Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla ben libidom düşük biliyodum meğer ne ateşliymişim:9:valla önce sıcak bi duş aldım sonra evin kombisi yetmiyormuş gibi bide ufosunu açtım yattım önüne açtım bacakları soktum mumu yağ gibi kaydı hiçbişe hissetmedim on dakka sonra bide ne görem mum yamulmuş içimdeeee

doğum günü mumlarından mı bu mum.madem kayıp gitti yamultmayı nasıl becerdin valla anlaşmış değilim.:44::44::44:mumu yapabildiğine göre bence parmak egzersizinide yapabilirsin :34:

arkadaşlar mrb,uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.emla krem aldım dün..bu arada eşimin söylediği şey "acele etme,geç olsun temiz olsun.bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyorum" diyor.ama ben kendimi ona karşı eksik hissediyorum ve bu sorunu hiç çözememekten korkuyorum:( dün emla krem aldım,vajinamın içine sürdüm.ilk önce yanma oldu ama sonra geçti.bi 15 dk bekledim ve pamuklu çubukla denedim.o duvar gibi acıyan bölgeye gelince eskisi gibi olmasa da çok hafif bi sızı hissettim.acaba ben mi iyice süremedim bu kremi,sandığım kadar uyuşturmadı:( neyse yine de kendimi zorlayarak pamuklu çubuğu ittim.galiba girdi,emin değilim..neyse bu gece tekrar deneyeyim dedim.yine biraz zorlandım ama pamuklu çubuğu çıkardığımda ucunda kan vardı:(((( bu normal midir sizce? emla krem deneyenler var mı? herkes ilk emla denemesinde parmak,mum,pamuklu çubuk vs..alabilmiş.yanlış yeri mi deniyorum onu da bilmiyorum.off allahım nasıl kurtulucam ben bundan.bi yol gösterin lütfen:((

ben parmağı yapıyorum zaten eşimi kovalamaktan yoruldum o yüzden bugün mumla deneyim dedim, ama hani şu beyaz mumlar varya ondan vardı evde galiba sizin bahsettiğiniz başka mum :36:

arkadaşlar mrb,uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.emla krem aldım dün..bu arada eşimin söylediği şey "acele etme,geç olsun temiz olsun.bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyorum" diyor.ama ben kendimi ona karşı eksik hissediyorum ve bu sorunu hiç çözememekten korkuyorum:( dün emla krem aldım,vajinamın içine sürdüm.ilk önce yanma oldu ama sonra geçti.bi 15 dk bekledim ve pamuklu çubukla denedim.o duvar gibi acıyan bölgeye gelince eskisi gibi olmasa da çok hafif bi sızı hissettim.acaba ben mi iyice süremedim bu kremi,sandığım kadar uyuşturmadı:( neyse yine de kendimi zorlayarak pamuklu çubuğu ittim.galiba girdi,emin değilim..neyse bu gece tekrar deneyeyim dedim.yine biraz zorlandım ama pamuklu çubuğu çıkardığımda ucunda kan vardı:(((( bu normal midir sizce? emla krem deneyenler var mı? herkes ilk emla denemesinde parmak,mum,pamuklu çubuk vs..alabilmiş.yanlış yeri mi deniyorum onu da bilmiyorum.off allahım nasıl kurtulucam ben bundan.bi yol gösterin lütfen:((

canım emla beni de uyuşturmamıştı herkesde etki etmeyebiliyor.kırmızı da belki tahrişten dolayı gelmiştir canım tam emin olamıyorum tabi ama egsersiz yapan arkadaşlarda egsersiz sırasında kırmızı gelen duymadım hiç.aynada bakmadın mı hiç tatlım aynada bakarsan vaji ıkındığında açılan yerdir yanlış biyere yapmamışsındır heralde

bak iki gün vajina bölgene normal el kremi ile masaj yap işaret parmağınla sert dokunuşlar yap, ben bunları eşimin parmağı ile yaptım, televizyonun karşısına oturduk aralıksız 2-3 saat masaj yaptı, işaret parmağı ile sert dokunuşlar yaptı, tabi bunları eldivenli parmakları ile yapıyo:1: sonra işaret parmağını bir santim kadar bile değil yine iki gün o şekilde içeri girmesini deneyin kasılma geçene kadar, emla kremi kesinlikle fazla sürme mercimek boyutunda parmak ucuna yada kalemlemi denersin onun ucuna sür, çünkü bu tarz uyuşturucu ilaçları nekadar çok sürersen okadar vajina içinde basınç hissedersin bu sebeple çok az sür bolca kayganlaştırcı, bu arada para sorunu olmayan arkadaşlar sxtiva ile denesinler okadar az sürüyorumki çok daha kaygan ve çok daha etkili

mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo :(

ya evet biz yapamıyoruz bide eşlerimiz olmaz bu iş diyerek bizi tümden umutsuzlaştırıyolar inan üzüntüden napıcağımı şaşırdım kendimi işe yaramaz hissediyorum ilşkiye giren kadınlardan ne eksiğimiz var bizim ya:43::43::43::43::43:

arkadaşlar emla kremı sürdüğünüzde mutlaka eşiniz korunsun çünki p.... yi uyuşturuyo biz denedik eşim dediki naptın bana p..... yi hissetmiyorum diye kızdı sanki bilerek yapmışım gibi suçladı ya töbe töbe ne bilim ben uzman mıyım bu konularda dedim döndüm uyudum

crescent84 özelden msj yazamadım çünki 100 msj yazmam gerekiyomuş,önerilerin için çok sağol güzel kalplı arkadaşım deniycem hepsini:54::54:

moralini bozma kimse senden farklı değil burda, sadece biraz daha çalışman gerek aşama aşama ilerleyen herkes kazanır, geçen biri kulak çöpüyle denedim penise geçebilirmiyim diyo valla gülesim geldi bu şeye benziyo, merdivenin en üst katından basamak basamak inmek yerine ordan atlayıp kolunu bacağını kırmaya benziyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

arkadaşlar
kesinlikle vazgeçmeyin
ben 7 aydır uğraşıyorum bu hastalıkla
ilk zamanlarda doktora gitmemize rağmen parmak egzersizlerinde isteksiz olduğum için başaramadım
buradaki arkadaşlar sayesinde 1 hafta önce başladım ve şu anda p...s boyutunda mum alabiliyorum içime
ilk önce kulak çöpüyle başladım
canım çok tatlıdır hiç acı hissetmedim
parmakla yapamıyorsanız mumla deneyin
isteyin yeter
yaparsınız

Parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz bir acı ilerlemiyor ya br türlü

canım kendini çok kasıyosun demek ki yoksa acımaması gerekiyo.düşünsene küçücük parmak acıtır mı sence bebek çıkan bi yer orası.ya kendini kasıyosun ya kayganlaştırıcı mı kullanmıyosun?kuru kuru yapma

Back
X