Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin de ben mum da kalmıştım bi büyütememiştim arkasından grip bakam 5güne regl tabi bukadar ilaca okadar sürerse ay bugün gaza geldimmmmmmmmm
nazzzzzzzzzzz sen bari yakala kocişini ben ona bile okuttum şimdi gerçi benim adımı bilmiyo sen kimsin diye soruyo bana :52:

kıız ne güzel işte mumdasın ne kalmışki şunun şurasındaa :66::66:

mumuda kalınlaştırıp bi denedikten sonra tamamdır reglin bitsinde çalışmalara başlarsın kısa sürede yenersin inşallah bacımm yeter ki inan :70:

bütün basaranlari kutluyorum.diger arkadaslara.da dua edicem rabbim tez zamanda sizi.de kurtarsin insallah bu vajiden. ama bunu basaran arkadaslardan 1ricam var hic 1.zaman vaji.den geldiginizi unutmayin.geldiginiz yeri unutmayin bazi kisiler vaji.den geldigini cok cabuk unutuyor.bugün vaji.yi atlatip hamile kalan kalmak isteyenler buraya diye 1site okudum yardim istiyeyim dedim. herseyide acik yazdim burda yazdigimiz gibi saolsun 1.arkadas yazdigima pisman etti 1.azarlamadigi kaldi.

Arkadaşlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamıcam yarın tekrar yapabilirmiyim diye şimdiden düşünüyorum, eşim uyumaya gitti acaba uyandırıp tekrar denessemmiki

canım sen bilirsin ama . korkma bence olur bida neden olmasın olduysa bi kere.

yarın daha akışına bırakıp yaparsınız anı yaşayarak . sen merak etme mutluluğunu yaşa canım :64::64:

bütün basaranlari kutluyorum.diger arkadaslara.da dua edicem rabbim tez zamanda sizi.de kurtarsin insallah bu vajiden. Ama bunu basaran arkadaslardan 1ricam var hic 1.zaman vaji.den geldiginizi unutmayin.geldiginiz yeri unutmayin bazi kisiler vaji.den geldigini cok cabuk unutuyor.bugün vaji.yi atlatip hamile kalan kalmak isteyenler buraya diye 1site okudum yardim istiyeyim dedim. Herseyide acik yazdim burda yazdigimiz gibi saolsun 1.arkadas yazdigima pisman etti 1.azarlamadigi kaldi.

canım sen bilirsin ama . Korkma bence olur bida neden olmasın olduysa bi kere.

Yarın daha akışına bırakıp yaparsınız anı yaşayarak . Sen merak etme mutluluğunu yaşa canım :64::64:

ay inşallah jasmin yarın msn den konuşalım sana bir iki sorcağım şey var

bütün basaranlari kutluyorum.diger arkadaslara.da dua edicem rabbim tez zamanda sizi.de kurtarsin insallah bu vajiden. ama bunu basaran arkadaslardan 1ricam var hic 1.zaman vaji.den geldiginizi unutmayin.geldiginiz yeri unutmayin bazi kisiler vaji.den geldigini cok cabuk unutuyor.bugün vaji.yi atlatip hamile kalan kalmak isteyenler buraya diye 1site okudum yardim istiyeyim dedim. herseyide acik yazdim burda yazdigimiz gibi saolsun 1.arkadas yazdigima pisman etti 1.azarlamadigi kaldi.

canım bi yanlış anlaşılma olmuş kötü bi amaçla yazmamış arkadaş ki o arkadaşın burada herkese ne kadar yardımcı olduğunu olmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz sen orada g.t yazmışsın mesela popo yada totiş yazabilirsin daha önceki msjdada azmaktan falan bahsetmiştin canım onun yerine daha kelimeleri seçerek ateşim var gibi yazarsan daha iyi olur çünkü hem sayfa hemde sen banlanabilirsin biz burada yardımlaşmaya çalışıyoruz mecburen bi kısmını açık yazıyoruz diğer kısımlarınıda biraz değiştirerek yazıyoruz bu sayfayı bir çok kişi okuyor ve çoğu bu sorundan habersiz kötü içerik butonuna basıp şikayet ettiği anda ban yiyebilirsiniz yada burada konuşulan konu farklı yönlere çekilebilir daha önce böyle bi durum yaşadık yapılan egzersizlerle dalga geçip gülenler bunu geyik yapanlar oldu arkadaşın uyarısıda o yönde lütfen alınma ama biraz daha üstü kapalı yazabilirsin canım....

canım sen bilirsin ama . Korkma bence olur bida neden olmasın olduysa bi kere.

Yarın daha akışına bırakıp yaparsınız anı yaşayarak . Sen merak etme mutluluğunu yaşa canım :64::64:

tabiiiki canıım konuşalıım msn de oluom ben genelde açık oluo hep :70::70:

müsayitsen bende açayım, geç oldu diye söylemek istemedim

slmm kızlarr ...iyi geceler herkese maşallahh yenenleri gördüm beste frd tebrik ederim darısı başımızaa... annemler umreye gidecek yarın bu hafta temizlikle regl geçti p...ss denemesi yaptık 2 kere ilerledik inşş rabbim kısa sürede yenmeyi nasip eder...:93::93:

nolduuuuuuuuuu sana prenses sen nerelerdesin

sen ne yaptın ama girmiyosun be yavrum, nasılsın neler yapıyosun üzülme lütfen

yok giriyorum 2 gündür yokum nöbetteydim hiç sayıyorum olduğum yerde bugün bir umutsuzluk ümitsizlik ne bileyim öyle karamsarlık var işte içimde bütün akşamdır ağlıyorum yoruldum artık

yok giriyorum 2 gündür yokum nöbetteydim hiç sayıyorum olduğum yerde bugün bir umutsuzluk ümitsizlik ne bileyim öyle karamsarlık var işte içimde bütün akşamdır ağlıyorum yoruldum artık

canım benim bende çok umutsuz günler geçirdim valla üzerine düşünce oluyo, ay sana kıyamam bende bugün başardım hala şoktayım yarın nasıl yapcam olcakmı diye merak ediyorum, inşallah sende yenersin ama üzerine düşmen gerek çok istiyorum senin yenmeni

canıım benim neden karamsar oldun. sen en son hatırladığımda çok iyi gidiyordun..

üzülme ne oluur karamsar olma gayret et bak üstüne gidince aşılmıcak sorun yok biliosun.

noldu neden böle oldun biraz üstüne gitsen sende yakın zamanda kurtulursun Allahın izni ile...

kıslar merhabaaa nasılsınızzz bayadır giremedimmm iyi mi herkes bakalımm :49:

merhaba canım bugün güzel haberler vardıı çok şüküür iki kişi daha kurtulduu beste ile frd..

sen nasılsın canım

Back
X