- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.381
inşallah ccanım.
kavgada söylenmez ama burda söylenir tatlım :)
70 olsun bişe olmaz erkekler balık etli severler genelde
senin boy kaç canım
aynen canım sağlıklı olsun yeter.ha bide seni kızdırmak için söylemedim hani sohbet olsun diye dedim alındıysan özür dilerim
boy ve kilo şuan orantılı bence artık daha fazla kilo alacağını sanmıyorum.aldıklarınıda verirsin zaten
Kızlar parmakla egzersiz yaparken git gel yapıyorum yukarıya popoya doğru bi acı oluyor sizdede oldumu giriş çok kolay oldu ama yukarıdaki ağrı endişelendirdi
Merhaba kızlar, ben de 2 yıldır evliyim ve evliliğinden hiç birşey anlamadım vajinismus yüzünden vajinismus olduğum ile yüzleşmem 6 ay öncesinde doktora gitmem ve muayene olamam ile başladı. Hala kulağımda doktorun sen vajinismusun tedavi olman şart demesi ağlayarak geçen onlarca günün ardından 10 adımda vajinismus kitabını aldim ve öncelikle kendimi tanıdım. Parmak egzersizleri yaptim ve çok ilerleme oldu. Sadece sınırlı pozisyonlarda rahat olabiliyorum ve hala tam olup olmadığından emin olamıyorum. Parmak egzersizleri tamam ama hala daha korkuyu atamiyorum. Çok merak ediyorum vajinismus u yenenler tamamen rahat olabiliyor mu ben kontrol tamamen eşimde olduğunda korkup kasiliyorum hala daha tamam yendim oldu diyemiyorum
kız gene benden sonra evlenen birisi hamileymis galiba sahurdan beri kafam gene cok dagınıkmoralim bozuk
Bilmiyorum popoma doğru bişey var sanki artık bitsin şu illet ya 1 yıllık evliyim hala yüzeysel ilişki yaşıyoruz esimde sıkıldı eskisi gibi istekli değil sanki ilişki konusunda haklı olarakCanım ilerleyince tedirgin olup, kaslarını kapatmış olabilirsin, acı büyük ihtimalle bundan kaynaklanmıştır. Endişelenecek bir şey yok birtanem.
Bende 2 parmaktayim canm ve ilerleyemiyorum o küçücük deliğe aparatı nasıl sokucam bilmiyorum bi yerleştirsem gerisi gelecekMerhaba arkadaslar suan iki parmak iki boguma gectim iki parmak bir bogumu rahat yaparken iki bogumu yapamiyorum acaip aci duyuyorum nasl yapicam acaba:/
Bilmiyorum popoma doğru bişey var sanki artık bitsin şu illet ya 1 yıllık evliyim hala yüzeysel ilişki yaşıyoruz esimde sıkıldı eskisi gibi istekli değil sanki ilişki konusunda haklı olarak
Aylardır 2 parmaktayim artık hiç denemiyoryz bile eşim de üstlemiyor kabullendi bu durumu 1 yıldır böyle sanırım artık alışmam lazım bu durumaPopona doğru hiçbir şey yok, duvar ya da engel sandığımız yer vajinanın eğimli yeri, oraya geldiğinde panik yaptığın için ilerleyemiyorsun zeynocum, inatla devam et çalışmalarına, rahat olmaya çalış, gerçekten kaygının şiddetini azalttığında aparatın kendiliğinden ilerlediğine şahit olacaksın, çalışmalarını yaparken tv karşısında olabilirsin, aklını egzersize verme, dağıt dağıtabildiğin kadar, hatta kendini olmak istediğin bir diyarda hayal edebilirsin, sakin ol, başaracaksın. Bıktığını, usandığını biliyorum tatlım fakat biraz daha sabır.
