Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim seni cok iyi anliyorum.2 parmak yapiyorum ama esli denemede esimi itiyorum.gecen nerdeyse bacagimla adamin suratina vuracaktim.burda yazan arkadaslarim acimiyo yaziyolar.bide bizim beynimiz algilasa şunu. cok uzuluyorum cok.ama su da var egzersizlerden once 1 parmagimi bile sokamiyodum ama simdi baya ilerledim.insallah gerisi gelir.

Bende ayni durumdayim canim hatta oncede bikez esimle parmak egz yapcaktik o denedi cigligi bastim bugunde doktor aerik esli yapmaya basliyoruz dedi bakalim nasil yapicam

İşk başlrda öyle korkmak normal ama hiç korkukck bişey yok defiğin gibi cünkü artık yönü biliyosun oraya pndin girdiğini gördün oyüzden sskın seytana uyma

Kızlar çok şükür hastalığı yendim artık sorun yok ama bi sorum olacak size eşim boşalınca bir müddet sonra dışarı akıyor sorun bende mi herkeste bu durum var mı

Dedim bende sorun var herhalde çok saol Canım.. Ama dışarı akıyor Nasıl Bebek olcak

ben de hepsi içeri gitmesi gerekiyor zannediyordum hatta herhalde bizde yine bir gariplik var diye düşünmüştüm ama herkesde böyle oluyormuş bu normalmiş yani hamile kalanlarda böyle hamile kalıyor

kizlar 2 parmaktan sonra 3 parmagi nasil yapiyoruz.birlestiriyomuyuz parmaklari yoksa yanyana duz bir bicimde mi sokuyoruz.birde 3 parmak zara zarar verirmi.lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun

kizlar 2 parmaktan sonra 3 parmagi nasil yapiyoruz.birlestiriyomuyuz parmaklari yoksa yanyana duz bir bicimde mi sokuyoruz.birde 3 parmak zara zarar verirmi.lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun
Eldivenin bir parmağına ucunu yerlestır canım ya da ilk iki parmağınla girisi acıp snra ucuncuyu sokabilirsin..benim zarın bişey olmadı olanlar varsa bilmıyrm

ben de hepsi içeri gitmesi gerekiyor zannediyordum hatta herhalde bizde yine bir gariplik var diye düşünmüştüm ama herkesde böyle oluyormuş bu normalmiş yani hamile kalanlarda böyle hamile kalıyor

Bende o kadar rahat davranıyorum ki Nasıl olsa dışarı akıyor hamile kalmam diye

Eldivenin bir parmağına ucunu yerlestır canım ya da ilk iki parmağınla girisi acıp snra ucuncuyu sokabilirsin..benim zarın bişey olmadı olanlar varsa bilmıyrm
canim cok saol deniycem dedigin gibi. insallah 3 parmagi yapabilirim.aparati yapamiyorum.3 parmaktan sonra bitiyo dimi sonrada esli denememi var.sanki cinsel iliskiye degil sinava giriyoruz.allah bize acisin yardim etsin

Merhaba arkadaslar. Aylar once yazmisim egzersiz yapamiyorum diye. Su an en buyuk boy aparati bile yapabiliyorum tabi hemen iceri itemiyorum hala kormuyorum kasilmalarim var. En buyuk boy aparati yaptim es denemesi yapmak istedim dun ama yapamadim. Simdi ne yapmam lazm basa donmus gibiyim kafayi yicem.

ilk ucunu almak için epey ugrasmıssın ya o zaman hiç acı hissetmedn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…