derim sonra kalınlaştırırsın.Aparatimi yapip baslamak bugun nasip oldu. Iki kulak cubugunu yanyana strecledim ama alamadim onu yanefes ikinma hepsini denedim. Nasil olacak bu is? 3 4 cm alabildim diyom ama bi bakiyom ki daha ucu anca girmis. 10 12 cm alanlari ayakta alkisliyorum.buyuk bi is basariyorsunuz. Gerci ben 10dk anca sabrettim. Biraz daha mi ugrasmam gerekiyordu yoksa tek kulak cubugu mi yapmam lazim?
eşin gelince güzel haberlerini alırız işallah korkma canım ordan cocuk doğuyo böyle düşün motive et kendini :)Amin kuzum ins yazarm arada buraya yinecok kotu degilim ama iste beynimdeki o tek dusuncede gtse belki olacak ama bilmiyorum kalinligi beni korkutan yaa
evet canim..Canim hamilemisin vaji olupta?
yarin oyle deneyeyim o zamanCanım önce tek kulak çubuğu ile dene derim sonra kalınlaştırırsın.
Olur canım olumsuz düşünme. Ben egzersize başlamadan hayal ediyordum hep girdiğini düşünüyordum sürekli. Beynim de ikna oluyordu. Şu an çalışamıyorum doktora gideceğim haftaya. Takıldım egzersizde.yarin oyle deneyeyim o zamaninsallah olur dua edin..
Cnm yaaa 3gun once 3 noluyu almstm kramp olsada bugun denedm yarm saat ev bostu 2 girdi takacagm an yerini bulamadm arada boyle oluyor ha nie boyle bu kafayi yedrtcek bana yanls yere baska nere yaoiyorumki grmio bu ya aynada aldm baktm ayni yer ya sabreşin gelince güzel haberlerini alırız işallah korkma canım ordan cocuk doğuyo böyle düşün motive et kendini :)
Öylemi ne guzel vajidende kurtulrsn ins aparatlari dene olmaz diye bisey yokmus oluyor inanki basta zorlansanda oluyor inan bak ben tam atlatmadm ama yaridaym yinede arada bnde bile olmadigi oluyor umidini kesme sakn bende yilmadm yilmiyorumda aglasanda yap inatlas aparatlarla yada iste ne yapiyorsan kuzum bak bebisin var bizde oda yok allah hayrlisini versn..sizde nasl oldu peki basimi girdi bosalma olduda kaldn cnm?evet canim..
sen cok guzel ilerledin insallah az kaldi. Ben de insallah o asamalara gelirim.Olur canım olumsuz düşünme. Ben egzersize başlamadan hayal ediyordum hep girdiğini düşünüyordum sürekli. Beynim de ikna oluyordu. Şu an çalışamıyorum doktora gideceğim haftaya. Takıldım egzersizde.
insallah yapabilirim. iki senedir ogrenilmis caresizlik oldu benimki. Bircok doktora gittik ama hicbirinde egzersizleri yapmadik, onemsemedik, bu siteden ogrendim bu kadar onemli oldugunu.Insallahbu defa farkli olurÖylemi ne guzel vajidende kurtulrsn ins aparatlari dene olmaz diye bisey yokmus oluyor inanki basta zorlansanda oluyor inan bak ben tam atlatmadm ama yaridaym yinede arada bnde bile olmadigi oluyor umidini kesme sakn bende yilmadm yilmiyorumda aglasanda yap inatlas aparatlarla yada iste ne yapiyorsan kuzum bak bebisin var bizde oda yok allah hayrlisini versn..sizde nasl oldu peki basimi girdi bosalma olduda kaldn cnm?