Yapma cimcime, başarı süreleriniz o kadar farklı ki, aylardır buradayım, birçok insanı tanıma fırsatım oldu, kimi 2 haftada üstesinden geldi, kimi 1 ayda, kimi 1.5-2 ayda, kimi 3 ay ve daha uzun sürede başardı. Hamile olan arkadaşların canını sıkmasın, aksine sevin, sevin ki senin hamile olduğunu öğrenen ve vajinismusu yenmek için uğraşan diğer kızlar da senin için sevinsin. Üzülme sakın, çok çok az kaldı başarmana, ne kadar ilerlediğinin farkına var, pes etmeden çalışmalarına, eşli denemelerine devam et. Ne zaman evlendin bilmiyorum ama ben evliliğimin 3. senesinde hamile kaldım, benimle beraber evlenen arkadaşımın şu anda 2 tane dünyalar tatlısı oğlu var, ne zaman resimlerini görsem mutlu oldum, bir yanım hep eksikti tabii ama onu mutlu görmek her şeye değerdi. Her zaman en iyiyi düşün, ben senin her zaman yanındayım, seni çok seviyorum birtanem..^^
slm..selam bayanlar.. 1 yıldır evliyim...böle yazdıklarınızı okuyorum korkuyorum.. bana da yardımcı olurmusunuz ?? ilişki sırasında hersey normal ama birleşme anımızda agrım oluyor.. bazen cok bazen az.. zaten 1 yıldır hep böle.. bende mi sıkıntı var anlamadım ???
doktora gittim kasılıyorsun dedi...ama hani ağrıma bişi demedi.. sık yapılması gerekiyormuş vb. öle işte ..rabbim herkesin derdinne şifa versin.. hani bende korkttum bu agrılar hep böle mi gidecek bitecek mi.. eve ilişkiye gşrebiliorum ama zevk yok agrılarım yüzümden ..slm..
emm vajinal muane felan oldunmu ... veya belki ister istemez kendini kasıosundur ondan da olabilir.. yok kasılmam yok diosan bence bi kadın doktoruna git bi baksınlar :) sonucta ilişkiye girebilion ne güzel :)
Aylardır 2 parmaktayim artık hiç denemiyoryz bile eşim de üstlemiyor kabullendi bu durumu 1 yıldır böyle sanırım artık alışmam lazım bu duruma
cansın sen ya gene gönlümü feth ettin
ilk hamile olanları duyunca cok üzülüom ama sonra seviniom..aslında üzülmem normalinde ama eşim veya kaynana felan basıma kalkar gibi anlatıolar oyüzden acıkcası pek sevinemiom
bende farkındayım aslında baya ilerlemeler var ama eşim hep kızıo bana hiç ilerlemen yok hep aynısın..1. hafta biraz giriosa 2. hafta tamamını alman lazım ama sen hep aynı duruon dio.. zaten bu aralar iyice bıraktık denemeleri zaten haftada 1 veya 2 haftada bi denioduk oda kaldı.. ben yanastıkca bana iş cıkarma uykum var dio öyle öyle kalıo malesefhalbukı her 2 güne bı denesek belki kurtulurum amayapmıoz işte..
banada 8. ayda 2 sene olacak 2 sene oldugu içinde gene baya bi baskılar var gecen kaynanam aradı ee nevar ne yok diye bebek yokmu dedi bende şimdilik yok daha dedim iy bayrama hayırlıo haberını beklıom ozaman dedi bayramada 2 hafta var ben nezaman yenecem nezaman hamile kalacam hiç bilmiombayramın gelmesinide hiç istemiom
bende seni cok sevıom iyiki varsınız zaten ben sizler sayesinde bukadar ilerledimö cok sükür ki bu siteyi buldum yoksa ben öyle kala kalırdım .. allah sendende diğerlerindende razı olsun..
merhaba,
bunlari gercekten utanarak yaziyorum ama artik baska carem kalmamis gibi hissediyorum. 3 seneye yakindir vajinismus sebebiyle esimle tam bir iliski yasayamiyorum. esim cok anlayisli, ama artik benim sabrim kalmadi ve onun da sabri ne kadar dayanir bilmiyorum. 2.5 senedir hep kendi kendime egzersizler denedim, herseyi okudum ve en son vibrator aleti ile calisirken aleti icime sokabildim. ama bu alet kullanabilecegim en kalin seymis gibi geliyor, esimin penisi o aletten cok daha kalin gorunuyor ve gercek iliskiye nasil girecegim bilmiyorum. kendime guvenim yerle bir. lutfen yardimci olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?