Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adanisin bahsettiği gibi tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bende p..sin bir kısmını alıyordum ıkınamamıştım gerisi o şekilde daha kolay alıyormuşuuz. fakat bir kaç gün ömce hamilelik durumunadan dolayı karnıma ağrı indi istem dışı rahmini açabildim öyle kasılmadan kendimi skmadan gayet rahat meğerse doğru yapamıyormuşum :) şimdi de doktor bir müddet deneme dedi bebiş için. sende ilerlerken ıkın ordaki kasını kontrol et sonuçta aşman o kadar zor değil çok rahat ilerlersin inşallah bilinç altını da temizle ben onu kontrol edemiyorum bazen tüm gün yapacam deyip tam o noktaya gelince sadece p..s başını alıyordum.

ikinmayi hic denemedim onuda denicem

kızlar bişey sormak istiyorum ben daha cok yeni yenenlerdenim bi iki gün önce sag tarafımda bi agrı hissediyorum böyle bişey başına gelen varmı neden olabilir doktora gitmeye hala korkuyorum alttan muayene eder diye bu seferde doktordan korkuyorum

bence ertelemen iyi olmaz canm doktora git derim..korkulcak bisi yok..inan bana bende cok korkuyordum ama altta muayene etmek okadar korkulcak bisi degil zaten 1dk bile surmuyo inan bana

canım herkes yaşıyor bunu yalnız değilsin tabiiki o an karnını şişirerek nefes al ve verirken eşin aşağı itsin tamam yanma bendede oldu olmadı değil ama geçiyo çok kısa bir an ölmüyoruz ve deneye deneye hissetmiyosun içi zaten 2cm sonrası hissiz bir yer

kızlarrrr ilk defaa uyuşturucu krem sürmeden sadece bebeyagıyla denedik vee olduu. öncesinde aparatlardan birini 2-3 dk beklettim çıkarttım sonra hemencik oldu ne agrı ne sızı sadece alışık olmadığımız bi his... Aslında sorunun temeli biz o organı hep görmezden geldik dokunmaktan korktuk bakmadık, şimdi birşey değince korkuyoruz halbuki evde kolumu biyere çarpsam bile daha çok acıyodur. O kadar mutlu oldumki ben doğumdan muayeneden çok korkardım şimdi onlar bile gözüme kolay gelmeye başladı. Darısı tüm çekenlerin başına

tebrikler... :)

uyuşturucu kremlere ne kadar devam ettiniz ki?

ben de yeneli birkaç gün oldu bende bırakıcam o kremleri sadece kayganlaştırıcıyla istiyorum zamanla o da tabi.

tebrikler canım

Canım tebrik ederim,hemen listeye ekleyelim ismini..^^

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2 NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2 gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09
31-) Yorgun_15
32-) oolalaa
33-) umutsuzluk umutsuzluk
34-) mavi bulut
35-) Bihter34
36-) sakinsampiyonn

uyuşturucu kremlere ne kadar devam ettiniz ki?

ben de yeneli birkaç gün oldu bende bırakıcam o kremleri sadece kayganlaştırıcıyla istiyorum zamanla o da tabi.

canım ben evleneli 7 ay oldu ama yenmek için ugraşmadık dogru düzgün toplasan 10 kere eşimle denedik uyuşturucu krem sürdüm egzersizlerdede sürerdim ilk zamanlar... ama artık egzersizlerde hiçç sürmüyorum... eşimlede ilk kez sürmeden denedim sadece bebeyagı surdum bolca aparatı soktum beklettim ve çıkardım oldu. bir de sık denemek lazım bizim sorunumuz o oldu başardık daha oncede sonra bıraktık ben şehir dışına gittim falan yine acımaya başlıyodu. Artık ara vermiycem inşallah alışana kadar devam edicem anestol kullanıyordum inşallah artık gerek kalmıycak sende bırak yavastan canım

ayyy çok tşk ederimm evet bumuymuşşş diyorummmmmm balayım zehir olmuştuuuu asıl şimdi balayına gitmek lazımmmm :)

Canım ben doktora gittim kızlık zarım kalınmış operasyon geçirdim bugün. İlişkiye engel bir zarım varmış delik de küçükmüş esnetebildiğim kadar esnetmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…