Hayrlisiyla kucagna alrsn ins cnm..insallah yapabilirim. iki senedir ogrenilmis caresizlik oldu benimki. Bircok doktora gittik ama hicbirinde egzersizleri yapmadik, onemsemedik, bu siteden ogrendim bu kadar onemli oldugunu.Insallahbu defa farkli olurbiz vaji icin kendi capimizda deneme yaparken esimin bosalmasiyla olmus canim. Benim de eteklerim tutustu. Burda bi arkadas bebek olduktan sonra daha zor dedi. Ben de bir an once karnim da daha fazla buyumeden su illetten kurtulayim diyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun
evet, bana akıl verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim aklım yetmiyordu kendime... şuan dünyam aydınlandı, bu benim özel hayatım, sizi ilgilendirmez, istersem hayat kadını olurum, bu gerçekten sizi ilgilendrmez. kimsenin birbirini yargılamak gibi bir hakkının olduğunu düşünmüyorum. sormam da hataydı. evet. sizin bu yazdıklarımı gördüğünüzden emin olduktan sonra sileceğim sorumu. elbette saygı duyacak çok insan vardır ama sizin gibi korkutan ve baskılayanlar yüzünden çektik ve çekiyoruz bu sıkıntıları. hem siz de çekiyormuşsunuz. kimbi,lir nasıl korkuttular. hem ayrıca bu forumlara erkekler de giriyor bence siz de böyle konularda yorum yazmayın. erkekler hayal ederler. haram....beni ister yanlış anlayın ister anlamayın .. benim anlamadığım ne bilionuzmu neden evlilik öncesi cinsel hayat yaşıosunuz hmm.. siz şuan birbinize haramsınız.. hiç utanma felan yokmuki sizde gercekten cokk samımı sekilde soruyorum yasınız kaç olursa olsun.. annelerinizin babalarınızın yüzlerine nası utanıp kızarmadan bakabiliosunuz hmmm.. hiçmi içiniz daralıp etmıo.. hem sen o uşakla evlenecem dion varmı bi garantin hmm.. sonra penisle deneme yapacam edecem diye hamile kalacan sonra nolacak.. unutma ölümle burun burunayız heran hersey olabilir.. ölümü gec ikinizin arasında ısteristemez bı sıkıntı cıkar sonra olan sana olur.. erkeklere hiç bi zaman bişi olmaz .. bence biraz mantıklı davran neden olmuoı diye.. hadi biz evliyiz kocalarımızla denioz ya sen evlenecegın adam o olacakmı olmayacakmı o bile belli değil .. belkide evlendikten sonra hic bi sorun olmayacak .. belkide allah seni uyarmaya çalışıo hmm birazda böyle düşün..
kusura bakma ben sana yardımcı olmam.. arkadaslar yardım ederse ederler bende tam olarak yenmiş degılım yenmiş olsam bile işin ucunda haram bişi varsa ben bulaşmam ... bence sende aklını kullan..
ama biz birbirimizi cookk sevioozzz .. ama bizz nişanlıyızz evleneceeezzz... deme .. dediğim gibi yalan dünya heran herşey olabilir.. sonra senin başın yanar sevdiğin adamınkisi değil..
gerçi bilmiom belkide sizin için o konular pek önemlü değildir.. benim için önemli ondan yazmak istedim.. neysehh aklını kullan allah yardımcın olsun ..........
