Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlıyorum. olacak Allahın izni ile. yeterki inancınızı yitirmeyin. :70:

belli bir yere geldik derken nerede kaldığınızı yazarsanız bir şekilde yardımcı oluruz arkadaşlar mutlaka yardımcı oluyorlar.
:16:
emla kremin bir zararı yok iki jinekoloğa ve eczacıya sormuştum ben. kana karışmadığı müddetçe bir zararı yokmuş. ama tabi ölçüsü var çok sürmemek gerekiyor. mesela tüp tüp halinde oluyor bir tüpü hepsini kullanmıyorsun. parmağının ucuna nohut kadar sürüon biraz vajina girişine ve içine parmağınla sürüyorsun iice. bende ilk emla ile yendim hiç birşey hissetmeden.

ama emlasız çözmek daha iyi tabiki. siz bilrsiniz tabi denemede fayda vardır.

:) iyiki size sormusum yoksa bır tupu kullanabılırdım..bacaklarımı acmada sorun yasadıgım ıcın fazla derıne gıremıyoruz.huylanıyorum sankı cok kanamam cok agrım olcak gıbı gelıyo sıkıyorum kendımı, ve vucudum katılasıyor.enson 2 gun önce denedık ,yanma oldu acıkcası nereye kadar gırdıgının farkında degılım panık oluyorum allahım nasıl bır hastalık bu nasıl böyle birşey oluyor neden her kadın gıbı normal birsekılde ilişkiye gıremıyorum dıye cok üzülüyorum.

arkadaslar esım fenolub medical lubrıkantı getırdı ama nasıl kullanacagımı bılmıyorum ıc kısmamı yoksa vajınanın dıs kısmınamı surulcek yardımcı olursanız cook sevınırım bu arada yarından ıtıbaren baslıyorum egzersızlere gunbegun yazarım hadı hayırlısı..:)

cnm bu utanılacak bi burum değil öncelikle emlayı kullanmasanda çok rahat bunu yenebilirsinnn
formu güzelce bi oku tatlımmm hırslı ark ne kadar çabuk ve hızlı sonuç aldıklarını görüceksinnn egz bir an önce başla tıkandığın sıkıldığın anda topiğe gel mutlaka sana yardımcı olucak ark olucaktırrrrr..
hiç korkma ve egz hemen başla tatlımm

tesekkur ederım.moralim yerıne geldı.egzersızle ılgılı ufak bır bılgı verırmısınız hangı pozısyonda yapmalıyım.cıplak ellemı yoksa bır jellemı denemelıyım.

şimdiye kadar böle olan olmadı duymadık . zaten cem keçenin bu konudaki kitabında zar yırtılmaz kasılmadıkça egzersiz de zarı iice esnetir diyor.

yani egzersizlerde parmakla direk sokmaya çalışmıoruz yavaş yavaş yapıoruz ya yaptıkça esniyor zarda.. o konuda sıkıntın olmasın bence hiç düşünme böle şeyleri. birden sokmaya çalışma ilk başlarken aşamaya yavaşça ittir esneyecek orası zate zamanla canm

içimi rahatlattın çok sağol canım :))) hadi bi cesaret başlıyorum Allah yardımcımız olsun:))) gelişmeleri yazarım inşallah büyük harflerle bağıra bağıra başardııııımmmmm yazdığım günlerde gelir AMİN:(

dün akşam eşim eve gelince yaptığım egzersizi gösterdim, parmaklarımı nasıl soktuğumu; hatta aldım eşimin parmaklarını soktum bi de:)))) sonra gerçek bir deneme yapalım dedik çok az bir fark oldu gerisi gene aynı girmiyorr
çok sinirim bozuldu, yanında yatmak bile istemedim, öle de yaptım zaten, gittim salonda uyudum
sabahın köründe uykulu uykulu işe giderken kendime acıdım, parmağını şeyine sokup duran bi halt yiyemeyen kendime acıdım....

aaaa ne enterasan bir düşünce bu bir hastalık değil eksiklik değil sorun problem sana çok yükleniyor eşinama allah onada birsorun vermesin diyelim benöle anladım bizim eşlerimize bişeolmuyor bekliyorlar beklesin azcık sende umutsuz vaka olma bi iş çözümleniyor dünyadaki milyonlarca kadından hiç bir farkın yok çaresizliğe düşersen daha çok canını sıkarsın kendine de ki 1hafta tamamım hemende penis denemesi yapma hazırolduğunda benpenis boyutuunda aparatla yapıyorum hala denemdimgerçeğini hazır olduğuunda yap ne aceleniz var herşey sex değil bunu untuma

