Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım egzersiz yaparken tuvaletini yapar pozisyonda otur, ben dilatörle çalışırken aynen bu pozisyonu da denedim, sandığın kadar zor değil, hatta çok kolay alıyordum. Eşli denemede de misyoner pozisyonu kullanmayın, eşinin üzerinde olduğun pozisyon tam sana göre, aparatınla çalıştıkça eşli denemeler zor gelmeyecek. Deneme sırasında da tabii ki krem kullanabilirsin, bephanthol krem hiçbir zarar vermez.

Kızlar parmakla egzersiz yaparken git gel yapıyorum yukarıya popoya doğru bi acı oluyor sizdede oldumu giriş çok kolay oldu ama yukarıdaki ağrı endişelendirdi

Merhaba kızlar, ben de 2 yıldır evliyim ve evliliğinden hiç birşey anlamadım vajinismus yüzünden vajinismus olduğum ile yüzleşmem 6 ay öncesinde doktora gitmem ve muayene olamam ile başladı. Hala kulağımda doktorun sen vajinismusun tedavi olman şart demesi ağlayarak geçen onlarca günün ardından 10 adımda vajinismus kitabını aldim ve öncelikle kendimi tanıdım. Parmak egzersizleri yaptim ve çok ilerleme oldu. Sadece sınırlı pozisyonlarda rahat olabiliyorum ve hala tam olup olmadığından emin olamıyorum. Parmak egzersizleri tamam ama hala daha korkuyu atamiyorum. Çok merak ediyorum vajinismus u yenenler tamamen rahat olabiliyor mu ben kontrol tamamen eşimde olduğunda korkup kasiliyorum hala daha tamam yendim oldu diyemiyorum

iyim canım sağol uyku sersemiyim bugün biraz.

olacak o kadar kaç kilo aldın tombiş etli butlu bi hanım mı oldun yoksa

iyim canım sağol uyku sersemiyim bugün biraz.

olacak o kadar kaç kilo aldın tombiş etli butlu bi hanım mı oldun yoksa

Biraz daha uyusaydın canım.

Bak şimdi kavgada söylenmez bu söz bahar 62 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum, aman aman çok fazla almadım, 70 lere yaklaştıkça tedirgin olmuyor da değilim tabii Bebeğimiz sağlıklı, sıhhatli doğsun da, ben o kiloları veririm inşallah

Rabbim sizlere de nasip etsin, isteyen herkes, bebişine hayırlısıyla kavuşsun canım

inşallah ccanım.
kavgada söylenmez ama burda söylenir tatlım :)
70 olsun bişe olmaz erkekler balık etli severler genelde
senin boy kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…