Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))) benim de aklıma Tarkan'ın o şarkısı geliyordu her egZersizimde:))

çok kanamanız olmuş muydu,,gerçekten hiç bişey duymadınız mı?,,

İyi akşamlar.kizlar ben tamamını içime aldım Bi kez ama sonra yapmaya fırsat olmadı esim şehir dışına gitti 15 gün yok.dondugunde umarım tekrar başa dönmem. 13 de adet olmam gerekiyodu olmadim da kafamda deli sorular idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Ama esim hiç bosalma di.

tebrıkler canım darısı basımıza

bende ne zamandir yazmiyorum pes ettim çünkü burda yazilanlari hep okuyorum ama olmuyo. umutsuz vakayim.1.5 yil oldu tik yok.artik biktim.canim hicbisey yapmak istemiyor sanki hayat enerjim sondu.ilk muayene oldugum doktor kizlik zarin cok kalin cok kanaman olur dedi.gecenlerde başka bi doktora gittim o da hic biseyin yok kizlik zarin gayet normal dedi. anlamiyorum bunca zaman nasil yapamafin dedi.bende anlamiyorumki.niye olmuyo kızlar bu nasil bi sinav boyle kurban adadim artik

B

Ben de senin gibi düşünüyorum. Çoğu Zaman neden evlendim diye kendimi sorgularken buluyorum. Egzersiz yapabilenlere Nasıl imreniyorum. Ben bakamıyorum bile.
Zor bir süreç. Fakat yenenlerin ortak noktası inanc hırs ve sabır.
Yaşadığım olumsuzluklar beni hirslandiracagina inadına sürükledi tam tersi umutsuzluğa.
Bilmiyorum herhalde Burdaki arkadaşları okudukça umudu hep taze tutmak gerek belki.
Bunca insanın zevkle ve dileyerek yaptığı gayet normal olan Bu isi kafamda Nasıl bu denli bir savaşa çevirdim inanamıyorum.

Pes etmek yok Canım, üzerine gideceksin vajinismus da neymiş diyeceksin. O mu güçlü sen mi, kendindeki gücün farkına var. Lütfen egzersiz yap egzersiz yapınca insan kendindeki gücü görüyor. Ne kadar cesaretli olduğunun farkına varıyorsun. Bir sürü kişi var buraya üye olmadan sadece yazılanları uygulayarak yenen. Onları düşün. Yenenleri düşün. Ben hamile olan yakınlarımı düşünüyordum egzersize başlamadan önce onlar Nasıl yaptı demek ki acımıyor dedim. Baya hırs yaptım. Egzersizleri sürekli yapamıyordum ama yapınca da en az 2 saat yapıyordum günde. Egzersiz çok önemli. En önemlisi de kalın aparatlar ile çalışmak. Oradaki kasları kalın aparat ile anlamıştım ben. Kasların yana doğru çekilmesinden hafif bir sızı oluyor ilk başlarda o da acı değil. İnan adet sancısı daha kötü. Bu sızı minicik birşey. Acı demiyorum bak. O Kaslar hareket ettikçe orası rahatlıyor. Egzersizden hemen sonra eşinle denersen anlamıyorsun bile ne acı var ne sıZı. İnşallah yeneceksin sen de. Ben egzersize başladığımda o gün gelecek mi acaba derken 2 ay oldu yeneli. Haydi boşuna geçirme Zamanlarını. sıkı bir egzersiz ve Mutlu son..

Arkadaslar bende hala bu savasin icindeyim sadece egzersiz yapiyorum ama bencede boyle umitsiz olmamaliyiz o zaman iyice bizi esir aliyo seytan umidimizi kaybetmeden baslamaliyiz bende baslarda egzersiz yapnaktan cok kaciniyodum cunku buzaten erteleme ve kacibma hastaligi

Aynen Canım ben de öyleydim. İlk başlarda egzersiz itici geliyor. Sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyordu. Burası sayesinde başladım egzersize benimle aynı durumda olan kişilerin yazdıkları beni çok motive etmişti. Adanis egzersiz sizin kurtarıcınız ilacınız diyordu. Gerçekten de öyle. Belki egzersiz süreci biraz yorabilir sizi çünkü bir an önce sona ulaşmak istiyor insan. O süreçte sakın karamsar olmayın hep iyi düşünün. Olacağına inanın. Egzersizde Nasıl ki aparatı başarıyla alabiliyorsanız eşli deneme de aynısı olacak başaracaksınız inanıyorum. Hatta olduğunda anlamayacaksınız eşinize soracaksınız oldu mu diye.

