- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.881
:))) benim de aklıma Tarkan'ın o şarkısı geliyordu her egZersizimde:))sürekli telkin ettim kendimi gel geeel gel güzelim gel hiç acımicak dedim. Kendimle dalga geçtim. Orası boşluk dedim kendi kendime sesli bir şekilde. Bir baktım oldu bunları söylerken hep ittim girince bakmadım oraya. Bakınca itemiyordum. Tabi ıkınırken itiyordum. Ikınmazken bekledim. Ikındım ittim.
çok kanamanız olmuş muydu,,gerçekten hiç bişey duymadınız mı?,,Aylaaar once bende bu blogun daimi uyesiydim.5 aylik evliydim ve hala esimle birlikte olamamistik.ustelik zarimi doktorda actirmistim guya ..kizlaaarr bu tamamen psikolojik bi durum.zari actiktan sonra da birlikte olamadik.parmak egzersizlerine basladim ve 3-4 gunde sonuç verdi.vajina sandigimizdan daha akilli.ona agri olmayacagini soyleyin ve derin derin nefes alin.nrfesi verirken de parmaginizi iceri itin.gitmiyosa zorlamayin ve tekrar deneyin.kendinizi kendiniz sakinlestirin.ben once egzersiz yaptim sonra esimle birlikte oldum bisi anlamadim birden oldu aci filan yoktu.egzersizden hemen sonra birlikte olmanizi tavsiye ederim.simdi 6 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin inss
tebrıkler canım darısı basımızaİyi akşamlar.kizlar ben tamamını içime aldım Bi kez ama sonra yapmaya fırsat olmadı esim şehir dışına gitti 15 gün yok.dondugunde umarım tekrar başa dönmem. 13 de adet olmam gerekiyodu olmadim da kafamda deli sorular idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Ama esim hiç bosalma di.
bende ne zamandir yazmiyorum pes ettim çünkü burda yazilanlari hep okuyorum ama olmuyo. umutsuz vakayim.1.5 yil oldu tik yok.artik biktim.canim hicbisey yapmak istemiyor sanki hayat enerjim sondu.ilk muayene oldugum doktor kizlik zarin cok kalin cok kanaman olur dedi.gecenlerde başka bi doktora gittim o da hic biseyin yok kizlik zarin gayet normal dedi. anlamiyorum bunca zaman nasil yapamafin dedi.bende anlamiyorumki.niye olmuyo kızlar bu nasil bi sinav boyle kurban adadim artik
Pes etmek yok Canım, üzerine gideceksin vajinismus da neymiş diyeceksin. O mu güçlü sen mi, kendindeki gücün farkına var. Lütfen egzersiz yap egzersiz yapınca insan kendindeki gücü görüyor. Ne kadar cesaretli olduğunun farkına varıyorsun. Bir sürü kişi var buraya üye olmadan sadece yazılanları uygulayarak yenen. Onları düşün. Yenenleri düşün. Ben hamile olan yakınlarımı düşünüyordum egzersize başlamadan önce onlar Nasıl yaptı demek ki acımıyor dedim. Baya hırs yaptım. Egzersizleri sürekli yapamıyordum ama yapınca da en az 2 saat yapıyordum günde. Egzersiz çok önemli. En önemlisi de kalın aparatlar ile çalışmak. Oradaki kasları kalın aparat ile anlamıştım ben. Kasların yana doğru çekilmesinden hafif bir sızı oluyor ilk başlarda o da acı değil. İnan adet sancısı daha kötü. Bu sızı minicik birşey. Acı demiyorum bak. O Kaslar hareket ettikçe orası rahatlıyor. Egzersizden hemen sonra eşinle denersen anlamıyorsun bile ne acı var ne sıZı. İnşallah yeneceksin sen de. Ben egzersize başladığımda o gün gelecek mi acaba derken 2 ay oldu yeneli. Haydi boşuna geçirme Zamanlarını. sıkı bir egzersiz ve Mutlu son..bende ne zamandir yazmiyorum pes ettim çünkü burda yazilanlari hep okuyorum ama olmuyo. umutsuz vakayim.1.5 yil oldu tik yok.artik biktim.canim hicbisey yapmak istemiyor sanki hayat enerjim sondu.ilk muayene oldugum doktor kizlik zarin cok kalin cok kanaman olur dedi.gecenlerde başka bi doktora gittim o da hic biseyin yok kizlik zarin gayet normal dedi. anlamiyorum bunca zaman nasil yapamafin dedi.bende anlamiyorumki.niye olmuyo kızlar bu nasil bi sinav boyle kurban adadim artik
