- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.861
Evet çok normal. Bende de olmuştu doktoruma sormuştum oda kasların açılmaya başladığı için demişti. Ama sonradan alışıyor.Kizlar peki 2. 3. Denemelerde yanma oldu mu sizde de yeni alisyorz ya ondan mi oliyoki birde yeteri kadr kayganlk olmadgi icn oluyp dye biliyorm ama sormak istedm
Bacaklarını kastığın icin oluyor canim rahat bırak hiç acı yok hepimiz denedik gördük. hercekten çok kolay.Bacaklarimi bazen cok kasiyorum hep acicak diye korktugumdan birakrum dun ikindim sadece basini alabildim sonra gitmiyo yonude asagi dogru yapiyoruz egzersiz yaparken kocaman olan yer sanki denemede kapaniyo
Benimde ayni canim parmak sokuyorum aynadan bakiyorum o delik cok acik sonra dennemye gecince ikiniyorum sanki kapaniyo merak nettim aynadan baktim gercekten o delik kapanmis kasmaktan sonra rahat biraktim basi giriyo devami gelmiyo Allah yardimcimiz olsunnArkadaşlar ben ıkınıyorum ama hic acilmiyo. Acaba nefes alip vermeyimi bilmiyorum yada kendimi ıkınırken bile kasıyomuyum anlamadımki. O kadar ıkınıyorumki gözlerim ayriliyo ıkinmaktan yinede açılmıyo. Ikınayım derken iycemi kasıyorum acaba. Penis başı zorla giriyo gerisi yok
Cok teskkur ederim ederim arkadasim destegin icin beninde oyle canim cok tatli bana parmak egzersizleri cok kolay geliyo gevseme falan yapmadan direk geciyorum tlyatak odasina yapip birakiyorm sanirim is haline getirmisim bunu yapabiliyorm ben diyorum kndime denerkende tam tersi oluyo dedigin yontemi izlicem ve zeytinyagi ile mi denesem bende cnku bebe yagini hemen emiyo vucutMerhaba Canlar
Kendinizi çok kasıyorsanız eğer o zaman biraz ara verin daha sonra yapın yada yarın yapın. Film seyredin duş alın egzersiz yaparken mutlaka tv karşısında olun sevdiğiniz bir müzik açın yada film v.s kendinizi motive edin.
Öncesinde mutlaka ılık duş alın, üzerinizi giymeden uzanın ellerinizi iki yana açın ve derin derin nefes alıp verin, alın verin bunu rahatlayana kadar yapın sonraysa egzersize geçin.
Açın istediğinizi şeyi alın aynayı karşınıza. Nefes alırken karnınızı şişirin verirken kocaman bir puf diyerek nefesi verin. o zaman o size küçük gelen delik açılır. Psikoloji çok önemli rahat hissedin o zaman her şey daha rahat olur.
Ben bunu 2 yıl çektim. Böyle oluyor diye pes etmeyin. Zamanla öğreneceğiz. Ayrıca benim canım çok tatlıdır. İğne bile olamam. Mutlaka şu yaşıma geldim annem tutar elimden :) Bakın ben bile yapa bildim. Hala inanamıyor, oldu mu diye eşime soruyorum. hissetmiyorum bile.
Nerede zorlanıyorsanız orada durup bekleyin. rahatlayın devam edin. ama çıkarmayın. Yada çıkarın tekrar itin. sürekli yenileyin.
Allah yardımcımız olsun. Duayı da dilden bırakmayalım tabi.
Cok teskkur ederim ederim arkadasim destegin icin beninde oyle canim cok tatli bana parmak egzersizleri cok kolay geliyo gevseme falan yapmadan direk geciyorum tlyatak odasina yapip birakiyorm sanirim is haline getirmisim bunu yapabiliyorm ben diyorum kndime denerkende tam tersi oluyo dedigin yontemi izlicem ve zeytinyagi ile mi denesem bende cnku bebe yagini hemen emiyo vucut
Bende mi oyle yapmaliyim zeytinyagi ilesürekli telkin ettim kendimi gel geeel gel güzelim gel hiç acımicak dedim. Kendimle dalga geçtim. Orası boşluk dedim kendi kendime sesli bir şekilde. Bir baktım oldu bunları söylerken hep ittim girince bakmadım oraya. Bakınca itemiyordum. Tabi ıkınırken itiyordum. Ikınmazken bekledim. Ikındım ittim.
Bende mi oyle yapmaliyim zeytinyagi ile
Insallah canim bende basaririrm denicem oyle de denemenin zarrari yok kaderimin sayfasini nasil bulcamyap canım, tedirgin olma. Kaderimin sayfasını oku istersen. güven bizlere. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz. bizde sizler gibiydik hep bunları yaşadık bu soru işaretleri çok normal ama hepsi geçici emin ol :)
Insallah canim insalla
Insallah canim bende basaririrm denicem oyle de denemenin zarrari yok kaderimin sayfasini nasil bulcam
Selinciim amin bugün hep dua ettim bu ay olsun diye, rabbim hepimize o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Allah aratmasın.İnşlh hepimiz biz yenenler hamile kalırız allahın izniyle... egzersiz yapan arkadaşlarımda en kısa zamanda yenerler inşlh bu illeti
Ikındığın an hemen arkasından ağzından nefes vereceksin.nefesini verirken de almaya çalışacaksın canım. ıkınıp nefes verme anında kaslar kasılmıyor. Doktoruma sormuştum.Arkadaşlar ben ıkınıyorum ama hic acilmiyo. Acaba nefes alip vermeyimi bilmiyorum yada kendimi ıkınırken bile kasıyomuyum anlamadımki. O kadar ıkınıyorumki gözlerim ayriliyo ıkinmaktan yinede açılmıyo. Ikınayım derken iycemi kasıyorum acaba. Penis başı zorla giriyo gerisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?