Merhaba canım
Bende senin gibi 1.5 yıllık evli iken bu düşüncelere girdim, bu kadar zamanlık evliyim, kocamla kanki olduk diyordum. Umudum tükenmişti, deneme falan hiç bir yapmıyordum. Hiç bir şeyden zevk almıyordum. Çevremde herkes hamile yada yeni doğum yaptı ve bu durumumdan da kimsenin haberi yok, kendi içimde savaş veriyordum taki bu siteyi bulup benim gibi insanların bu kadar çok kişi olmasını görene kadar.

Olumlu olumsuz, tüm duygularımı paylaştım. Baktım herkesle aynı dili konuşuyorum, duygularıma tercüman oldular. İçimden geçenleri sanki biliyormuş gibi benden önce yazdılar. İşte bu duygular beni motive etti. bu sohbet ettiğim arkadaşlarım hep bu yollardan geçmiş başarmış yada benim gibi başarmak isteyen vajili meleklerdi.
Pes etmedim canım. bir gün yaptım egzersiz bir gün yapmadım, erteledim, gözümde büyüttüm, orası küçücük nasıl girer bu sert şey dedim. Ama çare yok ne dr ne psikolog ne ilaç ne sprey nede hocalar falan hepsini denedim gördüm. Hatta H. Dümene bile gittim. Sonuç sıfır.

Beni buradaki arkadaşların sohbetleri kurtardı hamd olsun. başta yapamadım tabi ama buradaki kegel, nefes, ıkınma hareketleri ile yol aldım tabi zeytin yağının hakkını yiyemem.

Şimdi herkesi bu siteye yönlendiriyorum, Sende bu siteyi bularak doğru yoldasın canım benim. Başlamak başarmanın yarısıdır. Bu işi aşmayı kafana koymuşsan yaparsın. Bizler çok güçlüyüz emin ol. bu dert başkasının başına gelse kaldıramaz. O kadar mahrem ki kime diyeceksin. Desende seni anlamazlar bu derdi çekmeyen bilmez.

Sen yapacağım deyip egzersiz yapmaya karar verirsen devamı gelecek birtanem. Kurban adamak da güzel, bende ibadetler yaptım hamd olsun. duayı bırakmayın kızlar. Sekene duası okuyun. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
yazdiklarini okurken oyle duygulandimki...çevremdeki herkes çocuklu. bi ben kaldim.yapamiyorumki bileyim cocugum oluyomu olmuyomu.bu siteden sonra egzersizlere basladim.ama iki parmakta kaldim.esli denemelerin hepsi husran.esimede uzuluyorum.acaba benim fitratim evlilige uygun degilmiydi diyorum.bosunami evlendim diyorum.comelerek ayna yardımıyla parmak egzersizi yapiyorum.ama aynasiz baska bi pozisyonda sanki orasi kapaniyo.kafayi yiycem

kendini nasıl rahat hisesdiyosan öyle yap egzersizini, başka pozisyona takılma canım. Demekki eşli deneme için hazır değilsin o yüzden olmadı. Biraz daha devam et canı egzersizine yada bir mumdan aparat yapa bilirsin birazda böyle yap farklı bir cisimin girmesi seni dahada gayretlendirir. Olmadı diye üzülme demekki zamanı gelmemiş. Olmaması normal yani. Çevreye de takılma artık. Kim ne derse desin. sen eşinle mutluysan gerisi hikaye. Herkes her şey,i der kimse bişey demesede zaten çocuklu birini görmen yeterli ama takılma sende yeneceksin canım. Benim canım çok tatlı ben yaptıysam herkes yapar.

Bende ayni durumdayim canim iki parmak yapiyorum ama esli deneme yapicam diyorum denemeye cesaret bile edemiyorum cogu zaman yaptigimdada sonuc husran bazen kaciyorum resmen esimden deneyelim demesin diye herkesin cocugu var bende cocuk istiyorum ama daha isin basina bile gelemedim bir bucuk yildir

Ya arkadaslar iki gün önce yendim durumu penisin hepsini alabildim zarim bozuldu acimadigini yaşadım gördüm acı uok ama bir gün boyunca tuhaf bi hiç yaşadım zaten bir gün boyunca damla damla kan geldi bugün iyiyim o hisler geçti kan da gelmiyo artık bugün ikinci gün eşim denemek istedi ben yine korktum yine aciyacak hissi oldu biliyorum acimadigini ama heyecanlandim sanki ikinci kez bu kadar olmuyo dimi daha rahat oluyo dimi biri bana bunu söylesin nolur rahatlatin beni bu kadar asmisken

Kızlar ben yendim ama hepsini alamamıştım bi türlü 1 senedir dün dogy diyorlar galiba onu denedik ve tamamen oldu inanamadım aranızda bunu deneyen var mı
Ben denemedim ama oyle denemeyi düşünüyorum insallah olur. Burda üç dört arakadastan duydum o pozisyonun cok rahat oldugunu söylüyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…