- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.541
kaynanamlar gittti heran gelmeleri an meselesi bi pas versem düşcekler burayaa
p...s yarısında bi başaramadımmm:84:
neyse hiç oralı olma senn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanamlar gittti heran gelmeleri an meselesi bi pas versem düşcekler burayaa
p...s yarısında bi başaramadımmm:84:
Öncelikle merhaba
Konuyu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama çok sayfa var gözlerim dayanmıyor okumaya
Benimde bu konuda korkularım var
23 yaşındayım ve nişanlıyım
Kısmetse yaza evlenicem
Merak ettiğim bi sürü egzersizden falan bahsediyorsunuz ama ben hiçbirini anlamadım
Parmak falan diyorsunuz ben kendim denedim işaret ve orta parmağım yan yana rahat bir şekilde giriyor ve acı falanda hissetmiyorum
Ama korkum kızlık zarı yırtılırken olucak acı ve bu beni çok korkutuyor
Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Sanırım büyük çoğunluğunuz içeri girerken acımasından kaynaklı bir korku yaşıyorsunuz
Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok yanlış bir şey yazmışsam affınıza sığınıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
neyse hiç oralı olma sennolacak canım olacak da senin vaji fazlamı nazlı nedir.aslında çoktan yapmış olmalıydın.anlamadım gitti nereye takıldın sennnn:44::44::44:
ilk yarıya kadar aldımdaa ertesi gün regl olmustum regl bitti tembellik geldi tembellikten sonra dün akşam gene 2. defa yarıya kadar aldımmm inşallah bi kaç güne kalmaz biterrrrrrr...
bekarken 2 parmağını sokmayı neden denedin anlamış deilim ama büyük bi cesaret arkadaşımmm ve eğer 2 parmağını soktuysan senin korkacağın bir şeyin yok kızlık zarın yırtılsa ozaman parmak soktuğunda yırtılırdı snein vajınan esnek baya galibaaa.... senin burda okudun egsersizlerrrr parmak sokamayan sokmaya çalışanlarrrr parmak egsersizleri yapıo ilk küçük parmk ucu felan bunlar yaniiii.... senin bi korkun olmaması lasımm parmağını soktuysan peniside rahatlıkla alırsın sandığın ve duyduğun gibi şeyler deil bu kzlık zarı bak burda çoğu arkadaşın yok kıslık zarı yırtılmasıymış yok kanamaymıss hiç bişi olmadıııııı bizde ölee sanıoduk ama deilmişşş burdakilerin hepsii evliii burayı bekarların okumasınıda tavsiye etmioruzzz....
kızlar bugün dr ye gittim 2 aydır adet olmuyordum.dr iltihap,rahimde kızarma yana kayma var dedi.enfeksionda varmış.sonra kan verdim hormonlarım normal ama süt hormonlarım yüksek çıktı persembe tekrar gidip kan vericem..ilaç tedavisine basladım regl oldum.10 günilişki yasak dedi inş.enkısa zamanda kurtulurum ...vaji yaptı yine bana yapıcagını![]()
ayyy kıyamam canımmm çok geçmiş olsuunnn.sıkma canını tatlım Allahım dermansız dert vermesin kendine dikkat edersin ilaçları kullanırsın bişeciğin kalmaz inşallahhh.moralini bozmaaa tatlımmm![]()
Kızlık zarının hemen girişte olmadığını okudum ve denedim şansım varmış bir şeyde olmadı
Riskli bişey yaptım farkındayım ama kızlık zarına zarar vericek kadar içeri daldırmadım hemen ucundan denedim
Korkuları yenmenin yolu üzerine gitmektir
Bekarlarım neden okuması sakıncalı sonuçta burda bunu yaşayan tecrübe edenler var ve hiç bişey bilmemektense o konuda fikir sahibi olmak o ilk deneyimi daha kolay atlatmayı sağlamaz mı
Kızlık zarının hemen girişte olmadığını okudum ve denedim şansım varmış bir şeyde olmadı
Riskli bişey yaptım farkındayım ama kızlık zarına zarar vericek kadar içeri daldırmadım hemen ucundan denedim
Bekarlarım neden okuması sakıncalı sonuçta burda bunu yaşayan tecrübe edenler var ve hiç bişey bilmemektense o konuda fikir sahibi olmak o ilk deneyimi daha kolay atlatmayı sağlamaz mı
saol kuzum ....inşallah canım biraz geç oldu ama çok iyi bir dr gitmişim süper ilgilendi alttan muayene ederken bıraz korktum ama ondada bişi yokmuş bakalım smear testıde yapıım sana dedi.hayırlısı bakalım...
Adetim bittiiiiiiiiiiii egzersize başlıcam birazdan başlamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84: Yok yok madem yardımlaşıyoruz biri gelip beni dövsüüüün![]()
ama ben üstte denedim öyle hiç ilerlemiyo, altta daha kontrol elimde oluyo sanki,bide bacağımı tam açamıyorum ya böyle bişi olamaz halbukı ne hayallerle gerdeğe girmeyi istiyodum ne zor işmiş bu ya
ben her türlü uyuşturdum sakınleştirici kas gvşetici ağrı kesici denedim ama bacağımın birini kasıyorum ya tam açabilsem olucakta aklım hep orda ya beynıme hep sinyal veriyorum sanki içeri alma diye
Öncelikle merhaba
Konuyu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama çok sayfa var gözlerim dayanmıyor okumaya
Benimde bu konuda korkularım var
23 yaşındayım ve nişanlıyım
Kısmetse yaza evlenicem
Merak ettiğim bi sürü egzersizden falan bahsediyorsunuz ama ben hiçbirini anlamadım
Parmak falan diyorsunuz ben kendim denedim işaret ve orta parmağım yan yana rahat bir şekilde giriyor ve acı falanda hissetmiyorum
Ama korkum kızlık zarı yırtılırken olucak acı ve bu beni çok korkutuyor
Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Sanırım büyük çoğunluğunuz içeri girerken acımasından kaynaklı bir korku yaşıyorsunuz
Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok yanlış bir şey yazmışsam affınıza sığınıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
kızlar bugün dr ye gittim 2 aydır adet olmuyordum.dr iltihap,rahimde kızarma yana kayma var dedi.enfeksionda varmış.sonra kan verdim hormonlarım normal ama süt hormonlarım yüksek çıktı persembe tekrar gidip kan vericem..ilaç tedavisine basladım regl oldum.10 günilişki yasak dedi inş.enkısa zamanda kurtulurum ...vaji yaptı yine bana yapıcagını![]()
Adetim bittiiiiiiiiiiii egzersize başlıcam birazdan başlamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84: Yok yok madem yardımlaşıyoruz biri gelip beni dövsüüüün![]()