:) iyiki size sormusum yoksa bır tupu kullanabılırdım..bacaklarımı acmada sorun yasadıgım ıcın fazla derıne gıremıyoruz.huylanıyorum sankı cok kanamam cok agrım olcak gıbı gelıyo sıkıyorum kendımı, ve vucudum katılasıyor.enson 2 gun önce denedık ,yanma oldu acıkcası nereye kadar gırdıgının farkında degılım panık oluyorum allahım nasıl bır hastalık bu nasıl böyle birşey oluyor neden her kadın gıbı normal birsekılde ilişkiye gıremıyorum dıye cok üzülüyorum.

aynı şeyleri bizlerde yaşadık inanki canım. seni çok iyi anlıyorumm. bende bacaklarımı açamaz inanılmaz kasılırdım orama dokunamazdım.. ama egzersizler ile bacaklarımda gevşedi.

ilişki öncesi eşiniz bacaklarınıza masaj yaparsa gevşeklik veriyor.
hiç aslında korkulacak bişey deil beynimizin yarattığı korku bu malesef. aslında çok rahatlıkla olan birşeyi biz büyüttük beynimizde kendimizce yıllarca . ama aşılmıcak sorun değilmiş takıldığınız yerde lütfen buraya yazın mutlaka.:70: burada kaç kişi yendi ve tecrübelerini paylaşıyorlar.

yanmada ilk denemelerde oluo alıştıkça zamanla geçiyor oda.

içimi rahatlattın çok sağol canım :))) hadi bi cesaret başlıyorum Allah yardımcımız olsun:))) gelişmeleri yazarım inşallah büyük harflerle bağıra bağıra başardııııımmmmm yazdığım günlerde gelir AMİN:(

amiiinnnnnnnnnn canım olacak inanki adını altın harflerle yazacaz buraya en kısa zamanda Allahın izni ile..
yeterki başla gerisi gelecek mutlaka burayada yaz canm aşamalarını :70::71::71:

ilginiz için çok teşekkürler :))) burada okuduklarım yazdıklarınız bana çok moral oldu en azından yalnız olmadığımı bilmek başkalarının bu problemi çözebildiğini bilmek bana büyük cesaret oldu... şimdi dokunma ve baş parmakla egzersize başlıycam sadece bişey sormak istiyorum kızlık zarı bu egzersizler sonucunda yırtılıyormu yani mesela 2 parmak birden sokma aşamasına geçtiğimizde yırtılıyormu kanıyormu bu konuda bilgilendirirmisiniz??

canım hepimizin korkuları aynıydı hep bu konudaki hikayelere inandığımızdan vajili olmadıkmı ? hiç anlamıyosun bile pembemsi bi şey geliyor ama egzersizle esnetilince gelmeyebilirde...cinsellik hakkında duyduğunuz o korkulu hikayeleri unutun bak kaç kişi yendi sadece bizim beldiğimiz bu sayfaya gelip başardığını bildiren kişi sayısı 100ü geçti bilmediğimiz sessiz sessiz okuyup yenen daha kaç kişi var kimbilir.... cinsellik çok güzel eğlenceli acısız bi şey eşinle paylaştığın en özel anlar...sakın bunları düşünme çünkü hissetmeyeceksin tek hissedeceğin şey sadece bei gerilme ve baskı hissi oda zamanla yok oluyor ve zevk almaya başlıyosun :69:

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Nehirsakarya
14- Zeing

2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Yapamadimbenonu (?)
14- Zeinax (?)
15- 15beyonce (?)
16- Kelebek986

3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
5- Bıdıkcan

ya bende neden soru işareti varkiiiii yazıyorum ya hergün p...s boyutunda mumsokuyorumartıkkk vaybe nerdennereyeee

öncelıkle ılgın ıcın cok tesekkur ederım,
hayır doktorada gıdemıyorum tabı henuz ılıskıye gırmemenın verdıgı utanma duygusuda var.yazılarınızı okumak benım ıcın baslangıc oldu.ama bır turlu cesaretımı toplayıp yazamadım bu gune kısmetmıs.egzersız yapıyorum.esımle beraberde yapıyorum ama bellı bı yere kadar.sımdı emla ıle devam etmeye karar verdım ama onuda nasıl kullanacagım ınternette acık bısekılde yazmıyo bırde tehlıkesı varmı yokmu bılemedıgım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.ben bıran evvel olmasını ıstıyorum..

