Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gül sen gül ecrin seni mahvetcek ecrin yürü be bacım kim tutar seni :9::9::9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10:

hadi ecrinim göreyim seni yık dağıt ez geç cimbomgülün bütün fantazileriniiii:60::60::60:

vala kizlar zamaninda cimbomcuma verdim tuyolari verdim tuyolari simdi hizina yetisemiyom.10 firin ekmek yemem lagzim ulennnn jartiyer guzeline.:60::60:
ama bende az degilim canimmm durun hele bir alisayim anlatacam size hepsini biiirr biiiirrr:66:

kızlarrrr valla ne çok kaynatmışşınız ya yok anam geçmişi okuyamıycam:59: bi degişiklik varmı yag dün gece bi bizim çocugun temellerini attık yine bilmem tutarmı hala ilk p.. girerken tedirgin oluyorum :97:şonra koyveriym gidiyo zaten kendişi:64::64: kızzzz ecrin bende tam zevk alcak gibi oluyrm tık yok :62:yag bende bagıra çagıra zevk almak iştiyrm uleeeeeeeen :87::87::87::87::62::62:leeeeeeen vaji yi yenmiş bacılar ne zaman zevk alcam:53::53::53::53:

vala kizlar zamaninda cimbomcuma verdim tuyolari verdim tuyolari simdi hizina yetisemiyom.10 firin ekmek yemem lagzim ulennnn jartiyer guzeline.:60::60:
ama bende az degilim canimmm durun hele bir alisayim anlatacam size hepsini biiirr biiiirrr:66:

hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
sevişmek dururken bu kader ne dıye
cimbom oy oy oy
ecrin oy oy oy
özlem oy oy oy
venüs oy oy oy
kelebekkk oy oy oy
amann oy oy oy
neyse görüşürük gacılar ben kactım :9:

evet yaa biz konuşarak çözdük çok şükür. inşallah bu sorunu yaşayan herkes çözüm bulur :74:
cok sukur atlatmissin canim.burdaki arkadaslara da dua et insallah onlarda cozecek allahin izniyle.:71:
başaran arkadaşlara hitaben
arkadaşlar bugün en son olarak p...s boyutundaki mum ile egzersiz yapacağım
egzersiz iyi geçerse hemen deneme yapayım mı p...s ile
yoksa egzersize devam mı edeyim
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ne zaman p...s denemesine gideyim
tatlim bende p...is boyutunda aparatla oglen deneme yaptim ilk sonrada aksam gene denedim git gel yaptim icimde ondan sonra da hemen denedik ve oldu bence deneyebilirsin ama once gene aparatla dene oyle gecin denemeye halayin yakin insallah tatlim:64:

hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
sevişmek dururken bu kader ne dıye
cimbom oy oy oy
ecrin oy oy oy
özlem oy oy oy
venüs oy oy oy
kelebekkk oy oy oy
amann oy oy oy
neyse görüşürük gacılar ben kactım :9:

bak ilgi alanına giren konularda nasıl da döktürüyo:9:yemekten sonra bekleriz tatlım

kız nazende tebrik ederim şeni kız bak ilk geldinde hiç yapamıyodun gördünmü hangi noktaya geldin hadi hadi az kaldı valla kız:66::66::66::66:

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:
kelebek annemmm üzülmeee canım benimmmmmmmmm herşeyde vardır bi hayırrrrrrr üzülmeee tememmiiii:43::43::43::43::43:

kızlarrrr valla ne çok kaynatmışşınız ya yok anam geçmişi okuyamıycam:59: bi degişiklik varmı yag dün gece bi bizim çocugun temellerini attık yine bilmem tutarmı hala ilk p.. girerken tedirgin oluyorum :97:şonra koyveriym gidiyo zaten kendişi:64::64: kızzzz ecrin bende tam zevk alcak gibi oluyrm tık yok :62:yag bende bagıra çagıra zevk almak iştiyrm uleeeeeeeen :87::87::87::87::62::62:leeeeeeen vaji yi yenmiş bacılar ne zaman zevk alcam:53::53::53::53:
anammm ikinci ecrinnnn geldiiiiiii ayollllll:60::60::60:
vala tatlim bende bilmiyom nasil olcak ama insallah cabuk alisiiriz wuwwww sabahlar olmasinnn:62::62::62:

bu arada ben dilatörle git gel yapıyorum bu ii bir şey mi birde ben hep yartlken denedim pn.............si ben üstteyken mi denyim ne dersiniz
evet tatlim tabiki de iyi hemde cok iyi git gel yapabilmem tamammen alisiyorsun o zaman.bende senin gibi egzersiz yapardim ama p...isi ben ustteyken aldim.ustteyken kontrol bizde oluyor ya benim daha cok isime geldi sanirim.

saol cnm benim :29::29::29::29:

eyvah cimbomgül sana rakip geliyor ona göre tatlım . cnm girdi mi gircekmi ye konsantre olma sakin ol tamamen konuya odaklan ön sevişmeyi uzun tutun ondan sonra yaptıkça zevk almaya başlıcaksın cnm benim. merak etme :9::9::9::9::9::9::9:

tatlım kendini hazır hissettiğin anda önce aparatı dene hemen p... geç okey çok kolay olacak cnm emin ol baksana şimdiden sabırsızlanmışın. aparatı aldıgın poz. yapmanı tavsiye ederim cnm . ben öle yenmiştim. sonradadan her poz. oluyor merak etmeyin :)))[/QUOTE

tamam o zaman yatar pozisyonda almaya çalışayım son mum
sonra da rahat hissedersem penisi almaya çalışırım
teşekkür ederim:32::32::32:

hatun benim hem kürk fantezimi çalmış hemde beste yapıyooooo :64: mantarız diye bu kadarda dışlanmazki insan :62: görceniz siz mantar falan dinlemeyecem bi coşacam bakalım beni tutabiliyomusun teyyyy teyyyyy teyyyyy hobbbaaaaaa :66::66::66::66:

eyvah cimbomgül sana rakip geliyor ona göre tatlım . cnm girdi mi gircekmi ye konsantre olma sakin ol tamamen konuya odaklan ön sevişmeyi uzun tutun ondan sonra yaptıkça zevk almaya başlıcaksın cnm benim. merak etme :9::9::9::9::9::9::9:

:60::60::60:ama napiiim kelebegimmm yaaa alismak istiyom bir an once:34:ama tatlim haklisin on sevisme cok onemli bide git gel olaylarini halledebilseydim...

yavrus hepsi oluyor günaşırı yap bak bir hafta sonra nasıl olacak cnm yetrki konsantre ol bak hemen alışacaksın cnm hergün birz daha farketecek. :8::8::8::8::8::8:

yavrus hepsi oluyor günaşırı yap bak bir hafta sonra nasıl olacak cnm yetrki konsantre ol bak hemen alışacaksın cnm hergün birz daha farketecek. :8::8::8::8::8::8:

tamam tatlim bende dedigin gibi dusunuyorum bu da egzersiz gibi demekki her gun biraz daha ilerleme oluyor.insallah cabuk alisirim tatlim:71::71::71:

ozummmm hosgeldin bu arada bacimmm.naptin kiz egzersiz olaylari falan:4:

öle kaynatırık biz :9::9::9::9::9: alcanız yaw bu ne acele yaw venüs ne oluyo bu kızlara hele bi ilişkiye alışın zevkte yaptıkca gelcek hatunlar :9::9::9::9:
bu arada ben dilatörle git gel yapıyorum bu ii bir şey mi birde ben hep yartlken denedim pn.............si ben üstteyken mi denyim ne dersiniz

çok iyi gitgel yapman devam et tatlım gitgel yaptıkca esniyor orası ilişki daha kolay oluyor aferin esracım devam az kaldı halaya :8::8::8::8::8::8:
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:
kelebek annemmm üzülmeee canım benimmmmmmmmm herşeyde vardır bi hayırrrrrrr üzülmeee tememmiiii:43::43::43::43::43:

peci inş. üzülmem kızlar iyiki sizlr varsınız valla sizlerle konusunca herşeyi unutuyorum. :9::9::9::9::9:

[FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar :

1-
[FONT=&quot]Aqua_83[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]2- Happyselly[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]3- Msbactery[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]4- Aylin06[/FONT][FONT=&quot] :16:
[FONT=&quot]5- Masalelif[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]6- Sera87 (p...s denemesinde) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]7- Kardelenima[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]8- Aydazeren[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]9- Nuruum[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]10- Filesta[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]11- Masumcat(2 parmak/eş) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]12- Bus45[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]13- Pamukelma (2 parmak) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]14- Nar1905 (1 eş parmağı) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]15- Nursesila [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]16- Dilber1983[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yagmur2010[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]18- Nilayy_84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]19- İlayda_23[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]20- Obsess (1 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]21- Canan1345[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]22- Sarısekerim86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]24- Coolfresh [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]25- Burcum86 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]26- Sachertart[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]27- Unfaithful24[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]28- Hevalll[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]29- Deniz1987[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]30- Medusaaa[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]31- Sahara84 :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]32- Vaveyla86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]33- Hfz_kubra[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]34- Nill87 :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]35- Naz8 (serçe parmak) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]36- Zezeze[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]37- Sadekahve [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]38- Zeytin96
39- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]40- Vagi (2 parmak)[FONT=&quot]
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34 (eş parmağı-serçe)
44- Hhasret
45- xxsevdaxx[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]46- Missbon (3 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]47- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Antibiyotik [/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]48- Esra_ogt :16:[/FONT][FONT=&quot]
49- Yaren46 :16:
50- Bulutlar[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]51- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]52- Yagmurcukkusu[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]53- Mano
54- Soyafilizim [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]55- Mitokondris
[/FONT]
[FONT=&quot]56- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Zeynep_22 :16:
[/FONT]
[FONT=&quot]57- [/FONT][FONT=&quot] Life83 [/FONT]
[FONT=&quot] 58- Sore
59- Gunısıgımmm
[/FONT][FONT=&quot]60- Yapamadimbenonu
61- Violina86
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]62- Zaferli :16:
63- Zeinax
[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]64- Gonokok[/FONT][FONT=&quot] (2 parmak 2 boğum) :16:
[/FONT][FONT=&quot]65- Beril26 :16:
[/FONT][FONT=&quot]66- Yasam42
67-
[/FONT][FONT=&quot]Dilekser[/FONT] :16:
[FONT=&quot] 68- Yagmur1987 :16:
[/FONT][FONT=&quot]69- Prenses43 :16:
70- Tacem :16:
71- Balbocuu (tek parmak) :16:
72- Nazende_87 (tek parmak 3 boğum) :16:
73- Donne_rammarico
[/FONT]
[FONT=&quot]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...
[/FONT]

73 kişiden 4 kişi burda nerde bu 70 kişi ???? kızlar hadı 8 mart dünya kadınlar gününe yetişin yawww :16::16::16:

Son düzenleme:
uğur böcüüüüüü hoşgeldin :3:
ama pekte merak etmeyin burayı sonradan da olan bihastalık ve psikolojik olurda başınızdan bişey geçer hala orda anlayamadı arkadaşlar bunun ne olduğunu anlamaya da çalışmasınlar yaşamayan bilmez :43:
:14::14:ama benım nıyetım kötu deıl kı
canım zamanla alışacaklar arkadaşlar sana hepsi çok cana yakındır ama olaylar yüzünden o topiktekilere biraz temkinli yaklaşıyorlar :34: iyi akşamlar bebişim....

anlıyorum sızı
ben dostum ama:74::92:konuyu hıc acmıyorum bıle
sadece okuyorum bazen
nasılsınız demeye geldım

ben çıkayım böcük te gitmiş konuşmayayım ben belki de gerçekten niyeti iyidir
venüscüm yemek yapıp çalışıcam inanın evde olmak daha zor herşeyi ertelemeye alışıyoruz
çalışınca kim yapıcak hemen yapayım deyip daha titiz ve daha pratiktim ama şimdi yay zamana

amacım sızı üzmek değil ınanın:5:ıstersenız gelmem
konunuzla ılgılı yorum bıle yapmadım

Back
X