- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.901
canim seni cok iyi anliyorum.2 parmak yapiyorum ama esli denemede esimi itiyorum.gecen nerdeyse bacagimla adamin suratina vuracaktim.burda yazan arkadaslarim acimiyo yaziyolar.bide bizim beynimiz algilasa şunu. cok uzuluyorum cok.ama su da var egzersizlerden once 1 parmagimi bile sokamiyodum ama simdi baya ilerledim.insallah gerisi gelir.Bende ayni durumdayim canim iki parmak yapiyorum ama esli deneme yapicam diyorum denemeye cesaret bile edemiyorum cogu zaman yaptigimdada sonuc husran bazen kaciyorum resmen esimden deneyelim demesin diye herkesin cocugu var bende cocuk istiyorum ama daha isin basina bile gelemedim bir bucuk yildir
Bende ayni durumdayim canim hatta oncede bikez esimle parmak egz yapcaktik o denedi cigligi bastim bugunde doktor aerik esli yapmaya basliyoruz dedi bakalim nasil yapicamcanim seni cok iyi anliyorum.2 parmak yapiyorum ama esli denemede esimi itiyorum.gecen nerdeyse bacagimla adamin suratina vuracaktim.burda yazan arkadaslarim acimiyo yaziyolar.bide bizim beynimiz algilasa şunu. cok uzuluyorum cok.ama su da var egzersizlerden once 1 parmagimi bile sokamiyodum ama simdi baya ilerledim.insallah gerisi gelir.
Çok şaşırdım ya ben çok zorlanıyodum ama hepsini aldım kendimi hiç kasmadım normalde hep kasardım bunu deneyen varsa Yorumları bekliyorumBen denemedim ama oyle denemeyi düşünüyorum insallah olur. Burda üç dört arakadastan duydum o pozisyonun cok rahat oldugunu söylüyorlardi
Ya arkadaslar iki gün önce yendim durumu penisin hepsini alabildim zarim bozuldu acimadigini yaşadım gördüm acı uok ama bir gün boyunca tuhaf bi hiç yaşadım zaten bir gün boyunca damla damla kan geldi bugün iyiyim o hisler geçti kan da gelmiyo artık bugün ikinci gün eşim denemek istedi ben yine korktum yine aciyacak hissi oldu biliyorum acimadigini ama heyecanlandim sanki ikinci kez bu kadar olmuyo dimi daha rahat oluyo dimi biri bana bunu söylesin nolur rahatlatin beni bu kadar asmisken
canim seni cok iyi anliyorum.2 parmak yapiyorum ama esli denemede esimi itiyorum.gecen nerdeyse bacagimla adamin suratina vuracaktim.burda yazan arkadaslarim acimiyo yaziyolar.bide bizim beynimiz algilasa şunu. cok uzuluyorum cok.ama su da var egzersizlerden once 1 parmagimi bile sokamiyodum ama simdi baya ilerledim.insallah geri
Bnde yenene kadar fiğer arkdsltının yorumlarını kuyuncs "korkulcak bişey yok acımıyo hissetmiyosun"yazılarını okuyunca grl bunu bide bana anlat bakalım diyodum kndi kndime ama yenince anladımki gercektende öyleymiş cünkü o sözleri bndde döyledim başardıktan sonra..
Sende suanda yenene kadar öyle düşünürsün ama 1 parmk sokabilmem bile bi mucize cnkü oraya bily grdiğibi görüyosun ki bn parmak egzersizi hiç yapamadım tebtik ederim seni sakın pes etme
Tebrik ederim cnm evet o norml herkeste olurmuş
Dedim bende sorun var herhalde çok saol Canım.. Ama dışarı akıyor Nasıl Bebek olcak
Dedim bende sorun var herhalde çok saol Canım.. Ama dışarı akıyor Nasıl Bebek olcak
1Dedim bende sorun var herhalde çok saol Canım.. Ama dışarı akıyor Nasıl Bebek olcak
Eldivenin bir parmağına ucunu yerlestır canım ya da ilk iki parmağınla girisi acıp snra ucuncuyu sokabilirsin..benim zarın bişey olmadı olanlar varsa bilmıyrmkizlar 2 parmaktan sonra 3 parmagi nasil yapiyoruz.birlestiriyomuyuz parmaklari yoksa yanyana duz bir bicimde mi sokuyoruz.birde 3 parmak zara zarar verirmi.lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun
ben de hepsi içeri gitmesi gerekiyor zannediyordum hatta herhalde bizde yine bir gariplik var diye düşünmüştüm ama herkesde böyle oluyormuş bu normalmiş yani hamile kalanlarda böyle hamile kalıyor
canim cok saol deniycem dedigin gibi. insallah 3 parmagi yapabilirim.aparati yapamiyorum.3 parmaktan sonra bitiyo dimi sonrada esli denememi var.sanki cinsel iliskiye degil sinava giriyoruz.allah bize acisin yardim etsinEldivenin bir parmağına ucunu yerlestır canım ya da ilk iki parmağınla girisi acıp snra ucuncuyu sokabilirsin..benim zarın bişey olmadı olanlar varsa bilmıyrm
ilk ucunu almak için epey ugrasmıssın ya o zaman hiç acı hissetmedn miEvet önceden egzersiz yaptım ama öyle düzenli egzersiz yapamadım..
Kafama koydum yapıcam dedim acımıcak dedşm olucak bu akşam dedim ilk başta epey bi süre sadece ucu girdi sonra başka bi akşam biraz daha girdi sonra ki akşam bi baktık hepsi girmiş ve anlamadık bile okadar yani acı sıfır onu diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?