Aynen Canım ben de öyleydim. İlk başlarda egzersiz itici geliyor. Sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyordu. Burası sayesinde başladım egzersize benimle aynı durumda olan kişilerin yazdıkları beni çok motive etmişti. Adanis egzersiz sizin kurtarıcınız ilacınız diyordu. Gerçekten de öyle. Belki egzersiz süreci biraz yorabilir sizi çünkü bir an önce sona ulaşmak istiyor insan. O süreçte sakın karamsar olmayın hep iyi düşünün. Olacağına inanın. Egzersizde Nasıl ki aparatı başarıyla alabiliyorsanız eşli deneme de aynısı olacak başaracaksınız inanıyorum. Hatta olduğunda anlamayacaksınız eşinize soracaksınız oldu mu diye.Arkadaslar bende hala bu savasin icindeyim sadece egzersiz yapiyorum ama bencede boyle umitsiz olmamaliyiz o zaman iyice bizi esir aliyo seytan umidimizi kaybetmeden baslamaliyiz bende baslarda egzersiz yapnaktan cok kaciniyodum cunku buzaten erteleme ve kacibma hastaligi
İyiyim canım, çok şükür rgl bitmesini bekliyorum 6 kere oldu daha, 7. sabırsızlıkla bekliyorum. Hala inanamıyorum sanki bir kere daha olunca tam emin olacağım. :) Sen nasılsın canımcım, sende ne var ne yokZuzuku nasılsın nasıl gidiyor?
Tebrikler canım :) Diğer vajili meleklerin başına inşallah.Kızlar ben yendim ama hepsini alamamıştım bi türlü 1 senedir dün dogy diyorlar galiba onu denedik ve tamamen oldu inanamadım aranızda bunu deneyen var mı
bende ne zamandir yazmiyorum pes ettim çünkü burda yazilanlari hep okuyorum ama olmuyo. umutsuz vakayim.1.5 yil oldu tik yok.artik biktim.canim hicbisey yapmak istemiyor sanki hayat enerjim sondu.ilk muayene oldugum doktor kizlik zarin cok kalin cok kanaman olur dedi.gecenlerde başka bi doktora gittim o da hic biseyin yok kizlik zarin gayet normal dedi. anlamiyorum bunca zaman nasil yapamafin dedi.bende anlamiyorumki.niye olmuyo kızlar bu nasil bi sinav boyle kurban adadim artik
Bende ayni durumdayim canim iki parmak yapiyorum ama esli deneme yapicam diyorum denemeye cesaret bile edemiyorum cogu zaman yaptigimdada sonuc husran bazen kaciyorum resmen esimden deneyelim demesin diye herkesin cocugu var bende cocuk istiyorum ama daha isin basina bile gelemedim bir bucuk yildiryazdiklarini okurken oyle duygulandimki...çevremdeki herkes çocuklu. bi ben kaldim.yapamiyorumki bileyim cocugum oluyomu olmuyomu.bu siteden sonra egzersizlere basladim.ama iki parmakta kaldim.esli denemelerin hepsi husran.esimede uzuluyorum.acaba benim fitratim evlilige uygun degilmiydi diyorum.bosunami evlendim diyorum.comelerek ayna yardımıyla parmak egzersizi yapiyorum.ama aynasiz baska bi pozisyonda sanki orasi kapaniyo.kafayi yiycem
Ben denemedim ama oyle denemeyi düşünüyorum insallah olur. Burda üç dört arakadastan duydum o pozisyonun cok rahat oldugunu söylüyorlardiKızlar ben yendim ama hepsini alamamıştım bi türlü 1 senedir dün dogy diyorlar galiba onu denedik ve tamamen oldu inanamadım aranızda bunu deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?