emlaya ihtiyacın yok egzersizlekalıcıçözümüdene sonra emladan kurtulman sorun olucak

bende evlendiğimiz gece yapamadım korkudan kaskatı kesildim kütük gibi yattım yatakta:37: kendımı öyle kasmışımki. su andada bazen zorlandığım oluyo aslında kendımı rahat bıraksam acı falan yok ama ister istemez kasıyorum kendımı.cinsellikten soğudum :37:

arkadaslar esım fenolub medical lubrıkantı getırdı ama nasıl kullanacagımı bılmıyorum ıc kısmamı yoksa vajınanın dıs kısmınamı surulcek yardımcı olursanız cook sevınırım bu arada yarından ıtıbaren baslıyorum egzersızlere gunbegun yazarım hadı hayırlısı..:)

onuegzersiz için kullanma ultrasonjel al hem ucuz hemde ilişkide kullanırsınaldığıngayet güzelbir ürün

bende bugunden ıtıbaren egzersızlere baslayacagım.destegınızı lutfen esırgemeyın bu sorun ınsanın herseyını etkılıyor.işinde basarılısın,taktır gören bır ınsansın ama cınsel sorunun var bu cok agır gelıyor bosanmaya kadar gelebılıyor.lutfen tecrubelerınızı yazın en kolay yöntemlerı yazın gercekten bunları okuyup yazamayan cok bayan arkadasımız var bende bunlardan bırıydım artık canıma tak ettı ve yazdım.

hepınıze cok tesekkur ederım sımdıden..

bende bugunden ıtıbaren egzersızlere baslayacagım.destegınızı lutfen esırgemeyın bu sorun ınsanın herseyını etkılıyor.işinde basarılısın,taktır gören bır ınsansın ama cınsel sorunun var bu cok agır gelıyor bosanmaya kadar gelebılıyor.lutfen tecrubelerınızı yazın en kolay yöntemlerı yazın gercekten bunları okuyup yazamayan cok bayan arkadasımız var bende bunlardan bırıydım artık canıma tak ettı ve yazdım.

senbaşla heran yaz burda bütünarkadaşlar yardımcı oluyor mükemmel hepsi hiç yanlız değilsin bu sorun 1 hafta yaaaa arkadaşlar takmayın kafanıza

bende evlendiğimiz gece yapamadım korkudan kaskatı kesildim kütük gibi yattım yatakta:37: kendımı öyle kasmışımki. su andada bazen zorlandığım oluyo aslında kendımı rahat bıraksam acı falan yok ama ister istemez kasıyorum kendımı.cinsellikten soğudum :37:

cinselliktensoğudumsavunma mekanizmasıbeynininoyuna gelme sakınn cinsellik bizimle birlikte yaratıldı asla soğumadın sana öle geliyor yani beyninin işine sen aldırma bu işi başarıcaksız başla hemen pr...tf pamuk mum ulrason jel streç :51: önce serçe parmağında dene eldivengeçir bol jelle bekle girmesede bekle 10 dkka 20 dakka tut orda bekle :27: görüceksinki içine kayıcak sakın çıkarma esnemesini anlayınca ilerlet bir günde işaret parmağa geçmeye çalış yavaş yavaşacele yok geçemiyorsan hazır değilsinyarıngenedene işaretten sonra orta sonra ikisi sonra muma bir katt pamuk arttır artır hop 1 haftada iş tamam:52:

bu aşamada farkına varmak ve kararlı bi şekilde başlamak demek sonuca yaklaşmak demektir zaten. bu konuda tam destek bulabileceğin enn doğru yerdesin cnm. senin de dediğin gibi tüm hayatını etkiliyo insanın. bambaşka biri olduğumu hissettim ben bu vajiyi yenince, kendime güvenim geldi resmen :) inşallah sen de, tümm vajililer de en kısa zamanda başarıya ulaşıcaksınızdır. :9::9::9:

lider_83
bacaklarımı acmada sorun yasadıgım ıcın fazla derıne gıremıyoruz.huylanıyorum sankı cok kanamam cok agrım olcak gıbı gelıyo sıkıyorum kendımı, ve vucudum katılasıyor.enson 2 gun önce denedık ,yanma oldu acıkcası nereye kadar gırdıgının farkında degılım panık oluyorum allahım nasıl bır hastalık bu nasıl böyle birşey oluyor neden her kadın gıbı normal birsekılde ilişkiye gıremıyorum dıye cok üzülüyorum.

önemli olan dogru pozisyon cnm pozisyonu bul vee yılmadan yap benimkiside öle oldu hatta ilk girdi anlamadım bile gözümde çok büyütmüşüm:1: yok girmedi falan dedim tekrar tekrar dene başaracaksınn

selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)

aslında başarmış sayılıyorsun ama hala egzersiz yaptığın için ve tedirginliğinden dolayı mavi listeye eklemedim... eşin tamamen olduğunu söyledimi? eğer ben başardım diyorsan şöyleeee inlet bu sayfayı başardım diye kocaman yazzz ekleyeyeim hemen seni mavili listeye canımcım :71:
eşim oldu diyor bende biliyorum ama ne acı vardı nedekırmızı ondan sonra adet oldum tekrar deneyemedık .dün akşam denedık yarıdan bıraz daha az oldu ben alttaydım tamamı olmadı ama haklısın bir daha olana kadar başarmış sayılmam sagol canım

Back
X