Mrb cnm, yazdıklarına cevap verenler olmuş, herkesin yaşantısı ve inançları kendine özgüdür, isteyen yardım eder, diğerleri seyirci kalmalıdır diye düşünüyorum, ben bu illeti evliliğimin 2.yılı dolmak üzereyken yendim Şükürler olsun geçen zaman benden ve eşimden geçti defalarca pişman oldum neye mi Flört dönemimizde eşimle cinsel ilişkiye girmeyi denemediğimize keşke o zamanlar bu durumu fark etseydik de önlem almada gecikmeseydik diye düşünüyorum ama Türkiye de kadın olmak zor maalesef sevdiğin insanla nikâhsız sevişiyorsan direkt bakış açısı kötü kadınsın çok affedersin çünkü bu insanların cinselliğe bakışı Erkeğe hizmet ya da sdc kocanla yaşayabileceğin bir şey tekrr şükrediyorum ki ben bu insanlardan Değilim evet belki benim de etik çerçevede bazı inanç ve takıntılarım var ama bunların hiçbirinde birbirini gerçekten seven insanların cinsel yakınlaşmalarının anormal olduğu vs yok cinsellik sdc hayvanlarda olduğu gibi hazza odaklı bir etkinlik değil içinde sevgi ŞEFKAT aşk Saklı olan kutsal bir eylem aslında neyse zaten bunu adam GiBi yaşayanlar bilir dilerim de herkes hayatında bunun tadına varır. Gelelim senin sorununa ben uzman desteği alarak yendim bu sorunu sen de öyle yapabilirsin maddi sıkıntınız yoksa CISED adlı özel bir kurumdan destek aldım evet param gitti belki ama hiçç pişman Değilim değiliz daha doğrusu eşimle beraber keşke daha önce gitseydik diyoruz hatta netten araştır biraz sana en Yakın Şube'den destek alabilirsin ya da ben kendim yenerim dersen parmakları işe koşmanı öneririm umarım atlatırsın bu sorunu şimdiden kolay gelisnuzun zaman önce cinsel ilişkide çok kastığımı farkettim, bi doktora gittim, bana dedi sen vajinismussun, psikoloğa yönlendirdi. ben gitmedim. aradan epey zaman geçti sevgilimle sürekli denemeye devam ettik(1 yıl kadar belki), sonra aslında girebileceğini ama orda bişeyin bana acı verdiğini düşünüyordum. tekrar doktora gittim. Dedi ki, yoo sen vajinismus değilsin sadece kızlık zarın kalın ağrı yapıyor dedi. Çok zorlanırsan bi operasyonla alırız dedi. Yine bi ümit, uğraştık ettik, olmadı. bu kez zarı aldırmaya karar verdim. bir dr.a gittim. derdimi anlattım. eşinin-nişanlının bu operasyona izin veriyorum diye bir kağıt imzalamasından bahsetti. etik olarak uygun bulmadım. kendi vucudumda yapacağım değişiklik hiç kimsenin iznine bağlı olamaz benim vucudum dedim ve çıktım. yine başka bir dr.a gittim muayene etti ve dedi ki yoo kızlık zarın normal. vajinismus değilsin, rahatla olur dedi. operasyon yapamam dedim. tabi aradan yıllar geçti nişanlıyım artık ama çıldırmamak elde değil. sonra hemen akabinde başka bir dr.a gittim o da vajinismus olmadığımı kendimle oynamam gerektiğini söyledi. bir operasyona gerek de yok dedi. uzun zaman erteledim. ne oynaması ben bakamıyor ve dokunamıyorum bile... artık çok sıkıldım. gerçekten bunca zamandır hem kendime verdiğim zarar hem müstakbel eşime verdiğim zarar (bunu yaşamaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum elbette) üzerimde artık büyük bir baskı oluşturuyor. Çok çaresizim. Bir ara ayrılıp hayatımı yalnız geçirmeyi bile düşündüm. birbirimizi çok seviyoruz o asla ayrılmak konusunu kabul etmiyor ve etmeyecek -elbette benim de gerçek isteğim ayrılmak değil sorunu çözmek. vajinama dokunamıyorum yazdım bu forumda buldum kendimi, başaranların hikayesini okuyunca neden olmasın dedim ve bir ümit... ne olur adım adım yardım edin. doktorlar henüz evli değilsen hiçbir şekilde uğraşmıyor ve başından savıyorlar bunu anladım.
Canım güzel ilerliyordum takılmasaydım iyiydi. Sorun olabilir diye düşünüyorum. Doktora gideceğim o yüzden muayanede nomalse herşey tedavi olacağım kısa sürede yenmek istiyorum çok uzadısen cok guzel ilerledin insallah az kaldi. Ben de insallah o asamalara gelirim.
cnm acaba kaç gnde ve ne kadara tedavi oldun söyleyeblr msnnn eğer üç beş günde çözdüyse bende gtmk istyorummmcanım doktora gitmeyi düşünüyosan saygın micozkadıoğlunu tavsiye edebilirim ben onun sayesinde kurtulmuştum hemde çok kısa bi sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?