- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.401
tebriklerr bacım![]()
çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda yapamayanlara olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerr bacım![]()
amin de ben mum da kalmıştım bi büyütememiştim arkasından grip bakam 5güne regl tabi bukadar ilaca okadar sürerse ay bugün gaza geldimmmmmmmmm
nazzzzzzzzzzz sen bari yakala kocişini ben ona bile okuttum şimdi gerçi benim adımı bilmiyo sen kimsin diye soruyo bana![]()
Arkadaşlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamıcam yarın tekrar yapabilirmiyim diye şimdiden düşünüyorum, eşim uyumaya gitti acaba uyandırıp tekrar denessemmiki
bütün basaranlari kutluyorum.diger arkadaslara.da dua edicem rabbim tez zamanda sizi.de kurtarsin insallah bu vajiden. Ama bunu basaran arkadaslardan 1ricam var hic 1.zaman vaji.den geldiginizi unutmayin.geldiginiz yeri unutmayin bazi kisiler vaji.den geldigini cok cabuk unutuyor.bugün vaji.yi atlatip hamile kalan kalmak isteyenler buraya diye 1site okudum yardim istiyeyim dedim. Herseyide acik yazdim burda yazdigimiz gibi saolsun 1.arkadas yazdigima pisman etti 1.azarlamadigi kaldi.
canım sen bilirsin ama . Korkma bence olur bida neden olmasın olduysa bi kere.
Yarın daha akışına bırakıp yaparsınız anı yaşayarak . Sen merak etme mutluluğunu yaşa canım![]()
bütün basaranlari kutluyorum.diger arkadaslara.da dua edicem rabbim tez zamanda sizi.de kurtarsin insallah bu vajiden. ama bunu basaran arkadaslardan 1ricam var hic 1.zaman vaji.den geldiginizi unutmayin.geldiginiz yeri unutmayin bazi kisiler vaji.den geldigini cok cabuk unutuyor.bugün vaji.yi atlatip hamile kalan kalmak isteyenler buraya diye 1site okudum yardim istiyeyim dedim. herseyide acik yazdim burda yazdigimiz gibi saolsun 1.arkadas yazdigima pisman etti 1.azarlamadigi kaldi.
ay inşallah jasmin yarın msn den konuşalım sana bir iki sorcağım şey var
canım sen bilirsin ama . Korkma bence olur bida neden olmasın olduysa bi kere.
Yarın daha akışına bırakıp yaparsınız anı yaşayarak . Sen merak etme mutluluğunu yaşa canım![]()
tabiiiki canıım konuşalıım msn de oluom ben genelde açık oluo hep![]()
nolduuuuuuuuuu sana prenses sen nerelerdesin
burdayım geçmişi okuyorum biraz moralim bozuk
nolduuuuuuuuuu sana prenses sen nerelerdesin
sen ne yaptın ama girmiyosun be yavrum, nasılsın neler yapıyosun üzülme lütfen
yok giriyorum 2 gündür yokum nöbetteydim hiç sayıyorum olduğum yerde bugün bir umutsuzluk ümitsizlik ne bileyim öyle karamsarlık var işte içimde bütün akşamdır ağlıyorum yoruldum artık
canım benim bende çok umutsuz günler geçirdim valla üzerine düşünce oluyo, ay sana kıyamam bende bugün başardım hala şoktayım yarın nasıl yapcam olcakmı diye merak ediyorum, inşallah sende yenersin ama üzerine düşmen gerek çok istiyorum senin yenmeni
yok giriyorum 2 gündür yokum nöbetteydim hiç sayıyorum olduğum yerde bugün bir umutsuzluk ümitsizlik ne bileyim öyle karamsarlık var işte içimde bütün akşamdır ağlıyorum yoruldum artık
kıslar merhabaaa nasılsınızzz bayadır giremedimmm iyi mi herkes bakalımm![]()
aa kız sen yendinmi canım